Ježdění zdarma -Prostějov a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2008 08:57

Nabízím ježdění na své kobyleProstějov a okolí.ICQ 283535786

12.1.2008 11:12

skvrnilmiky napsal(a):

12.1.2008 18:55

skvrnilmiky napsal(a):

...........

12.1.2008 20:22

skvrnilmiky napsal(a):
...........

To nikdo nechce jezdit na tak krasne kobylce??

12.1.2008 20:31

sccary napsal(a):
To nikdo nechce jezdit na tak krasne kobylce??

Vypadá to že ne!!

13.1.2008 18:33

skvrnilmiky napsal(a):
Vypadá to že ne!!

aktualizace!!

13.1.2008 18:38

skvrnilmiky napsal(a):
aktualizace!!

ty lidi jsou ale trubky..já bych do toho šla hned i když mám svýho koníka...

13.1.2008 20:17

jenysimons napsal(a):
ty lidi jsou ale trubky..já bych do toho šla hned i když mám svýho koníka...

ja cucim vsude vidim prosiky na jezdeni a tady se nikdo nehlasi

13.1.2008 22:38

sccary napsal(a):
ja cucim vsude vidim prosiky na jezdeni a tady se nikdo nehlasi

já bych Vílu brala všema 10- naaaaaadherna kobylka

14.1.2008 20:14

skvrnilmiky napsal(a):
aktualizace!!

Můžu Vás ujistit, že v našem okrese je , vyjma malých dětí, skutečně zájemců o ježdění jako šafránu.

14.1.2008 20:56

hanatichakova napsal(a):
Můžu Vás ujistit, že v našem okrese je , vyjma malých dětí, skutečně zájemců o ježdění jako šafránu.

On by zájem byl. Dokonce i kousek od Vás, pokud mluvíte o sobě. A dokonce člověk, kterej za starých dobrých časů jezdil (no v té době se spíše vozil) na Arkoně.

Ale toho času, toho kdyby bylo víc... Mi příjde, že děcka školou povinné nemaj toliko motivaci a pracující lid zase čas. :-(

14.1.2008 23:43

impact napsal(a):
On by zájem byl. Dokonce i kousek od Vás, pokud mluvíte o sobě. A dokonce člověk, kterej za starých dobrých časů jezdil (no v té době se spíše vozil) na Arkoně.

Ale toho času, toho kdyby bylo víc... Mi příjde, že děcka školou povinné nemaj toliko motivaci a pracující lid zase čas. :-(

Podařilo se nám před pár lety na ty naše hopsinky "zlanařit" holčiny od Pavla Složila . Měli jsme štěstí - přes své velké vytížení vydržely doteď .

15.1.2008 19:04

impact napsal(a):

Posunu původní příspěvek trošku dopředu a s dovolením se zeptám - jaká byla Arkona povahou a jaká na ježdění?

15.1.2008 20:51

hanatichakova napsal(a):
Posunu původní příspěvek trošku dopředu a s dovolením se zeptám - jaká byla Arkona povahou a jaká na ježdění?

No, tehdy byla Esika snad roček či dvouletek, tže jsem tam možná potkala i Agru. Ale to už si nepamatuju. Bylo mi nějakých 12-13 let...

Arku si pamatuju hlavně jako kobylu, která se mě snažila zmasakrovat na louce, ptž jsem si dovolila pohladit její hříbě. No, možná to hříbě tehdy byla fakt Agra. Ale víc nemůžu sloužit. Teprvá jsem v té době okukovala Vranovic koně a mluvit bych mohla spíš o Admeně, Esice, Nypě a Dyně.

15.1.2008 22:07

impact napsal(a):
No, tehdy byla Esika snad roček či dvouletek, tže jsem tam možná potkala i Agru. Ale to už si nepamatuju. Bylo mi nějakých 12-13 let...

Arku si pamatuju hlavně jako kobylu, která se mě snažila zmasakrovat na louce, ptž jsem si dovolila pohladit její hříbě. No, možná to hříbě tehdy byla fakt Agra. Ale víc nemůžu sloužit. Teprvá jsem v té době okukovala Vranovic koně a mluvit bych mohla spíš o Admeně, Esice, Nypě a Dyně.

Teda, co já bych za to dala, mít možnost chodit k němu za koníkem, klidně bych i finančně přispěla, jenže bohužel, není chodit kam.

16.1.2008 13:20

skvrnilmiky napsal(a):

nechápu nikoho, že opravdu nemá zájem

16.1.2008 20:10

impact napsal(a):

Agra je o dva roky mladší než Esika. Jako hříbátku jí u Vránů řikali nějak jinak . V půl roce si ji brala Michala do Chrop. a ta ji nechala zapsat jménem Agra.
Zmasakrovat, zakousnout, zadupat ??! Útok tygra? Ano, tak to by mohla být maminka!!

16.1.2008 22:33

marky88 napsal(a):
Teda, co já bych za to dala, mít možnost chodit k němu za koníkem, klidně bych i finančně přispěla, jenže bohužel, není chodit kam.

O ten příspěvek vštšinou ani tak nejde. Člověk spíš potřebuje pomoct s hnojem, pilinama, senem.....

17.1.2008 11:06

hanatichakova napsal(a):
Agra je o dva roky mladší než Esika. Jako hříbátku jí u Vránů řikali nějak jinak . V půl roce si ji brala Michala do Chrop. a ta ji nechala zapsat jménem Agra.
Zmasakrovat, zakousnout, zadupat ??! Útok tygra? Ano, tak to by mohla být maminka!!

Jo, tak to musela být Agra. Ptž to s tou Chropyní si matně pamatuju.

Jo, taková byla maminka Arkona a její maminka Admena.

18.1.2008 19:11

argo napsal(a):
nechápu nikoho, že opravdu nemá zájem

18.1.2008 19:14

skvrnilmiky napsal(a):

...se to tady zvrtlo uplne jinym smerem...

19.1.2008 13:23

skvrnilmiky napsal(a):

22.1.2008 19:31

skvrnilmiky napsal(a):

24.1.2008 19:42

skvrnilmiky napsal(a):

25.1.2008 18:35

argo napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík