"Ty z moderky králíků 124"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2008 11:36

Holky! Tak jsem přežila!!!!

Vyjížďka byla super, kluci byli skvělí, na to, že takhle sepřažení jeli poprvé!
Až na to, že jsem je u splavu na chvíli odpřáhla, ať se proběhnou, vykadí atd..a ten blůbec Fabby vlítnul do řeky na led, ten se pod ním propadl a byl hned po krk ve vodě. Doplaval ke břehu, tady je -10, takže za moment byl celý bílý, orzlý, cinkal jako rolničky.
Pak jsem je zase zapřáhla a jeli jsme domů a před barákem čekal tatík a fotil, tak tady něco máte. Sice jsme na koních, ale sem tam se nám tady objeví psi, králíci, rybičky..kde co, že?

4.1.2008 11:37

lucky napsal(a):

Až na to, že jsem je u splavu na chvíli odpřáhla, ať se proběhnou, vykadí atd..a ten blůbec Fabby vlítnul do řeky na led, ten se pod ním propadl a byl hned po krk ve vodě. Doplaval ke břehu, tady je -10, takže za moment byl celý bílý, orzlý, cinkal jako rolničky.
Pak jsem je zase zapřáhla a jeli jsme domů a před barákem čekal tatík a fotil, tak tady něco máte. Sice jsme na koních, ale sem tam se nám tady objeví psi, králíci, rybičky..kde co, že?

Fabby mi trochu bočil tady, je zvyklý chodit vedle Darése, ale oni se srovnají..taky mu vadí vlající ocas

4.1.2008 11:38

lucky napsal(a):
Fabby mi trochu bočil tady, je zvyklý chodit vedle Darése, ale oni se srovnají..taky mu vadí vlající ocas

jo, jinak první tahá Darés a saně táhne Fabricius

4.1.2008 11:39

lucky napsal(a):
jo, jinak první tahá Darés a saně táhne Fabricius

a tady Fabby...naše zmrzlá rolnička

4.1.2008 11:40

lucky napsal(a):
a tady Fabby...naše zmrzlá rolnička

koukám, že na té fotce to nejde tolik vidět tady, ale fakt je bílý celý v ledu

sadzi saj

4.1.2008 11:45
sadzi saj

lucky napsal(a):
koukám, že na té fotce to nejde tolik vidět tady, ale fakt je bílý celý v ledu

Lucky super foto a Daréskovi, ne vlastně Fabimu se nedivím, že mu vadí ten ocas, protože Elí, jak jede za někým, kdo pořád švihá ocasem, tak je taky nepříčetně nas...

zvířátková

4.1.2008 11:49
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Lucky super foto a Daréskovi, ne vlastně Fabimu se nedivím, že mu vadí ten ocas, protože Elí, jak jede za někým, kdo pořád švihá ocasem, tak je taky nepříčetně nas...

No to je paráda, teda vám to musí svištět . Jezdíte jenom po rovinkách? Si totiž říkám, jak by se to udělalo z kopečka. A máte dost sněhu, tak akorát, jé, mě mrzí, že nám nepřipadně ještě troška, tak moc jsem se těšila, jak zapřáhneme Čika, to bude podobnej záběr jak na Lucky psiska . Jo a Andrej, už jsi koukala na tu podsedlovku?

zvířátková

4.1.2008 11:53
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No to je paráda, teda vám to musí svištět . Jezdíte jenom po rovinkách? Si totiž říkám, jak by se to udělalo z kopečka. A máte dost sněhu, tak akorát, jé, mě mrzí, že nám nepřipadně ještě troška, tak moc jsem se těšila, jak zapřáhneme Čika, to bude podobnej záběr jak na Lucky psiska . Jo a Andrej, už jsi koukala na tu podsedlovku?

Jinak já sice "jenom" do tří, ale přijde mi, že se toho jen tak nedočkám. Teď jsem se napráskla, dneska už nějaké zboží v pekárně měli, takže jsem si koupila krásně čerstvé houstičky a moc dobrý sýr, co tam mají. To je pro mě pokušení, voní mi to tu od rána a slintám, kdy si to budu moct sníst. Z těch vánoc je člověk tak přeslazenej, že se na obyč nesladké pečivo moc těšim.

4.1.2008 12:04

zvířátková napsal(a):
Jinak já sice "jenom" do tří, ale přijde mi, že se toho jen tak nedočkám. Teď jsem se napráskla, dneska už nějaké zboží v pekárně měli, takže jsem si koupila krásně čerstvé houstičky a moc dobrý sýr, co tam mají. To je pro mě pokušení, voní mi to tu od rána a slintám, kdy si to budu moct sníst. Z těch vánoc je člověk tak přeslazenej, že se na obyč nesladké pečivo moc těšim.

No jo, svištíme, ale ne pořád. pak většinou klušou svižným tempem. Ale teda hlavně na začátku jak jsou nabouchaní že jdu ven, tak to se sotva držím na saních Jako když chci, tak půjdou pomaleji, ale já je vždycky pustím ˇať letí, a to jsou záběry! mají šílený odpich a divili by jste se, jak dovede být fundlák sakra rychlý

4.1.2008 12:05

lucky napsal(a):
No jo, svištíme, ale ne pořád. pak většinou klušou svižným tempem. Ale teda hlavně na začátku jak jsou nabouchaní že jdu ven, tak to se sotva držím na saních Jako když chci, tak půjdou pomaleji, ale já je vždycky pustím ˇať letí, a to jsou záběry! mají šílený odpich a divili by jste se, jak dovede být fundlák sakra rychlý

No nic, já se loučím, jdu s Usou k těm koním a beru Atíka do kruhovky a jdu na návševu ke kamarádce

pá a hezkou šichtu

sadzi saj

4.1.2008 12:06
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Já tu mám k obídku rizoto se sýrem a okurčičkou, ňamka, se těším No já jsem spíš z těch Vánoc rozešraná, i když jsem to teda vůbec nepřeháněla

Jo jo koukala, vypadá zajímavě a myslím, že jsem na ni už koukala, ale vadí mi, že je z druhé strany vidět ta jiná barva a přijde mi celkem drahá za 500,- Kč, tu kostičkovanou jsem koupila za 400,- Kč novou.

zvířátková

4.1.2008 12:25
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Já tu mám k obídku rizoto se sýrem a okurčičkou, ňamka, se těším No já jsem spíš z těch Vánoc rozešraná, i když jsem to teda vůbec nepřeháněla

Jo jo koukala, vypadá zajímavě a myslím, že jsem na ni už koukala, ale vadí mi, že je z druhé strany vidět ta jiná barva a přijde mi celkem drahá za 500,- Kč, tu kostičkovanou jsem koupila za 400,- Kč novou.

No to se někdo má, nejdřív se projet s psiskama, pak na procházku s koněm, pak na drbačku s kamarádkou, to se někdo má .

Aha, to jsem si nevšimla, teď koukám znova, ze spoda vypadá bíle, co? To jo, cena celkem velká. Možná i na Elí trošku světlá, ne? Ale zaujal mě ten pastelový odstín

sadzi saj

4.1.2008 12:31
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No to se někdo má, nejdřív se projet s psiskama, pak na procházku s koněm, pak na drbačku s kamarádkou, to se někdo má .

Aha, to jsem si nevšimla, teď koukám znova, ze spoda vypadá bíle, co? To jo, cena celkem velká. Možná i na Elí trošku světlá, ne? Ale zaujal mě ten pastelový odstín

Jj, hned bych si to s Lucky také vyměnila. Jsem už jakou dobu domluvená na návštěvu ke kamarádce, přijela z týdenního soustředění, tak probrat zážitky, zkušenosti a chce mi pustit nějaký video, ale jaksi pořád není čas

Barvička je to pěkná, ale vypadá to na domácí výrobu a to mi ve srovnání s tou káro, který jsou dražší přijde drahý

zvířátková

4.1.2008 12:38
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jj, hned bych si to s Lucky také vyměnila. Jsem už jakou dobu domluvená na návštěvu ke kamarádce, přijela z týdenního soustředění, tak probrat zážitky, zkušenosti a chce mi pustit nějaký video, ale jaksi pořád není čas

Barvička je to pěkná, ale vypadá to na domácí výrobu a to mi ve srovnání s tou káro, který jsou dražší přijde drahý

No ony jsou ty ceny vůbec lidový, jak tak všude koukám, tak ceny nic moc, kór když chceš jinou než "základní" barvu.

sadzi saj

4.1.2008 12:49
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No ony jsou ty ceny vůbec lidový, jak tak všude koukám, tak ceny nic moc, kór když chceš jinou než "základní" barvu.

To jo no, ale občas se dá v inzerci na něco narazit, horší je, když zrovna člověk nemá na to penízky

Tak já si asi půjdu pomalu ohřát ten obídek.

4.1.2008 12:57

lucky napsal(a):

Fíha, tak to muselo být super
Bezva fotky ...
To já se projela taky ... ale na kole na poštu
Odlehčila jsem tam peněženku, poslala pohled a pak si vyzvedla vrácenou ohlávku ...
Nebo ne vrácenou, ale nevyzvednutou ...

No, lidi fakt hovada

4.1.2008 13:02

sadzi saj napsal(a):
To jo no, ale občas se dá v inzerci na něco narazit, horší je, když zrovna člověk nemá na to penízky

Tak já si asi půjdu pomalu ohřát ten obídek.

Dneska jsem měla taky rizoto - včera vyráběla - bylo super
Ale narvala tam hromadu kari - to byl palihub

4.1.2008 13:20

blanche napsal(a):
Fíha, tak to muselo být super
Bezva fotky ...
To já se projela taky ... ale na kole na poštu
Odlehčila jsem tam peněženku, poslala pohled a pak si vyzvedla vrácenou ohlávku ...
Nebo ne vrácenou, ale nevyzvednutou ...

No, lidi fakt hovada

Ahoj holky tak jak vám to jde takhle při pátku????
Koukala jsem psí spřežení hustý!!!!!!!!!

sadzi saj

4.1.2008 13:44
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Ahoj holky tak jak vám to jde takhle při pátku????
Koukala jsem psí spřežení hustý!!!!!!!!!

Ahóój,

tak já se mám při pátku pracovně

Konečně jsem si ohřála ten oběd, ale máme tu tak debilní mikrovlnku, že to tam člověk dá na dlouho a stejně je to potom polostudený a ohřívá to člověk půl dne to kdybych to takhle ohřívala doma, tak nevim nevim, tak je to za chvilinku teplý.

No a volám na poštu a tam to nikdo nezvedá neskutečný

4.1.2008 13:51

sadzi saj napsal(a):
Ahóój,

tak já se mám při pátku pracovně

Konečně jsem si ohřála ten oběd, ale máme tu tak debilní mikrovlnku, že to tam člověk dá na dlouho a stejně je to potom polostudený a ohřívá to člověk půl dne to kdybych to takhle ohřívala doma, tak nevim nevim, tak je to za chvilinku teplý.

No a volám na poštu a tam to nikdo nezvedá neskutečný

Jooo takovou mikrovlnku máme v práci taky
Hale chtěla jsem se zeptat, kdy by jsme měli 26.1. dorazit??? nebo spíš od kdy se plánuje výcviková hodina??? Nebo na kolikátou budeme očekáváni?? A můžu s sebou vzít jednoho člověka ještě, já k tomu hřebci budu potřebovat sílu na víc

sadzi saj

4.1.2008 14:21
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Jooo takovou mikrovlnku máme v práci taky
Hale chtěla jsem se zeptat, kdy by jsme měli 26.1. dorazit??? nebo spíš od kdy se plánuje výcviková hodina??? Nebo na kolikátou budeme očekáváni?? A můžu s sebou vzít jednoho člověka ještě, já k tomu hřebci budu potřebovat sílu na víc

šílená věc, vždy hřeju 5 min. a jídlo polostudený

Zuziku, asi dostaneš na prdel, že si to neuvedla v příhlášce, že ubytování pro dva, ale myslím, že v tom není problém, aby si někoho vzala sebou místo by ještě být mělo. Jinak my jsme s kolegyní ze stáje, která jede se mnou spíš mysleli, že tam už dorazíme v pátek, jednak hlavně z důvodu toho, že se kobyly aspoň trochu rozkoukají a aklimatizují, protože kdybych v sobotu přijela, hned ji táhla do haly a ještě organizace okolo, asi by z toho Elí hráblo, i takhle myslím, že bude možná dělat slušnou herečku, takže mi na 99% jedeme v pátek večer, aby jsme tam nějak byli. Právě jsem se tě chtěla taky zeptat, jestli by si nechtěla dorazit už v pátek.

4.1.2008 14:25

sadzi saj napsal(a):
šílená věc, vždy hřeju 5 min. a jídlo polostudený

Zuziku, asi dostaneš na prdel, že si to neuvedla v příhlášce, že ubytování pro dva, ale myslím, že v tom není problém, aby si někoho vzala sebou místo by ještě být mělo. Jinak my jsme s kolegyní ze stáje, která jede se mnou spíš mysleli, že tam už dorazíme v pátek, jednak hlavně z důvodu toho, že se kobyly aspoň trochu rozkoukají a aklimatizují, protože kdybych v sobotu přijela, hned ji táhla do haly a ještě organizace okolo, asi by z toho Elí hráblo, i takhle myslím, že bude možná dělat slušnou herečku, takže mi na 99% jedeme v pátek večer, aby jsme tam nějak byli. Právě jsem se tě chtěla taky zeptat, jestli by si nechtěla dorazit už v pátek.

o.k. pro mě to bude taky lepší dorazit v pátek
ne místo navíc nepotřebuju, my se nějak splácnem, určitě, já stejně spíš budu u Atreje jako v maštali!! Dělám to takhle všude!!! Prostě spím s koněm, páč on je magor

4.1.2008 14:44

naftalinka napsal(a):
o.k. pro mě to bude taky lepší dorazit v pátek
ne místo navíc nepotřebuju, my se nějak splácnem, určitě, já stejně spíš budu u Atreje jako v maštali!! Dělám to takhle všude!!! Prostě spím s koněm, páč on je magor

Já tam budu asi taky
Tak se tam všichni snad slezeme
Já tam pojedu asi jako dokumentátor a fotograf - snad
Snad to vyjde

4.1.2008 14:45

blanche napsal(a):
Já tam budu asi taky
Snad to vyjde

Jooo, to by bylo fajn, každopádně!!!!

4.1.2008 14:48

naftalinka napsal(a):
Jooo, to by bylo fajn, každopádně!!!!

Jééé, takové radosti ... To jsem ani nečekala
To až uvidím Tvého koníka a bude sluníčko - asi jinam se nehnu

4.1.2008 15:02

blanche napsal(a):
Jééé, takové radosti ... To jsem ani nečekala
To až uvidím Tvého koníka a bude sluníčko - asi jinam se nehnu

prosim tě až ho uvidíš jak zlobí budeš utíkat
Neee on ze začátku bude dělat nesmysli a pak to půjde snad

4.1.2008 15:10

naftalinka napsal(a):
prosim tě až ho uvidíš jak zlobí budeš utíkat
Neee on ze začátku bude dělat nesmysli a pak to půjde snad

4.1.2008 15:18

blanche napsal(a):

no každopádně tě ráda poznám i Andy a budu ráda když to tam někdo zdokumentuje

sadzi saj

4.1.2008 15:21
sadzi saj

blanche napsal(a):
Já tam budu asi taky
Snad to vyjde

Jaké ASI????????????? Se opovaž

4.1.2008 15:21

naftalinka napsal(a):

Tak jo, ráda budu fotit vše a pořád ... Ale v té hele nevim nevim ... na kvalitu fotek to asi moc nebude

Lidi, já bych šla už domůůůůůůůů
Mohla být ještě někde venku, nebo u koní a já tu čučim jak pako

sadzi saj

4.1.2008 15:23
sadzi saj

naftalinka napsal(a):

Jj, Blanka bude vrchní fotograf Jinak Zuzi neboj, já budu taky pořád s Elí, protože si nějak nedokážu představit, jak bude reagovat, když jsem ji přesunula do Liblic, šíleně dělala, ve Vrutici naopak ok, tak uvidíme

Jinak prý krve ti platí ty 2 roky, ale kulatý razítko se musí vyřizovat každý rok.

4.1.2008 15:26

sadzi saj napsal(a):
Jaké ASI????????????? Se opovaž

4.1.2008 15:27

lucky napsal(a):

Kamarádka s koníkem

sadzi saj

4.1.2008 16:01
sadzi saj

blanche napsal(a):
Kamarádka s koníkem

Koukám, že už všichni pilně pracujou nebo zmizeli domů

4.1.2008 16:02

sadzi saj napsal(a):
Koukám, že už všichni pilně pracujou nebo zmizeli domů

Ne ne

sadzi saj

4.1.2008 16:04
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ne ne

Jj, aspoň někdo. Tak v neděli ráno přijede Nigrýn na tu krev, to bude rodeo, to nechci vidět, protože ta stát nebude to jsem zvědavá, co budeme dělat

4.1.2008 16:06

sadzi saj napsal(a):
Jj, aspoň někdo. Tak v neděli ráno přijede Nigrýn na tu krev, to bude rodeo, to nechci vidět, protože ta stát nebude to jsem zvědavá, co budeme dělat

No, snad bude hodná, co ?
Je to holka šikovná

sadzi saj

4.1.2008 16:11
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, snad bude hodná, co ?
Je to holka šikovná

Jj, krásná hříva

No stát nebude, jak ji veme za ohlávku, začne se stavět na zadní, očkování ještě ok, ale jak jí bude muset natáhnout krev, tak to nevidím moc růžově

4.1.2008 16:13

sadzi saj napsal(a):
Jj, krásná hříva

No stát nebude, jak ji veme za ohlávku, začne se stavět na zadní, očkování ještě ok, ale jak jí bude muset natáhnout krev, tak to nevidím moc růžově

NO, já taky Dr. moc nemusím ... Tak na druhou stranu se jí ani nedivím ...
Tak super - Lenka by jí v SOB udělala ... snad se tu neděli nějak solidně vrátíme, že bych tam skákla ... přinejhorším hala

sadzi saj

4.1.2008 16:22
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, já taky Dr. moc nemusím ... Tak na druhou stranu se jí ani nedivím ...
Tak super - Lenka by jí v SOB udělala ... snad se tu neděli nějak solidně vrátíme, že bych tam skákla ... přinejhorším hala

Tak super, tu neděli nějak vymyslíme. Už chybí pouze jeden člověk. Nedávno mi jeden člověk psal, ale ptal se, že má náchylného koně a potřebuje zděný box, Moudrý říkal, že na soustředění má k dispozici venkovní, ale dala jsem jí na něj mobil, ať se domluví přímo s ním, je to lepší, než když to jde přeze mě, když se domluví a zeptají přímo jeho, ale ty lidi jsou totálně neskutečný a líný si někam zavolat a zeptat se, už se neozvala a dneska to samý, další, ale zase, že má hřebce a potřebuje box mimo klisny, tak jsem zvědavá.

4.1.2008 16:36

sadzi saj napsal(a):
Tak super, tu neděli nějak vymyslíme. Už chybí pouze jeden člověk. Nedávno mi jeden člověk psal, ale ptal se, že má náchylného koně a potřebuje zděný box, Moudrý říkal, že na soustředění má k dispozici venkovní, ale dala jsem jí na něj mobil, ať se domluví přímo s ním, je to lepší, než když to jde přeze mě, když se domluví a zeptají přímo jeho, ale ty lidi jsou totálně neskutečný a líný si někam zavolat a zeptat se, už se neozvala a dneska to samý, další, ale zase, že má hřebce a potřebuje box mimo klisny, tak jsem zvědavá.

Tak to jsem na to fakt zvědavá ... Si to užíváš ... Zařizování, vyřizování atd, co ?

sadzi saj

4.1.2008 16:42
sadzi saj

blanche napsal(a):
Tak to jsem na to fakt zvědavá ... Si to užíváš ... Zařizování, vyřizování atd, co ?

No to jo, spíš mě mrzí, že ty lidi někam chtějí jet, ale neumí si také někam zavolat a zjistit si a optat se, přece jenom takovýhle věci je lepší, když se zeptají přímo jeho jako majitele areálu a ne, když to půjde přeze mě a já to budu tlumočit dál.

Hele razím domů, tak zatím, když bude doma časík a volný pc, juknu sem

4.1.2008 17:47

sadzi saj napsal(a):
No to jo, spíš mě mrzí, že ty lidi někam chtějí jet, ale neumí si také někam zavolat a zjistit si a optat se, přece jenom takovýhle věci je lepší, když se zeptají přímo jeho jako majitele areálu a ne, když to půjde přeze mě a já to budu tlumočit dál.

Hele razím domů, tak zatím, když bude doma časík a volný pc, juknu sem

jeee já jsem na chvilku usla
s noclehem na víc si vůbec Andy nedělej hlavu, já stejně budu spát s Atrejem a ještě přípomínám box u zdi děkuji z druhý strany valacha a tam to zadekujeme už máme zkušenosti chvíli bude bordel a pak se uklidní

4.1.2008 17:48

naftalinka napsal(a):
s noclehem na víc si vůbec Andy nedělej hlavu, já stejně budu spát s Atrejem a ještě přípomínám box u zdi děkuji z druhý strany valacha a tam to zadekujeme už máme zkušenosti chvíli bude bordel a pak se uklidní

a já klidně zavolám!!!!!!!!!

sadzi saj

4.1.2008 17:55
sadzi saj

naftalinka napsal(a):

Jé, tak to si se měla a já si říkala, kam si najednou tak zmizela Jj, jasně, jestli přijedeme v pátek, tak v pohodě, vezmeš box, který budeš chtít, nám je to jedno a myslím, že kámošce taky a dva valaši mají přijet, takže s tím by taky problém neměl být

4.1.2008 17:55

lucky napsal(a):

Tak jsem taky! Díky za pochvalu spřežení, no jo, kluci jsou šikovní Hlavně když letí cvalem, to je jízda!
Jinak nemůžu si pomoci Blani, ale ty zimní fotky nemají chybu v tom mrazu. Je to úúúžasné! Bělíš ji hřívu nebo co?

Jinak byla jsem s usou u koní, vzala jsem si Athose do kruhovky. Pan Dvořák odjel, ale za chvíli přijel, to nevydržel a šel se podívat. Koukal, jak Athos poslouchá. Spratek jeden. Puberta s ním tříská, hlavně si myslí, že bude šéfovat a všichni ho budou poslouchat. byl dost v šoku, když se párkrát pokusil mě napadnout a pak vykopkout a tak, že má rychlejší reakce, ještě předvídám a vím co udělá dřív než to udělá. Takže když už se o něco pokusil, v momentě narazil a pak stál a koukal jako puk, že ze mě si asi prdel dělat nepůjde. Nakonec hajzlík poslouchal jako hodinky. Je to akorát malý rozežranec. Asi si ho vezmu častěji. Chci nyní dost začít s Usou pracovat, zdravá už je jako rybička a když nemůžu jezdit, tak bude makačenko ze země Dneska teda měla oddych na pastvině a máknul si Athos. Jak se z něj kouřilo! Hlavně teda mozek se mu vařil.
U kámošky bylo fajn, ještě jsme probrali pracovní záležitosti, takže jsem i pracovala

sadzi saj

4.1.2008 17:57
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
a já klidně zavolám!!!!!!!!!

Tak to si asi jedna z mála, protože si myslím, že tamty ani jedna nezavolali, přitom si myslím, že ten jeden vnitřní box by se s ní dal asi domluvit, to spíš si myslím s tím druhým hřebcem, že asi mimo kobyly byl problém.

Ty jo, doma 9 stupňů, takže hustá kosa

4.1.2008 18:07

lucky napsal(a):
Tak jsem taky! Díky za pochvalu spřežení, no jo, kluci jsou šikovní Hlavně když letí cvalem, to je jízda!
Jinak nemůžu si pomoci Blani, ale ty zimní fotky nemají chybu v tom mrazu. Je to úúúžasné! Bělíš ji hřívu nebo co?

Jinak byla jsem s usou u koní, vzala jsem si Athose do kruhovky. Pan Dvořák odjel, ale za chvíli přijel, to nevydržel a šel se podívat. Koukal, jak Athos poslouchá. Spratek jeden. Puberta s ním tříská, hlavně si myslí, že bude šéfovat a všichni ho budou poslouchat. byl dost v šoku, když se párkrát pokusil mě napadnout a pak vykopkout a tak, že má rychlejší reakce, ještě předvídám a vím co udělá dřív než to udělá. Takže když už se o něco pokusil, v momentě narazil a pak stál a koukal jako puk, že ze mě si asi prdel dělat nepůjde. Nakonec hajzlík poslouchal jako hodinky. Je to akorát malý rozežranec. Asi si ho vezmu častěji. Chci nyní dost začít s Usou pracovat, zdravá už je jako rybička a když nemůžu jezdit, tak bude makačenko ze země Dneska teda měla oddych na pastvině a máknul si Athos. Jak se z něj kouřilo! Hlavně teda mozek se mu vařil.
U kámošky bylo fajn, ještě jsme probrali pracovní záležitosti, takže jsem i pracovala

Nene ... nebělíme ... vyčešu hovna ... to asi jen tak vypadá

4.1.2008 18:16

blanche napsal(a):
Nene ... nebělíme ... vyčešu hovna ... to asi jen tak vypadá

No nááádhera!

sadzi saj

4.1.2008 18:17
sadzi saj

lucky napsal(a):
No nááádhera!

Lucky a jak pracuješ s Athosem a Usou ze země, děláš PNH?? Chtěla bych něco takový i s Elí, ale nějak nevím čím a jak začít

4.1.2008 18:22

sadzi saj napsal(a):
Lucky a jak pracuješ s Athosem a Usou ze země, děláš PNH?? Chtěla bych něco takový i s Elí, ale nějak nevím čím a jak začít

No, dělám, nedělám, dělám ze všeho něco tak aby to fungovalo

4.1.2008 18:22

sadzi saj napsal(a):

To se ti to tak líbí ?
Ale to zimní k ní jde Co ?

Třeba by to Elí pomohlo, co ?
Vy tam máte i kruhovku ?

4.1.2008 18:25

blanche napsal(a):
To se ti to tak líbí ?

Vy tam máte i kruhovku ?

o.k. dobrá!!!! v pátek v kolik se tam sjedeme??
Já ted pádím vybrat od nějakejch lidí peníze a nakoupit zásoby na zejtřek a pro sud piva

sadzi saj

4.1.2008 18:47
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
o.k. dobrá!!!! v pátek v kolik se tam sjedeme??
Já ted pádím vybrat od nějakejch lidí peníze a nakoupit zásoby na zejtřek a pro sud piva

Ok, to se potom domluvíme, ještě je čas

Tak dobře nakup

sadzi saj

4.1.2008 18:49
sadzi saj

blanche napsal(a):
To se ti to tak líbí ?

Vy tam máte i kruhovku ?

Jj, něco s Elí také dělám a super, vztah a důvěru máme, ale chtěla bych nějak víc a to si se učila sama nebo máš nějaký návůdek nebo tak Lucky??

Kruhovku nemáme, ale udělal se tam jeden takový menší výběh před statkem a tam se dá i lonžovat a dá se to dělat i na lonži nebo provazu, to dělá třeba Danny, není nutností volný prostor v kruhovce i když je to samo o dost lepší

4.1.2008 21:53

sadzi saj napsal(a):
Jj, něco s Elí také dělám a super, vztah a důvěru máme, ale chtěla bych nějak víc a to si se učila sama nebo máš nějaký návůdek nebo tak Lucky??

Kruhovku nemáme, ale udělal se tam jeden takový menší výběh před statkem a tam se dá i lonžovat a dá se to dělat i na lonži nebo provazu, to dělá třeba Danny, není nutností volný prostor v kruhovce i když je to samo o dost lepší

Nazdárek! Tak jsem tu taky, v práci jsem ke konci šichty makala jak barevná, tak už jsem sem nemohla. Musím uznat, že mě se taky šíleně líbí ty Bářiny fotky v námraze, ty jsou fakt parádní . Jinak pracovat ze země bych taky ráda s Čikem. Hodně jsem toho pročetla, hledala informace, ale musím říct, že všude je to tak obecné, že vůbec nevím, co v praxi dělat.

4.1.2008 22:37

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Tak jsem tu taky, v práci jsem ke konci šichty makala jak barevná, tak už jsem sem nemohla. Musím uznat, že mě se taky šíleně líbí ty Bářiny fotky v námraze, ty jsou fakt parádní . Jinak pracovat ze země bych taky ráda s Čikem. Hodně jsem toho pročetla, hledala informace, ale musím říct, že všude je to tak obecné, že vůbec nevím, co v praxi dělat.

Návůdek? Nemám. Byla jsem na několika kurzech jako divák a jednou jsem byla s Usou i na kurzu, ale jsem stále pokročilý začátečník a vždycky se za něj budu považovat.

4.1.2008 22:52

lucky napsal(a):
Návůdek? Nemám. Byla jsem na několika kurzech jako divák a jednou jsem byla s Usou i na kurzu, ale jsem stále pokročilý začátečník a vždycky se za něj budu považovat.

dobrý večer, teď jsem dorazila z Tesca, nakoupila tam jídlo a chlast na zítřek a jdu do hajan!!!!! Abych se na zejtřek hezky vaspala

4.1.2008 22:54

naftalinka napsal(a):
dobrý večer, teď jsem dorazila z Tesca, nakoupila tam jídlo a chlast na zítřek a jdu do hajan!!!!! Abych se na zejtřek hezky vaspala

No jo, já taky letím....zítra je moc práce

4.1.2008 22:57

lucky napsal(a):
No jo, já taky letím....zítra je moc práce

dobrou!!!!

4.1.2008 23:18

naftalinka napsal(a):
dobrou!!!!

5.1.2008 08:31

lucky napsal(a):

Dobré ranko ...
Jakpak se máte ?
Mám je jen já pracovně ?

5.1.2008 08:42

blanche napsal(a):
Dobré ranko ...
Jakpak se máte ?
Mám je jen já pracovně ?

ráno raníčko!!!!
V kolik hodin jsi to sem psala??????

5.1.2008 08:43

naftalinka napsal(a):
ráno raníčko!!!!
V kolik hodin jsi to sem psala??????

ahaaaa už to vidim dobře
mě se tam nejdřív objevil čas něco málo po půlnoci

5.1.2008 09:11

naftalinka napsal(a):
ahaaaa už to vidim dobře
mě se tam nejdřív objevil čas něco málo po půlnoci

Ahojky,

to jsem už chrněla
Ale jsem tu od 7:00 - bléééééé
Dneska máš volno ?

5.1.2008 09:16

blanche napsal(a):
Ahojky,

to jsem už chrněla
Ale jsem tu od 7:00 - bléééééé
Dneska máš volno ?

Ahoj! Tak já dnes po dlouhé době zaspala, probudila jsem se v devět. Samozřejmě Usinka už plakala ve stáji, že jsem na ni zapoměla..to byl kravál, jak jsem vylezla z baráku. Ale už baští, tak je to v pohodě. Dokonce nám tady svítí i sluníčko

5.1.2008 09:26

lucky napsal(a):
Ahoj! Tak já dnes po dlouhé době zaspala, probudila jsem se v devět. Samozřejmě Usinka už plakala ve stáji, že jsem na ni zapoměla..to byl kravál, jak jsem vylezla z baráku. Ale už baští, tak je to v pohodě. Dokonce nám tady svítí i sluníčko

ahoj, no tady by možná mohlo taky něco zasvítit.
No já ještě odpočívám, dělám si pedikuru, pak ke koním a pak na tu megachlastačku
Mam plný auto chlastu a jídla!!! Tak jsem to chodila celou noc hlídat, aby mi to někdo nevybral!!!!

5.1.2008 09:37

naftalinka napsal(a):
ahoj, no tady by možná mohlo taky něco zasvítit.
No já ještě odpočívám, dělám si pedikuru, pak ke koním a pak na tu megachlastačku
Mam plný auto chlastu a jídla!!! Tak jsem to chodila celou noc hlídat, aby mi to někdo nevybral!!!!

Sluníčko ?
Že si ze mě holky děláte švandu, co ?
Tady megahumus
Mě dneska odjedou lidi a zase přijedou ... To zase bude chaoz

5.1.2008 09:59

blanche napsal(a):
Sluníčko ?
Že si ze mě holky děláte švandu, co ?
Tady megahumus
Mě dneska odjedou lidi a zase přijedou ... To zase bude chaoz

No, ono to sluníčko nesvítí celou dobu, aby bylo jasno...nebo teda spíše není jasno.
Tak megachlastačku, jo? Tak nepoblijte vše okolo

5.1.2008 10:02

lucky napsal(a):
No, ono to sluníčko nesvítí celou dobu, aby bylo jasno...nebo teda spíše není jasno.
Tak megachlastačku, jo? Tak nepoblijte vše okolo

No, tady nehrozí, že by prolezl sluneční svit přes tu hromadu mraků
Já budu dneska doufat, že uteču alespoň do krámu - jediná spása

5.1.2008 10:07

blanche napsal(a):
No, tady nehrozí, že by prolezl sluneční svit přes tu hromadu mraků
Já budu dneska doufat, že uteču alespoň do krámu - jediná spása

A ty jako pracuješ????? No to znám já dělám na krátkej dlouhej tejden a 12
Tedle víkend jsem měla být taky v práci, ale mám dovču

5.1.2008 10:12

naftalinka napsal(a):
A ty jako pracuješ????? No to znám já dělám na krátkej dlouhej tejden a 12
Tedle víkend jsem měla být taky v práci, ale mám dovču

No, to se máš ...
Já mám taky - krátkej x dlouhej - denní x noční ... 12 cky ...
Tak mě čeká celý pracovní víkend ...
Chjo ...

5.1.2008 10:17

blanche napsal(a):
No, to se máš ...
Já mám taky - krátkej x dlouhej - denní x noční ... 12 cky ...
Tak mě čeká celý pracovní víkend ...
Chjo ...

joo takže máš vlastně šichty stejně jako já, já měla mít tedle víkend taky denní

5.1.2008 10:22

naftalinka napsal(a):
joo takže máš vlastně šichty stejně jako já, já měla mít tedle víkend taky denní

Blani, to ti nezávidím...
Jinak neboj, to sluníčko už není ani tady

5.1.2008 10:26

lucky napsal(a):
Blani, to ti nezávidím...
Jinak neboj, to sluníčko už není ani tady

no vidíš ... já měla mít noční ... ale kolegyně mi to zapomněla oznámit, že mi to za mými zády vyměnila - mě fakt nas*ala ...
odešla na dovolenou a mě to řekla při odchodu mezi dveřma, jestli s tím počítám ...
chtěla přes den kouknout třeba na slevy, nebo tak něco ... no, smůla ...

5.1.2008 10:35

blanche napsal(a):
no vidíš ... já měla mít noční ... ale kolegyně mi to zapomněla oznámit, že mi to za mými zády vyměnila - mě fakt nas*ala ...
odešla na dovolenou a mě to řekla při odchodu mezi dveřma, jestli s tím počítám ...

aha!!!! No koukám, že všude je něco, my to v práci nemáme taky zrovna růžový, ale aspoň co je výhodou, že jsme celej den pryč v terénu, takže nemusíme bejt celou šichtu na úřadě!!!!! A jak jsme si hezky odvykli nebejt tam!!!!
no nějaká ta fotka z práce

5.1.2008 10:35

blanche napsal(a):

to je k vzteku..to taky nesnáším, když pak někdo s něčím přijde, jestli to vím...a odkud asi, že...a plány máš v háji

5.1.2008 10:43

lucky napsal(a):
to je k vzteku..to taky nesnáším, když pak někdo s něčím přijde, jestli to vím...a odkud asi, že...a plány máš v háji

JJ, přesně tak ... Kolegyně je občas trochu mimo ...
Jůůů, to i střílíš atd ... Ju ?
To jsi akční ...
Já tu dopapírovala ... Něco nachystala ... ale sedím na prdeli celých 12 hodin
Budu za chvíli jak koule

5.1.2008 10:43

lucky napsal(a):

Zuzko, ty děláš u Policie nebo co?

5.1.2008 10:45

lucky napsal(a):
Zuzko, ty děláš u Policie nebo co?

Celní správa ? Někdy jsi to snad už psala ... Co ?

5.1.2008 10:46

blanche napsal(a):
Celní správa ? Někdy jsi to snad už psala ... Co ?

Já nebyla na střelnici už snad víc jak rok..nějak není čas a zase tak mě to nebere.

Já jdu vzít Usinku k Čipovi

5.1.2008 11:08

lucky napsal(a):
Já nebyla na střelnici už snad víc jak rok..nějak není čas a zase tak mě to nebere.

Já jdu vzít Usinku k Čipovi

jooo ano celní správa, 12 hodin na prdeli a vůbec v kanclu bych nemohla dělat, bych zešílela!!!!!!!
Na střelnici je sranda, já se tam dycky s klukama pořádně vyřádim, oni přinesou vždycky ty svý děla a už to jede!!!!!!!!!!!

5.1.2008 11:10

naftalinka napsal(a):
jooo ano celní správa, 12 hodin na prdeli a vůbec v kanclu bych nemohla dělat, bych zešílela!!!!!!!
Na střelnici je sranda, já se tam dycky s klukama pořádně vyřádim, oni přinesou vždycky ty svý děla a už to jede!!!!!!!!!!!

No tak já mizim, držte palce ať dnešní akce dopadne dobře!!!! něco na mě prej chystaj!!!! Nějaký překvapení!!!!!!!!! A hlavně ať nemám otravu alkoholem!!! páč s kolegama to nikdy nedopadá dobře!!!
paaapa

5.1.2008 11:12

naftalinka napsal(a):

NO, tak to mám já - 12 hodin na recepci ... na zadnici
Mohlo by být lépe ... ale i hůře ...
Jak vypadá pracovní náplň u vás ?

5.1.2008 11:19

naftalinka napsal(a):
No tak já mizim, držte palce ať dnešní akce dopadne dobře!!!! něco na mě prej chystaj!!!! Nějaký překvapení!!!!!!!!! A hlavně ať nemám otravu alkoholem!!! páč s kolegama to nikdy nedopadá dobře!!!
paaapa

Tak se měj, papa

5.1.2008 12:16

blanche napsal(a):
NO, tak to mám já - 12 hodin na recepci ... na zadnici
Mohlo by být lépe ... ale i hůře ...
Jak vypadá pracovní náplň u vás ?

Tak jsem zpátky, Usa je u Čipa..ten ji vítal! Piští vždycky radostí, když vidí, že jdeme k vratům za ním. Usa odcválala se pást, Čipo a kozy za ní a pak pro ni zase skočím

5.1.2008 14:37

lucky napsal(a):
Tak jsem zpátky, Usa je u Čipa..ten ji vítal! Piští vždycky radostí, když vidí, že jdeme k vratům za ním. Usa odcválala se pást, Čipo a kozy za ní a pak pro ni zase skočím

Ta Usa má ale super život
Mě teď taky dorazila společnost ...
To asi zase bude

sadzi saj

5.1.2008 17:22
sadzi saj

lucky napsal(a):

Hoj holky,

teda vy jste to tu po ránu rozjeli, jsem sem taky chtěla napsat, ale nějak jsem to nestihla, protože jsme vstávali až v půl dvanáctý a po obědě měla přijet návštěva, takže celkem hustá honička, ale stihli jsme to jakž, takž, akorát jsem už nestihla strčit prádlo do pračky a zklidit to uschlý, tak to holt vydrží do zítra, zvířata jsou nakrmený a Míra teď čistí králíkovi klec a já kuchtím véču, už se na to docela těším, naposledy jsme snídali v poledne Tady je nehorázná kosa, jsem ráno myslela, že umrznu.

sadzi saj

5.1.2008 17:22
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Hoj holky,

teda vy jste to tu po ránu rozjeli, jsem sem taky chtěla napsat, ale nějak jsem to nestihla, protože jsme vstávali až v půl dvanáctý a po obědě měla přijet návštěva, takže celkem hustá honička, ale stihli jsme to jakž, takž, akorát jsem už nestihla strčit prádlo do pračky a zklidit to uschlý, tak to holt vydrží do zítra, zvířata jsou nakrmený a Míra teď čistí králíkovi klec a já kuchtím véču, už se na to docela těším, naposledy jsme snídali v poledne Tady je nehorázná kosa, jsem ráno myslela, že umrznu.

tak to fakt funguje, aby se to posunulo

5.1.2008 17:26

sadzi saj napsal(a):
tak to fakt funguje, aby se to posunulo

Ahojky ... tééééda, jsi tu chvíli a už prudíš ... do půl 12, jo ?
Já v 6:00 budík, vylezla 6:15 a za 15 min byla z domu

sadzi saj

5.1.2008 17:55
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky ... tééééda, jsi tu chvíli a už prudíš ... do půl 12, jo ?
Já v 6:00 budík, vylezla 6:15 a za 15 min byla z domu

Jo jo, koukali jsme na Statečný srdce a potom usnuli u nějakýho hororu a do ložnice se odplazili až v půl druhý ráno, takže jsme řádně vychrupovali, ale zítra musím brzo ráno k Elí, tak jsem si to aspoň vynahradila dneska

Lucky, to je škoda, taky jsem toho hodně přečetla a pročetla jako Leo, ale taky z toho nejsem nějak dvakrát moudrá a nevím vlastně, jak začít

5.1.2008 18:04

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, koukali jsme na Statečný srdce a potom usnuli u nějakýho hororu a do ložnice se odplazili až v půl druhý ráno, takže jsme řádně vychrupovali, ale zítra musím brzo ráno k Elí, tak jsem si to aspoň vynahradila dneska

Lucky, to je škoda, taky jsem toho hodně přečetla a pročetla jako Leo, ale taky z toho nejsem nějak dvakrát moudrá a nevím vlastně, jak začít

Na film jsem taky koukala, ale pak jsem pelašila hnedka do postele
Se mi to kráááááátíííííííííííííííííííííííííííííí, hurááááááá

sadzi saj

5.1.2008 18:18
sadzi saj

blanche napsal(a):
Na film jsem taky koukala, ale pak jsem pelašila hnedka do postele
Se mi to kráááááátíííííííííííííííííííííííííííííí, hurááááááá

Jj, to už máš za pár co

Já jdu nandat jídlo, už tu řve chlap hlady

5.1.2008 18:25

sadzi saj napsal(a):
Jj, to už máš za pár co

Já jdu nandat jídlo, už tu řve chlap hlady

Já hlady pomalu řvu taky
Co máte dobrého ?
Bych se klidně pozvala

Taky jsem si dneska udělala fotorukavice - u čongů koupila černý ... na pravé jsem si ustřihla palec a ukazováček - ty potřebuju a levou nechala ... obšila a je to :)) snad budou dobrý ... pač s rukavicema nic moc a bez nich v zime moc nic ... uchyl, co ?

sadzi saj

5.1.2008 18:30
sadzi saj

blanche napsal(a):
Já hlady pomalu řvu taky
Co máte dobrého ?
Bych se klidně pozvala

Taky jsem si dneska udělala fotorukavice - u čongů koupila černý ... na pravé jsem si ustřihla palec a ukazováček - ty potřebuju a levou nechala ... obšila a je to :)) snad budou dobrý ... pač s rukavicema nic moc a bez nich v zime moc nic ... uchyl, co ?

Zapečený kuřecí prsa a hranolky, ňamka

Dobrý a máš tam mail, ženská bláznivá, jsme se nějak nepochopili asi

5.1.2008 19:07

sadzi saj napsal(a):
Zapečený kuřecí prsa a hranolky, ňamka

Dobrý a máš tam mail, ženská bláznivá, jsme se nějak nepochopili asi

Jak začít? Jako s komunikací?
Jo, Usa se poslední dobou vlastně jen fláká

sadzi saj

5.1.2008 19:33
sadzi saj

lucky napsal(a):

No celou dobu nemluvíme o ničem jiném i s Leo než o práci ze země.

5.1.2008 19:50

lucky napsal(a):

Nazdárek! Tak koukám zaostávám, to je doba, než to všechno pročtu. Já vstávala skoro za tmy, pádila na bus a jela na návštěvu k mamině, po obědě ke koním, připravila jsem jim stáje, vzala Čika na pár minut ven, domu dorazila po tmě, doteď jsem uklízela. Takže o nestíhání ani nemluvě . Grantík se mi dneska kapánek splašil, až zadníma pořádně sešrotoval kolečko. Ale na nohách nic vidět nebylo, nohu do ruky mi teda dát nechtěl, ale pozorovala jsem ho, jak si ve výběhu normálně vykračoval, tak doufám, že se mu fakt nic nestalo. Pak jsem vzala na chvíli Čikouna ven. Vzala jsem to přes louky, kde to neklouže. Teda, byl šíleně nabušenej a zlobivej. Jeli jsme jenom kousek, aby si na mě zase navyknul, když nic měsíc až dva nedělal. Ale jde vidět, že to fakt potřebuje, budu se mu muset o víkendy fakt věnovat a nebrat ho jenom na vodítko. Cestou jsme nabrali Sheilu s paničkou, co jely z vyjížďky, Čiko dělat tyjátry, když slyšel v dály řechtat koně, odmítal se otočit, ale když jsem viděla, že je to "jenom" Sheila, tak jsme na ně čekali. Ale teda choval se jak pravej nabušenej hřebec, to mu budu asi muset trošku vyhnat z hlavy, jádro dostává decentně, takže nezbývá nic jiného, než ho prostě unavovat na vyjížďkách.

5.1.2008 19:51

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Tak koukám zaostávám, to je doba, než to všechno pročtu. Já vstávala skoro za tmy, pádila na bus a jela na návštěvu k mamině, po obědě ke koním, připravila jsem jim stáje, vzala Čika na pár minut ven, domu dorazila po tmě, doteď jsem uklízela. Takže o nestíhání ani nemluvě . Grantík se mi dneska kapánek splašil, až zadníma pořádně sešrotoval kolečko. Ale na nohách nic vidět nebylo, nohu do ruky mi teda dát nechtěl, ale pozorovala jsem ho, jak si ve výběhu normálně vykračoval, tak doufám, že se mu fakt nic nestalo. Pak jsem vzala na chvíli Čikouna ven. Vzala jsem to přes louky, kde to neklouže. Teda, byl šíleně nabušenej a zlobivej. Jeli jsme jenom kousek, aby si na mě zase navyknul, když nic měsíc až dva nedělal. Ale jde vidět, že to fakt potřebuje, budu se mu muset o víkendy fakt věnovat a nebrat ho jenom na vodítko. Cestou jsme nabrali Sheilu s paničkou, co jely z vyjížďky, Čiko dělat tyjátry, když slyšel v dály řechtat koně, odmítal se otočit, ale když jsem viděla, že je to "jenom" Sheila, tak jsme na ně čekali. Ale teda choval se jak pravej nabušenej hřebec, to mu budu asi muset trošku vyhnat z hlavy, jádro dostává decentně, takže nezbývá nic jiného, než ho prostě unavovat na vyjížďkách.

Jo jo, souhlasím s Andy .

5.1.2008 22:00

zviratkova napsal(a):
Jo jo, souhlasím s Andy .

My byli zrovna tady víc jak hodinu a půl po tmě. Spadlo někde vysoké napětí, nebo co že to s ním měli a my byli bez elektřiny. Jídlo na plotně, nedovařené, takže tak....

6.1.2008 06:57

lucky napsal(a):

Ahuuuuuuuuuuuj,

holky, tady je sněhu
To byla jízda na horákovi
Před hotelem jsem to naprala do ubytovny - zasněžili mi brzdy - brzdim, brzdim a ono nic

Škoda, že tu budu zalezlá ... snad to hnedka nesleze

6.1.2008 08:13

blanche napsal(a):
Ahuuuuuuuuuuuj,

holky, tady je sněhu
To byla jízda na horákovi
Před hotelem jsem to naprala do ubytovny - zasněžili mi brzdy - brzdim, brzdim a ono nic

Škoda, že tu budu zalezlá ... snad to hnedka nesleze

Ahoj! Co? Sníh? Vy máte sníh????
My chtěly s kamarádkou ráno teď ke koním, že tam nechám Usu a Athoska zase potrénujeme, musí se učit na to obsedání. No a já vstanu a tady prší. Vše taje, všude břečka a voda a je strašný nárazový vítr a poprchává. Tak jsme to odložily

6.1.2008 08:21

lucky napsal(a):
Ahoj! Co? Sníh? Vy máte sníh????
My chtěly s kamarádkou ráno teď ke koním, že tam nechám Usu a Athoska zase potrénujeme, musí se učit na to obsedání. No a já vstanu a tady prší. Vše taje, všude břečka a voda a je strašný nárazový vítr a poprchává. Tak jsme to odložily

Ahojky,
u nás je také dost sněhu a padá a padá.
Bydlíme ,,kousek,, od Blanky.

6.1.2008 08:29

marketka napsal(a):
Ahojky,
u nás je také dost sněhu a padá a padá.
Bydlíme ,,kousek,, od Blanky.

Fakt sníh :)))) Je ho tu hromada ... Jsem se v tom brodila do práce - taky jsem čuměla ... nevěřila

6.1.2008 08:46

blanche napsal(a):
Fakt sníh :)))) Je ho tu hromada ... Jsem se v tom brodila do práce - taky jsem čuměla ... nevěřila

No to snad není možné! Tady je tma jako v pytli, zrovna uvažuji, že si půjdu zase lehnout. Venku hnus, poprchává, povichr, no blééé

6.1.2008 09:08

lucky napsal(a):
No to snad není možné! Tady je tma jako v pytli, zrovna uvažuji, že si půjdu zase lehnout. Venku hnus, poprchává, povichr, no blééé

Škoda, že Ti nemůžu vyfotit, jak to vypadá tady - snad 10 cm !!!!
Zaplatpanbůh, že skupina odjela - bych je asi zabila ... Nedělaj nic jiného, než pruděj atd ... Dneska pořád vytírám ... mají novou zábavu - jdou ven, na botech přinesou humus a já vytírám - fakt se bavim

6.1.2008 10:11

blanche napsal(a):
Škoda, že Ti nemůžu vyfotit, jak to vypadá tady - snad 10 cm !!!!
Zaplatpanbůh, že skupina odjela - bych je asi zabila ... Nedělaj nic jiného, než pruděj atd ... Dneska pořád vytírám ... mají novou zábavu - jdou ven, na botech přinesou humus a já vytírám - fakt se bavim

Chudinko, no jo, to jsou služby
tady je hnus, sníh skoro všechne dole, poprchává, je tma, je fakt nechutně.... bych možná brala ten sníh, než tohle. Taky jsem chtěla jezdit teď hodně se saněma, nejlépe denně. Fabby potřebuje makat a makat. V březnu ho chce bonitovat, tak musí být kus psa

6.1.2008 10:57

lucky napsal(a):
Chudinko, no jo, to jsou služby
tady je hnus, sníh skoro všechne dole, poprchává, je tma, je fakt nechutně.... bych možná brala ten sníh, než tohle. Taky jsem chtěla jezdit teď hodně se saněma, nejlépe denně. Fabby potřebuje makat a makat. V březnu ho chce bonitovat, tak musí být kus psa

Já bych bobovala třeba zase i s Bárou
Minulý rok jsme bobovali a super ... Já jela a někoho táhla ... pak se vyměnili ... bžunda ... pak to chytlo i Báru ... se asi taky bavila

6.1.2008 11:00

blanche napsal(a):
Já bych bobovala třeba zase i s Bárou
Minulý rok jsme bobovali a super ... Já jela a někoho táhla ... pak se vyměnili ... bžunda ... pak to chytlo i Báru ... se asi taky bavila

no, to já nevím, co by Usa dělala, kdyby ji honily boby.

ale se psy je to úžasné.

6.1.2008 11:04

lucky napsal(a):
no, to já nevím, co by Usa dělala, kdyby ji honily boby.

ale se psy je to úžasné.

Je to o zvyk

6.1.2008 11:07

lucky napsal(a):

fotila ale kamarádka

6.1.2008 11:14

blanche napsal(a):

fotila ale kamarádka

ale ty boby jsi držela v ruce, nevázala jsi je doufám ke koni

vypadá to dobře

6.1.2008 11:17

lucky napsal(a):

vypadá to dobře

Dobré ránko! My tu máme nehorázně sněhu, sněžilo od večera, celou noc, neustále, i teď: To bude ale kopa

6.1.2008 11:17

lucky napsal(a):

vypadá to dobře

JJ, lonž uvázaná za sedlo - to není vidět ... a bobista sedí a drží ... raději nevázat ... nejsem vrah, ani sebevrah ...
Tady bobista dojel ... už to nezvládl ...
Doma mám fotky ... tady jen tuhle

6.1.2008 11:19

blanche napsal(a):
JJ, lonž uvázaná za sedlo - to není vidět ... a bobista sedí a drží ... raději nevázat ... nejsem vrah, ani sebevrah ...
Tady bobista dojel ... už to nezvládl ...
Doma mám fotky ... tady jen tuhle

Fakt? tady nic, hnus, humus.... Jsou tady jen zbytky tajícího sněhu, na který chvílemi prší

6.1.2008 11:21

lucky napsal(a):
Fakt? tady nic, hnus, humus.... Jsou tady jen zbytky tajícího sněhu, na který chvílemi prší

Zase leje! Pomoooc! Béééé, já chtěla vén!!!!

6.1.2008 11:32

lucky napsal(a):
Zase leje! Pomoooc! Béééé, já chtěla vén!!!!

6.1.2008 11:41

zviratkova napsal(a):

síla. A pořád vám sněží? Tady byl zrovna řádný slejvák a šílený povichr..teda stále fouká a leje, ale méně..ten vítr je nárazový a síla

6.1.2008 11:45

lucky napsal(a):
síla. A pořád vám sněží? Tady byl zrovna řádný slejvák a šílený povichr..teda stále fouká a leje, ale méně..ten vítr je nárazový a síla

Jo jo sněží hodně, ono to na tom zmenšeném snímku nejde vidět.

6.1.2008 11:50

zviratkova napsal(a):

To je divný ... Lucky je výše ... a prší jí ...
Tady jen Popelku na Juráškovi

6.1.2008 11:50

zviratkova napsal(a):

no, tak to já bych radši fujavici, než liják a povichr.

Jdu za holčí juknout co dělá..a to jsem ji chtěla dát na celý den kením. No má smůlu, bude doma, stejně koně budou všichni zavření v takovém nečase. Ona když chce, tak si ven jít může, ale v tomhle počasí tam stejně nevytáhne kopýtko

6.1.2008 12:02

lucky napsal(a):
no, tak to já bych radši fujavici, než liják a povichr.

Jdu za holčí juknout co dělá..a to jsem ji chtěla dát na celý den kením. No má smůlu, bude doma, stejně koně budou všichni zavření v takovém nečase. Ona když chce, tak si ven jít může, ale v tomhle počasí tam stejně nevytáhne kopýtko

Hmmmm...Popelka sice nejsem, ale Use pořád říkají, že vypadá jako Jurášek

No, byla jsem teď venku, byla vzadu u hráze, chodí si tam a vybírá něco ze země. tak jsem ji hodila tři jablíčka, ale je tady povichr a fakt hnus...divím se, že jsem ji našla venku. Ale ono jak přestane pršet, tak ona i vyleze ven. Ale spadne pár kapek a je doma rychlostí blesku

6.1.2008 12:15

lucky napsal(a):
Hmmmm...Popelka sice nejsem, ale Use pořád říkají, že vypadá jako Jurášek

No, byla jsem teď venku, byla vzadu u hráze, chodí si tam a vybírá něco ze země. tak jsem ji hodila tři jablíčka, ale je tady povichr a fakt hnus...divím se, že jsem ji našla venku. Ale ono jak přestane pršet, tak ona i vyleze ven. Ale spadne pár kapek a je doma rychlostí blesku

Alespoň, že mám poslední pracovní víkendový den ... Bych tu asi jinak zhebla ...
Budu mít alepsoň 2 dny volna - huvááááá

Musím něco zimního zase nafotit ... Moc se na to těšííííím

6.1.2008 12:24

blanche napsal(a):
Alespoň, že mám poslední pracovní víkendový den ... Bych tu asi jinak zhebla ...
Budu mít alepsoň 2 dny volna - huvááááá

Musím něco zimního zase nafotit ... Moc se na to těšííííím

to se máš..naˇfot? Těšíím se na fotečky!

6.1.2008 12:26

lucky napsal(a):
to se máš..naˇfot? Těšíím se na fotečky!

NO, snad sníh vydrží a bude nějaký objekt na focení

sadzi saj

6.1.2008 16:46
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, snad sníh vydrží a bude nějaký objekt na focení

Ahoj holky, tak jsem to tu přelouskala, ale koukám, že je to už skoro na konci, ale nějak jste to nedotáhli, tak se mi nechce házet foto ještě sem, to je škoda

6.1.2008 16:50

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky, tak jsem to tu přelouskala, ale koukám, že je to už skoro na konci, ale nějak jste to nedotáhli, tak se mi nechce házet foto ještě sem, to je škoda

Ale hoď, já to dojedu, založ nové

6.1.2008 16:51

blanche napsal(a):
Ale hoď, já to dojedu, založ nové

Tak a můžeš

Přidejte reakci

Přidat smajlík