stieberova
napsal(a):
kdo máte stojany na překážky vyrobené pouze ze dřeva (mě nejdostupnější materiál), dejte prosím fotky sem. Případně připiště, co byste jim vytkli, co by se dalo udělat lépe a proč, díky.
Stojany jsme si zbouchali doma "na koleni" asi před rokem a drží pořád. Jen je s nimi obtížnější manipulace, ptz dřevo není zrovna nejlehčí materiál, ale ještě to jde ;-) Kavalety jsme udělali z normálních souší. Tady pár fotek na ukázku. Velké stojany do 1.70m
stieberova
napsal(a):
kdo máte stojany na překážky vyrobené pouze ze dřeva (mě nejdostupnější materiál), dejte prosím fotky sem. Případně připiště, co byste jim vytkli, co by se dalo udělat lépe a proč, díky.
detail zepředu...
stieberova
napsal(a):
pohled zezadu
stieberova
napsal(a):
A tohle jsou malé stojany s nastavitelnou výškou do 1m
stieberova
napsal(a):
Jinak tady ještě vypadalo překážky celkem "westernově", ale teď už jsou stojany nabarvený na bílo a kavalety na modro-žlutou barvu. Jinak pro inspiraci můžu ještě nafotit doma vytvořený zeleno-oranžový plůtek a modro žlutou bednu. Ať totiž hledám jak hledám, žádný fotky překážek tu již nemám
Ale zítra fotečky klidně dodám ![]()
ampinka
napsal(a):
Jinak tady ještě vypadalo překážky celkem "westernově", ale teď už jsou stojany nabarvený na bílo a kavalety na modro-žlutou barvu. Jinak pro inspiraci můžu ještě nafotit doma vytvořený zeleno-oranžový plůtek a modro žlutou bednu. Ať totiž hledám jak hledám, žádný fotky překážek tu již nemám
Ale zítra fotečky klidně dodám ![]()
ahoj krásný stojan,máš ještě nějaké vyrobené?
barunka188
napsal(a):
ahoj krásný stojan,máš ještě nějaké vyrobené?
My máme takovéhle,též vlastní výroba...
Máme moc moc šikovného jezdce a trenéra
petas
napsal(a):
My máme takovéhle,též vlastní výroba...
Máme moc moc šikovného jezdce a trenéra
a jedna spesl prekázka..já sme nakreslila...trenér vyrezal![]()
barunka188
napsal(a):
Peťo,neměla by si ještě jednu fotku zblízka těch stojanů?
Hlavně ten spodek,nevím jak to sesmolit.Díky
No to asi stejne nepujde videt,lepsi foto nemam
Ale je to dreveny kriz...k nemu je hrebiky pribitej trám(stojan) a spodek je stabilizován klínky...