Zdravím všechny! Prosím neznáte někdo tohoto valáška A1/1, tmavý hnědák bez odznaků, KVH kolem 165, PP-oblouk. Narozen v roce 1998, matka NAVÁJA, otec GLOWING. Majitelem je pan Král, Nunýska měl u nás po tři roky udtájeného, my z něj jako z ,,dostiháka" udělali ,,parkuráka". Bohužel majitel si pro něj po 3 letech přijel a já s ním nejsem v kontaktu, jen bych chtěla vědět jak se má. Díky Petra
brodska
napsal(a):
Zdravím všechny! Prosím neznáte někdo tohoto valáška A1/1, tmavý hnědák bez odznaků, KVH kolem 165, PP-oblouk. Narozen v roce 1998, matka NAVÁJA, otec GLOWING. Majitelem je pan Král, Nunýska měl u nás po tři roky udtájeného, my z něj jako z ,,dostiháka" udělali ,,parkuráka". Bohužel majitel si pro něj po 3 letech přijel a já s ním nejsem v kontaktu, jen bych chtěla vědět jak se má. Díky Petra
další
Zdravím vás,
náhodně jsem našla tento příspěvek, a chtěla bych Vám sice opožděně, ale přece napsat něco o Nunýskovi. Jsem dcerou Jana Krále. Momentálně se s ním připravuji na ZZVJ, má se moc dobře, poslední rok mu zdraví moc nepřálo, přesto poslední půl rok, už je zdraví dositosti, aby si pořádně zadováděl. Měl problémy s rohovinou kopyt, má jí špatnou, ale moc se mu to zlepšilo a mi doufáme, že se už k takovým problémům nedostane... Stále je to velký milovník skákání a cválání . Stále miluje děti, a je to nejlepší učitel, kterého si můžu přát, naučil mě cválat a následně i skákat a teď začíná učit i mého mladšího bratra. Kdybyste se na něco ohledně něj chtěli zeptat, stačí napsat .