Ať žijou pondělky...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2008 07:27

slunečka, kde vás mám?

7.1.2008 07:30

kukinatost napsal(a):
slunečka, kde vás mám?

jenom bych vysvětlila svou absenci....v pátek jsem to ráno vzdala a frčela k doktorovi...horečky přes 39 a šílený dávivý kašel...do toho se venku nadechnout nehrozilo....měla jsem pocit, že do mě vrazit mucha, tak se složím...mám antibiotika, ale na nemocenskou jsem nešla....takže weekend doma v posteli, s horečkama...akorát ráno hnůj....ale nebudu kecat...oba dny jsem vzala koňouchy na chvilku ven...ryzoň byl včera...a kerka v sobotu..
Jinak por Lenušku...Leňuli, už vcelku chápu, včera se to Gasině se mnou málem povedlo, díky bohu, že ne úplně...:)))a už to má vybité z hlavy:))

7.1.2008 07:41

kukinatost napsal(a):
jenom bych vysvětlila svou absenci....v pátek jsem to ráno vzdala a frčela k doktorovi...horečky přes 39 a šílený dávivý kašel...do toho se venku nadechnout nehrozilo....měla jsem pocit, že do mě vrazit mucha, tak se složím...mám antibiotika, ale na nemocenskou jsem nešla....takže weekend doma v posteli, s horečkama...akorát ráno hnůj....ale nebudu kecat...oba dny jsem vzala koňouchy na chvilku ven...ryzoň byl včera...a kerka v sobotu..
Jinak por Lenušku...Leňuli, už vcelku chápu, včera se to Gasině se mnou málem povedlo, díky bohu, že ne úplně...:)))a už to má vybité z hlavy:))

Janinko to je mi líto....No ještě že se nic nestalo. A kdy ve cvalu nebo za skokem Jinak já jsem byla v sobotu na oslavě, babička slavila 70 roků, pak dodám fotečky
A hele, i můj psík se umí smát

7.1.2008 07:53

lanika napsal(a):
Janinko to je mi líto....No ještě že se nic nestalo. A kdy ve cvalu nebo za skokem Jinak já jsem byla v sobotu na oslavě, babička slavila 70 roků, pak dodám fotečky
A hele, i můj psík se umí smát

no, jakože ty brďo...fakt to byl mazec...v ten pátek sjem myslela, že zdechnu...a jinak ryzoid...včera jsem s ní chtěla jet do haly, jenže ups, v hale plno....tak sjem jela do terénu...je místo, kde se cválá do kopce, a pak tam je přes půl metra cm vysoký takový jakoby val..jakože začne jiné pole úplně výš...takže se to musí hopnout, no, to ž jsme hopli..já v lehkém sedu, a jak začala házet kozliska, tak sjem hned z toho letěla na krk, tam sjem se díky bohu udržela...nasrala mě jak cip...šla to ještě 7x...:)))a domů přišla opravdu, opravdu zpocená, no, cestou uschla...ale...vyběhaná opravdu je...to byla makačka v kopečkách...jenže jí to neskutečně bavilo:))
moje jediné štstí je, že jsem fakt nezhučela, vůbec nevím, kam by letěla...

7.1.2008 07:54

kukinatost napsal(a):
slunečka, kde vás mám?

Ať žijou pondělky?? Podle statistiky se v pondělí páchá nejvíce sebevražd. Tak bacha na melancholii.

7.1.2008 07:58

toricon napsal(a):
Ať žijou pondělky?? Podle statistiky se v pondělí páchá nejvíce sebevražd. Tak bacha na melancholii.

Miloši, žádného ironického smajlíka tu nevidím....a vidíš, že ani můj klasický obyčejný viz :":)" tam není.....takže to je takové ať žijou pondělky.....skariš, musel bys mě slyšet...jestli jste někdo viděli Velký bazar a v něm větu: "a´t žijou předpisy", pochopili byste...

7.1.2008 08:02

kukinatost napsal(a):
slunečka, kde vás mám?

Ahoj holky...
Jani .já zalehla dnes....měla jsem celý víkend pracovní a vyloženě jsem to tam protrpěla...Nechtěla jsem kolegyně tahat z volného víkendu,aby šly za mě do práce..Přesně ty samé příznaky mě berou
Vzala jsem si pár dnů volno a vyležím to,neschopenka nepřipadá v úvahu Když jsem včera volala vedoucí,tak mě říká...:a vážně to je tak špatný?Já jsem si nevšila,že by Ti něco bylo!Tak mě odrovnala.Začalo to v pátek,a já měla celý den volno,tak mě ani nemohla vidět..(dnes má vedoucí narozeniny,tak jsem jí popřála méně kýchajících zákazníků...)..Jen se nemůžu zbavit té trapné bolesti na průduškách....
Takže hurá na další čaj a jdu potit...

7.1.2008 08:13

molly napsal(a):
Ahoj holky...
Jani .já zalehla dnes....měla jsem celý víkend pracovní a vyloženě jsem to tam protrpěla...Nechtěla jsem kolegyně tahat z volného víkendu,aby šly za mě do práce..Přesně ty samé příznaky mě berou
Vzala jsem si pár dnů volno a vyležím to,neschopenka nepřipadá v úvahu Když jsem včera volala vedoucí,tak mě říká...:a vážně to je tak špatný?Já jsem si nevšila,že by Ti něco bylo!Tak mě odrovnala.Začalo to v pátek,a já měla celý den volno,tak mě ani nemohla vidět..(dnes má vedoucí narozeniny,tak jsem jí popřála méně kýchajících zákazníků...)..Jen se nemůžu zbavit té trapné bolesti na průduškách....
Takže hurá na další čaj a jdu potit...

Zuzi, jen se vypoť....Určitě se ti to vrátilo ted. Nikdy se nevyléčíš úplně, vždyt nejsme stroje....
Jinak Jani, vypadá to, že Gasula kozluje hned po skoku...Mě to vlastně taky udělala za tou příkopkou Aspon vidíš, že ji to baví
Jo a holky, byla jsem se mrknout na toho poňucha....Je kouzelný
Jo a včera na mě Honzík házel takové koketní pohledy...

7.1.2008 08:34

kukinatost napsal(a):
Miloši, žádného ironického smajlíka tu nevidím....a vidíš, že ani můj klasický obyčejný viz :":)" tam není.....takže to je takové ať žijou pondělky.....skariš, musel bys mě slyšet...jestli jste někdo viděli Velký bazar a v něm větu: "a´t žijou předpisy", pochopili byste...

No - já to myslel s nadhledem. Pokud se statisticky spočítá kdejaká banalita, pokaždé z toho vyjde něco smysluplného. Ale i tak mám z dřívějšího zaměstnání zkušenost, že nemá cenu plánovat obchodní schůzky na pondělí ani pátek.

7.1.2008 08:40

lanika napsal(a):
Zuzi, jen se vypoť....Určitě se ti to vrátilo ted. Nikdy se nevyléčíš úplně, vždyt nejsme stroje....
Jinak Jani, vypadá to, že Gasula kozluje hned po skoku...Mě to vlastně taky udělala za tou příkopkou Aspon vidíš, že ji to baví

Nazdar kočky :-) koukněte na stránky www.farmasedlar.wz.cz v galerii fotky ze skoku do nového roku :-)

7.1.2008 08:44

lanika napsal(a):

Ahoj holky!
Leni jakej poňouch, asi mi něco uniklo..
Zuzi vypotit vyležet, žádný hraní na popelku ve sněhu..
Jani Gassi má pěkný roupy, malinko se Rokáčkuje..Ale ten mi ty kozle házel při každým nacválání.

7.1.2008 09:03

rocky napsal(a):
Ahoj holky!
Leni jakej poňouch, asi mi něco uniklo..
Zuzi vypotit vyležet, žádný hraní na popelku ve sněhu..
Jani Gassi má pěkný roupy, malinko se Rokáčkuje..Ale ten mi ty kozle házel při každým nacválání.

Peti, už jsem sem o něm psala...Takže na jaře už bude s Honzíkem Fotku jsem stáhla od Lucinky, snad se nebude zlobit

7.1.2008 09:06

lanika napsal(a):
Peti, už jsem sem o něm psala...Takže na jaře už bude s Honzíkem Fotku jsem stáhla od Lucinky, snad se nebude zlobit

Fakt???Jupííí Honzík bude happy

7.1.2008 09:07

rocky napsal(a):

No, to teda bude....Doufám, že nebudou ve dvojku ještě více lumpačit

7.1.2008 09:08

kukinatost napsal(a):
slunečka, kde vás mám?

Dobré ránko babky, už jsem tu

7.1.2008 09:10

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko babky, už jsem tu

No na čase Panička se musela vyspinkat

7.1.2008 09:11

rocky napsal(a):

Holky když jste přehlašovali koně na sebe a posílali průkaz na přepsání. Tak jste to udělali hned nebo až po nějaké době. Já že mám kobylu od konce září a teprve teď ji budu přepisovatt na sebe..Teď v posledním jezdectví psali že se to má přehlásit do 5 prac dnů! A co když tam budu mít datum 26.9.2007 co mi udělajííí??????????????

------- PORAĎTE PROSÍM -----

7.1.2008 09:14

lanika napsal(a):
No na čase Panička se musela vyspinkat

Včera byl náročnej večer , trocha píva a pár zelených ... pohárové utkání v šipkách, nečekaně jsme vypadli v prvním kole , ale bylo to těsný, prohráli jsme 19:21....

7.1.2008 09:15

cheyenne napsal(a):
Včera byl náročnej večer , trocha píva a pár zelených ... pohárové utkání v šipkách, nečekaně jsme vypadli v prvním kole , ale bylo to těsný, prohráli jsme 19:21....

Péťo, já jsem si Cheyenna koupila v listopadu a přehlásila v březnu..... nebyl žádný problém....

7.1.2008 09:18

cheyenne napsal(a):
Péťo, já jsem si Cheyenna koupila v listopadu a přehlásila v březnu..... nebyl žádný problém....

Oki tak to je vpoho, dík za info, dnes to pošlu

7.1.2008 09:20

rocky napsal(a):

Peti, hlavně nic neuspěchej času dost ...
Já to s přepsáním Bubáčky taky trochu přetáhla a vpoho .... stálo mě to 120 kč

7.1.2008 09:21

rocky napsal(a):

Leni, s tou licencí mi sekretář odepsal, že s prodloužením není žádný problém....
naposledy jsem prodlužovala na rok 2001 a ptala jsem se ho na rok 2009.... takže asi jim je jedno, jak dlouho není zaplacená....
Maskot včerejších soupeřů

7.1.2008 09:25

cheyenne napsal(a):
Leni, s tou licencí mi sekretář odepsal, že s prodloužením není žádný problém....
naposledy jsem prodlužovala na rok 2001 a ptala jsem se ho na rok 2009.... takže asi jim je jedno, jak dlouho není zaplacená....
Maskot včerejších soupeřů

Ten je krásnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holky, já chci taky ovčáka-jsem jak nemocná Na hlavu ...

7.1.2008 09:27

luciusl napsal(a):
Ten je krásnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holky, já chci taky ovčáka-jsem jak nemocná Na hlavu ...

a hlavně aby byl černej viď

7.1.2008 09:28

luciusl napsal(a):

Je to úžasnej mufík.... naprosto zlatej a miluje tatranky
Myslela jsem, že vyrazím za chvilku za Hadříkem, ale právě v televizi začíná Návrat do budoucnosti, tož to musim po stopadesáté zkouknout
A kdepak máme Klawdii, když tu má dnes práci?

7.1.2008 09:30

cheyenne napsal(a):
Je to úžasnej mufík.... naprosto zlatej a miluje tatranky
Myslela jsem, že vyrazím za chvilku za Hadříkem, ale právě v televizi začíná Návrat do budoucnosti, tož to musim po stopadesáté zkouknout
A kdepak máme Klawdii, když tu má dnes práci?

Měla jsem úžasnou ovčandu - už je mnoho let po smrti a hrozně dlouho jsem nemohla mít jiného psa. teď se na to cítím - jen doma to mé nadšení nikdo nesdílí .....

7.1.2008 09:30

luciusl napsal(a):

Evi, tak to mi spadl kámen ze srdce tak to je vpohodě, bála jsem se nejhoršího-zkoušek
Luli, ty ovčáka a mě zas poslední dobou bere dalmatínek....
A tak včera Honza zmokl, sněžo-sníh. Se bobek až třásl zimou a neobvykle ke mě se ržáním přicválal a žďuchal do mě, že už chce domů.....

7.1.2008 09:34

lanika napsal(a):
Evi, tak to mi spadl kámen ze srdce tak to je vpohodě, bála jsem se nejhoršího-zkoušek
Luli, ty ovčáka a mě zas poslední dobou bere dalmatínek....
A tak včera Honza zmokl, sněžo-sníh. Se bobek až třásl zimou a neobvykle ke mě se ržáním přicválal a žďuchal do mě, že už chce domů.....

Taky se mi zkoušek nezachtělo , s Hadříkem bych to snad zmákla, ale ty nervy....
Já si ulítávám skoro každej tejden na jiným psíkovi, ale musí to ještě vydržet, zatim si stačíme se skoropsím hotelem, tenhle víkend budeme mít na hlídání kapesního dobrmana....
hadřík včera v ohradě taky trochu namokl, ale aspoň jsme vzali vyprat deku.... mamina je nadšená ze slámy a chlupů v pračce
A pro ty, kdo to neví, v HK máme 5cm sněhu

7.1.2008 09:41

cheyenne napsal(a):
Taky se mi zkoušek nezachtělo , s Hadříkem bych to snad zmákla, ale ty nervy....
Já si ulítávám skoro každej tejden na jiným psíkovi, ale musí to ještě vydržet, zatim si stačíme se skoropsím hotelem, tenhle víkend budeme mít na hlídání kapesního dobrmana....
hadřík včera v ohradě taky trochu namokl, ale aspoň jsme vzali vyprat deku.... mamina je nadšená ze slámy a chlupů v pračce

My máme také hodně sněhuuuuuuuuu - ve střebu jdeme s kámoškou lyžovat :-)
sobotní ježdění

7.1.2008 09:44

luciusl napsal(a):
My máme také hodně sněhuuuuuuuuu - ve střebu jdeme s kámoškou lyžovat :-)
sobotní ježdění

Los Bubákos

7.1.2008 09:50

luciusl napsal(a):
Los Bubákos

Nad bubáčkem si slintám.... na jednu stranu mě mrzí, že mi to hříbátko vyrostlo

7.1.2008 09:50

cheyenne napsal(a):
Nad bubáčkem si slintám.... na jednu stranu mě mrzí, že mi to hříbátko vyrostlo

7.1.2008 09:53

rocky napsal(a):
Holky když jste přehlašovali koně na sebe a posílali průkaz na přepsání. Tak jste to udělali hned nebo až po nějaké době. Já že mám kobylu od konce září a teprve teď ji budu přepisovatt na sebe..Teď v posledním jezdectví psali že se to má přehlásit do 5 prac dnů! A co když tam budu mít datum 26.9.2007 co mi udělajííí??????????????

------- PORAĎTE PROSÍM -----

Neřeš, sice to tam píšou, ale kámoš má koně už pár let a v průkaze je ještě pořád jako majitel uvedený člověk, u kterého se narodil. Když to pošleš teď nikdo ti hlavu neutrhne

7.1.2008 09:54

cheyenne napsal(a):

Všichnio nám nějak rostou, co ???? Trochu mi připadá, že má úzký plece - ale je to ještě mimí.... tak to musím asi brát s rezervou.
Zrovna tu smolím nové nájemní smlouvy a rozpočet energií a vůbec mi to nejde

7.1.2008 09:58

luciusl napsal(a):
Všichnio nám nějak rostou, co ???? Trochu mi připadá, že má úzký plece - ale je to ještě mimí.... tak to musím asi brát s rezervou.
Zrovna tu smolím nové nájemní smlouvy a rozpočet energií a vůbec mi to nejde

Podívej se na plece, co měl Saxík, na tý fotce mu bylo rok a čtvrt.... , vytáhnul se až kolem druhýho roku....

7.1.2008 10:01

cheyenne napsal(a):

Nazdárek holky,
omlouvám se že jsem dorazila až teď ale byla jsem zase u zubařky...ten zub snad nikdy nedoléčíme...
Jinak včera měla Leuška narozeniny a jelikož nám nejede autífko tak se tak snad dostanu až dneska...
V sobotu jsme prohnali trochu Gastona a jednoho poníka od další sousedky...to byly mety. Něco jsem i nafotila...super kolem mě kroužili...
a teď jdu pročítat...nějak jsem to ještě nestihla...

7.1.2008 10:02

haisovad napsal(a):
Nazdárek holky,
omlouvám se že jsem dorazila až teď ale byla jsem zase u zubařky...ten zub snad nikdy nedoléčíme...
Jinak včera měla Leuška narozeniny a jelikož nám nejede autífko tak se tak snad dostanu až dneska...
V sobotu jsme prohnali trochu Gastona a jednoho poníka od další sousedky...to byly mety. Něco jsem i nafotila...super kolem mě kroužili...
a teď jdu pročítat...nějak jsem to ještě nestihla...

Jééééééééééé, Ti prcci jsou roztomilí
Hele - když budeme měnit nájemníkům zálohy a výši nájmu mám dělat celé nové nájemní smlouvy nebo jen dodatky ???? Mě se to nechce všechno přepisovat

7.1.2008 10:09

luciusl napsal(a):
Hele - když budeme měnit nájemníkům zálohy a výši nájmu mám dělat celé nové nájemní smlouvy nebo jen dodatky ???? Mě se to nechce všechno přepisovat

Já bych to řešila dodatkem ke smlouvě... asi. Proč se mordovat s novou smlouvou

7.1.2008 10:13

luciusl napsal(a):

Fakt jsou kouzelní Luli, co to máš za foťáček?
No a na tu mrňavou holčinu na Rozleťákovi čučím Když jsem zmoklého Honzíkala schovala, dalších 10 min chodil dokola a chtěl se válet. Jenže já otravovala pořád s fotákem, chtěla jsem ho fotit, jak jinak A on na mě normálně dělat takové ty zlé nálety, strašidelně ušiska vzadu, abych šla pryč Jsem se mu nasmála. Stejně jsem tam zůstala, ale podařilo se mi blejsknout jen toto :-( Příště budu lepší

7.1.2008 10:16

lanika napsal(a):
Fakt jsou kouzelní Luli, co to máš za foťáček?
No a na tu mrňavou holčinu na Rozleťákovi čučím Když jsem zmoklého Honzíkala schovala, dalších 10 min chodil dokola a chtěl se válet. Jenže já otravovala pořád s fotákem, chtěla jsem ho fotit, jak jinak A on na mě normálně dělat takové ty zlé nálety, strašidelně ušiska vzadu, abych šla pryč Jsem se mu nasmála. Stejně jsem tam zůstala, ale podařilo se mi blejsknout jen toto :-( Příště budu lepší

Ježíšek mi přinesl OLYMPUs 7,1 mefapixel 10x optický zoom, moc se v tom nevyznám, fotit moc neumím, ale snažím se snažím :-)
Té holčině je 9 let a je hrozně moc šikovná - na ošetřování i na ježdění. Moc šikovná. Bych jí hned adoptovala

7.1.2008 10:23

luciusl napsal(a):
Ježíšek mi přinesl OLYMPUs 7,1 mefapixel 10x optický zoom, moc se v tom nevyznám, fotit moc neumím, ale snažím se snažím :-)
Té holčině je 9 let a je hrozně moc šikovná - na ošetřování i na ježdění. Moc šikovná. Bych jí hned adoptovala

Holky moje zlatý, mám na ifauně koukám prace a vuec nemám čas ani přečist našiu diskuzi klterá je pro mě prvotní...tento tyden už budu online, ale asi až od středy jinak Evča má pravdu u nás je sníh chystáme se zapřáhnout jeríka ...jinak slibené foto ohrady a další bonusy...

7.1.2008 10:23

klawdie napsal(a):
Holky moje zlatý, mám na ifauně koukám prace a vuec nemám čas ani přečist našiu diskuzi klterá je pro mě prvotní...tento tyden už budu online, ale asi až od středy jinak Evča má pravdu u nás je sníh chystáme se zapřáhnout jeríka ...jinak slibené foto ohrady a další bonusy...

tady ohrada

7.1.2008 10:25

klawdie napsal(a):
A Mařena...

TAdy se Sabulka snažil. po přiblížení je to brutální došlápnutí do stopy...jen kdyby tu hlavu vytočil víc na mě

7.1.2008 10:26

klawdie napsal(a):
TAdy se Sabulka snažil. po přiblížení je to brutální došlápnutí do stopy...jen kdyby tu hlavu vytočil víc na mě

7.1.2008 10:27

klawdie napsal(a):
A Mařena...

Nazdárek Kláryys, teda, Mařenka nějak tmavne, ne? Nebo se mi to jen zdá?
Honzík byl vysloveně rád, že tak pochoduješ s foťákem...
Tahle se mi moc líbí...u Jizery-Gastonek pózoval

7.1.2008 10:28

kukinatost napsal(a):
slunečka, kde vás mám?

tak jsem se na chvíli probrala... Málem mě vyhaslo v kamnech! To by byl mazec... Když vidím to slunečné(i když prý chladné) počasí venku je mě do breku...Já si fakt umím vybrat dobu na léčení...
Luci fotky jsou krásné...Peti s tím přepisem bych to nehrotila.Však jim to bude trvat taky V sobotu se v obchodě stavil můj vet. ,tak jsme chvli vzpomínali...Letos v létě to bude 7rok,co mám molinatou doma
Evi,jak pojedete třebas koncem týdne za Saxíkem,tak se stavte na čaj..To už budu určo OK
Leni,já tuhle chodila za Molčí po zahradě a čekala,až sebou práskne do sněhu...Jen jsem foťák odnesla,tak to udělala

A já jdu zas potit Chjo....

7.1.2008 10:30

klawdie napsal(a):

Miláčkové to je hrozný musím si to všechno přečíst abych věděla vocgo...ale nevím dy mě vyhoděj od PC

jedna tanečnéí Evi

7.1.2008 10:30

haisovad napsal(a):
Nazdárek Kláryys, teda, Mařenka nějak tmavne, ne? Nebo se mi to jen zdá?
Honzík byl vysloveně rád, že tak pochoduješ s foťákem...
Tahle se mi moc líbí...u Jizery-Gastonek pózoval

Naopak mě přijde světlejší, ale na léto si už připravuje groše a teď je po většinou bílá, s žlutými fleky, a černými čmouhy na hlavě

7.1.2008 10:31

molly napsal(a):
tak jsem se na chvíli probrala... Málem mě vyhaslo v kamnech! To by byl mazec... Když vidím to slunečné(i když prý chladné) počasí venku je mě do breku...Já si fakt umím vybrat dobu na léčení...
Luci fotky jsou krásné...Peti s tím přepisem bych to nehrotila.Však jim to bude trvat taky V sobotu se v obchodě stavil můj vet. ,tak jsme chvli vzpomínali...Letos v létě to bude 7rok,co mám molinatou doma
Evi,jak pojedete třebas koncem týdne za Saxíkem,tak se stavte na čaj..To už budu určo OK
Leni,já tuhle chodila za Molčí po zahradě a čekala,až sebou práskne do sněhu...Jen jsem foťák odnesla,tak to udělala

pohled na vyběhy z pole...

7.1.2008 10:32

molly napsal(a):

Než jsem to sepsala,tak toho tu přibylo nestíhám... Dani ,krásné fotky,jako vždy!!!
Klári,Peťo ,máte koníky taky pěkně kulatééé

7.1.2008 10:33

klawdie napsal(a):
pohled na vyběhy z pole...

kuk do lesa...hiolky ty naši koníci byla tak štastní že se něco děje že ochotně spolupracovali,našli jsme si tenhle flek u lesa kde to trava změkčuje..takže pohoda....měla to byt puvodně naše jizdarna...

7.1.2008 10:41

molly napsal(a):
Než jsem to sepsala,tak toho tu přibylo nestíhám... Dani ,krásné fotky,jako vždy!!!

Moc děkuji Zuzi, jelikož jsem ani nedoufala, že mi kobyla nabere, ale usiudily jsme že je to už lepší..

7.1.2008 10:43

molly napsal(a):

Chvilku mi zastávkoval net a jak se to tu pěkně rozjelo
Zuzi, uvidíme, jak nám to časově vyjde, ale jestli vyrazíme za Saxulí, tak se určo ozvu a stavíme se....
Klári, ještě, že se v pátek nefotilo víc, měla jsem trochu rozjucháno , doma jsem vstřebala ještě dva svařáčky, abych se dostala na dva litry vína.... dobrá akce

7.1.2008 10:45

cheyenne napsal(a):
Chvilku mi zastávkoval net a jak se to tu pěkně rozjelo
Zuzi, uvidíme, jak nám to časově vyjde, ale jestli vyrazíme za Saxulí, tak se určo ozvu a stavíme se....
Klári, ještě, že se v pátek nefotilo víc, měla jsem trochu rozjucháno , doma jsem vstřebala ještě dva svařáčky, abych se dostala na dva litry vína.... dobrá akce

Koukám, jak Sabulík už je snad světlejší než Saxík , dohání skorobratra
A Grace vypadá moc dobře, nabírá.... nebude to fofr, ale Péťo neboj, za pár měsíců bude mít postavičku naprosto luxusní

7.1.2008 10:47

cheyenne napsal(a):
A Grace vypadá moc dobře, nabírá.... nebude to fofr, ale Péťo neboj, za pár měsíců bude mít postavičku naprosto luxusní

A Zuzi, když jsme u těch výročí, tak dneska je to přesně rok, co jsme převáželi Saxulu do Kosic
Poslední foto z roudničky....

7.1.2008 10:47

cheyenne napsal(a):

no Evi proti tomu jak se zasekla už je fakt super kulatoučká, máme radost....no jo SAhibkovi vždycky ukážu aktuální barvu SAxika aby se do ní přebarvil....hele koníci se těší na práci

7.1.2008 10:48

cheyenne napsal(a):
A Zuzi, když jsme u těch výročí, tak dneska je to přesně rok, co jsme převáželi Saxulu do Kosic
Poslední foto z roudničky....

A první foto z Kosic asi o hodinu později - je vidět, na kterém místě v boxu se Saxík zabydlel nejrychlejc

7.1.2008 10:48

cheyenne napsal(a):
A první foto z Kosic asi o hodinu později - je vidět, na kterém místě v boxu se Saxík zabydlel nejrychlejc

Detailněji....

7.1.2008 10:49

klawdie napsal(a):
no Evi proti tomu jak se zasekla už je fakt super kulatoučká, máme radost....no jo SAhibkovi vždycky ukážu aktuální barvu SAxika aby se do ní přebarvil....hele koníci se těší na práci

Hele a zkoušela jsem to lonžovaní po celé jizdarně, bavilo nás to super....

7.1.2008 10:52

klawdie napsal(a):
Hele a zkoušela jsem to lonžovaní po celé jizdarně, bavilo nás to super....

vypadá to že tu s Vámi ještě chvilku pobudu, tak to jdu napravit a pročíst to deatilněji...

jinak včera jsem byla doprovodit pod sedlem naše Cardíka, věčnýho smolaře na bolístky(postřelení, flegmona, zlomená kopytní kost, ted naposledy zánět v hlezně...) ted už bje zdrav všichni budem držet palec at co nejdelé...

7.1.2008 11:00

klawdie napsal(a):
vypadá to že tu s Vámi ještě chvilku pobudu, tak to jdu napravit a pročíst to deatilněji...

jinak včera jsem byla doprovodit pod sedlem naše Cardíka, věčnýho smolaře na bolístky(postřelení, flegmona, zlomená kopytní kost, ted naposledy zánět v hlezně...) ted už bje zdrav všichni budem držet palec at co nejdelé...

TAk už všechno vím Zuziík a Janča jsou nemocné, Leuška měla narozky-všechno nejlepší!.....Lucinka má nový foták hm? a chlapy čím dál tím krásnější... Honzík se nechce nechat fotit, lumpík...a GAsie zlobí koza jedna hopsavá!a Evička zas bumbalahele Lukášuv drsnáckej výraz

7.1.2008 11:02

klawdie napsal(a):
TAk už všechno vím Zuziík a Janča jsou nemocné, Leuška měla narozky-všechno nejlepší!.....Lucinka má nový foták hm? a chlapy čím dál tím krásnější... Honzík se nechce nechat fotit, lumpík...a GAsie zlobí koza jedna hopsavá!a Evička zas bumbalahele Lukášuv drsnáckej výraz

a tady jsem včera nafotila mý trhače ve slušivých oblečkách..jsou jak pitomci co?

7.1.2008 11:02

klawdie napsal(a):
a tady jsem včera nafotila mý trhače ve slušivých oblečkách..jsou jak pitomci co?

tady je trošku vidět moje bydleníčko....prozatimní...už se třesu na garzonku

7.1.2008 11:04

klawdie napsal(a):

Hele jsem to ale trdlo...dne 6.1. měla narozeniny kobča, která mě provázela koňským životem nazačátku...Leuška má narozky ažs 25. ledna...jsem to ale tydýt...se vám omlouvám za nepravdivé informace, nějak se mi to zmotalo...
Tady stereo Blesk a Gaston

7.1.2008 11:04

klawdie napsal(a):
tady je trošku vidět moje bydleníčko....prozatimní...už se třesu na garzonku

holky všimli jste si jak mi svítí botičky, mám vymykaný sněhule s reflexníma paskama, ted už si na nás auta nepřídou...

7.1.2008 11:08

haisovad napsal(a):
Hele jsem to ale trdlo...dne 6.1. měla narozeniny kobča, která mě provázela koňským životem nazačátku...Leuška má narozky ažs 25. ledna...jsem to ale tydýt...se vám omlouvám za nepravdivé informace, nějak se mi to zmotalo...

ten koník se jmenuje blesk? připomíná mi poníka kterého jsem měli asi před devíti lety na jíznárně když jsem se tam učila, byl sice tmavší, ale z vlastní zkušenosti vím jak tihle mění barvy...kolik mu je odkud pochází...jistě to je jen náhoda pač Blesku a ponííku je dost

tady jedem krásný kukuč...Péto(ta co nás jen čte) pošlu ti foto mejlem!

7.1.2008 11:12

haisovad napsal(a):

Danny, buď v pohodě, já čekám, jestli se Péťa chytne za hlavu nebo nám poví, jak slavila narozeniny Grace , pro ty, kdo neví, napráskám, že Grace má narozeniny 2.1. a bylo jí 7 let....

7.1.2008 11:16

cheyenne napsal(a):
Danny, buď v pohodě, já čekám, jestli se Péťa chytne za hlavu nebo nám poví, jak slavila narozeniny Grace , pro ty, kdo neví, napráskám, že Grace má narozeniny 2.1. a bylo jí 7 let....

a segra má pruser!

7.1.2008 11:18

cheyenne napsal(a):

Heh a já jsem Leuše nakoupila v pátek trtě dobrot...tak jí je dám dneska a za 14 dní bude mít druhej nášup...si myslím, že bude jedině ráda...si bude řikat co jako blbnu...
Kláry, Bleskáčovi je kolem deseti let a Johanka ho koupila před rokem v ústí nad Labem...je to totální dominátor, velitel všeho čtyřnohýho
Tady vypadá jak islanďáček

7.1.2008 11:31

haisovad napsal(a):
Heh a já jsem Leuše nakoupila v pátek trtě dobrot...tak jí je dám dneska a za 14 dní bude mít druhej nášup...si myslím, že bude jedině ráda...si bude řikat co jako blbnu...
Kláry, Bleskáčovi je kolem deseti let a Johanka ho koupila před rokem v ústí nad Labem...je to totální dominátor, velitel všeho čtyřnohýho
Tady vypadá jak islanďáček

Klári a Peti, koňuši jsou jak bouličky A Bleskoň je kouzelný. Správný střapoč
A teš jeden staršidelný pohled....."Já ti ještě ukážu, takhle mě tady nechat zmoknout...."

7.1.2008 11:37

lanika napsal(a):
A teš jeden staršidelný pohled....."Já ti ještě ukážu, takhle mě tady nechat zmoknout...."

Hehe jáá to náhodou vííím. Kobyla dostala baštu a slavit to bude semnou 15.1.!!!
Jinak doufám že to zapijete semnou a přijdete zachlastat do roudničky(alespoň ty z okolí), přesně ještě nevím kdy, ale to se včas dovíte

7.1.2008 11:39

lanika napsal(a):

Leni to je teda bubáčisko....no jo kulatý jsou ale hlad mají pořád...to je děs...už se těším na leto, ale dnes si teda to popelkovský počasí užívám...už se těším za koníkem jdem dnes se zrzkem na procházku,kluci se strašně milujou by se spolu mastili i na voďákách....

7.1.2008 11:40

rocky napsal(a):
Hehe jáá to náhodou vííím. Kobyla dostala baštu a slavit to bude semnou 15.1.!!!
Jinak doufám že to zapijete semnou a přijdete zachlastat do roudničky(alespoň ty z okolí), přesně ještě nevím kdy, ale to se včas dovíte

Taky jsem pochopila proč vzal Sahib Grace na procházku v tu středu- Měla ty narozky tak ji zřejmě chtěl udělat radost, uličník

7.1.2008 11:40

lanika napsal(a):

Pěkně straší
Koukala jsem na původ Gasi a Janule nám tají, že má skorotrakéna doma s luxusním původem a ještě je přes ty Dietwardy maličko příbuzná s Hardym
Mám taky jednu strašící fotku

7.1.2008 11:42

cheyenne napsal(a):
Pěkně straší
Koukala jsem na původ Gasi a Janule nám tají, že má skorotrakéna doma s luxusním původem a ještě je přes ty Dietwardy maličko příbuzná s Hardym
Mám taky jednu strašící fotku

ségra pošly mi ty fotky z lonžování na email!
Jo a můžeš mi připomenout jak se vytváří album na volnym.cz???????mam vokno

7.1.2008 11:42

klawdie napsal(a):
Leni to je teda bubáčisko....no jo kulatý jsou ale hlad mají pořád...to je děs...už se těším na leto, ale dnes si teda to popelkovský počasí užívám...už se těším za koníkem jdem dnes se zrzkem na procházku,kluci se strašně milujou by se spolu mastili i na voďákách....

Dneska mi snad konečně dorazí ta dečka, jsem se na ní těšila v pátek a nic...tak snad dneska.
Jinak v tu sobotu co jsem fotila kluky byla totál maxi futeř, když jsem po hodin+ dorazila domů, tak jsem měla totál omrzlá stehna, úplně červený nohy...jsem se musela jít rozpařit pod vařící vodu...takhle omrzlá jsem dlouho nebyla...
Ale kluci se fakt vyřídili...musíme to někdy zopáknout

7.1.2008 11:44

rocky napsal(a):

Eviku, tak to jsme trochu příbuzní i my...Gitka je dcérečkou Dietwarda 4...

7.1.2008 11:45

rocky napsal(a):

prostě tam vlez a ono tě to samo navede....musiš si založit konto...

7.1.2008 11:53

kukinatost napsal(a):
slunečka, kde vás mám?

U nás za oknem už slunko nevidím Tak nevím,Klári,jestli nad HK ještě je :(

7.1.2008 11:54

klawdie napsal(a):
prostě tam vlez a ono tě to samo navede....musiš si založit konto...

Péťo, když jsem to vzládla já tak to musíš zvládnout i ty...
Jdu si udělat oběd...houska s žervé to jistí

7.1.2008 12:04

molly napsal(a):

ted na chvilku zmizelo....

segra tady si vyber fota jaký chceš .... http://fotoalba.centrum.cz/ photos.php?aid=1222626&row= w%3Dal%26uid%3D9947395% 26sort% 3D0%26onpage%3D0%26 page%3D1

mezery

7.1.2008 12:04

molly napsal(a):

Někdo mi chce prodat Saxíka!!!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 1471248/Starokladrubsky-hrebec.php

7.1.2008 12:05

cheyenne napsal(a):
Někdo mi chce prodat Saxíka!!!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 1471248/Starokladrubsky-hrebec.php

Je tam jedna mezera.... to je určitě nějakej příbuznej, jako by mu z oka vypadnul

7.1.2008 12:34

cheyenne napsal(a):
Je tam jedna mezera.... to je určitě nějakej příbuznej, jako by mu z oka vypadnul

Evi, tu na te fotce je Saxík opravdový fešák.....Ne že by jinak nebyl, ale tady mu to sekne
Co Hadřík? Kdy začínáte skákat???

Los fotos z oslavy se sestřenkou

7.1.2008 12:35

kukinatost napsal(a):
slunečka, kde vás mám?

tak, já snad dneska zdechnu...ještě mě čeká 5 lidí opoledne na konzultace...fakt je to mazec...ti lidi si neuvědomujou, že jsem na antibiotikách nebo co..:)
No, jinak Evule nás odhalila:) toho trakéna v sobě máme dost...Jo, Gasula má původ hodně slušný, právě proto byhc po ní chtěla hříbátko a v budoucnu zainvestovala do kvalitního hřebce...
Jiank holky fest jsem ji podcenila...tak brutální hrby, co házela...kerka se může se svým pružením zahrabat...ale myslím, že pochopila, že tohle jí neprojde...teda doufám...ona vyhazuje po každém skoku...jakože v terénu..no, od včerejška už snad ne:)

7.1.2008 12:35

lanika napsal(a):
Evi, tu na te fotce je Saxík opravdový fešák.....Ne že by jinak nebyl, ale tady mu to sekne
Co Hadřík? Kdy začínáte skákat???

Los fotos z oslavy se sestřenkou

...a ještě maminka. Jsme si podobné?

7.1.2008 12:36

kukinatost napsal(a):
tak, já snad dneska zdechnu...ještě mě čeká 5 lidí opoledne na konzultace...fakt je to mazec...ti lidi si neuvědomujou, že jsem na antibiotikách nebo co..:)
No, jinak Evule nás odhalila:) toho trakéna v sobě máme dost...Jo, Gasula má původ hodně slušný, právě proto byhc po ní chtěla hříbátko a v budoucnu zainvestovala do kvalitního hřebce...
Jiank holky fest jsem ji podcenila...tak brutální hrby, co házela...kerka se může se svým pružením zahrabat...ale myslím, že pochopila, že tohle jí neprojde...teda doufám...ona vyhazuje po každém skoku...jakože v terénu..no, od včerejška už snad ne:)

Lenuško, sestřenka vypadá vskutku svěže:))) Jsi bestyja....:)))

7.1.2008 12:43

kukinatost napsal(a):

....švagřík

7.1.2008 12:44

kukinatost napsal(a):

Aspoň vidíš, jak je Gasula spokojená - napáplá, v kondici a happy
S Hadříkem jsme byli hopnout ve volnosti a ke konci tohohle týdne už to asi dopadne pod sedlem.... musim stáhnout video z kamery, tak se pak podělím o to, jak Hadrosaurus maká
Já vás pro dnešek opustím, jdu větrat oříky......
Tak hezký zbytek dne a pááááááááááááá

7.1.2008 12:47

lanika napsal(a):
....švagřík

....a ještě jedna společná, s většinou účastníků oslavy

7.1.2008 12:48

cheyenne napsal(a):
Aspoň vidíš, jak je Gasula spokojená - napáplá, v kondici a happy
S Hadříkem jsme byli hopnout ve volnosti a ke konci tohohle týdne už to asi dopadne pod sedlem.... musim stáhnout video z kamery, tak se pak podělím o to, jak Hadrosaurus maká
Já vás pro dnešek opustím, jdu větrat oříky......
Tak hezký zbytek dne a pááááááááááááá

Hehe segra ted jsem zjistila že to plastový udilo prodáváme Kristýna Brandejsová, dobrá náhoda, co...hehe tak dáme spicha v HK

7.1.2008 13:16

klawdie napsal(a):
Hehe segra ted jsem zjistila že to plastový udilo prodáváme Kristýna Brandejsová, dobrá náhoda, co...hehe tak dáme spicha v HK

Dobrááá náhodička,Tady zasílám číslo těch fotek: 47,48,49,51,52,54,55,56,66

7.1.2008 13:43

kukinatost napsal(a):
slunečka, kde vás mám?

zlobí mě fretka... Daruji hodná,hlídá,občas něco někam schovááá

7.1.2008 13:44

molly napsal(a):
zlobí mě fretka... Daruji hodná,hlídá,občas něco někam schovááá

7.1.2008 13:45

molly napsal(a):

ta můra ví,že mi není dobře,tak toho tvrdě zneužívá!

7.1.2008 13:54

molly napsal(a):
ta můra ví,že mi není dobře,tak toho tvrdě zneužívá!

Dneska má šéfik narozky, tak jsem zase v náladičce...já prostě odpoledne nesmím pít...jsem hned opiloňka...

7.1.2008 14:02

haisovad napsal(a):
Dneska má šéfik narozky, tak jsem zase v náladičce...já prostě odpoledne nesmím pít...jsem hned opiloňka...

jen si tu uličnici nech

7.1.2008 14:04

haisovad napsal(a):

Dany vy to tam máte samou oslavu...To jsem dnes měla být na školení v Lomnici!

7.1.2008 14:36

kukinatost napsal(a):
slunečka, kde vás mám?

Holky u nás chumelííí... Molinatá si může s klidným srdíčkem zalézt do boxu...Ale vypadá to,že mi chce být co nejblíž
Nebo chce do klubu šimlíků...

7.1.2008 14:44

molly napsal(a):

He he sestřičko jsem myslela aby sis to vybrala sama, ne že ti je budu poséílat, co se ti bude libit si prostě ulož...

7.1.2008 14:48

klawdie napsal(a):
He he sestřičko jsem myslela aby sis to vybrala sama, ne že ti je budu poséílat, co se ti bude libit si prostě ulož...

Tak dečka je doma...juchúúúú Děda mi před chvíli volal že balíček dorazil...
Molly je krááásná, takovej mohutnej uník...a ta fotka jak čučí přes horizont je moc povedená...další skvělej fotograf mezi máni...

8.1.2008 11:26

haisovad napsal(a):
Tak dečka je doma...juchúúúú Děda mi před chvíli volal že balíček dorazil...
Molly je krááásná, takovej mohutnej uník...a ta fotka jak čučí přes horizont je moc povedená...další skvělej fotograf mezi máni...

POníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654

Přidejte reakci

Přidat smajlík