Tohle není jako před a po:) Takže proto název jak šel čas. Asi mám štěstí že svého koníka znám od narození... Jezdila jsem jeho mamku, tátu. A pak jsem si ho v roce a půl koupila. Respektive mi ho mamka koupila a další peníze si na něj vydělávám... Tak zněla dohoda. A tady už ty fotky...
Skippy týden
skippka
napsal(a):
Tohle není jako před a po:) Takže proto název jak šel čas. Asi mám štěstí že svého koníka znám od narození... Jezdila jsem jeho mamku, tátu. A pak jsem si ho v roce a půl koupila. Respektive mi ho mamka koupila a další peníze si na něj vydělávám... Tak zněla dohoda. A tady už ty fotky...
Skippy týden
Skippy 2.měsíce - první předvaděčka na závodech
skippka
napsal(a):
Skippy 2.měsíce - první předvaděčka na závodech
4.měsíce... Asi týden po tom co přišel o maminu...
skippka
napsal(a):
4.měsíce... Asi týden po tom co přišel o maminu...
Rok... Samé žebro, kohoutek a noha... Ale koukám že to naní moc vidět...
skippka
napsal(a):
Rok... Samé žebro, kohoutek a noha... Ale koukám že to naní moc vidět...
Rok a půl... Už jsem jeho majitelka :) A jsem za to velmi ráda...
skippka
napsal(a):
Rok a půl... Už jsem jeho majitelka :) A jsem za to velmi ráda...
2lety a mesic... Zas vylejzá kohoutek, dlouhý nožky - rostem :)
skippka
napsal(a):
2lety a mesic... Zas vylejzá kohoutek, dlouhý nožky - rostem :)
2,5 lety...
skippka
napsal(a):
2,5 lety...
A poslední. Pár dní stará... Za měsíc tříletý... Akorát není moc vidět. Až se dostanu na koně, tak ho vyfotim líp:)
skippka
napsal(a):
Skippy týden
Tak když takove nove téma tak se taky přidám. Svojeho konoucha sem si koupila když mu bylo 5 měsíců. když se tak zpátky koukám vypadal docela směšně jak byl prďoch
pilgrisek
napsal(a):
Tak když takove nove téma tak se taky přidám. Svojeho konoucha sem si koupila když mu bylo 5 měsíců. když se tak zpátky koukám vypadal docela směšně jak byl prďoch
Když měl asi rok tak už byl o něco více pěknější ale měl ještě takovou velikou hlavičku(všichni se mu smáli)ale pro mě byl nejkrásnější konouch
pilgrisek
napsal(a):
Když měl asi rok tak už byl o něco více pěknější ale měl ještě takovou velikou hlavičku(všichni se mu smáli)ale pro mě byl nejkrásnější konouch
Ted už měl tak rok a pul nebo dva (na mě se nedivejte)
pilgrisek
napsal(a):
Ted už měl tak rok a pul nebo dva (na mě se nedivejte)
a tahle sme blbly v kruhovce( může nám být tak dva a půl)
pilgrisek
napsal(a):
a tahle sme blbly v kruhovce( může nám být tak dva a půl)
a ted už nám na jaře budou 4 a je vidět jaky z nas je nadherny hřebčák teda pro mě určitě
pilgrisek
napsal(a):
a ted už nám na jaře budou 4 a je vidět jaky z nas je nadherny hřebčák teda pro mě určitě
tak ete jednu když už sem u toho
skippka
napsal(a):
Skippy týden
tady askíto ještě u bývalých majitelů..asik 5 měsíců nebo tak nějak
kovbojka
napsal(a):
tady askíto ještě u bývalých majitelů..asik 5 měsíců nebo tak nějak
tady asik 2 dny po příjezdu...necelých 10 měsíců
kovbojka
napsal(a):
tady asik 2 dny po příjezdu...necelých 10 měsíců
tady rok a 2 měsíce
junka
napsal(a):
Tady ještě malé mímo
A tady je to ,,mímo" po patnácti letech
kovbojka
napsal(a):
tady 2a půl
Konečně zajímavé téma i pro mě.
Svojeho koníka mám už vlastně od doby,co byl ještě v břiše.Jezdila jsem na jeho mámě a jak poprvé zůstala březí,tak jsem si ho zamluvila.Tak jsme spolu dodnes.Je to A 1/1 Mobick
ewelusha
napsal(a):
Svojeho koníka mám už vlastně od doby,co byl ještě v břiše.Jezdila jsem na jeho mámě a jak poprvé zůstala březí,tak jsem si ho zamluvila.Tak jsme spolu dodnes.Je to A 1/1 Mobick
3 dny na světě
ewelusha
napsal(a):
jako roček byl hrozný .....
ve 2 letech už pomalu roste do krásy ....
ewelusha
napsal(a):
ve 2 letech už pomalu roste do krásy ....
ve 4 letech už brázdíme Huberty ....
ewelusha
napsal(a):
ve 4 letech už brázdíme Huberty ....
o rok později ....
buggyna

ewelusha
napsal(a):
měl krásnou maminku
ewelusha
napsal(a):
Loňské léto ....
a listopadový hubert ......
Letos čekáme na sních,konečně dnes napadl a můžem fotit něco aktuálního .....
skippka
napsal(a):
Posouvám
Takže já se taky přidám
Tady je Unča (10let) u bývalého majitele s moji mamkou. Byla strašně tlustá protože byla na hříbata (myslím Uniku)
jezabel
napsal(a):
Takže já se taky přidám
Tady je Unča (10let) u bývalého majitele s moji mamkou. Byla strašně tlustá protože byla na hříbata (myslím Uniku)
Unča pár týdnů u nás
jezabel
napsal(a):
detail krku -hroznej hrb
Unča po dvou měsících práce u nás
jezabel
napsal(a):
Unča po dvou měsících práce u nás
v Prosinci minulého roku - je zase tlustá protože se nedá nic dělat!
jezabel
napsal(a):
v Prosinci minulého roku - je zase tlustá protože se nedá nic dělat!
A Unča minulý týden - detail krku
skippka
napsal(a):
Skippy týden
protože jsem měla taky to štěstí vidět svoje hříbátko jak roste hned od prvního dne narození tak taky přidávám náký fotky jak šel čas: Takže malej Munínek (Low White Moon - podle měsíčku co má na kebuli) v den když se narodil
salitka
napsal(a):
protože jsem měla taky to štěstí vidět svoje hříbátko jak roste hned od prvního dne narození tak taky přidávám náký fotky jak šel čas: Takže malej Munínek (Low White Moon - podle měsíčku co má na kebuli) v den když se narodil
čtyři dny (vedle něj jeho starší bráška)
salitka
napsal(a):
čtyři dny (vedle něj jeho starší bráška)
ve třech měsících
salitka
napsal(a):
ve třech měsících
pak dlouho nebyl digi foták tak mezivěk mám v albumech a pak až v jedenácti měsících
salitka
napsal(a):
pak dlouho nebyl digi foták tak mezivěk mám v albumech a pak až v jedenácti měsících
rok a půl
salitka
napsal(a):
2 roky
2 a půl roku asi moc ty rozdíly nejdeo vidět no
salitka
napsal(a):
2 a půl roku asi moc ty rozdíly nejdeo vidět no
a konečně nyní
stieberova
napsal(a):
Lucky odstávče (7 měsíců)
Lucky 1 rok (už u nás)
memmory
napsal(a):
Roček
Ve 13 měsících se odvezl na hříbárnu a z tama mám jen fotky v den příjezdu 22.4. bude mít dva roky .
ewelusha
napsal(a):
a listopadový hubert ......
Letos čekáme na sních,konečně dnes napadl a můžem fotit něco aktuálního .....
Evka zdarec tak co kolik jsi toho na tom sněhu vyfotila Já teda nic.
A teď už je zas bláto. Tak budu mít bahnitý až se dotiháci pustěj ven zatím chodí jen pod sedlo tak se to v nich hromadí. A nakonec to skončí tak že se budu válet první já z Denisa asi zítra nebo pozítří
memmory
napsal(a):
Ve 13 měsících se odvezl na hříbárnu a z tama mám jen fotky v den příjezdu 22.4. bude mít dva roky .
Super téma...
Takže Finý ještě u maminky (Final Destination, o. First Bride m: Ramona)
brodska
napsal(a):
Super téma...
Takže Finý ještě u maminky (Final Destination, o. First Bride m: Ramona)
ještě mimi
brodska
napsal(a):
Na roce(je to ta šimla)
na roce a půl když jsme si ji přivezli....
brodska
napsal(a):
na roce a půl když jsme si ji přivezli....
....ještě rok a půl
brodska
napsal(a):
....ještě rok a půl
A tady loňské léto (07) jako 2,5 letá
brodska
napsal(a):
A tady loňské léto (07) jako 2,5 letá
A na podzim 07 téměř 3-letá letošní zatím nemám...
brodska
napsal(a):
A na podzim 07 téměř 3-letá letošní zatím nemám...
další Valentíno (o: Vulkán m. Syriel)
letos bude teprve dvouletý, ale i tak se hodně změnil...
Jako mimi
brodska
napsal(a):
další Valentíno (o: Vulkán m. Syriel)
letos bude teprve dvouletý, ale i tak se hodně změnil...
Jako mimi
ještě
brodska
napsal(a):
ještě
když jsme si pro něj jeli- odstávče - 7 měsíců
brodska
napsal(a):
když jsme si pro něj jeli- odstávče - 7 měsíců
moje první fotka Valentínka ještě u maminky
brodska
napsal(a):
moje první fotka Valentínka ještě u maminky
tady roční
skippka
napsal(a):
Skippy týden
Curtič jako mimino, pár dní po narození....
skippka
napsal(a):
Skippy týden
Taky se přidám. Badyho jsem dostala v jeho necelých 2 letech, ale znám ho od narození (dokonce jsem u toho byla). Jezdila jsem jeho mamku a shodou okolností jsme ho pak koupili
Takže Sindibad ve věku 1 dne
skippka
napsal(a):
Skippy týden
Cortič asi 1,5 měsíce
evka
napsal(a):
Taky se přidám. Badyho jsem dostala v jeho necelých 2 letech, ale znám ho od narození (dokonce jsem u toho byla). Jezdila jsem jeho mamku a shodou okolností jsme ho pak koupili
Takže Sindibad ve věku 1 dne
Půlroční "klacek" To blbnutí na zadních mu naštěstí nezůstalo.
janda
napsal(a):
Curt, tak 4 měsíce
Krátce po odstavu - snaží se zežrat poníka
evka
napsal(a):
Půlroční "klacek" To blbnutí na zadních mu naštěstí nezůstalo.
Roční (vůbec si není podobnej)
janda
napsal(a):
Krátce po odstavu - snaží se zežrat poníka
Přes rok starý mamelut, přerostl už dospělého A1/1
evka
napsal(a):
Roční (vůbec si není podobnej)
Krátce po tom, co jsem ho dostala - necelé 2 roky
janda
napsal(a):
Přes rok starý mamelut, přerostl už dospělého A1/1
2-letá zrůdička
evka
napsal(a):
Krátce po tom, co jsem ho dostala - necelé 2 roky
První výstava - 2 roky a 3 měsíce
janda
napsal(a):
2-letá zrůdička
3-letý habán. Kvůli příchozívšímu novému zavšivenci, vyfasoval "slušivý" sestřih na ježečka
evka
napsal(a):
První výstava - 2 roky a 3 měsíce
3 letý, po příjezdu z pastvin
evka
napsal(a):
3 letý, po příjezdu z pastvin
Letošní výstava Valeč - 4 roky
janda
napsal(a):
3-letý habán. Kvůli příchozívšímu novému zavšivenci, vyfasoval "slušivý" sestřih na ježečka
4-letý přerostlý kolohnát (už valašisko) - Sportu zdar!
evka
napsal(a):
Letošní výstava Valeč - 4 roky
A jedna aktuální (4,5 roku)
janda
napsal(a):
4-letý přerostlý kolohnát (už valašisko) - Sportu zdar!
5-letý puberťák - z vlastní zkušenosti - je to ten nejhorší věk. Člověk má často chuť je akorát obklíčit a zničit.... (tady se ale nezdá, je ujondaný z 5-ti denního špacíru- jedině vyšťavit, pak se dá s klidem konverzovat
)
janda
napsal(a):
5-letý puberťák - z vlastní zkušenosti - je to ten nejhorší věk. Člověk má často chuť je akorát obklíčit a zničit.... (tady se ale nezdá, je ujondaný z 5-ti denního špacíru- jedině vyšťavit, pak se dá s klidem konverzovat
)
A letos - již bude 6-letý mladý \"muž\" , konečně ho puberta opouští, doufám že už se řádně vyblbnul (zejména na můj účet
) a teď si to budem užívat a relaxovat