microfon
napsal(a):
no mě už doma právě třetím rokem leží vozejk, jenže já jsem takovej posera že , s ním asi nikdy nevyjedu On je to dvojoják, špatně vyvážený anavíc brzdu má taky takovou pochybnou jen 1 kolo,ale děda si sním dal tu práci,takže mi bude asi na zahradě hnít navěky
Jestli s nima vyjedeš, tak budeš mít opravdu mou úctu, já když si představím co vše se může stát, tak si říkám, zlatý sáňky a DOST...
luda
napsal(a):
A co kobča a noha?už je to znát že je to lepší..
Já jsem s vozejkem dříve jezdila,se svím pníkem (prvním ,také 2kolák)A potom s chladnokrevníkama u táty pluh a protahování cesty u statku sáně a vození dětí atd a potom vozej a ježdění přez silnici pro trávu a projížďky.Takže se na to spíš moooc těším...Prvne jdeme jezdit do sadu,tam jsou dlouhé a široké cesty,takže tam to bude snadné učení,pak jízda po méně aktivní silnici,no a pak už projíždění...doufám že to dopadne no,těším se jam malé dítě na hračku
luda
napsal(a):
A co kobča a noha?už je to znát že je to lepší..
Noha->nohy!
Ale jo, tedy ta jedna, ta druhá ta se nám předevčírem zase zasekla a clý dopoledne jí měla jak hadrovou. Když jsem se jí snažila to odháknout, tak mi hryzla do zad, no asi jí to pěkně bolí
ale další den už byla no problemos
Ještě doběham ten měsíc a pak volam vetovi, že tuhle horší jí nechám opíchat tou zánětlivou látkou a uvidíme?!?
Jinak jak s ní běhám u toho kola, tak je to opravdu mazec v téhle namrzlotině, ale co mi zbejvá, já to neudejchám,abych jí vzala s Eli, tak to zas už neudejchá Eliška a lonžovat se mi jí vzhledem ke kloubům takhle náročně nechce, tak dělám divadlo, celýmu městu
luda
napsal(a):
Já jsem s vozejkem dříve jezdila,se svím pníkem (prvním ,také 2kolák)A potom s chladnokrevníkama u táty pluh a protahování cesty u statku sáně a vození dětí atd a potom vozej a ježdění přez silnici pro trávu a projížďky.Takže se na to spíš moooc těším...Prvne jdeme jezdit do sadu,tam jsou dlouhé a široké cesty,takže tam to bude snadné učení,pak jízda po méně aktivní silnici,no a pak už projíždění...doufám že to dopadne no,těším se jam malé dítě na hračku
tak to jo, když máš zkušenosti a vhodné vybavení, tak to věřím, že si to užijete. Ty jsi z nějaké velké koňácké rodiny?
microfon
napsal(a):
Noha->nohy!
Ale jo, tedy ta jedna, ta druhá ta se nám předevčírem zase zasekla a clý dopoledne jí měla jak hadrovou. Když jsem se jí snažila to odháknout, tak mi hryzla do zad, no asi jí to pěkně bolí
Ještě doběham ten měsíc a pak volam vetovi, že tuhle horší jí nechám opíchat tou zánětlivou látkou a uvidíme?!?
Jinak jak s ní běhám u toho kola, tak je to opravdu mazec v téhle namrzlotině, ale co mi zbejvá, já to neudejchám,abych jí vzala s Eli, tak to zas už neudejchá Eliška a lonžovat se mi jí vzhledem ke kloubům takhle náročně nechce, tak dělám divadlo, celýmu městu
Posouvám
radule
napsal(a):
...to jsou aspon dobry diskuze...uz taky brzy budu ponikara moc se tesim...
jj tady nikdo neřeší p.........
Jakej přírustek to bude ????
microfon
napsal(a):
Noha->nohy!
No naše rodina je vlastně zčásti od koní,co já vím,Tak děda měl koně a teď je má tatá,chladnokrevné,jak na chov,tak na praci v lese.Já jsem se u koní motala odmalička. Tak jsem v 6 letech dostala poníka ,pak se naši rozvedli.Jezdila jsem k tátovy.Tak jsem pracovala u táty,jak ježdění tak práce v lese,učení mladých koní do lesa,v saních atd..Pak se rozkřuklo,že má dceru co jezdí na koni,tak jsem tam pár lidem učila koně.Pak jsem si zlomila nohu a rozhodla jsem se že si koupím vlastního.Prvně jsem myslela chlaďáska,ale neměla ani nemám tolik peněz na jeho uživení ani místo,,Pak byla uvaha i nad ČT.Bydlela tu jedna slečna,co měla 3 ČT,chodila jsem k ní,cca4-roky.ale odstěhovala se.A už dřív jsem chodila jezdit ke kamarádce co má křížence haflinga s ponym a ještě k jedněm co měly stádo poníku a tak jsem si knim našla cestu.Tak jsem žačla hledat.Hledala jsem pěkně dlouho až jsem se jela podívat na Lady a bylo to jasné,sice byla menší něž jsem původně chtěla,ale rozhodla jsem se pro ní.A teď už mám 2.
memmory
napsal(a):
Máš fotečky ??? Já Ti poradím
Radule:Já jsem hledala pěkně dlouho než jsem našla Lady.......Byla menší než jsem puvodně chtěla,ale padla mě do oka,a jsem ráda,že ji mám,je to kobylka pro všechno....Doufám,že se tento rok vydaří a pojedem KP(VYTRVALOST) jen na zkoušku,a když to pujde dobře pojedem i víckrát.....
memmory
napsal(a):
Máš fotečky ??? Já Ti poradím
http://www.furnari.biz/ PONY/soggettiinvendita_pony.htm /mrknete, ale je to v italstine, jsem ve svajcu. pred slovem PONY vymazat mezeru
memmory
napsal(a):
pro luda : jak jsou ti tvoje kobylky vůbec veliký a jak jsi veliká ty??
Já mám cca 158
Lady má 130cm
Lýdie má 140cm
ještě je nemám přeměřené,měřila jsem si je sama.jen metrem.takže 100% jsou menší.
fotka u oně co má cca 160 khv
luda
napsal(a):
Já mám cca 158
Lady má 130cm
Lýdie má 140cm
ještě je nemám přeměřené,měřila jsem si je sama.jen metrem.takže 100% jsou menší.
fotka u oně co má cca 160 khv
jo tak to máte holky dobrý . Já mám 165 cm a Luis má jen 130 cm - taky podle oka .
Připadám si na něm jako vosa na bombóně - každej se nám směje ale já ho nevyměním za nic na světě pokud to nebude nějak smrtelně nutné
memmory
napsal(a):
jsem asi mimo fakt to nejde
http://www.furnari.biz/ PONY/soggettiinvendita_pony.htm pred tim prvim slovem PONY
microfon
napsal(a):
radule: Tak ty chceš zvelebovat chov dovozem? tak já radím ryzáka nebo browntobiano
Ne,sice tam ničemu nerozumím,ale ten Gas Gas nebo na tý hromadný fotce takový světlý ryzáček, to jsou pěkní koníci. Mezi kterými se rozhoduješ?
...dovozem ai snad ne, jelikoz ziju ve svajcu... ja si nemuzu vybrat, byla jsem se na ne podivat a jsou fakt super vsichni. Asi sebbou vezmu mojeho prcka a na kteryho ukaze si odvezeme domu. ja bych si asi odvezla vsechny. a kdyz pak jsou vsichni spolu to je groteska.
memmory
napsal(a):
jo tak to máte holky dobrý . Já mám 165 cm a Luis má jen 130 cm - taky podle oka .
Připadám si na něm jako vosa na bombóně - každej se nám směje ale já ho nevyměním za nic na světě pokud to nebude nějak smrtelně nutné
HA tak já jsem na tom z vás nejhůř. Já mám 170 a Bobi má 131Kvh a to ani nemluvím o svých kilech
Jenže na druhou stranu mám hrozně krátký nožičky a Bobi stále roste (naštěstí).
Každopádně pokud an ní budu chtít jezdit se ctí ztoho nevyjduJo za blbost se platí!!!
radule
napsal(a):
...dovozem ai snad ne, jelikoz ziju ve svajcu... ja si nemuzu vybrat, byla jsem se na ne podivat a jsou fakt super vsichni. Asi sebbou vezmu mojeho prcka a na kteryho ukaze si odvezeme domu. ja bych si asi odvezla vsechny. a kdyz pak jsou vsichni spolu to je groteska.
Aha tak to je jiná
S tím malým to je dobrej nápad, anebo jako se to dělá u psů, prostě nech koníka ať si vybere tebe. Který se o vás bude nejvíc zajímat a u vás se držet...
microfon
napsal(a):
radule: Tak ty chceš zvelebovat chov dovozem? tak já radím ryzáka nebo browntobiano
Ne,sice tam ničemu nerozumím,ale ten Gas Gas nebo na tý hromadný fotce takový světlý ryzáček, to jsou pěkní koníci. Mezi kterými se rozhoduješ?
Memory:Nám se také skoro každý směje...ale za nic na světě bych ji nedala,,jsem sní spokojenná.
Máš ještě nějaké fotky?jak jsi v sedle?Ráda se podívám....
microfon
napsal(a):
HA tak já jsem na tom z vás nejhůř. Já mám 170 a Bobi má 131Kvh a to ani nemluvím o svých kilech
Jenže na druhou stranu mám hrozně krátký nožičky a Bobi stále roste (naštěstí).
Každopádně pokud an ní budu chtít jezdit se ctí ztoho nevyjduJo za blbost se platí!!!
Prosím tě nějaký kila na ty moje nemáš - nemůžu je shodit ničím
luda
napsal(a):
No naše rodina je vlastně zčásti od koní,co já vím,Tak děda měl koně a teď je má tatá,chladnokrevné,jak na chov,tak na praci v lese.Já jsem se u koní motala odmalička. Tak jsem v 6 letech dostala poníka ,pak se naši rozvedli.Jezdila jsem k tátovy.Tak jsem pracovala u táty,jak ježdění tak práce v lese,učení mladých koní do lesa,v saních atd..Pak se rozkřuklo,že má dceru co jezdí na koni,tak jsem tam pár lidem učila koně.Pak jsem si zlomila nohu a rozhodla jsem se že si koupím vlastního.Prvně jsem myslela chlaďáska,ale neměla ani nemám tolik peněz na jeho uživení ani místo,,Pak byla uvaha i nad ČT.Bydlela tu jedna slečna,co měla 3 ČT,chodila jsem k ní,cca4-roky.ale odstěhovala se.A už dřív jsem chodila jezdit ke kamarádce co má křížence haflinga s ponym a ještě k jedněm co měly stádo poníku a tak jsem si knim našla cestu.Tak jsem žačla hledat.Hledala jsem pěkně dlouho až jsem se jela podívat na Lady a bylo to jasné,sice byla menší něž jsem původně chtěla,ale rozhodla jsem se pro ní.A teď už mám 2.
takovej krásnej životopis, aspoň víme s kým máme tu čest
Tak nyní už mi není divné že jsi tak snadno od táty sehnala ten chomout na Lady
microfon
napsal(a):
taky jsem na to myslela,ale u psů to opravdu funguje
ty jsi do provdaná za "nenašince"?
....tak jest, napred jsem tu pracovala a pak jsem zakopla o toho mojeho chlapa. Pred tim, uz vse nachystany ze se vratim domu i box pro konika postaveny, diky nasim, ale tak se to nejak zvrtlo a zustala jsem tady
memmory
napsal(a):
počkej něco najdu ju??
no tady jedna - strašně se tam ale šklebím
memmory
napsal(a):
no tady jedna - strašně se tam ale šklebím
Vlastně mám nějaký závodový
memmory
napsal(a):
Prosím tě nějaký kila na ty moje nemáš - nemůžu je shodit ničím
Jo blbý vánoce, od zítřka určitě začnu hubnout
Na druhou stranu je to dobrá motivace, mám čas do dubna
a jestli s tebou nemá mladej problém,tak ty to rozhodně řešit nemusíš
microfon
napsal(a):
Šklebíš, zapomělas že jsme na ifauně, z obličeje máš jen flek, to na nás můžeš klidně i vyplazovat jazyk a nic nepoznáme
Tak jo ale tady to poznáš ne???
microfon
napsal(a):
Šklebíš, zapomělas že jsme na ifauně, z obličeje máš jen flek, to na nás můžeš klidně i vyplazovat jazyk a nic nepoznáme
proto sem davam fotky rada...
radule
napsal(a):
....tak jest, napred jsem tu pracovala a pak jsem zakopla o toho mojeho chlapa. Pred tim, uz vse nachystany ze se vratim domu i box pro konika postaveny, diky nasim, ale tak se to nejak zvrtlo a zustala jsem tady
Jo lidé míní osud mění! Ale být zápaďákem nemůže být k horšímu ještě s dobrým chlapem po boku.
Synek je asi hodně malý že jdete do shetíků,že?
microfon
napsal(a):
takovej krásnej životopis, aspoň víme s kým máme tu čest
Tak nyní už mi není divné že jsi tak snadno od táty sehnala ten chomout na Lady
jj a co ty?jak jsi se ke koním dostala?jsem koukala,že jsi měla docela dost koní?
No a ten muj první poník je teď nedaleko odenmě,tak snad někdy se na něj pojedu ponívát,a uvidím,jestli mě pozná..byl to pan kuň...
Když mě ho táta natoči a ukázal.cca a po 11 letech ,řvala jsem jak želva..(v 9 letech mě ho táta zatrest prodal,že jsem nezustala sním ale s mámou.Byla to pto mě velká rana)
radule
napsal(a):
já ani ne
Takhle mezi ostatníma koňouchama
radule
napsal(a):
zvláštní, koníky to nikdy nedeformuje a z lidí se stávají anonymové jak z Na vlastní oči
tak třeba tuhle fotku už mám ozkoušenou, že mi dělá prasečí ksicht
memmory
napsal(a):
no tak tady jsi opravdu krasavicéééééééé
Jinak koníky to deformuje občas taky - teda aspoň ty moje
A tady mamča a Luis po návratu z procházky
memmory
napsal(a):
A tady mamča a Luis po návratu z procházky
mamča jezdí jo?to se máš..moje se bojí jim dát i chleba....ale už se to lepší
dnes se to tu parádne rozjelo,,,to parááda
luda
napsal(a):
jj a co ty?jak jsi se ke koním dostala?jsem koukala,že jsi měla docela dost koní?
No a ten muj první poník je teď nedaleko odenmě,tak snad někdy se na něj pojedu ponívát,a uvidím,jestli mě pozná..byl to pan kuň...
Když mě ho táta natoči a ukázal.cca a po 11 letech ,řvala jsem jak želva..(v 9 letech mě ho táta zatrest prodal,že jsem nezustala sním ale s mámou.Byla to pto mě velká rana)
Hmm tatík asi rychle jednal nemyslel dopředu to je pak vždycky smutný.
no já bch to měla taky delší tak to mám na http://www.konemicrofon.webgarden.cz/kontakt
Al ve zkratce zní to neuvěřitelně ale Bobi je už muj 6.koník a koně mám od 15,let
ono se vždy nějak zamotá,možná jsem to spíš měla řešit jako ty a dlouho vybírat, mé vybírání činilo jen v řádu měsíců Víš oni všichni radí a každý doporučuje a doma se pak člověk diví.Dnes už jsem z důvěry v lidi(koňáky) vyléčená no a stejně se mi povede taková bota s Bobikou
.jenže za to můžou určitě ty její kukadla na tý obrovský hlavě(
), co nám hned po příjezdu položila do rukou a tvářila se jako, že je prostě naše
a na důkaz mamině ožužlávala poctivě triko
.
ovšem co z toho méhoživotopisu na mym webu plyne je to že jsem se jednoduše v poníkáře vyprofilovala..157,153,140,125,121 a Bobi trčí z řady132 a a druhá řada vede mimoděk od živého až nervního tempermentu ke koníkům 100= vhodným na rekreačku a prací 2* týdně
Máte ještě další otázky?
luda
napsal(a):
...to je fakt dneska to tu frci... tady mam fotku ponika od sousedu-jmenuje se Zorro
microfon
napsal(a):
Hmm tatík asi rychle jednal nemyslel dopředu to je pak vždycky smutný.
no já bch to měla taky delší tak to mám na http://www.konemicrofon.webgarden.cz/kontakt
Al ve zkratce zní to neuvěřitelně ale Bobi je už muj 6.koník a koně mám od 15,let
ono se vždy nějak zamotá,možná jsem to spíš měla řešit jako ty a dlouho vybírat, mé vybírání činilo jen v řádu měsíců Víš oni všichni radí a každý doporučuje a doma se pak člověk diví.Dnes už jsem z důvěry v lidi(koňáky) vyléčená no a stejně se mi povede taková bota s Bobikou
.jenže za to můžou určitě ty její kukadla na tý obrovský hlavě(
), co nám hned po příjezdu položila do rukou a tvářila se jako, že je prostě naše
a na důkaz mamině ožužlávala poctivě triko
.
ovšem co z toho méhoživotopisu na mym webu plyne je to že jsem se jednoduše v poníkáře vyprofilovala..157,153,140,125,121 a Bobi trčí z řady132 a a druhá řada vede mimoděk od živého až nervního tempermentu ke koníkům 100= vhodným na rekreačku a prací 2* týdně
Máte ještě další otázky?
Za Lissy pravidelně jezdíme
luda
napsal(a):
No mamča je majitelka a jezdkině té naší "Kačeny"
Melody a mamča
radule
napsal(a):
...to je fakt dneska to tu frci... tady mam fotku ponika od sousedu-jmenuje se Zorro
luda
napsal(a):
...to moje mamka taky ze zacatku rvala kdyz se na ni konici podovali a ted uz je to taky lepsi. uz na jednoho i sedka, ale stejne v rodine zustanu asi jedina co je blazen do koni...
memmory
napsal(a):
já ani ne
Takhle mezi ostatníma koňouchama
tak sem sem chtěla dát taky fotku v davu velkeh koní a zjistila jsem že takou ani nemám, nějak si vždy stoupnu k malým sousedům. Svý k s vému, že? navíc většina westerňáku má ty koníky taky menší....
Tak atdy s kamrádkou na 162KVH
microfon
napsal(a):
tak sem sem chtěla dát taky fotku v davu velkeh koní a zjistila jsem že takou ani nemám, nějak si vždy stoupnu k malým sousedům. Svý k s vému, že? navíc většina westerňáku má ty koníky taky menší....
a ta ybla naschvál hodně zkreslující.
Zde tři kroky poté
microfon
napsal(a):
Já jsem zjistila , že když se fotí tak já vždycky držím foťák a nějak mě už nikdo nefotí
radule
napsal(a):
...skoro za rohem, ja jsem z Olmiku...(kdyz jsem doma)
Já jsem našla nějakou maminkovou zamlada - tyd jí bylo asi 16 mám jen ty dvě - škoda .
Těm co mají nekoníčkové maminky mám od ní vzkázat - že vás adoptujem -
prý se tayd k nám ještě pár koní alidí vejde
radule
napsal(a):
...to teda je, a odkud jste holky?
Mojí mamku si pomalu ale jistě vychovávám. nejprv aby koně n na naší opečovávané zahradě vůbec bylůi, pak nějaký ten rohlíček jablíčko, už se i párkrát svezla, na sáńky jsem ji vzala(a vzápětí zabrala další kus zahrady) no adne smi dokonce donesla večer vodu koním a na léto plánujem i nějakou vyjíďku
A já su z okresu Písek
memmory
napsal(a):
Já jsem našla nějakou maminkovou zamlada - tyd jí bylo asi 16 mám jen ty dvě - škoda .
Těm co mají nekoníčkové maminky mám od ní vzkázat - že vás adoptujem -
prý se tayd k nám ještě pár koní alidí vejde
Jsou to fotky vyfocené z fotky - proto jsou takové
microfon
napsal(a):
Mojí mamku si pomalu ale jistě vychovávám. nejprv aby koně n na naší opečovávané zahradě vůbec bylůi, pak nějaký ten rohlíček jablíčko, už se i párkrát svezla, na sáńky jsem ji vzala(a vzápětí zabrala další kus zahrady) no adne smi dokonce donesla večer vodu koním a na léto plánujem i nějakou vyjíďku
A já su z okresu Písek
jo když byla moje mamina mladá, tak měli taky koně, a představte si že ani neví jakou barvu měliNo jo tak už to bývá...
koukám že vás mám taky za rohem(republiky)
microfon
napsal(a):
A já su z okresu Písek
Tak to mi nemáme problém - nějaká zahrada - stromky , keře , ovoce - na to je zase háklivej můj SNOUBENEC
njn on jediný tam pobíhá se sekačkou
memmory
napsal(a):
JJ taky přeju dobrou noc
Ale já ještě spát nechci
Jo já bych taky šláá,jenže tady kecám a tlachám a protokol vázne, takže se taky musím odpauzovat, bohužel ne směrem ku postel
Soňa(jmenuješli se vlastěn tak)) ty seš na nemocenskej nebo máš odpolední?
microfon
napsal(a):
Jo já bych taky šláá,jenže tady kecám a tlachám a protokol vázne, takže se taky musím odpauzovat, bohužel ne směrem ku postel
Soňa(jmenuješli se vlastěn tak)) ty seš na nemocenskej nebo máš odpolední?
Jsem Soňa ale raději Soňátko - když už - Jak zní jméno tvé ??
Na nemocenské sice nerada ale už je to tak ............
Doufám , že mě tady nenecháš :-(
microfon
napsal(a):
a á myslela že luďa zachrápala jako první, a ne ona je stále při smyslech...
a já jsme Monika, také mě těší Soňátko
No nenechám tě samotnou,to víš že ne ,když se za mě vše naučíš a odevzdáš ráno ten blbej protokol...není problém
Tak jo nějak mi ho pošly já se to naučím a ráno ho odevzdám - sakra jak to jen udělat??
microfon
napsal(a):
a á myslela že luďa zachrápala jako první, a ne ona je stále při smyslech...
a já jsme Monika, také mě těší Soňátko
No nenechám tě samotnou,to víš že ne ,když se za mě vše naučíš a odevzdáš ráno ten blbej protokol...není problém
nenene..já se kochám u tebe na stránkách
memmory
napsal(a):
Dotaz ?? Jen mě to tak napadlo - pamatujete si jméno a aspoň trochu popis koníka na kterém jste sami poprvé jely ??
SAMI a poprvé jojo, 9 let zpět, legíny, vytahaná trička, čtyři holky v zástupu celý natěšený na svých 15 minut jízdy (jsme si kvůli finančním důvodům tu hodinu dělili)no a jeden tmavý odznakový hnědáček,cca 155KvH ctěného jména Bajkal...
nic extra ,ale to byl byj můj první krok na měsíci
microfon
napsal(a):
kocháš???? tak sbad jo když už jsou konečně v novým kabátu A ty máš nějaké?
A to Soňátko určitě,což?
Newím proč ale ty a tvůj starší koník mi připomínáte jednu dívčinu tady od nás
Zuzka a Aneta
microfon
napsal(a):
SAMI a poprvé jojo, 9 let zpět, legíny, vytahaná trička, čtyři holky v zástupu celý natěšený na svých 15 minut jízdy (jsme si kvůli finančním důvodům tu hodinu dělili)no a jeden tmavý odznakový hnědáček,cca 155KvH ctěného jména Bajkal...
nic extra ,ale to byl byj můj první krok na měsíci
Moje první vyjížďka . Bylo mi šest a byla to shetland ponička Lývie
Hnědák v mém věku pro mě obrovský KŮŇ . Jen na placce a krokem ale bylo to úúúúúúúžasné připadala jsem si konečně jako princezna .
Kobylka pořád žije a má 24 let - čiperka je to pořád
microfon
napsal(a):
tak já vám teda povím pohádku před spaním
Co dnes dělaly ty moje dvě blbky. Celý den stáli u balíku ,který má veprostřed vyžranou obrovsou díru,že jim až půlka krku nejni vidět. A oni to žraly tím stylem, že vždy tam jedna nacpala hlavu ,nahrabala si do tlamy co mohla a celá přidušená hlavu vytáhla, a v tu chvíli si tam vecpala papuli ta druhá a tak se to opakovalo donekonečna až do večera. A kupodivu bez udušní, pokousání a vypíchnutého oka, žijí dodnes
memmory
napsal(a):
Newím proč ale ty a tvůj starší koník mi připomínáte jednu dívčinu tady od nás
Zuzka a Aneta
No to bychom byli hezká dvojak.
Avšak Monika a Eliška jsou mnoohem pupkatější a jistě i pomalejší
microfon
napsal(a):
tak já vám teda povím pohádku před spaním
Co dnes dělaly ty moje dvě blbky. Celý den stáli u balíku ,který má veprostřed vyžranou obrovsou díru,že jim až půlka krku nejni vidět. A oni to žraly tím stylem, že vždy tam jedna nacpala hlavu ,nahrabala si do tlamy co mohla a celá přidušená hlavu vytáhla, a v tu chvíli si tam vecpala papuli ta druhá a tak se to opakovalo donekonečna až do večera. A kupodivu bez udušní, pokousání a vypíchnutého oka, žijí dodnes
Pškná pohádka - ale pořád nespím
Jednou - bylo to vloni přesně takhle jeden koník žral a žral až tam jednou zase takhle strčil hlavu a balík najednou bum a jak tam byla ta velká díra tak se složil na půl i s tou jeho hlavou vevnitř - ten se tak lekl , když mu to spadlo na hlavu , že pak stál pěkně dlouho od balíku
memmory
napsal(a):
Jednou - bylo to vloni přesně takhle jeden koník žral a žral až tam jednou zase takhle strčil hlavu a balík najednou bum a jak tam byla ta velká díra tak se složil na půl i s tou jeho hlavou vevnitř - ten se tak lekl , když mu to spadlo na hlavu , že pak stál pěkně dlouho od balíku
Tady to ale dneska jede teda za chvíly jsme na 100vce
memmory
napsal(a):
no to je lepší pohádka
tak další balíková)
tak jdu trénovat jednu holčinu na loukuna eli Bobiku tam nechám běhat navolno, trénujem trénujem, pot z trenéra i žáka lije proudem a v tom zapálení úplně zapomenu na Bobšku. pak najednou koukám ,louka tak20 ha a nikde nic, začínám panikařit, kousek odsad jsou keleje, město, auta... no samé hrůzné předtavy mi ěbhají hlavu, když tu si všimnu velmi divné věci, balík co je kousek od nás se pohupuje rytmicky ze strany na stranu.Divné. jdeme blíž až najednou spatřím tu roš´táckou černou čupřinu a v zápětí poníka který se celý poskrčený drbe vší silou spokojeně o balík
memmory
napsal(a):
Tady to ale dneska jede teda za chvíly jsme na 100vce
To jo no...tak aspoň poskočíme ...
microfon
napsal(a):
no to je lepší pohádka
tak další balíková)
tak jdu trénovat jednu holčinu na loukuna eli Bobiku tam nechám běhat navolno, trénujem trénujem, pot z trenéra i žáka lije proudem a v tom zapálení úplně zapomenu na Bobšku. pak najednou koukám ,louka tak20 ha a nikde nic, začínám panikařit, kousek odsad jsou keleje, město, auta... no samé hrůzné předtavy mi ěbhají hlavu, když tu si všimnu velmi divné věci, balík co je kousek od nás se pohupuje rytmicky ze strany na stranu.Divné. jdeme blíž až najednou spatřím tu roš´táckou černou čupřinu a v zápětí poníka který se celý poskrčený drbe vší silou spokojeně o balík
Ta je taky super já bych se asi ale pos...... strachy něž bych ji našla.
To já jsem zase jednou fotila kámošku na sht. poničce ( bílá - monika) ve cvalu a čekala jsem na tom jednom místě s foťákem . Cvak ale byl tam jen kůň sám . Kobyla procválala za balíkem a nějak moc se o něj otřela . Za balík zaběhly dvě , ale vyběhla jen kobča sama . To chtělo kameru - nemělo to chybu
memmory
napsal(a):
To je ten koník co mu ten balík skřípl tu hlavu .
WPB - Samuel
memmory
napsal(a):
To je ten koník co mu ten balík skřípl tu hlavu .
WPB - Samuel
Tady ještě detail toho balíku asi hodinu předtím , než tam tu hlavu nechal
luda
napsal(a):
To jo no...tak aspoň poskočíme ...
někdo koukám pokloníA to je hezké!!!!
já se teda taky přiznam,já Bobikááá učim lehnutí,ale samozřejmě citlivě velmi pomaloučku, což v praxi znamená jednou za měsíc, takže až Bobice bude cca 20 ,možná už to bude i umět
microfon
napsal(a):
já se teda taky přiznam,já Bobikááá učim lehnutí,ale samozřejmě citlivě velmi pomaloučku, což v praxi znamená jednou za měsíc, takže až Bobice bude cca 20 ,možná už to bude i umět
No ale aby jsi dřív nelehala ty před ní s takovou
Viděla jsi to moje lehcí video ??
microfon
napsal(a):
kdo umí ten umí,ale že je to nejen šikula,ale i fešák
Samuel??
microfon
napsal(a):
jjj Lady to pochopila hned,ale Lýdie,,,,absolutně veví ....tak ji to ani neučím...pro ní je i problém se otočit za pamlskem .
Bacha ať tě nezalehne
memmory
napsal(a):
Samuel??
jojo mě se líbí (já jsem ujetá na šimlíky
)
luda
napsal(a):
tam honíš balanc ne????taková veška...no fuj
No a co já - promiň Strelish
memmory
napsal(a):
A máš ryzáka a strakoše??
No Lu´da už ví jak to byla, a jak to bylo panečku vysoko když jsem vystupovala za jízdy apod
No, Eli bych si koupila i kdyby byla růžová, tak jsem tenkrát byla śtastná že jsem konečně našla koníka,co odpovídá mým požadavkům...
A taky jsem ještě nedopsala že black overo je má druhá nejoblíbenější
(no dobře, uznávám brown tobiano)
luda
napsal(a):
jjj Lady to pochopila hned,ale Lýdie,,,,absolutně veví ....tak ji to ani neučím...pro ní je i problém se otočit za pamlskem .
Bacha ať tě nezalehne
no o já mám metodu bezpamlskovou, ona totiž přišla s takovým krásným nešvarem,že když se jí čistili přední tak si u toho pořád klekala... takže tímto směrem se ubírám
A Elli je taky na takový věci antitalent, ta jen kouká kde co sníst a kde víc
microfon
napsal(a):
no o já mám metodu bezpamlskovou, ona totiž přišla s takovým krásným nešvarem,že když se jí čistili přední tak si u toho pořád klekala... takže tímto směrem se ubírám
A Elli je taky na takový věci antitalent, ta jen kouká kde co sníst a kde víc
Konečně jsem ho asi po 1500000000000000000 pokusech odeslala na toho Microfona@seznam.cz tak ho skoukni .
microfon
napsal(a):
No Lu´da už ví jak to byla, a jak to bylo panečku vysoko když jsem vystupovala za jízdy apod
No, Eli bych si koupila i kdyby byla růžová, tak jsem tenkrát byla śtastná že jsem konečně našla koníka,co odpovídá mým požadavkům...
A taky jsem ještě nedopsala že black overo je má druhá nejoblíbenější
(no dobře, uznávám brown tobiano)
Asi jdu holky spát - bolý mě nějak hlava tak zítra - teda dneska ahojte
microfon
napsal(a):
jen běž
a konečně bude klid na práci
Tak ahoj,,,,já letím spát....
memmory
napsal(a):
No bláto a vyválený těla
ahojky lidíčky.................tak dodělávámmmm
luda
napsal(a):
ahojky lidíčky.................tak dodělávámmmm
POníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654