Pracovní jezdec...opětovně do Irska

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2008 15:20

Ahoj všem,tak se znovu poohlížíme po jezdci,protože první odezva skoro žádná....
Penízky jsou za to dobrý,koníci taky,lidi i šéfik tak samo.A ani se tu moc nenadře
Tak jestli má někdo zájem...nejlíp nějakej chlap...může být i holka,ale musí umět fakt dobře jezdit....
Snad se konečně někdo ozve....
jo a další info a foto najdete v minul.článku práce v Irsku....

21.1.2008 16:43

shantal88 napsal(a):
Ahoj všem,tak se znovu poohlížíme po jezdci,protože první odezva skoro žádná....
Penízky jsou za to dobrý,koníci taky,lidi i šéfik tak samo.A ani se tu moc nenadře
Tak jestli má někdo zájem...nejlíp nějakej chlap...může být i holka,ale musí umět fakt dobře jezdit....
Snad se konečně někdo ozve....
jo a další info a foto najdete v minul.článku práce v Irsku....

psala jsem ti na e-mail ,ale nějak se to nechce odeslat.Mužeš mi poslat víc info na e-mail??
díky moc =)

21.1.2008 17:46

jarca napsal(a):
psala jsem ti na e-mail ,ale nějak se to nechce odeslat.Mužeš mi poslat víc info na e-mail??
díky moc =)

ok,už jsem ti něco pisla...jestli máš ještě otázky,klidně pisni!

11.2.2008 18:05

shantal88 napsal(a):
ok,už jsem ti něco pisla...jestli máš ještě otázky,klidně pisni!

ahojky, je jeste prace aktualni? nebo nevis o nejake jine? sem chtela napsat nejmenovane osobe, o ktere jsme se bavili, ze vam sehnela praci, pro upresneni je take z Liberce, a nevim teda jestli po tvych zkusenostech s ni, ma cenu ji kontaktovat...

11.2.2008 19:17

klarusa napsal(a):
ahojky, je jeste prace aktualni? nebo nevis o nejake jine? sem chtela napsat nejmenovane osobe, o ktere jsme se bavili, ze vam sehnela praci, pro upresneni je take z Liberce, a nevim teda jestli po tvych zkusenostech s ni, ma cenu ji kontaktovat...

No jestli chceš,dam ti tu odkaz na intenetové stránky,do irska a británie.
www.yardandgroom.com je to teda v ajině,ale zadáš jobs na horní liště a pak si vybereš to co bys chtěla.Ale musíš se tam zaregistrovat.

11.2.2008 19:28

shantal88 napsal(a):
No jestli chceš,dam ti tu odkaz na intenetové stránky,do irska a británie.
www.yardandgroom.com je to teda v ajině,ale zadáš jobs na horní liště a pak si vybereš to co bys chtěla.Ale musíš se tam zaregistrovat.

a u toho co jsi psala, uz to neni aktualni?

11.2.2008 21:28

klarusa napsal(a):
a u toho co jsi psala, uz to neni aktualni?

Zatím ještě je,ted nám tu má přijet jeden kluk na zkoušku,tak uvidíme.
A jak válčíš ty?

11.2.2008 21:36

shantal88 napsal(a):
Zatím ještě je,ted nám tu má přijet jeden kluk na zkoušku,tak uvidíme.
A jak válčíš ty?

no valcim valcim, ale ted me napadla myslenka jit do vlastni staje a tak, ale byli by potreba finance, tak me napadlo jet do zahranici neco vydelat...

11.2.2008 21:52

klarusa napsal(a):
no valcim valcim, ale ted me napadla myslenka jit do vlastni staje a tak, ale byli by potreba finance, tak me napadlo jet do zahranici neco vydelat...

tu adresu co jsem ti posílala to není zas tak špatné,většina je teda do anglie...jestli tak se mi ozvi na icq shantal88 453-200-981 nebo skype,tam ti mužu poradit

Přidejte reakci

Přidat smajlík