V pátek se nemaká ??? II.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2008 14:24

Nějak bylo zaplníno, tak pokud nevadí, udělala jsem nové JO, Danny, ještě v minulém máš jeden příspěveček
Na fotce Bubáček a Rozletek KLONY ÚTOČÍ! Pozor na ně.

11.1.2008 14:25

asharka napsal(a):
Nějak bylo zaplníno, tak pokud nevadí, udělala jsem nové JO, Danny, ještě v minulém máš jeden příspěveček

Klony útočí II. díl

11.1.2008 14:29

asharka napsal(a):
Klony útočí II. díl

No já jsem na výstavu jela spíše ze zvědavosti, bydlím kousek od Liberce tak jsme tak na kukačku zajeli. A hlavně jsem myslela, že tam bude vystavovat paní, která mé mamině dluží celkem dost velkou částku za projekt...

11.1.2008 14:33

haisovad napsal(a):
No já jsem na výstavu jela spíše ze zvědavosti, bydlím kousek od Liberce tak jsme tak na kukačku zajeli. A hlavně jsem myslela, že tam bude vystavovat paní, která mé mamině dluží celkem dost velkou částku za projekt...

Taky dobrý. No já jsem z Ústí, tak přes hodinku vlakem, no co bych pro fotky neudělala V úterý jsem se kvůli dobrejm fotkám válela ve sněhu a měla jsem promočený naprosto všechno a apk jsem jela v mokrejch botech na vyjížďku

11.1.2008 14:38

asharka napsal(a):
Taky dobrý. No já jsem z Ústí, tak přes hodinku vlakem, no co bych pro fotky neudělala V úterý jsem se kvůli dobrejm fotkám válela ve sněhu a měla jsem promočený naprosto všechno a apk jsem jela v mokrejch botech na vyjížďku

Hele a fotíš třeba i parkury? Já znám z Ústí z tatranu jednoho koníka, neviděla jsem ho asi dvanáct let. Jmenuje se Arot...takovej ryzáček (jsem na ně prostě ujetá...)
Heh, trošku fotomontáž...ten pán mi tam překážel...

11.1.2008 14:50

haisovad napsal(a):
Hele a fotíš třeba i parkury? Já znám z Ústí z tatranu jednoho koníka, neviděla jsem ho asi dvanáct let. Jmenuje se Arot...takovej ryzáček (jsem na ně prostě ujetá...)
Heh, trošku fotomontáž...ten pán mi tam překážel...

No jasan, na tatranu, když mám čas jsem pečená vařená... Arotek je krásnej koník, už d+ědula, ale pořád chodí parkurky Jednoho posílám, následovat jich bude hafec

11.1.2008 14:51

asharka napsal(a):
No jasan, na tatranu, když mám čas jsem pečená vařená... Arotek je krásnej koník, už d+ědula, ale pořád chodí parkurky Jednoho posílám, následovat jich bude hafec

A na skoku Omlouvám se za tmavost fotky, ale bylo ostré slunko, a hala házela stín

11.1.2008 14:58

asharka napsal(a):
A na skoku Omlouvám se za tmavost fotky, ale bylo ostré slunko, a hala házela stín

ahojky pred chvilkou mi kone vzaly roha malej striskal velkeho a kamoska je odvedla domu na kobyle myslela ze je zabije .malej je dost zakernej

11.1.2008 15:02

asharka napsal(a):

A další

11.1.2008 15:03

sakiron napsal(a):
ahojky pred chvilkou mi kone vzaly roha malej striskal velkeho a kamoska je odvedla domu na kobyle myslela ze je zabije .malej je dost zakernej

Tý brďo, Arotka jsem viděla naposledy u Jóžina Vitáska, od něho pak putoval k Ivě...pan kůň, paličák, dříč, nervák, vychcánek ale kus koně...

11.1.2008 15:06

asharka napsal(a):
A další

Teda to je náhodička...jsem ráda že je tam kde je... Ale děti to s ním mají občas asi někde pekelné, co ho znám...na mě hrozil furt, v té době mi bylo asi deset...vykydat ho byl můj nadlidský výkon...vysloveně si ze mě dělal prdel...

Jak to že ti utekli koníci?

11.1.2008 15:06

haisovad napsal(a):
Tý brďo, Arotka jsem viděla naposledy u Jóžina Vitáska, od něho pak putoval k Ivě...pan kůň, paličák, dříč, nervák, vychcánek ale kus koně...

Mno, tak PAN KŮŇ to je doteď, a to ostatní, mno myslim že je vcelku hodnej Jezdil dlouho, dlouho drezury, teď už jenom občas hobby, ale za to dost dobře Nic moc víc ti o něm neřeknu, do tatranu nechodim, ale jsem tam často kolem, hlavě u výběhu, s foťákem v ruce

11.1.2008 15:08

haisovad napsal(a):
Teda to je náhodička...jsem ráda že je tam kde je... Ale děti to s ním mají občas asi někde pekelné, co ho znám...na mě hrozil furt, v té době mi bylo asi deset...vykydat ho byl můj nadlidský výkon...vysloveně si ze mě dělal prdel...

A Arotek na skoku při tréninku

11.1.2008 15:12

asharka napsal(a):

Mno kolik mu může být...já byslím tak 17-18, ne? Já jsem znala jeho začátky, vůbec to s ním nebylo jednoduché...a když se mu prostě nechtělo tak by ho přes klacek nikdo nedostal...ale když měl den tak lítal 140tky bez sebemenšího zaváhání...já jsem na něm také čas jezdila...a to byla jízda...ikdyž měl křížek jen půl metru tak to semnou bral jako na 150 oxéru...

11.1.2008 15:12

asharka napsal(a):

A cválá...

11.1.2008 15:13

haisovad napsal(a):

tezko rict ja jsem nemocna doma kamoska je pustila do zahrady nikde zadna dira jedine že by to vzaly vrchem pres plot.a davaj v nohy nic vazneho se jim nestalo .100pro budou jen pokousani samy od sebe dva hrebci co si hlidaj kobyluco dodat ,cely tyden nic nedelaly akorat ohrada lonž za chvili je du skontrolovat popripade vycistit rany zitra jim to zacne PRace

11.1.2008 15:14

asharka napsal(a):
A cválá...

Jojo, je mu už myslím 18 Ale na takovej věk by ho rozhodně nikdo netipoval, vypadá suprácky. A myslím že se hoodně zklidnil Ale ty 140 bez zaváhání v pohodě lítá myslím i dneska

11.1.2008 15:17

sakiron napsal(a):
tezko rict ja jsem nemocna doma kamoska je pustila do zahrady nikde zadna dira jedine že by to vzaly vrchem pres plot.a davaj v nohy nic vazneho se jim nestalo .100pro budou jen pokousani samy od sebe dva hrebci co si hlidaj kobyluco dodat ,cely tyden nic nedelaly akorat ohrada lonž za chvili je du skontrolovat popripade vycistit rany zitra jim to zacne PRace

Hehe, tak foť, ju? Holky, já vás budu muset opustit, frčím domů, za chvíli je to Tomajs...ještě na nákup a tradááá domů...mějte se moc pěkně, přeji hezký a slunečný víkend...papa Danny

11.1.2008 15:18

haisovad napsal(a):
Hehe, tak foť, ju? Holky, já vás budu muset opustit, frčím domů, za chvíli je to Tomajs...ještě na nákup a tradááá domů...mějte se moc pěkně, přeji hezký a slunečný víkend...papa Danny

Tobě taky, papa

11.1.2008 16:41

asharka napsal(a):

Jani doufám že sem ještě koukneš ale tak si dneska brouzdám po netu jestli nenajdu jednu šimlici a natrefila jsem na Gasii je to ona?

http://casinsvinov.blog.cz/0704/gasie

Jestli jo tak dle diskuze jí říkali plechovka ale je tam moc krásná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík