-----Poníkáři 28 -----

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2008 22:00

Si teda dovoluju založit nové když máme po včerejšku tak plno

7.1.2008 22:23

memmory napsal(a):

Máme doděláno tak začíííííííínám
našla jsem fotku bobana jako ročka
takový ťuňťa to byl májinky

7.1.2008 22:26

memmory napsal(a):
Máme doděláno tak začíííííííínám
našla jsem fotku bobana jako ročka
takový ťuňťa to byl májinky

peknej tuntik

7.1.2008 22:34

radule napsal(a):
peknej tuntik

A teď takovej krk jak hovádko a .... no onje celej jaejsi velkej - teda krom víšky

7.1.2008 22:34

memmory napsal(a):

supr...

7.1.2008 22:36

memmory napsal(a):
A teď takovej krk jak hovádko a .... no onje celej jaejsi velkej - teda krom víšky

A tady ještě jako mimčo s kamarádem

7.1.2008 22:37

luda napsal(a):
supr...

Kdo máme dneska Monču spinká ???

7.1.2008 22:42

memmory napsal(a):
Kdo máme dneska Monču spinká ???

...jakeje pocasi v cechach, u nas je krasne sviti slunicko. jako na jare... sucho, ale kdyz sem si dnes dosla na pastvinu pro kobylku, byla jako chru, chru...

7.1.2008 22:47

radule napsal(a):
...jakeje pocasi v cechach, u nas je krasne sviti slunicko. jako na jare... sucho, ale kdyz sem si dnes dosla na pastvinu pro kobylku, byla jako chru, chru...

No v čechách nevím ,ale v Jeseníku přes noc sněží a ve dne je tady teploučko . Takže zase samé blááááááááto a prasoloidní koníci

7.1.2008 22:51

memmory napsal(a):
No v čechách nevím ,ale v Jeseníku přes noc sněží a ve dne je tady teploučko . Takže zase samé blááááááááto a prasoloidní koníci

...oni na to maji talent. nasi se vyvali v sebemensi kaluzi... to je hruza. uz at je leto

7.1.2008 22:58

radule napsal(a):
...oni na to maji talent. nasi se vyvali v sebemensi kaluzi... to je hruza. uz at je leto

Tak mě tak zajímá.....jaké máte sedla na ty naše koule chlupatý?

Lady máBezkostrové....

7.1.2008 23:00

luda napsal(a):
Tak mě tak zajímá.....jaké máte sedla na ty naše koule chlupatý?

Lady máBezkostrové....

Sedlo ??? No přeci to moje

7.1.2008 23:03

radule napsal(a):

jj ale bez much dívejte na náš ocásek dneska tak jsme dopadly

7.1.2008 23:12

memmory napsal(a):
jj ale bez much dívejte na náš ocásek dneska tak jsme dopadly

co se stalo :-( ;-(

7.1.2008 23:13

tereskka napsal(a):
co se stalo :-( ;-(

Pejsek nám ho otrhal - samo že náš pejsek

7.1.2008 23:17

memmory napsal(a):
Pejsek nám ho otrhal - samo že náš pejsek

pejsek?? kdyz si to takhle rekla tak to bylo hrozne smesne jinak je mi koníícka lito chudinka bezocaskovej

7.1.2008 23:18

memmory napsal(a):

jojo milí moji poníkáři, došlo na lámání chleba, zápočtový týden je zde, takže jsem vás přišla jen pozdravit,co mi zbývá....

7.1.2008 23:19

microfon napsal(a):
jojo milí moji poníkáři, došlo na lámání chleba, zápočtový týden je zde, takže jsem vás přišla jen pozdravit,co mi zbývá....

Ahojik
Jsem si říkala kde jsi . Jak to včera dopadlo ?? Teda dneska

7.1.2008 23:28

memmory napsal(a):
Ahojik
Jsem si říkala kde jsi . Jak to včera dopadlo ?? Teda dneska

Včera takový pokeca dneska nic ???
No tady je ten Pejsek

8.1.2008 11:14

memmory napsal(a):
No tady je ten Pejsek

KOníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654

8.1.2008 11:33

memmory napsal(a):
No tady je ten Pejsek

To je vlčák x labrador, ne?

8.1.2008 14:09

strelish napsal(a):
To je vlčák x labrador, ne?

Mamča je ovčanda a tatík barvář - Hlavně je strašně blbej

8.1.2008 15:54

memmory napsal(a):
Mamča je ovčanda a tatík barvář - Hlavně je strašně blbej

Tak nějaké dnešní fotky.......Dnes bylo tak krásně

před bárákem

8.1.2008 16:10

luda napsal(a):
Tak nějaké dnešní fotky.......Dnes bylo tak krásně

před bárákem

pěkný klus

8.1.2008 16:49

luda napsal(a):
pěkný klus

Škoda jen že jste tak malinké žkus trochu oříznout fotku a vložit ji znova

8.1.2008 17:13

luda napsal(a):
pěkný klus

ok,,,mám tu více fotek,ale musela jsem jít odvést koně domu,dnes po dlouhé době jsem je odvedla na druhou louku na pastvu.

tady jedna ,když jsem ukazovala mamce jak pěkně couve

8.1.2008 17:14

memmory napsal(a):
Škoda jen že jste tak malinké žkus trochu oříznout fotku a vložit ji znova

8.1.2008 17:19

luda napsal(a):
ok,,,mám tu více fotek,ale musela jsem jít odvést koně domu,dnes po dlouhé době jsem je odvedla na druhou louku na pastvu.

tady jedna ,když jsem ukazovala mamce jak pěkně couve

Cesta domu

8.1.2008 17:32

luda napsal(a):
Cesta domu

A něco při čistění

8.1.2008 17:54

luda napsal(a):
A něco při čistění

8.1.2008 18:00

memmory napsal(a):

Ahojky, Luďo to jsou krásný fotky, ani nevíš jak ti závidím! snížek a navíc ježdění. Od pondělka už na ele nejezdím ani bez sedla ,takže nyní budu mít útrum až do obsedání Bobiky( toto asi pak bude vypadat

8.1.2008 18:03

microfon napsal(a):
Ahojky, Luďo to jsou krásný fotky, ani nevíš jak ti závidím! snížek a navíc ježdění. Od pondělka už na ele nejezdím ani bez sedla ,takže nyní budu mít útrum až do obsedání Bobiky( toto asi pak bude vypadat

Luda: ahojky moc pekne fotky chtela jsem se zeptat jak si spokojena s bezkostrovym sedlem hodne lidi mi ho rozmlouva ze pry dobre nesedi a sjizdi.....jenza ja jine na svou kobcu sehnat nemuzu krom anglie coz nechci a jeste sem se chtela zeptat ja velka je tva kobca

8.1.2008 18:20

sccary napsal(a):
Luda: ahojky moc pekne fotky chtela jsem se zeptat jak si spokojena s bezkostrovym sedlem hodne lidi mi ho rozmlouva ze pry dobre nesedi a sjizdi.....jenza ja jine na svou kobcu sehnat nemuzu krom anglie coz nechci a jeste sem se chtela zeptat ja velka je tva kobca

Microfon:ahojky_To jo no nemužeš jezdit,ale zase se ti narodí přírustek a to než se mě povede,,,budeš mít asi další

sccary (zuzu) : Ahojky-Tak s bezkostráčem jsem spokojenná koupila jsem si deku (název : DEKUBA) a neopren.podbřišník .Když máš malého koně a nesápeš se tam tak sedlo krásně drží,sjíždím kopce né zrovna pomalu a sedlo krásně drží.Je krásně pohodlné.No prostě kam se na to hrabou sedla co jsem zkoušela-western.máme otlaky-dostihák,,na tom se nedalo a western deka a tu stále mám není to spětné,ale na dlouhé vyjíždky to není.

sedlo se mě nepřetáčí.hodně lidí se ptá hlavně na tohle.
Kobyla má 130cm.
A já cca 158cm

Já a Lady

8.1.2008 18:30

luda napsal(a):
Microfon:ahojky_To jo no nemužeš jezdit,ale zase se ti narodí přírustek a to než se mě povede,,,budeš mít asi další

sccary (zuzu) : Ahojky-Tak s bezkostráčem jsem spokojenná koupila jsem si deku (název : DEKUBA) a neopren.podbřišník .Když máš malého koně a nesápeš se tam tak sedlo krásně drží,sjíždím kopce né zrovna pomalu a sedlo krásně drží.Je krásně pohodlné.No prostě kam se na to hrabou sedla co jsem zkoušela-western.máme otlaky-dostihák,,na tom se nedalo a western deka a tu stále mám není to spětné,ale na dlouhé vyjíždky to není.

sedlo se mě nepřetáčí.hodně lidí se ptá hlavně na tohle.
Kobyla má 130cm.
A já cca 158cm

Já a Lady

jj diky za odpoved tak to mi mame trochu vetsi rozdi ja mam 164 a kobca 120 tak asi se rozhodnu pro bezkostraka

8.1.2008 18:52

sccary napsal(a):
jj diky za odpoved tak to mi mame trochu vetsi rozdi ja mam 164 a kobca 120 tak asi se rozhodnu pro bezkostraka

luda: Dekuba je to ta deka pro zdravoticke učely? kdo ti to poradil ....to je zvlastni

8.1.2008 19:24

sccary napsal(a):
luda: Dekuba je to ta deka pro zdravoticke učely? kdo ti to poradil ....to je zvlastni

Ať je tu trochu zrzavo..Včerejší fotky

8.1.2008 19:27

tynushka napsal(a):
Ať je tu trochu zrzavo..Včerejší fotky

Daůší..opět Saša

8.1.2008 19:35

tynushka napsal(a):
Daůší..opět Saša

A poslední, ať to tady nezaplácáme ..

8.1.2008 20:09

memmory napsal(a):

ahojky tak si představte, zavolal mámin přítel, že ať se hionem oblíknem, že nám sehnal ty chomouty od kamaráda z nedaleký vesnice, aže nyní je pěkně ožralej a že nám je dá za hubičku. no já celá natěšená, přeměřuju holky atd,vím že známej měl poníky...:-) No přijedem, děda sympa´ták hed pro to letěl no a představte, koukám chomouty nikde jen hora kožených řemínků. A on kouká že já koukám, no anakonec z něj vypadne že mu mámin přítel říkal o uzdečkách(no jo on přítel je zarytý antikońák a tak to má vše smotaný dohromady:-) uzdečka chomout:-).takže si domu vezu 2 poníkovský komplet anglický uzdečky a jednu komplet i s martingalem na ČT. jedno udidlo malý , druhý velký:-)martingal, jsem v životě nepotřebovala,natož hanoverský nánosníkyNo což chtěla jsem nyní kupovat novou western uzdečku, tak holt ty kůže(kupodivu celkem dobrý) využiju posvém a navíc knám děda co nevidět přijede aže má spoustu známých dědků couž svoje koně taky rozprodali, tak mi prý něco sežene.no to jsem zvědavá. A jediný co za to chce je svézt na Eli. Už to vidim, zarytej anglickej raj´ták , a ona chuděrka zvyklá na west pohodu, ještě že dřív jak za 4 měsíce to nebude a s hříbětem jí hnát taky nemůže.Ale i tak
taky jste takový háklivky na ty svojemazlíky?

8.1.2008 20:10

tynushka napsal(a):
A poslední, ať to tady nezaplácáme ..

Bu´d jsem mimo nebo se k nám někdo přidaCo je to za nádhernou kobylku???

8.1.2008 21:52

microfon napsal(a):
ahojky tak si představte, zavolal mámin přítel, že ať se hionem oblíknem, že nám sehnal ty chomouty od kamaráda z nedaleký vesnice, aže nyní je pěkně ožralej a že nám je dá za hubičku. no já celá natěšená, přeměřuju holky atd,vím že známej měl poníky...:-) No přijedem, děda sympa´ták hed pro to letěl no a představte, koukám chomouty nikde jen hora kožených řemínků. A on kouká že já koukám, no anakonec z něj vypadne že mu mámin přítel říkal o uzdečkách(no jo on přítel je zarytý antikońák a tak to má vše smotaný dohromady:-) uzdečka chomout:-).takže si domu vezu 2 poníkovský komplet anglický uzdečky a jednu komplet i s martingalem na ČT. jedno udidlo malý , druhý velký:-)martingal, jsem v životě nepotřebovala,natož hanoverský nánosníkyNo což chtěla jsem nyní kupovat novou western uzdečku, tak holt ty kůže(kupodivu celkem dobrý) využiju posvém a navíc knám děda co nevidět přijede aže má spoustu známých dědků couž svoje koně taky rozprodali, tak mi prý něco sežene.no to jsem zvědavá. A jediný co za to chce je svézt na Eli. Už to vidim, zarytej anglickej raj´ták , a ona chuděrka zvyklá na west pohodu, ještě že dřív jak za 4 měsíce to nebude a s hříbětem jí hnát taky nemůže.Ale i tak
taky jste takový háklivky na ty svojemazlíky?

Ahojky,tak máš aspoň neco....HAKLÍVÁ ...TO JE SLABÉ SLOVO...HLAVNĚ KDYŽ NĚKDO ŘEKNE,ŽE JE TO ŠPUNT MRŇAVEJ ona je to teda pravda,že je mrňavá ale co..lepší něž mít nějakou Godzilu

8.1.2008 22:07

sccary napsal(a):

sccary (zuzu) : Ano je to deka pro zdravotnické učely.Poradila mě to kamarádka,která na tom už nějakej pátek jezdí.

8.1.2008 22:12

luda napsal(a):
Ahojky,tak máš aspoň neco....HAKLÍVÁ ...TO JE SLABÉ SLOVO...HLAVNĚ KDYŽ NĚKDO ŘEKNE,ŽE JE TO ŠPUNT MRŇAVEJ ona je to teda pravda,že je mrňavá ale co..lepší něž mít nějakou Godzilu

Jednou jsem přijela ze školy domů a koukám mám mokrou podsedlovku a vyválenýho spocenýho koníka .
Přišla jsem do kuchyně , kde seděla mamina a ptala jsem se jí co to jako bylo ??
Řekla mi že tady byla nějaká paní - nějaká její známá a že si ho -MOJEHO KONĚ - půjčila a byla se sním projet , byla s ním na asi dvouhodinové vyjížďce a sama .
Sice paní párkrát spadla , protože bobek na sobě jen tak někoho nesnese natožpak ve cvalu . Tenkrát jsm maině nepěkně nadala a od té doby si na něj nevleze pomalu ani ona .
Jo klidně ho někomu půjčím ,ale musím vědět kdo mi na něj leze a jakej má přístup a jak jezdí .
Vendulka a Luis

8.1.2008 22:13

luda napsal(a):

no já myslela háklivá jako, že třeba děckám na nich necháte jezdit a uplně vám rve srdce, když vidíte, co jim z neznalosti a nezkušenosti dělají, ikdyž jim to vše vysvětlujete a oni se snaží( a ikdyž víte že sami taky občas dáte příliš silnou pobídku atd)

8.1.2008 22:17

microfon napsal(a):
no já myslela háklivá jako, že třeba děckám na nich necháte jezdit a uplně vám rve srdce, když vidíte, co jim z neznalosti a nezkušenosti dělají, ikdyž jim to vše vysvětlujete a oni se snaží( a ikdyž víte že sami taky občas dáte příliš silnou pobídku atd)

Tak to já bych našeho malího nejraději zabila - občas teda .
Je pravda že tvrdohubej hřebec s obrovskou sílou v krku si lehce poradí se sedmilettým klučinou , ale i ta snaha by se cenila . Chtěl sht. ponyho pro sebe , ale teď dostal čtyřkolku tak nemá chuť na poníky

8.1.2008 22:29

memmory napsal(a):
Jednou jsem přijela ze školy domů a koukám mám mokrou podsedlovku a vyválenýho spocenýho koníka .
Přišla jsem do kuchyně , kde seděla mamina a ptala jsem se jí co to jako bylo ??
Řekla mi že tady byla nějaká paní - nějaká její známá a že si ho -MOJEHO KONĚ - půjčila a byla se sním projet , byla s ním na asi dvouhodinové vyjížďce a sama .
Sice paní párkrát spadla , protože bobek na sobě jen tak někoho nesnese natožpak ve cvalu . Tenkrát jsm maině nepěkně nadala a od té doby si na něj nevleze pomalu ani ona .
Jo klidně ho někomu půjčím ,ale musím vědět kdo mi na něj leze a jakej má přístup a jak jezdí .
Vendulka a Luis

Hmm tak to by mě teda taky vytočilo,jako když jsem našla jednu holčinu co mi chodila pomáhat jak tajně ve výběhu lonžuje bez sedla svoji kamarádku na mojí nervní furiose.To jsem tehda ta rizika vysvětlila pěkně zhusta!!
(ale ve skutečnosti jsem se v duchu i smála,protže když jsem u já u koní začínala, tak jsme se s holkama taky tajně vodili na ještě neobsedlých koních apod:-))

8.1.2008 22:31

memmory napsal(a):
Je pravda že tvrdohubej hřebec s obrovskou sílou v krku si lehce poradí se sedmilettým klučinou , ale i ta snaha by se cenila . Chtěl sht. ponyho pro sebe , ale teď dostal čtyřkolku tak nemá chuť na poníky

Holky co je ???????? 45 příspěvků za dva dny - no nic moc teda
Oušínka :-)))))))))))))

8.1.2008 22:32

microfon napsal(a):

ale tuhle holčinu(lucka) co mam na tý fotce, tak ta je sice taková docela rázná a cílevědomá atd (holt jinde jezdí anglii,ale i tak to má v sobě). A jak jsem nyní prohlížela fotoalbum,tak nemám jedinou fotku kde koně bere špatně za hubu(na což jsem dost háklivá), to se mi líbí, prostě já určím podmínky a ona se je snaží dodržovat, ikdyž jinde to dělá jinak.To pak nemám důvod jí nenechat jezdit.

8.1.2008 22:33

microfon napsal(a):

Hele Moňátko kolik ty máš vůbec těch koní ??????
Jsem z toho asi trochu mimo nebo neumím počítat .

8.1.2008 22:33

memmory napsal(a):

To Lady není kuň pro někoho jiného.kamarádka si ji pujčila dělala bordel,sestrě jsem ji pujčilá stou šla směrem domu a nezájem a Pak jsem ji pujčovala 2 hočinám,ale to už šlo,ale nebylo to ono.ale byla ochoná spolupracovat.Jinak děti má rada,ale moc děti nevozím,znám lady a vím že je to blázen.

8.1.2008 22:35

memmory napsal(a):
Hele Moňátko kolik ty máš vůbec těch koní ??????
Jsem z toho asi trochu mimo nebo neumím počítat .

No 2,Eli a Bobišku

8.1.2008 22:36

microfon napsal(a):
No 2,Eli a Bobišku

A u Soňátků mají 3??

8.1.2008 22:39

microfon napsal(a):
No 2,Eli a Bobišku

No tak to v tom nemám bordel
Tahle fotka mohla být moc pěkná , kdyby bylo vidět že se oba dívají do kočárku s malím miminkem které zrovna plakalo - bylo to takové pěkné on pak strkal hlavu dovnitř do toho kočáru :-))))))) Komediant jeden .

8.1.2008 22:41

luda napsal(a):
To Lady není kuň pro někoho jiného.kamarádka si ji pujčila dělala bordel,sestrě jsem ji pujčilá stou šla směrem domu a nezájem a Pak jsem ji pujčovala 2 hočinám,ale to už šlo,ale nebylo to ono.ale byla ochoná spolupracovat.Jinak děti má rada,ale moc děti nevozím,znám lady a vím že je to blázen.

tak to jo,no eli ta pokud nemusí tak nechce ani pode mnou.Má jen to žrádlo a žrádlo....Já děti pokud učím(takový menší přivýdělek)tak začínám pěkně postupně na jízdárně na ohlávce a pak udidle pak ven...atd. no a to celkem jde,ale je fakt že na Aja na tohle byla zlatá, na tu nedám dopustit, nehudrovala, neodmlouvala, prostě pěkně šlapala, takovej pilnej koník jenže když už nejni Aju,tak s eli už jsem to omezila jen na stálice(cca 4 holčiny) a co bude s Bobíka, to těžko říct, páč to bude teprve remonta a tojí půjčovat teda nebudu|

memmory napsal(a):
Tahle fotka mohla být moc pěkná , kdyby bylo vidět že se oba dívají do kočárku s malím miminkem které zrovna plakalo - bylo to takové pěkné on pak strkal hlavu dovnitř do toho kočáru :-))))))) Komediant jeden .

No teď zrovna dva - Mittas je pořád na hříbárně a v březnu budeme mít miminko - TAKY
Po čem budeš mít hříbka ???

memmory napsal(a):

8.1.2008 22:43

memmory napsal(a):
No teď zrovna dva - Mittas je pořád na hříbárně a v březnu budeme mít miminko - TAKY
Po čem budeš mít hříbka ???

619 Hasan s.v. a co vy?

8.1.2008 22:46

microfon napsal(a):

QH - LIL YOE LEO #02
Byla to jeho první kobylka

8.1.2008 22:48

memmory napsal(a):
QH - LIL YOE LEO #02

A takhle se poztom tvářil

8.1.2008 22:49

memmory napsal(a):
QH - LIL YOE LEO #02

Hmmm, vy máte plńasku, to asi není hřebc s americkou licencí?Ale ten by se mi taky líbila moc
já až si totiž jkednoho hodně dalekýho dne budu chtít vyrobit dalšího koně,tedy pro sebe, tak už mám vybráno na bobi MG DOC Joe Chex, jenže to mi ho nesmí do tý doby vyřadit z PK ČSP

8.1.2008 22:50

memmory napsal(a):
A takhle se poztom tvářil

nádherná hlavička

8.1.2008 22:51

microfon napsal(a):
Hmmm, vy máte plńasku, to asi není hřebc s americkou licencí?Ale ten by se mi taky líbila moc
já až si totiž jkednoho hodně dalekýho dne budu chtít vyrobit dalšího koně,tedy pro sebe, tak už mám vybráno na bobi MG DOC Joe Chex, jenže to mi ho nesmí do tý doby vyřadit z PK ČSP

JJ má americkou i naši licenci

8.1.2008 22:52

memmory napsal(a):
JJ má americkou i naši licenci

Jinak vypadá takhle a je po cuttingových předcích

8.1.2008 22:58

memmory napsal(a):
Jinak vypadá takhle a je po cuttingových předcích

Jo to je nádhera,kolik chtěli za připouštění,jestli to lze říct takhle na plnou hubu Pujde hříbounek do světa?
ještě náš hasánek

8.1.2008 23:05

microfon napsal(a):
Jo to je nádhera,kolik chtěli za připouštění,jestli to lze říct takhle na plnou hubu Pujde hříbounek do světa?
ještě náš hasánek

Myslím , že 8000,- za A1/1 garance živého hříběte
Já ani nevím , protože nám to platila kámoška za výměnu za toho předchozího hříbka , ale jinak je pořád náš a u nás bude
No já s ním plánuju nějakej sport , takže zůstane u nás .
(jo připustí s ním cokoliv )

8.1.2008 23:10

memmory napsal(a):
Myslím , že 8000,- za A1/1 garance živého hříběte
Já ani nevím , protože nám to platila kámoška za výměnu za toho předchozího hříbka , ale jinak je pořád náš a u nás bude
No já s ním plánuju nějakej sport , takže zůstane u nás .
(jo připustí s ním cokoliv )

A jakou tipujete barvičku?
já to mám jednuché, foto tatík za mlada, takže to vidím na hnědáčka, který zešimlovatí, a to je dle mě pěkná barvička

8.1.2008 23:11

microfon napsal(a):
Bu´d jsem mimo nebo se k nám někdo přidaCo je to za nádhernou kobylku???

To je valášek na kterém jezdím... Mojí kamarádky..Představuji Sahiba

8.1.2008 23:15

tynushka napsal(a):
To je valášek na kterém jezdím... Mojí kamarádky..Představuji Sahiba

No ten je k sežrání, po kom je? popřípadě odkaď je kamarádka?

8.1.2008 23:21

microfon napsal(a):
A jakou tipujete barvičku?
já to mám jednuché, foto tatík za mlada, takže to vidím na hnědáčka, který zešimlovatí, a to je dle mě pěkná barvička

No kobča dal zatím jen samé hnědáky tak si myslím , že to bude hnědák mamka je přesvědčená , že bude palominko . No hlavně ať je to zdravé ne ??
Mohl by to být hnědák s odznaky - ty já můžu

8.1.2008 23:22

microfon napsal(a):
No ten je k sežrání, po kom je? popřípadě odkaď je kamarádka?

Mamina je Welsh, tatínek WPB 423 IDEAL .. Jsme ustájeni kousek za prahou, blízko Průhonic ..
Fotřík ..

8.1.2008 23:24

tynushka napsal(a):
Mamina je Welsh, tatínek WPB 423 IDEAL .. Jsme ustájeni kousek za prahou, blízko Průhonic ..
Fotřík ..

Synáček se mi víc líbí než tatík,ikdyž stát mi Ideal v maštali, nic bych nenamítala

8.1.2008 23:31

memmory napsal(a):
No kobča dal zatím jen samé hnědáky tak si myslím , že to bude hnědák mamka je přesvědčená , že bude palominko . No hlavně ať je to zdravé ne ??
Mohl by to být hnědák s odznaky - ty já můžu

Halóóóóóóóóóó je tady ještě někdo ?????

8.1.2008 23:36

memmory napsal(a):
Halóóóóóóóóóó je tady ještě někdo ?????

jájá,jenže jen napůl

8.1.2008 23:38

microfon napsal(a):
jájá,jenže jen napůl

Aha tak nespi a komunikuj
Kdy budeš obsedat BOBI ???

8.1.2008 23:41

memmory napsal(a):
Aha tak nespi a komunikuj
Kdy budeš obsedat BOBI ???

jo spát, učim se a těžce(novládáš čirou náhodou organiku, jsem na tom zle?)
Bobi,Bobi, já chtěla začít polehoučku až na podzim,jenže podle poslední diagnozy Bobi musí pracovat,tak na to hupsnem na začátku dubna

8.1.2008 23:43

microfon napsal(a):
jo spát, učim se a těžce(novládáš čirou náhodou organiku, jsem na tom zle?)
Bobi,Bobi, já chtěla začít polehoučku až na podzim,jenže podle poslední diagnozy Bobi musí pracovat,tak na to hupsnem na začátku dubna

to je hrozný na týhle fotce má obrovskou palici! A co hůř i ve skutečnosti,katastrofa pro poníka...

8.1.2008 23:44

microfon napsal(a):
to je hrozný na týhle fotce má obrovskou palici! A co hůř i ve skutečnosti,katastrofa pro poníka...

bude to takový hromadný obsedání, já Luďa, Strelish...

8.1.2008 23:47

microfon napsal(a):

Aspoň ji bude nosit dole ne????
S učením na mě nechoď Už neumím nic
Jj bobek má zase moc velikej krk na svoji "hlavinku"

8.1.2008 23:49

memmory napsal(a):

tak Soňátko, končím,zejtra bude pernej den, tak to chce aspoň trochu spánku. tak pá pá pá...

8.1.2008 23:51

microfon napsal(a):
tak Soňátko, končím,zejtra bude pernej den, tak to chce aspoň trochu spánku. tak pá pá pá...

Tak jo a ať to dobře dopadne

8.1.2008 23:52

memmory napsal(a):
Aspoň ji bude nosit dole ne????
S učením na mě nechoď Už neumím nic
Jj bobek má zase moc velikej krk na svoji "hlavinku"

néééé tvůj Bobek je akorát-macíček fajnovej
Dole nahoře?!?, hlavně jestli mě uveze, ale to uvidí... A když ne tak pošupajdí za nějakým krasavcem s kulkama

8.1.2008 23:53

memmory napsal(a):
Tak jo a ať to dobře dopadne

thank you

9.1.2008 07:47

microfon napsal(a):
thank you

He he he, orgána, vůbec se nesměju

9.1.2008 08:51

strelish napsal(a):
He he he, orgána, vůbec se nesměju

ideal je deda od irona krasny

9.1.2008 09:07

sakiron napsal(a):
ideal je deda od irona krasny

No jo, náš děda je to vlastně taky

9.1.2008 09:09

strelish napsal(a):
No jo, náš děda je to vlastně taky

Jsem tak uvažovala, kdybych Jami chtěla připouštět, kým by to asi tak bylo...z těch ČSP hřebců tady poblíž...no, na nic moc jsem nepřišla

9.1.2008 09:30

strelish napsal(a):
Jsem tak uvažovala, kdybych Jami chtěla připouštět, kým by to asi tak bylo...z těch ČSP hřebců tady poblíž...no, na nic moc jsem nepřišla

no to jo vsechno je v prdelkovicich ani nic moc kone dneska se nam narodilo hribatko tedle kobylce

9.1.2008 09:44

sakiron napsal(a):
no to jo vsechno je v prdelkovicich ani nic moc kone dneska se nam narodilo hribatko tedle kobylce

Takhle do zimy? To bych nechtela....

Christy Haller je relativne blizko http://www.krmiva-bohdanec.cz/pony.php? img=2#pony_foto (mezera)

9.1.2008 09:58

strelish napsal(a):
Takhle do zimy? To bych nechtela....

Christy Haller je relativne blizko http://www.krmiva-bohdanec.cz/pony.php? img=2#pony_foto (mezera)

moje kobylka to nebude jeste jsem ji nevidela je na zameckym dvore foto priprava na licenci

9.1.2008 11:11

microfon napsal(a):
Synáček se mi víc líbí než tatík,ikdyž stát mi Ideal v maštali, nic bych nenamítala

Jjj synáček je krasavec, i když teď pěkně pupkatej Ale ten Ideal taky není k zahození no

9.1.2008 11:20

sakiron napsal(a):
moje kobylka to nebude jeste jsem ji nevidela je na zameckym dvore foto priprava na licenci

A jaká ta licence nakonec bylaM

9.1.2008 11:46

strelish napsal(a):
A jaká ta licence nakonec bylaM

Ahoj všichni! posílám nějaké nové fotky Playboye.
Jinak Sahib se mi mooooc líbí! můžu ryzáky!

9.1.2008 11:50

noled napsal(a):
Ahoj všichni! posílám nějaké nové fotky Playboye.
Jinak Sahib se mi mooooc líbí! můžu ryzáky!

a další. škoda že je to všechno focené z dálky.... a ještě mobilem.

9.1.2008 11:53

noled napsal(a):
a další. škoda že je to všechno focené z dálky.... a ještě mobilem.

a poslední. sněhová!

9.1.2008 12:15

noled napsal(a):
a poslední. sněhová!

Tak zdravím do nového dne
Trochu léta

9.1.2008 12:23

noled napsal(a):
a poslední. sněhová!

Nolek krásné fotky.....

9.1.2008 12:33

luda napsal(a):
Nolek krásné fotky.....

Taky u vás tak strašně fouká ????
Tady je to otřesné Se divím ,že mi ty koně ještě neuletěly .

9.1.2008 12:50

memmory napsal(a):
Taky u vás tak strašně fouká ????
Tady je to otřesné Se divím ,že mi ty koně ještě neuletěly .

Nestraš...chci jít jezdit,,.-Tady nefouká,,teda zatím...,,je tu pěkně ,svítí tu puchejř...docela i teplo

9.1.2008 12:59

luda napsal(a):
Nestraš...chci jít jezdit,,.-Tady nefouká,,teda zatím...,,je tu pěkně ,svítí tu puchejř...docela i teplo

Jo tak tady by jsi asi brzo ulítla . To ti teda závidím njn někdo má a někdo lítá

9.1.2008 13:09

memmory napsal(a):
Jo tak tady by jsi asi brzo ulítla . To ti teda závidím njn někdo má a někdo lítá

U nás je teď krásně..Svítí sluníčko 'Akurát mě přepadla rýma a máti mě ráno bohužel viděla, tak mi řekla že mě na koně nepustí

9.1.2008 16:58

tynushka napsal(a):
U nás je teď krásně..Svítí sluníčko 'Akurát mě přepadla rýma a máti mě ráno bohužel viděla, tak mi řekla že mě na koně nepustí

dnešní fotky z Lesu.....Našla jsem tam pokácenné stromy ,tak jsem si zaskákala

9.1.2008 17:09

luda napsal(a):
dnešní fotky z Lesu.....Našla jsem tam pokácenné stromy ,tak jsem si zaskákala

tak nějak ukázka to co jsme skákaly cca 70cm

9.1.2008 17:12

luda napsal(a):
tak nějak ukázka to co jsme skákaly cca 70cm

A jaké to bylo - žijete obě ??

9.1.2008 17:19

memmory napsal(a):
A jaké to bylo - žijete obě ??

Naprosto suprovéé.....Lady krásně skákala,,,

a to neskáčem,asi začnem.

9.1.2008 17:24

luda napsal(a):
Naprosto suprovéé.....Lady krásně skákala,,,

a to neskáčem,asi začnem.

No já jsem dřív taky skákala , bohužel nemám žádnou fotku zrovna po ruce a začala jsem když jsem Luisika vyděla z místa přeskočit zídku , která je vyšší než on . Prostě stál vedle ní a najednou zvedl hlavu a skočil .
Vůbec to není špatný , ale od té doby co jsem si přičuchla k westernu tak mám nějaké skákání ..............

10.1.2008 11:12

memmory napsal(a):
No já jsem dřív taky skákala , bohužel nemám žádnou fotku zrovna po ruce a začala jsem když jsem Luisika vyděla z místa přeskočit zídku , která je vyšší než on . Prostě stál vedle ní a najednou zvedl hlavu a skočil .
Vůbec to není špatný , ale od té doby co jsem si přičuchla k westernu tak mám nějaké skákání ..............

Zdravím ve spolek

10.1.2008 16:14

memmory napsal(a):
Zdravím ve spolek

Tak jsem dneska byla na nedobrovolné procházce - ještě se tak dobře necítím , abych šla na tu dobrovolnou
Bobeček se něčeho tak strašně lekl , že přeskočil ohradu a utíkal a utíkla a ......
Tak jsem byla na procházce
No naštěstí to neprotrhl , protože bych asi byla na honičce a né na procházce .

10.1.2008 16:18

memmory napsal(a):
Tak jsem dneska byla na nedobrovolné procházce - ještě se tak dobře necítím , abych šla na tu dobrovolnou
Bobeček se něčeho tak strašně lekl , že přeskočil ohradu a utíkal a utíkla a ......
Tak jsem byla na procházce
No naštěstí to neprotrhl , protože bych asi byla na honičce a né na procházce .

no a mě utekla Barča včera. Dávám jí do výběhu s koníkama od kámošky a drhli všichni. Takže jsme pro ně jeli 4km a zpátky pěšo. Ještě že jela kolem nich moje kámoška a poznala Barču, hned volala a jelo se :-) Potvory utíkající a to když si představím, že se mohlo něco stát, brrrrrrrrrrrrrrrrrr

10.1.2008 20:50

racina napsal(a):
no a mě utekla Barča včera. Dávám jí do výběhu s koníkama od kámošky a drhli všichni. Takže jsme pro ně jeli 4km a zpátky pěšo. Ještě že jela kolem nich moje kámoška a poznala Barču, hned volala a jelo se :-) Potvory utíkající a to když si představím, že se mohlo něco stát, brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ahojky,tak to měla Barča pěknou procházku
Hlavně,že se nic nestalo

10.1.2008 20:52

luda napsal(a):
Ahojky,tak to měla Barča pěknou procházku
Hlavně,že se nic nestalo

no to mi povídej, jen měla škrábanec na noze, ten sem zacákla a snad to bude ok. Klouzalo to šíleně, divím se, že to koníci zmákli. Byli zpocení docela dost :-(

10.1.2008 21:04

racina napsal(a):
no to mi povídej, jen měla škrábanec na noze, ten sem zacákla a snad to bude ok. Klouzalo to šíleně, divím se, že to koníci zmákli. Byli zpocení docela dost :-(

tak hlavně že se nic vážného nestalo..

10.1.2008 23:16

luda napsal(a):
tak hlavně že se nic vážného nestalo..

Je tady někdo ??? Mi jsme ale ostudy za tři dny nenaplnit

11.1.2008 00:05

memmory napsal(a):
Je tady někdo ??? Mi jsme ale ostudy za tři dny nenaplnit

První příspěvek tohoto dne a zároveň dobrou noc

11.1.2008 14:45

microfon napsal(a):

Posouvám

11.1.2008 17:55

memmory napsal(a):
Posouvám

Páni to je krásná fotka..

11.1.2008 18:01

tynushka napsal(a):
Páni to je krásná fotka..

Děkuji

11.1.2008 19:18

memmory napsal(a):
Děkuji

Tahle taky, ale ta první je jak když začíná zaříkávač koní, jen ten sníh si domyslet ..
Jak tam ten koník na volno cválá, to je boží scéna..
Já přihazuju jednu letní .. Huculek na táboře ..

11.1.2008 19:20

tynushka napsal(a):
Tahle taky, ale ta první je jak když začíná zaříkávač koní, jen ten sníh si domyslet ..
Jak tam ten koník na volno cválá, to je boží scéna..
Já přihazuju jednu letní .. Huculek na táboře ..

A ještě jednu .. Můj starej foťáček mě ten večer opravdu potěšil Jen škoda že to tu není tak kvalitní ..

11.1.2008 19:21

tynushka napsal(a):
A ještě jednu .. Můj starej foťáček mě ten večer opravdu potěšil Jen škoda že to tu není tak kvalitní ..

tAKY PĚNÝ JO A TADY NA IFAUNĚ NIKDY NEBUDOU KVALITNÍ

12.1.2008 08:42

memmory napsal(a):
tAKY PĚNÝ JO A TADY NA IFAUNĚ NIKDY NEBUDOU KVALITNÍ

krasne fotecky takhle nabirame trakturek

12.1.2008 14:49

sakiron napsal(a):
krasne fotecky takhle nabirame trakturek

Posouvám

12.1.2008 15:23

memmory napsal(a):

Sońátko, sakriš, co jsi si to pořídila za obra a ještě nám ho sem cpeš mezi poníky!!!???

12.1.2008 16:03

microfon napsal(a):
Sońátko, sakriš, co jsi si to pořídila za obra a ještě nám ho sem cpeš mezi poníky!!!???

12.1.2008 16:17

memmory napsal(a):

A tady dva a na zadních :-)))))))))))

12.1.2008 16:34

memmory napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík