memmory
napsal(a):
Prosím všechny lidičky sháním černý westernový klobouk nej. australák a newím kde ho objednat - nemáme tady žádné jezd.potřeby velikost 56 nebo 57
Takže pokud máte někdo doma jeden navíc , nebo znáte nějaké webovky kde mají klobouky za nějakou solidní cenu tak sem s nima
V Olomouci v Equisu prodávají klobouky www.equis.cz - myslím že ti to i pošlou
memmory
napsal(a):
Prosím všechny lidičky sháním černý westernový klobouk nej. australák a newím kde ho objednat - nemáme tady žádné jezd.potřeby velikost 56 nebo 57
Takže pokud máte někdo doma jeden navíc , nebo znáte nějaké webovky kde mají klobouky za nějakou solidní cenu tak sem s nima
www.chopperhorse.cz to je muj eshop tam je spousta klobouku stačí kliknout na levo na western
dakotka
napsal(a):
www.chopperhorse.cz to je muj eshop tam je spousta klobouku stačí kliknout na levo na western
Všem díky zatím jsem nejvíc vybrala v oldwestu . V tom od janičky je too moc tak až budu mít víc času
memmory
napsal(a):
www.western.prodejce.cz - máme s nimi jen ty nejlepší zkušenosti !
avalanche
napsal(a):
www.western.prodejce.cz - máme s nimi jen ty nejlepší zkušenosti !
Kdyby měl někdo velký zájem jeden prodám - Výroba Tonak, vel. 56, 100% králičí srst, a velice kvalitní, jen 2x na hlavě. U mě nevyužitý.
memmory
napsal(a):
Janičko mě se tam vlevo neobjevuje žádný western ani po přihlášení ??
to je divne ono to občas blbne pač stranky sou za provozu v rekonstrukci ale normalně na levo je chopper a western..... http://www.chopperhorse.cz/ ted sem tam byla a je to tam