Sháním poníka - společníka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2008 22:47

Ahoj,nevím jistě jestli to sem můžu dát (???) ,ale už několikrát to tady bylo ...Jestli je to zakázané tak se omlouvám

Sháním poníka jako společníka k mému valáškovi (kříženec Paint horse).Nejlépe kobylku,ne hřebce..
Nevíte někdo??

19.1.2008 22:48

ponyka napsal(a):
Ahoj,nevím jistě jestli to sem můžu dát (???) ,ale už několikrát to tady bylo ...Jestli je to zakázané tak se omlouvám

Sháním poníka jako společníka k mému valáškovi (kříženec Paint horse).Nejlépe kobylku,ne hřebce..
Nevíte někdo??

Sory za kvalitu fotky

25.1.2008 16:47

ponyka napsal(a):
Sory za kvalitu fotky

ahojda,hned bych ti nabídla svoji kobču,ale není to poník....Jinak hezounkej koník.

25.1.2008 19:03

ponyka napsal(a):

Nevíte někdo??

Ahoj,
jak starý a velký je Tvůj valášek? Můžeš mi napsat něco bližšího o ustájení?

25.1.2008 21:27

soňa7 napsal(a):
Ahoj,
jak starý a velký je Tvůj valášek? Můžeš mi napsat něco bližšího o ustájení?

Ahoj,jasně...tak zatím má box na statku,ale budeme kupovat výběh kde se postaví stáj,na léto třeba jen přístřešek...Takže je možné že ohrada bude až za třeba 2 měsíce,tím pádem i koníka budu kupovat až bude ohrada...Jinak to bude fungovat tak,že ráno ho děda dojde odemknout,pustit,večer zase zavřít a nakrmit,pokd tam já nebudu..Takže je otázkou času kdy se výběh sežene,dříve poníka nechci..Měl by být hodný,kolem 115 cm,nelekavý,abych mohla jezdit na mlaďochovi a malého mít na vodítku vedle sebe

Přidejte reakci

Přidat smajlík