Dědo sníh, snížek...:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2008 14:49

taky u vás tak chumelí?? Tady je snad dokonce váníce, jsem z Náchoda a moc mě to těší..jen vyjíždku si dnes odpustím, protože mi zaprvé nepůjčí auto a za druhé bych asi nic neviděla, jedině, že bych si vzala lyžařský brejle..

7.1.2008 15:20

jenysimons napsal(a):
taky u vás tak chumelí?? Tady je snad dokonce váníce, jsem z Náchoda a moc mě to těší..jen vyjíždku si dnes odpustím, protože mi zaprvé nepůjčí auto a za druhé bych asi nic neviděla, jedině, že bych si vzala lyžařský brejle..

asi takhle to tu vypadá..

7.1.2008 16:06

jenysimons napsal(a):

Jen co jsme vyházeli cestu, tak začalo šíleně sypat, ale nemělo by to trvat dlouho. Snad.

7.1.2008 16:06

stieberova napsal(a):
Jen co jsme vyházeli cestu, tak začalo šíleně sypat, ale nemělo by to trvat dlouho. Snad.

a detail koňových zad....

7.1.2008 16:40

stieberova napsal(a):
a detail koňových zad....

no panejo, ale koukám, že pořád se zabejvaj spíš hledáním dobrot pod sněhem a náká vánice je nerozhodi

7.1.2008 17:03

jenysimons napsal(a):
no panejo, ale koukám, že pořád se zabejvaj spíš hledáním dobrot pod sněhem a náká vánice je nerozhodi

u nás také hodně sněží.

7.1.2008 21:37

bednarik petr napsal(a):
u nás také hodně sněží.

taky bych si dala sních ale u nás kde nic tu nic...

Přidejte reakci

Přidat smajlík