Chtěla bych STRAKATOU KOBYLKU - neví někdo , kde by se dala sehnat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2008 11:53

Můj sen byla dycky strakatá kobylka, a až teďky mi kluk dal pod stromek, že si jí můžu koupit. Sháním všude a pořád nic a nebo za to chtěj šílené částky! A já mám limit cca 40 tis.! Máme na ní penízky, venkovní boxy i výběhy, ale chybí v nich něco mého, zatím se tam prohání jen dvě kobylky mého kámoše. Nevíte o něčem?

7.1.2008 11:55

racina napsal(a):
Můj sen byla dycky strakatá kobylka, a až teďky mi kluk dal pod stromek, že si jí můžu koupit. Sháním všude a pořád nic a nebo za to chtěj šílené částky! A já mám limit cca 40 tis.! Máme na ní penízky, venkovní boxy i výběhy, ale chybí v nich něco mého, zatím se tam prohání jen dvě kobylky mého kámoše. Nevíte o něčem?

Vzdyt ty mas tu ponicku ne? Takovou tu hezky a zajimave zbarvenou. nebo se pletu?

7.1.2008 11:56

hanzy napsal(a):
Vzdyt ty mas tu ponicku ne? Takovou tu hezky a zajimave zbarvenou. nebo se pletu?

Já jsem Inka, její sestra

7.1.2008 11:58

racina napsal(a):
Já jsem Inka, její sestra

Ajooo, tak to jo to vysvetluje mnohe. No kazdopadne zadne kobylce bohuzel nevim. Chce to asi hledat a projizdet inzerce. Popripade si dat inzerat...

7.1.2008 12:01

hanzy napsal(a):
Ajooo, tak to jo to vysvetluje mnohe. No kazdopadne zadne kobylce bohuzel nevim. Chce to asi hledat a projizdet inzerce. Popripade si dat inzerat...

Vše zkouším a nezbývá mi jen závidět kobylku sestře

7.1.2008 12:01

hanzy napsal(a):

Ahoj.
Podívej se na bázoš nebo equichennel... Určitě brzy na nějakou narazíš.. Přeju hodně štestí při výběru.

7.1.2008 12:02

racina napsal(a):
Vše zkouším a nezbývá mi jen závidět kobylku sestře

nedavno byl v inzerci skoro stejny valasek. Toho zkusit nechces?

7.1.2008 12:04

hanzy napsal(a):
nedavno byl v inzerci skoro stejny valasek. Toho zkusit nechces?

Radši kobylku. Kobyla je kobyla

7.1.2008 12:04

ladys napsal(a):
Ahoj.
Podívej se na bázoš nebo equichennel... Určitě brzy na nějakou narazíš.. Přeju hodně štestí při výběru.

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/1393544/ Strakateho-hrebecka.php (mezera)

tady mladý hřebeček....třeba by byl taky k zamyšlení

7.1.2008 12:06

ladys napsal(a):
Ahoj.

Tyhle dvě web stránky jsou asi fakt nej, ale ať hledám, jak hledám, tak pořád nic. A kobylka musí samosebou zaujmout na první pohled

7.1.2008 12:08

sabina napsal(a):

pěkný, díky ale já radši kobylenku

7.1.2008 12:08

racina napsal(a):
Tyhle dvě web stránky jsou asi fakt nej, ale ať hledám, jak hledám, tak pořád nic. A kobylka musí samosebou zaujmout na první pohled

Taky jsem si vzdycky myslela, ze budu mit kobylku, nebo hodneho valaska kamose.. no a nakonec to zkoncilo koupi mladeho hrebce (z kteryho teda ten valasek bude co nevidet) ale i tak. Neupinala bych se byt tebou jen na pohlavi, preji hodne stesti pri vyberu

7.1.2008 12:10

sabina napsal(a):

jezis ten je nadhernej ten hrebecek!!!! Sice krizenec, ale teda fakt krasnej! Na to ze jsem na palomina a na strakace vubec ne...

7.1.2008 12:11

sabina napsal(a):

Na toho jsem taky koukala, je krásnej...

7.1.2008 12:12

hanzy napsal(a):
Taky jsem si vzdycky myslela, ze budu mit kobylku, nebo hodneho valaska kamose.. no a nakonec to zkoncilo koupi mladeho hrebce (z kteryho teda ten valasek bude co nevidet) ale i tak. Neupinala bych se byt tebou jen na pohlavi, preji hodne stesti pri vyberu

Odkud jsi?
Na bazoši byla před několika týdny na prodej strakatá kobča.Cena 40 tisíc. Myslím, že ze Zlínského kraje. Pokud to najdu, hodím sem kontakt.

7.1.2008 12:13

hanzy napsal(a):
jezis ten je nadhernej ten hrebecek!!!! Sice krizenec, ale teda fakt krasnej! Na to ze jsem na palomina a na strakace vubec ne...

mě se ten malej moc líbí a je v polovině dané ceny

Opravdu se neupínej na pohlaví...já chtěla kluka, ale zamilovala se do kobylky, ale nakonec to bude opravdu kluk....nejde o pohlaví...ten kůň si tě musí získat charakterem

7.1.2008 12:15

marketka napsal(a):
Odkud jsi?
Na bazoši byla před několika týdny na prodej strakatá kobča.Cena 40 tisíc. Myslím, že ze Zlínského kraje. Pokud to najdu, hodím sem kontakt.

Jedna vesnička nedaleko Jindřichova Hradce

7.1.2008 12:18

hanzy napsal(a):

Mrkni na www.quarteri.wz.cz do inzerce. V ostatních koníkách je tam nádherná klisnička po PH z ČT x arab... A v PH inzerci taky, ale ta už je za 60.tis....

7.1.2008 12:19

racina napsal(a):
Jedna vesnička nedaleko Jindřichova Hradce

Mail: gabriela.lidakovacentrum.cz
Telefon: 604531055

Zkus napsat na tento mail ,či zavolat. Našla jsem to na bazoši. Je to strakatá kobča bez PP.
Sice je to 14 dní starý inzerát, ale třeba budou ještě kobču mít.
Hodně štěstí.
Tamtu se mi nepodařilo najít.
A nevadí i hříbě?

7.1.2008 12:21

ladys napsal(a):
Mrkni na www.quarteri.wz.cz do inzerce. V ostatních koníkách je tam nádherná klisnička po PH z ČT x arab... A v PH inzerci taky, ale ta už je za 60.tis....

Já bych brala toho 3 letýho s PP, toho flekáče - 65 000 SK - k jednání

Krása

7.1.2008 12:23

sabina napsal(a):

Krása

smiletá kříženka mohutnějšího typu, temperamentní, ale ovladatelná. Vytrvalá, vhodná jako hobby kůň i pro těžšího jezdce. K vidění blízko Zlína
Cena 40 tis.

7.1.2008 12:24

marketka napsal(a):

Zkus napsat na tento mail ,či zavolat. Našla jsem to na bazoši. Je to strakatá kobča bez PP.
Hodně štěstí.
A nevadí i hříbě?

Aha, tak kobča je moravsko-slezský kraj, tak to asi ne, že?
Jinak projedˇ bazoš i staré inzeráty. Zkus tam jen napsat, poptat se, zda je koník ještě k mání? Já vím, že kámoška třeba prodávala haflinga dva měsíce a nemohla prodat.

7.1.2008 12:25

sabina napsal(a):
smiletá kříženka mohutnějšího typu, temperamentní, ale ovladatelná. Vytrvalá, vhodná jako hobby kůň i pro těžšího jezdce. K vidění blízko Zlína
Cena 40 tis.

kobylka - ze zlína

Info na tel 604384241

7.1.2008 12:26

sabina napsal(a):
Cena 40 tis.

Ta kobylka se mi taky moc líbí... A ten nad ní, no kdybych sháněla koně, tak bych uvažovala, je krásnej!

7.1.2008 12:28

sabina napsal(a):
kobylka - ze zlína

Info na tel 604384241

Dvouletý valach po Jack D´Sanbars (paint horse), matka ČT. Narostlý silný kůň se základními návyky. Zdravý, ve stádě nekonfliktní, zajímavé zbarvení. Dobře krmitelný pravidelné očkování a odčervení, pastevní odchov, stoprocentně zdravý, průkaz koně vyřízen.

Cena 35 000,-

7.1.2008 12:29

ladys napsal(a):
Ta kobylka se mi taky moc líbí... A ten nad ní, no kdybych sháněla koně, tak bych uvažovala, je krásnej!

Tohle je víc jak dva měsíce starý inzerát, ale třeba ještě bude. Před dvěma měsíci jsem taky shíáněla, bohužel je jich silný nedostatek, takže jsem nakonec koupila nádherného 2,5 letého valacha...Hledali jsme po celé ČR, nějaký kontakt byl i v Německu a prostě vyprodáno...Jen jedna byla k mání na ranči Nevada u Uh. Hradiště, myslím dvouletá za 35 tis., ale šílený klabonos....

7.1.2008 12:31

marketka napsal(a):

Hodně štěstí.
A nevadí i hříbě?

Díky, zkusím. A je mi jedno jak to bude daleko a hříbátko by bylo fajné

7.1.2008 12:32

sabina napsal(a):
kobylka - ze zlína

Info na tel 604384241

Jo, to je přesně ona. Když jsme sháněli v říjnu koníka, volba padla i na ní, ale pro velkou dálku jsme od toho upustili.
Jinak ten inzerát se objevil znovu na bazoši před několika týdny.Všimla jsem si toho, protože si tu kobču pamatuji.Asi nenašli kupce, nevím.

7.1.2008 12:32

sabina napsal(a):

Krása

Hmmm, toho hřebečka jsem taky objevila NÁDHERA

7.1.2008 12:33

marketka napsal(a):
Jo, to je přesně ona. Když jsme sháněli v říjnu koníka, volba padla i na ní, ale pro velkou dálku jsme od toho upustili.
Jinak ten inzerát se objevil znovu na bazoši před několika týdny.Všimla jsem si toho, protože si tu kobču pamatuji.Asi nenašli kupce, nevím.

hele, ona dálka nehraje roli, pokud tě ten koník uchvátí...pojedeš až na konec světa

7.1.2008 12:35

sabina napsal(a):
hele, ona dálka nehraje roli, pokud tě ten koník uchvátí...pojedeš až na konec světa

Měla si to všechno bvolat, nebo obepsat... a uvidíš..prď na dálku....jen dbej nato, být spokojená s výběrem...

7.1.2008 12:38

racina napsal(a):
Hmmm, toho hřebečka jsem taky objevila NÁDHERA

no, jestli se bavíte o kobyle z Moravskoslezského kraje, o té strace někde ze SM, která tam byla, pak ne a už zase je,tak...tak napiš mi mail, ju?

7.1.2008 12:44

sabina napsal(a):

Tak uchvátila, zítra jedu na druhou stranu republiky se mrknout na tohle ... dokonalost sama držte mi pěsti, ať mám štestíčko

7.1.2008 12:45

racina napsal(a):
Tak uchvátila, zítra jedu na druhou stranu republiky se mrknout na tohle ... dokonalost sama držte mi pěsti, ať mám štestíčko

to víš, že budem pak dej vědět

7.1.2008 12:46

racina napsal(a):

Kdyby něco, tak mailík na mě ...
inka.zezulova@seznam.cz

7.1.2008 12:49

sabina napsal(a):

Krása

Tak ten je ze všech fááákt nej!!!
Škoda, že je to hřebec
Nic hezčího jsem neviděla!

kukinatost napsal(a):
no, jestli se bavíte o kobyle z Moravskoslezského kraje, o té strace někde ze SM, která tam byla, pak ne a už zase je,tak...tak napiš mi mail, ju?

Vím o kobylce,křížená huculka,ted bude k odstavu..mají jí u
Kladna.Ale nevím jestli už není zadaná.chceš kontakt?

racina napsal(a):
inka.zezulova@seznam.cz

hele, myslím, že tak z 70% se do toho mrňouse zabuchneš hned zítra protože hříbci, to je dar

7.1.2008 12:51

racina napsal(a):
inka.zezulova@seznam.cz

Pája jako mim

7.1.2008 12:52

eliska84 napsal(a):

Ani ne, to bude moc malinkatý ,
ale díky
... všem

7.1.2008 12:55

eliska84 napsal(a):

Bude velká tak mezi 140-150cm Vk

7.1.2008 12:59

sabina napsal(a):
Měla si to všechno bvolat, nebo obepsat... a uvidíš..prď na dálku....jen dbej nato, být spokojená s výběrem...

Tak držím palce, at to hříbě vyjde a dej vědět, jo!

7.1.2008 13:00

sabina napsal(a):
hele, myslím, že tak z 70% se do toho mrňouse zabuchneš hned zítra protože hříbci, to je dar

To jo, taky si myslím, ale nevím jak příteli sdělím cenu, to bude horší.
Ale hříbátko je bóží.
Mamka čt/arab a otec PH
Mňam

7.1.2008 13:04

racina napsal(a):
To jo, taky si myslím, ale nevím jak příteli sdělím cenu, to bude horší.
Ale hříbátko je bóží.
Mamka čt/arab a otec PH
Mňam

je krásná..kdyby chtěla vyjít...viď? No ono těch 20 000 není už tak moc ne

7.1.2008 13:07

sabina napsal(a):
je krásná..kdyby chtěla vyjít...viď? No ono těch 20 000 není už tak moc ne

FTIPÁLKU

7.1.2008 13:11

racina napsal(a):
FTIPÁLKU

hele, alespoň ti přítel dovolil koně a přispěje ti..

7.1.2008 13:11

sabina napsal(a):

to já si to musela vydupat

7.1.2008 13:12

sabina napsal(a):

To jo, ale limit byl původně 30tis, pak 40 ... no a teďky, no uvidím zítra.
Určitě napíšu jak jsem dopadla

7.1.2008 13:14

racina napsal(a):
To jo, ale limit byl původně 30tis, pak 40 ... no a teďky, no uvidím zítra.
Určitě napíšu jak jsem dopadla

jasně určitě napiš
Můj limit neměl mezí - takže nebyl možno vyhodnotit

Uvidíš...budem na tebe myslet - třeba to usmlouváš na 50. - když z 30-40....tak když slevý na 50 - usmlouváš to na 50

7.1.2008 13:30

eliska84 napsal(a):
Bude velká tak mezi 140-150cm Vk

Ahoj, máme doma kobylku. Hnědo-bílá straka. Moc krásná. Máma : ČT/hafling, otec : arab. Nádherná, typově po otci do araba. Bude to nádherný strakatý arabáček. Chytrá, šikovná. Narozená 05/2007. Kdyby byl zájem písni na email.

Foto z mobilu, omlouvám se!

7.1.2008 17:41

lintith napsal(a):
Ahoj, máme doma kobylku. Hnědo-bílá straka. Moc krásná. Máma : ČT/hafling, otec : arab. Nádherná, typově po otci do araba. Bude to nádherný strakatý arabáček. Chytrá, šikovná. Narozená 05/2007. Kdyby byl zájem písni na email.

Odkud jsi? Věděla bych o 5 leté kobylce.
KVH: 166 cm, černá straka.Zdravá.

7.1.2008 17:45

racina napsal(a):

A o kobylce nar. 02.01.2006r, takže dvouleté. Více na emeilu: barletka@centrum.cz

7.1.2008 17:47

racina napsal(a):

Ještě fotka te dvouletky zepředu.

7.1.2008 17:55

eliska84 napsal(a):

Ahojky, mohla bych tě poprosit o kontakt na tu kobylku - křiženku hucula od Kladna? Děkuji

7.1.2008 18:01

barletka napsal(a):
Ještě fotka te dvouletky zepředu.

Ahojky, mohla bych tě poprosit o kontakt na tu kobylku - křiženku hucula od Kladna? Děkuji

8.1.2008 09:25

lotinka napsal(a):

Já bych taky chtěla kontakt na tu z Kladna. Nebo i od někud jinud. Je to jednou odkud, nevadí, že to bude valach nebo hřebec,ale odstávče a tak max 140 aby rodiče měli v kohoutku.

alenkacz

8.1.2008 14:26
alenkacz

racina napsal(a):

Kdo chce kontakt na majitelku kobylky od Kladna, napište na a_hoskova@post.cz

8.1.2008 14:33

lintith napsal(a):

písla som ti na mail =o) katka

crispo

8.1.2008 17:21
crispo

alenkacz napsal(a):
Kdo chce kontakt na majitelku kobylky od Kladna, napište na a_hoskova@post.cz

ahojky, tez bych mela zajem o nejakou kobylku..vcera me bohuzel moje umrela a tak sem premyslela co a jak:(( je me hrozne..kdybyste nahodou nekdo vedel nejlepe o nejakem strakatem hribatku ci ryzce s odznakama budu rada kdyz pisnete...rozhodne na to nepospicham. Puvodne jsem hribatko nechtela,ale rozhodla jsem se jelikoz cekame prcka , ze bych do hribatka sla...klidne muze byt hribe jeste pod matkou(jak rikam..nepospicham na nej..) rada si pockam kdyz to bude stat za to a necim me bude pripominat moji prdelku a navic bych si ji rada dala jmeno po te co uz beha na vecn. pastvinach:((.tak kdyby ste o necem vedeli pisnete prosim na crispo@seznam.cz

8.1.2008 19:41

crispo napsal(a):
ahojky, tez bych mela zajem o nejakou kobylku..vcera me bohuzel moje umrela a tak sem premyslela co a jak:(( je me hrozne..kdybyste nahodou nekdo vedel nejlepe o nejakem strakatem hribatku ci ryzce s odznakama budu rada kdyz pisnete...rozhodne na to nepospicham. Puvodne jsem hribatko nechtela,ale rozhodla jsem se jelikoz cekame prcka , ze bych do hribatka sla...klidne muze byt hribe jeste pod matkou(jak rikam..nepospicham na nej..) rada si pockam kdyz to bude stat za to a necim me bude pripominat moji prdelku a navic bych si ji rada dala jmeno po te co uz beha na vecn. pastvinach:((.tak kdyby ste o necem vedeli pisnete prosim na crispo@seznam.cz

Pro tazatelku.
Jak jsi dopadla u toho hříbátka? Budeš ho kupovat?

8.1.2008 20:09

marketka napsal(a):
Pro tazatelku.
Jak jsi dopadla u toho hříbátka? Budeš ho kupovat?

taky jsem zvědavá

8.1.2008 20:14

sabina napsal(a):
taky jsem zvědavá

Atraktivně zbarvená klisna, s plným původem, KV 165 cm, 10 let, hodná, cena 35 000,-kč. Tel. 739 534 197

A budeš mít kobylu jak segra..

8.1.2008 20:16

klawdie napsal(a):
Atraktivně zbarvená klisna, s plným původem, KV 165 cm, 10 let, hodná, cena 35 000,-kč. Tel. 739 534 197

MImochodem je to z equichannelu z 8.1.2008 18:33

sadzi saj

9.1.2008 08:25
sadzi saj

klawdie napsal(a):
MImochodem je to z equichannelu z 8.1.2008 18:33

Taky by mě zajímalo, jak to dopadlo

zezulinka

9.1.2008 08:29
zezulinka

sadzi saj napsal(a):
Taky by mě zajímalo, jak to dopadlo

Mám jí ...
fotečky v tématu
mám strakatou kobylku

10.1.2008 08:55

klawdie napsal(a):

tady ta pravá segra :-) racina - ta by se líbila mě pro manžílka, ale penízky to nedovolí. Měli bychom dvojčata :-) jen vejškově ne-e

10.1.2008 09:28

racina napsal(a):
tady ta pravá segra :-) racina - ta by se líbila mě pro manžílka, ale penízky to nedovolí. Měli bychom dvojčata :-) jen vejškově ne-e

Pokud budeš shánět za půl roku, tak vím o hodně podobném koníkovi, matka má asi 150 cm v kohoutku a otec je WPB. Nyní je hříběti týden a je to hřebeček. Bude na prodej.

10.1.2008 09:31

marketka napsal(a):
Pokud budeš shánět za půl roku, tak vím o hodně podobném koníkovi, matka má asi 150 cm v kohoutku a otec je WPB. Nyní je hříběti týden a je to hřebeček. Bude na prodej.

potřebuju něco statnějšího :-) Ale děkujůůů. Zatím se fakt uvidí. Taky bychom chtěli mimčo, tak kdo ví jak co všechno bude Děkujůůůůůůůůů

10.1.2008 09:32

racina napsal(a):
potřebuju něco statnějšího :-) Ale děkujůůů. Zatím se fakt uvidí. Taky bychom chtěli mimčo, tak kdo ví jak co všechno bude Děkujůůůůůůůůů

Aha, vždytˇ je to pro manžela, já zapomněla. Můžu ti poslat fotku hříběte jen tak na pokuk.Mě to sem nejde vložit. Hodˇ sem mail. díky

10.1.2008 09:45

marketka napsal(a):
Aha, vždytˇ je to pro manžela, já zapomněla. Můžu ti poslat fotku hříběte jen tak na pokuk.Mě to sem nejde vložit. Hodˇ sem mail. díky

tak jo :-) kouknu zevi@seznam.cz

Manžel má více kilo

Přidejte reakci

Přidat smajlík