Sháním westernový klobouk

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2008 12:04

Prosím všechny lidičky sháním černý westernový klobouk nej. australák a newím kde ho objednat - nemáme tady žádné jezd.potřeby velikost 56 nebo 57
Takže pokud máte někdo doma jeden navíc , nebo znáte nějaké webovky kde mají klobouky za nějakou solidní cenu tak sem s nima

13.1.2008 12:14

memmory napsal(a):
Prosím všechny lidičky sháním černý westernový klobouk nej. australák a newím kde ho objednat - nemáme tady žádné jezd.potřeby velikost 56 nebo 57
Takže pokud máte někdo doma jeden navíc , nebo znáte nějaké webovky kde mají klobouky za nějakou solidní cenu tak sem s nima

V Olomouci v Equisu prodávají klobouky www.equis.cz - myslím že ti to i pošlou

13.1.2008 12:20

karwen napsal(a):
V Olomouci v Equisu prodávají klobouky www.equis.cz - myslím že ti to i pošlou

Dík potom tam kouknu a jěště někdo ???

13.1.2008 17:28

memmory napsal(a):
Dík potom tam kouknu a jěště někdo ???

Oldwest

13.1.2008 17:33

memmory napsal(a):

www.chopperhorse.cz to je muj eshop tam je spousta klobouku stačí kliknout na levo na western

13.1.2008 20:27

dakotka napsal(a):
www.chopperhorse.cz to je muj eshop tam je spousta klobouku stačí kliknout na levo na western

Všem díky zatím jsem nejvíc vybrala v oldwestu . V tom od janičky je too moc tak až budu mít víc času

13.1.2008 23:20

dakotka napsal(a):

Janičko mě se tam vlevo neobjevuje žádný western ani po přihlášení ??

14.1.2008 10:56

memmory napsal(a):

www.western.prodejce.cz - máme s nimi jen ty nejlepší zkušenosti !

14.1.2008 11:43

avalanche napsal(a):
www.western.prodejce.cz - máme s nimi jen ty nejlepší zkušenosti !

Kdyby měl někdo velký zájem jeden prodám - Výroba Tonak, vel. 56, 100% králičí srst, a velice kvalitní, jen 2x na hlavě. U mě nevyužitý.

14.1.2008 12:10

memmory napsal(a):
Janičko mě se tam vlevo neobjevuje žádný western ani po přihlášení ??

to je divne ono to občas blbne pač stranky sou za provozu v rekonstrukci ale normalně na levo je chopper a western..... http://www.chopperhorse.cz/ ted sem tam byla a je to tam

14.1.2008 14:13

dakotka napsal(a):
to je divne ono to občas blbne pač stranky sou za provozu v rekonstrukci ale normalně na levo je chopper a western..... http://www.chopperhorse.cz/ ted sem tam byla a je to tam

Dakotka : Tak už mi to funguje asi nějakej výpadek

Přidejte reakci

Přidat smajlík