máme tady někoho kdo má huculíka??? pochlubte se fotečkama třeba i něčím zajímavým...
red and white
napsal(a):
mas nejaky fotečky??
jukni na www.woldmortik.rajce.net jack a ferda jinak je mam na cd,ale jukn use jesly nemam v kompu
woldemortik
napsal(a):
jukni na www.woldmortik.rajce.net jack a ferda jinak je mam na cd,ale jukn use jesly nemam v kompu
ferda
woldemortik
napsal(a):
lavin to je milost paní.mám ji rok a něco a za tu dobu jsem ji viděla behat as jen 5xje to koník co jsem vzdycky chtěla.velkej tunta co zamnou chodí po ohradě.pomazlíse.pozdravý.
Jojo já znala kobylku něco podobnýho je teď v jedný turistický stáji ... jmenuje se Hůrka ( říká se jí Liduška ) naprosto pohodovej koník přijela, poprví v životě viděla pštrosy a lamy, páva a nic prostě se nad tim ani nezastavila když sme tam přivezli kterýhokoliv koně poprvý ... to byly ródea
přidávám fotečku Lidušky
red and white
napsal(a):
Jojo já znala kobylku něco podobnýho je teď v jedný turistický stáji ... jmenuje se Hůrka ( říká se jí Liduška ) naprosto pohodovej koník přijela, poprví v životě viděla pštrosy a lamy, páva a nic prostě se nad tim ani nezastavila když sme tam přivezli kterýhokoliv koně poprvý ... to byly ródea
přidávám fotečku Lidušky
ahují :o) já mám 10ti letého valáška kříženýho huculíka, je menší a drobnější ale povahu 100% huculí :o) je to mazlík, ač šklebivý ale zvídavý a je s ním sranda :o) a nějaká katuální fotka? tak třeba dneska kdy mi z radosti skákal mini skok jako by to mělo metr :o)))
nikootin
napsal(a):
ahují :o) já mám 10ti letého valáška kříženýho huculíka, je menší a drobnější ale povahu 100% huculí :o) je to mazlík, ač šklebivý ale zvídavý a je s ním sranda :o) a nějaká katuální fotka? tak třeba dneska kdy mi z radosti skákal mini skok jako by to mělo metr :o)))
koukám lítací chlupatá koule
red and white
napsal(a):
Pravá a nefalšovaná 20-ti lettá huculoidka MÁŠA
woldemortik
napsal(a):
nikotin nikča maxík je šikulka koukám k ván na diskuzi.
děkujem, on umí dost překvapit :o) nikdy neměl nějak velký vlohy pro skákání, skáče spíš jako oslík ale dneska mě to málem posadilo na prdel :o)))) dlouho jsem ho skákat neviděla, moc často to po něm nechci, tohle cvičíme spíš pro to aby na to šel i když je to uzké a já ho vyšlu na kruh aby to neminul. což se docela i daří :o)
ten huculík je tvuj ten plaváček? krásný
red and white
napsal(a):
to vubec není chlupatá koule :oDDDD
nikootin
napsal(a):
to vubec není chlupatá koule :oDDDD
Ooo děkujeme za pochvalu
red and white
napsal(a):
máme tady někoho kdo má huculíka??? pochlubte se fotečkama třeba i něčím zajímavým...
Jeee, tak já se taky přídám... můj huculík Idahoo
karwen
napsal(a):
Jeee, tak já se taky přídám... můj huculík Idahoo
hihi tady pod sedlem
red and white
napsal(a):
kvalita je horší... je to z telefonu
ja mam 25% huculka
red and white
napsal(a):
jessyn : a s čím je křížená??
je to hřebčák, otec Qh, matka huculoarabka
red and white
napsal(a):
Tak tady máte do sbírky jednoho huculoidka- matka huculka, otec shagya...
gituna
napsal(a):
Tak tady máte do sbírky jednoho huculoidka- matka huculka, otec shagya...
a tady celé stádečko, ta hnědé je mamina předchozího
gituna
napsal(a):
a tady celé stádečko, ta hnědé je mamina předchozího
a ještě jednou, o něco novější fotka
jessyn
napsal(a):
Jessy Key
přidám ještě jednu ... pár dní po koupi Omara... zkoužka co umí
red and white
napsal(a):
přidám ještě jednu ... pár dní po koupi Omara... zkoužka co umí
red and white
napsal(a):
Taky hucul. I když jenom poloviční
evka
napsal(a):
Taky hucul. I když jenom poloviční
Čistá huculka Gama. Letos jí bude 20let. super na ježdění, je to pořád žihadlo, chová se jak za mlada.
spagat
napsal(a):
Čistá huculka Gama. Letos jí bude 20let. super na ježdění, je to pořád žihadlo, chová se jak za mlada.
Tady její synáček, vcelku úspěšný hřebčoun Gery.
red and white
napsal(a):
naše 17ti letá puclina