kviddo
napsal(a):
Prosím upřesni? Jaká kobylka? Já měla na stáji jen dvě a jedna šla Gučerovy k Lounum a druhá do Jeseníků........
Jo už vim co je ČV....... Černá Voda u Jeseníků....nemýlim-li se......... Kobylu jsem tam neprodala ale vyměnila za hříbě, kobyle je 11 nebo 12, musela bych se mrknout do papírů,mám je ještě doma.
memmory
napsal(a):
Vím ,že je to pro tebe , ale můžu vědět o jakou jde ??
No jistě Quen /Karta/
evinka01
napsal(a):
jak stará je ta tvoje kobylka, co jsi ji prodala do ČV?
Pročpak se na ní všichni ptáte co s ní je??
memmory
napsal(a):
Já jen tak myslela jsem že je to koník Andy tak mě zajímalo o kterým je tady řeč
- To musíš počkat na reakci zadavatelky
jj tak se jmenoval byl myslim učitel, já nemám pamět ne jména a v papírech se mi to hledat nechtělo.
kviddo
napsal(a):
Aha už to mám pomotaný ale na to že je bývalej policajt tak děs běs.........jeho koně nám zničily auto a dodnes nebyl schopnej to nahlásit na pojištovnu jako škodu stalo se to v květnu.
Radim, no...já to nekomentuju.
Tady máš na ně odkaz: http://farmacernavoda.sweb.cz/o-nas/o-nas.htm
strelish
napsal(a):
Radim, no...já to nekomentuju.
Tady máš na ně odkaz: http://farmacernavoda.sweb.cz/o-nas/o-nas.htm
Prosím tě možná že jsem se tě už jednou ptala ale co ta kobyla ta rusanda? Darina tuším dle fotek z jejich webu? Mám po ní hříbě,po ní a po Kakounovy........malej je strašně nerově labilní, velmi se bojí.....
kviddo
napsal(a):
Prosím tě možná že jsem se tě už jednou ptala ale co ta kobyla ta rusanda? Darina tuším dle fotek z jejich webu? Mám po ní hříbě,po ní a po Kakounovy........malej je strašně nerově labilní, velmi se bojí.....
To ti asi spíš odpoví Evík, mi nepřišla nějak povahově nevyrovnaná (krom toho, že si patrně nenese nejlepší zkušenosti s člověkem). Pod sedlem byla naprosto super, pohodářka. A Kakoun to taky není nějaký blázen, pokud vím. Otázka je, jaké zážitky má to hříbě :), ale třeba ti z toho vyroste, vím o pár hříbatech, které se jako malé taky hodně bály, ale jako dospělí jsou v pohodě.
strelish
napsal(a):
To ti asi spíš odpoví Evík, mi nepřišla nějak povahově nevyrovnaná (krom toho, že si patrně nenese nejlepší zkušenosti s člověkem). Pod sedlem byla naprosto super, pohodářka. A Kakoun to taky není nějaký blázen, pokud vím. Otázka je, jaké zážitky má to hříbě :), ale třeba ti z toho vyroste, vím o pár hříbatech, které se jako malé taky hodně bály, ale jako dospělí jsou v pohodě.
No nikdy bych do Andrei neřekla že je to taková pod....... sem si o ni nemyslela
strelish
napsal(a):
jj kobča je v pohodě a s Kakounem kdyby se něco dělalo tak by byl taky ok , ale jinak je to povahově fajn koník spíš má hříbátko nepěkné skušenosti z mládí newím .
To chce mu ukázat že u vás se nemá čeho bát
kviddo
napsal(a):
Prosím upřesni? Jaká kobylka? Já měla na stáji jen dvě a jedna šla Gučerovy k Lounum a druhá do Jeseníků........
koně už jsme probírali, Andy už se tady taky probírala, o tom téma nemělo být... píšu proto, že jsi mě žádala kdyby nějaký koně prodával, abych ti řekla... prodává 7letou, 12ti letou kobylu a valacha. kobylky má v inzerátu jako plňas a čt. na stránkách o žádné jeho plňasce není řeč, takže mě napadlo, že by se mohlo jednat o Quenu. inzerát je bez fotek, takže to není jisté... jenom, že jsi chtěla vědět, kdyby se něco hýbalo...
memmory
napsal(a):
jj kobča je v pohodě a s Kakounem kdyby se něco dělalo tak by byl taky ok , ale jinak je to povahově fajn koník spíš má hříbátko nepěkné skušenosti z mládí newím .
nj známých firem je ve Vodě víc, ale to nemá cenu tady řešit, každej na to má svůj názor... o rusandě nic nevím, já jsem na ní nejezdila... jenom vím, že tam byla. letošní i loňský hříbata byly plachý všechny, ale zase si uvědomte, že tak jak jsou na pastvinách nemají v podstatě žádný kontakt s lidma takže se jim nedivím.
memmory
napsal(a):
píšu to radši ještě jednou, tam kam se to zařadilo bys to možná nenašla: koně už jsme probírali, Andy už se tady taky probírala, o tom téma nemělo být... píšu proto, že jsi mě žádala kdyby nějaký koně prodával, abych ti řekla... prodává 7letou, 12ti letou kobylu a valacha. kobylky má v inzerátu jako plňas a čt. na stránkách o žádné jeho plňasce není řeč, takže mě napadlo, že by se mohlo jednat o Quenu. inzerát je bez fotek, takže to není jisté... jenom, že jsi chtěla vědět, kdyby se něco hýbalo...
evinka01
napsal(a):
píšu to radši ještě jednou, tam kam se to zařadilo bys to možná nenašla: koně už jsme probírali, Andy už se tady taky probírala, o tom téma nemělo být... píšu proto, že jsi mě žádala kdyby nějaký koně prodával, abych ti řekla... prodává 7letou, 12ti letou kobylu a valacha. kobylky má v inzerátu jako plňas a čt. na stránkách o žádné jeho plňasce není řeč, takže mě napadlo, že by se mohlo jednat o Quenu. inzerát je bez fotek, takže to není jisté... jenom, že jsi chtěla vědět, kdyby se něco hýbalo...
sedmiletou bych možná zařadila, ale jak čt tam má jenom sovji závodnici, to se mi moc nezdá, že by si prodával "závodního" koně
evinka01
napsal(a):
sedmiletou bych možná zařadila, ale jak čt tam má jenom sovji závodnici, to se mi moc nezdá, že by si prodával "závodního" koně
Ona sice má papíry ČT ale v papírech je to arab 50% a plňas 50% , a jak všichni víte angloarabská kniha neexistuje, a tak to házej do čtček. On od ní má jen modrej prukaz PP mám doma, měli jsme si je vyměnit až mi pošle papíry od malýho ale jak jsem zjistila asi žádný nemá. Mno a kobyle fakt 7 neni, kupovala jsem ji jako 10 letou a on ji má cca pul roku takže jí bude ted k 11.
kviddo
napsal(a):
Ona sice má papíry ČT ale v papírech je to arab 50% a plňas 50% , a jak všichni víte angloarabská kniha neexistuje, a tak to házej do čtček. On od ní má jen modrej prukaz PP mám doma, měli jsme si je vyměnit až mi pošle papíry od malýho ale jak jsem zjistila asi žádný nemá. Mno a kobyle fakt 7 neni, kupovala jsem ji jako 10 letou a on ji má cca pul roku takže jí bude ted k 11.
no ta 7letá je jiná na prodej, to já tuším o kterou jde... jenom prostě, že jsi chtěla vědět, kdyby ji prodával, což možná teď dělá... plním slib a informuju...třeba ti to k něčemu bude třeba ne
evinka01
napsal(a):
no ta 7letá je jiná na prodej, to já tuším o kterou jde... jenom prostě, že jsi chtěla vědět, kdyby ji prodával, což možná teď dělá... plním slib a informuju...třeba ti to k něčemu bude třeba ne
jo a v tom inzerátu je, že ta kobyla ČT má papíry.... takže pokud by se jednalo opravdu o tu tvoji bývalou buď to zakamufluje nebo má falešné nebo je bude chtít po tobě...
kviddo
napsal(a):
vítej v klubu,hříbata po Kathysovi nemají papíry,protože u nás nemá licenci.Bohužel to zapomněla připomenout majitelům kobyl a novým majitelům hříbat.A připouštěcí lístky,ty jsou u ní taky nepotřené.....
janiska
napsal(a):
vítej v klubu,hříbata po Kathysovi nemají papíry,protože u nás nemá licenci.Bohužel to zapomněla připomenout majitelům kobyl a novým majitelům hříbat.A připouštěcí lístky,ty jsou u ní taky nepotřené.....
No a proč si to ti majitelé neověřili předem nebo nechtěli vidět tu licenci? Neházej vinu jenom na ni, tady je na obou stranách. To je tak, když někdo chce ušetřit (protože já osobně nevidím žádný jiný důvod, proč připouštět zrovna tímhle hřebcem)
memmory
napsal(a):
No pokud já vím tak Kakoun by přip.licenci měl mít v pořádku .
pro MEMORY: Holky mají pravdu, co jsem mluvila s majitekou Kakouna tak licenci sice má ale ne pro ČR, o tu teprve žádala a slibovala mi že jakmile se vyřídí tak že malýho nechá zapsat. Což je blbost páč máma je rusanda, že
Ale budiž ochotě se meze nekladou/myšleno ironicky /
strelish
napsal(a):
No a proč si to ti majitelé neověřili předem nebo nechtěli vidět tu licenci? Neházej vinu jenom na ni, tady je na obou stranách. To je tak, když někdo chce ušetřit (protože já osobně nevidím žádný jiný důvod, proč připouštět zrovna tímhle hřebcem)
Holt,mnozí lidé jsou důvěřiví a neprověřují.Navíc je to moda,připouštět QH hřebcem a vzniká spousta nekvalitních kříženců.No,kdo by chtěl am.hucula?Já nedám dopustit na haflouše,do ničeho jiného bych už já nešla
.
janiska
napsal(a):
Holt,mnozí lidé jsou důvěřiví a neprověřují.Navíc je to moda,připouštět QH hřebcem a vzniká spousta nekvalitních kříženců.No,kdo by chtěl am.hucula?Já nedám dopustit na haflouše,do ničeho jiného bych už já nešla
.
Hucul x QH nutně nemusí být špatná kombinace, bude to menší, dobře stavěný odolný koník. Rozhodně lepší než pouštět QH na kdejaké typově rozmanité ČTčka atd. Když už bych chtěla nějakou (bezpapírovou) směsku s QH, tak bych se spíš poohlídla po hříbátku z huculky než z teplokrevné kobyly.
strelish
napsal(a):
Strelish: duvody mužou být různé třeba se někomu ten hřebčák líbí, já to mám z jiného důvodu chtěla jsem kobylu prodat a jelikož je kobyla v terénu nezvladatelná nedala se dlouhou dobu prodat a volal mi tenhle pán že ji semnou vymnění za křížence QH...... Jelikož nejsem extrémě majetná abych si mohla dovolit jezdit 800 km 2x do měsíce/ Bydlíme od sebe 400km jedna cesta tam, / vzala jsem rovnou vlek a kobylu a vyrazily jsme . Jelikož kobyla je MAGOR a to bez uzardění byla jsem ráda že se ji zbavým takovýmhle způsobem, pán mi sliboval jak bude na pastvinách na hříbata a podobně.MNo nic až někoho zabije až ji zase rupne v bedně dejte vědět. Ale to jsou moje zkušenosti s ní, já ji chtěla na závoda ona vyšší nervové vypětí nezvládala, chovala se hystericky a neovladatelně, nakonec se tak začla chovat i v terénu.Jakmile ji někdo vede tak pohoda je hodnounká, ale jakmile s ní někde člověk nacválal, už ji nezastavil . a to nikdy neměla udidlo v hubě, byla vždy ježděná na ohlávce.MNo nic přijeli jsme s koukli malího, já se zabouchla na první pohled , pán mi velkodušně sliboval jak jsou papíry v řízení a že se z bejvalkou musí domluvit aby to konečně poslala a tak,pak jsme šli do nějakého kravína kouknout se na Kakouna. Ten hřebec se mě osobně velmi líbí.
MNo a dohodli jsme se že jakmile pošla papíry od malýho tak já mu pošlu papíry od kobyly. Jo a ještě jedna perlička.......vlastně vubec nevim kolik malýmu je. Když jsem pro něj v květnu byla tak mi pán tvrdil že je mu 9 měsíců......no ale on na to fakt nevypadá...ted by mu měl být tedy rok a pul což v žádném případě neni nevypadá na ročka ani náhodou. I když....... co já vim jak rostou kříženci QH? Já měla vždy ČT