Western. kurz s Veronikou Cejpovou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2008 13:33

Už tady kdysi Sonča dělala průzkum na tento kurz... Zbývají poslední 3 místa pro jezdce a jejich koně... Tak kdo budete chtít jet, tak přihláška a více o kurzu je na www.ranchbrokenleg.wbs.cz

6.1.2008 13:35

mispulka napsal(a):
Už tady kdysi Sonča dělala průzkum na tento kurz... Zbývají poslední 3 místa pro jezdce a jejich koně... Tak kdo budete chtít jet, tak přihláška a více o kurzu je na www.ranchbrokenleg.wbs.cz

jj ale proč jste tak daleko ......
Ahojky Miško

6.1.2008 13:38

memmory napsal(a):
jj ale proč jste tak daleko ......
Ahojky Miško

Ahojky My nejsme daleko - vy jste daleko

6.1.2008 13:39

mispulka napsal(a):
Ahojky My nejsme daleko - vy jste daleko

Vtipálku

6.1.2008 13:47

memmory napsal(a):
Vtipálku

Co jsi dostala pěkného k narozeninám

6.1.2008 13:54

memmory napsal(a):
Co jsi dostala pěkného k narozeninám

K narozeninám jsem dostala bič na lonžování a ještě si pojedu pro transportní chrániče

6.1.2008 16:24

mispulka napsal(a):
K narozeninám jsem dostala bič na lonžování a ještě si pojedu pro transportní chrániče

Ty se budou hodit až se budete transportovat sem

11.1.2008 10:06

memmory napsal(a):
Ty se budou hodit až se budete transportovat sem

Já mylím,že to není daleko,vždyď já taky s maurou byla u Orla a dojížděla jsem každý den!

11.1.2008 14:18

bednarik petr napsal(a):
Já mylím,že to není daleko,vždyď já taky s maurou byla u Orla a dojížděla jsem každý den!

No jasný Sonča má pravdu.... Určitě to bude stát za to Uzávěrka přihlášek je 25.ledna, tak se určitě ještě někdo najde.....Pořád jsou volná ještě 3 místa pro jezdce i s koníkama www.ranchbrokenleg.wbs.cz

11.1.2008 14:22

mispulka napsal(a):
No jasný Sonča má pravdu.... Určitě to bude stát za to Uzávěrka přihlášek je 25.ledna, tak se určitě ještě někdo najde.....Pořád jsou volná ještě 3 místa pro jezdce i s koníkama www.ranchbrokenleg.wbs.cz

Njn ale mě tam nemá kdo odvézt každý den a mě nikdo převozník nesvěří ž bych jela sama Spát tam taky nikde nemůžu takže je to složité :-((

11.1.2008 14:33

memmory napsal(a):
Njn ale mě tam nemá kdo odvézt každý den a mě nikdo převozník nesvěří ž bych jela sama Spát tam taky nikde nemůžu takže je to složité :-((

To je škoda...:(

11.1.2008 14:40

mispulka napsal(a):
To je škoda...:(

Ahoj ,myslím,že ubytování je na chatě ještě volné a ustájení taky.,

11.1.2008 14:43

bednarik petr napsal(a):
Ahoj ,myslím,že ubytování je na chatě ještě volné a ustájení taky.,

Ale já se bohužel nemůžu jen tak zbalit na celý víkend a odjet - škoda :-((
Co jinak Mišpulko

11.1.2008 16:59

memmory napsal(a):
Ale já se bohužel nemůžu jen tak zbalit na celý víkend a odjet - škoda :-((
Co jinak Mišpulko

Ale mužeš:) napakuj věci do batohu a přijed:) Bude sranda a ještě se něco přiučíte aji s Luisem

11.1.2008 17:01

mispulka napsal(a):
Ale mužeš:) napakuj věci do batohu a přijed:) Bude sranda a ještě se něco přiučíte aji s Luisem

NJN a kdo se mi tady postará o zbytek zvířat a o barák
A už vidím Milana jak mě někam pouští - vtipálku

24.1.2008 21:05

memmory napsal(a):
NJN a kdo se mi tady postará o zbytek zvířat a o barák
A už vidím Milana jak mě někam pouští - vtipálku

Tak máme plno, už jenom kdyby chtěl jet někdo jako divák, i tak se dá hodně odkoukat, máte někdo zájem???Kukněte www.ranchbrokenleg.wbs.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík