Tak kde se při úterku pracuje...?:))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2008 07:21

No, vůbec bych se nezlobila za pátek....:)
holky, mám koupený ten drcený a sušený česnek od Feedmarku, byste nevěřily, s jakou rychlostí po zalití to dokáže zamořit celé spodní patro baráku....:)))Jsme doma měli česnekové království...Jinak dneksa mi dojde Kája, tak půjdou ořové na pastevní procházku- ty mají nejradši zcela nečekaně:) Včera jsem si Keroušáka vzala ven jenom na ohlávce a bez sedla, to zas bylo nervování a vztekání na ten vítr, a jakože byla slušná vichřice, tož jsem ráda, že jsem přežila...on dělá ze vzteku španělský krok, nejde se mu nesmát....:))

22.1.2008 07:33

kukinatost napsal(a):
holky, mám koupený ten drcený a sušený česnek od Feedmarku, byste nevěřily, s jakou rychlostí po zalití to dokáže zamořit celé spodní patro baráku....:)))Jsme doma měli česnekové království...Jinak dneksa mi dojde Kája, tak půjdou ořové na pastevní procházku- ty mají nejradši zcela nečekaně:) Včera jsem si Keroušáka vzala ven jenom na ohlávce a bez sedla, to zas bylo nervování a vztekání na ten vítr, a jakože byla slušná vichřice, tož jsem ráda, že jsem přežila...on dělá ze vzteku španělský krok, nejde se mu nesmát....:))

Jani dobrý :))) Vítr je opruz, ale zas aspoň rychlejš vyschne bahno.

22.1.2008 07:34

kukinatost napsal(a):

Ahoj Jani, docela obdivuju Tvojí odvahu - jen na ohlávce a bez sedla .... K tomu já asi s tou mojí černou věcí nikdy nedospěju
Jinak hlásím silně větrno a pršííí a leje a leje

22.1.2008 07:36

luciusl napsal(a):
Ahoj Jani, docela obdivuju Tvojí odvahu - jen na ohlávce a bez sedla .... K tomu já asi s tou mojí černou věcí nikdy nedospěju
Jinak hlásím silně větrno a pršííí a leje a leje

Tak si to tam nechej, tady neprší a doufám, že ani nebude

22.1.2008 07:38

strelish napsal(a):
Jani dobrý :))) Vítr je opruz, ale zas aspoň rychlejš vyschne bahno.

Káťo, to mě ještě nenapadlo, že s větrem schne bláto Ale dobrý, teď už mi tolik ta vichřice vadit nebude
A Janušku, Kerkatého si umím zcela přesně představit...U nás jsou dneska mraky černé, jak by se na nás řítila sumeryja

22.1.2008 07:39

strelish napsal(a):
Tak si to tam nechej, tady neprší a doufám, že ani nebude

Však u nás se to už snad vypršelo.

22.1.2008 07:42

lanika napsal(a):

Včera už jsme se opět brodili po skoro kolena v bahně - hnus. Koně jako prasata, pes jako prase a já za tři ... to aby člověk ty hadry pral každý den.

22.1.2008 07:43

lanika napsal(a):

Luliáš, ani neuvažuj o nějakém lijáku....a ani náhodou..jinak kačula má pravdu, ono to fakt vcelku líp vysychá s tím větrem..akorát to by se tu musela přehnat Catrina, aby mi to vyschlo....:)))
Jinak Lulu, nemám pud sebezáchovy, to je tím, víš..:)ale obloha vypadá vcelku asi i děsivě..šukézní to odstín šedomodré...

22.1.2008 07:45

kukinatost napsal(a):
Luliáš, ani neuvažuj o nějakém lijáku....a ani náhodou..jinak kačula má pravdu, ono to fakt vcelku líp vysychá s tím větrem..akorát to by se tu musela přehnat Catrina, aby mi to vyschlo....:)))
Jinak Lulu, nemám pud sebezáchovy, to je tím, víš..:)ale obloha vypadá vcelku asi i děsivě..šukézní to odstín šedomodré...

já seru an hadry, rpsotě akorát odloupnu vrstvu, co jde...:)) Mi akorát vadí, že nemám výběh, ale rochniště pro vepře...ale neumím si představit, že ty pitomce nechám stát celý den v boxe...a Kerryn mě večer sežere..málo co ho sere vítr, to by ho asi zabilo:)

22.1.2008 07:46

kukinatost napsal(a):

Hmmm, to já jsem vysraná a včera mě opět Rozlet přesvědčil, že oprávněně ..... sundal mi holku na ježdění naprosto profesionálním stylem. Hajzlík jeden. Utěšuje mě jen to, že alespoň vím, že ho nic nebolí . On se snad nikdy neuklidní ....

22.1.2008 07:50

luciusl napsal(a):
Hmmm, to já jsem vysraná a včera mě opět Rozlet přesvědčil, že oprávněně ..... sundal mi holku na ježdění naprosto profesionálním stylem. Hajzlík jeden. Utěšuje mě jen to, že alespoň vím, že ho nic nebolí . On se snad nikdy neuklidní ....

no, jako on Keruška tež není žádný med....akorát teda už tak nějak jeho akrobacii zvládám, ale věřím, že byl nebyl jen tak někoho sundat...kor bez rtoho sedla to je jak na rodeu...ale včera se jenom durdil..on umí tak zajímavé věci, škoda, že to po něm jinak neumím chtít...a já sjem byla včera líná sedlat...což je hlavní důvod, proč sjme jeli bez...by mě zajímalo, jestli se Kerušák někdy uklidní...nicméně to ybch musela přestat číst Rozleťákovy příhody, abych aspoň trošku získala pocit,že časem jo..:)

22.1.2008 07:54

luciusl napsal(a):

Ach jo....Dědek jeden starý, ještě ho to nepřešlo? Co holčina, vpohodě? Ale co, ať se učí. Aspoň se teď bude více držet. Když já si vzpomenu na jakých hajzlících jsem se učila jezdit, se divím, že jsem s tím na začátcích nesekla

22.1.2008 07:58

kukinatost napsal(a):

Dobré raníčko!!
Hele Jani co jsi to kupovala od freedmarku za to česnek žrádlo???za kolik, kolik toho je a k čemu je to dobré?? Jsem chtěla koupit kobyle na léto..
Tak holky ohrady nám postavili nový a zvrdli výš kvůli Grace a co myslíte, pustím ji tam samotnou a za 3minuty už stepovala u stáje...se zní už zblááázním

Jinak Hradec hlásí silný, ftíravý vítr, radši zůstat v posteli!!!!!

22.1.2008 08:02

luciusl napsal(a):

Hodím sem pár fotek z nedělní procházky - tady já se procházela, Bubák lítal a Rozlet se vztekal

22.1.2008 08:03

rocky napsal(a):
Dobré raníčko!!
Hele Jani co jsi to kupovala od freedmarku za to česnek žrádlo???za kolik, kolik toho je a k čemu je to dobré?? Jsem chtěla koupit kobyle na léto..
Tak holky ohrady nám postavili nový a zvrdli výš kvůli Grace a co myslíte, pustím ji tam samotnou a za 3minuty už stepovala u stáje...se zní už zblááázním

Jinak Hradec hlásí silný, ftíravý vítr, radši zůstat v posteli!!!!!

a cváláme ...

22.1.2008 08:05

luciusl napsal(a):
a cváláme ...

rychlejší než blesk :-)

22.1.2008 08:07

lanika napsal(a):
Ach jo....Dědek jeden starý, ještě ho to nepřešlo? Co holčina, vpohodě? Ale co, ať se učí. Aspoň se teď bude více držet. Když já si vzpomenu na jakých hajzlících jsem se učila jezdit, se divím, že jsem s tím na začátcích nesekla

cAU ŽENSKÝ MÁTE TO ALE VESSELÉ KONÍKY..hups capslock...my jsme včera lonžovali je radost pozorvat ten kmih a prostor když má tu správnou náladičku, a včera teda jo, jsem si myslela jak bude znaven, a vubec vitr ho moc nebral spíš že přišla kobyla do výběhu vedle, tak zatahl pupek a makal...pač segra tam dávala kobylu samotnou a ta v ohradě pochopitelně bez nikoho nebude a metr padesat segřinu máňu nezastaví, takže přišla až když byl Sabulák vedle v kruhovce to na nas chodila jen čumět a pak jsem jim tam toho jejího milence musela hodit....no na ukor toho že si zas hajnul do blátička, ale včera jen tak zlehýnka...

Lucie ten tvuj rozleták to je ale učitel lena má pravdu, aspon se holka naučí pořádně držet, teda jestli to přežila

Holky malá ochutnávka, ale výherní fotku vám neukážu

22.1.2008 08:07

luciusl napsal(a):
rychlejší než blesk :-)

Rlzleťák připraven k vyvádění ... Kozly jsem vyfotit nestihla. Škoda - tentokrát to pěkně useděla. Včera to byl ale smrťák. Její první pád, tak jí to snad neodradí ...

22.1.2008 08:09

luciusl napsal(a):
Rlzleťák připraven k vyvádění ... Kozly jsem vyfotit nestihla. Škoda - tentokrát to pěkně useděla. Včera to byl ale smrťák. Její první pád, tak jí to snad neodradí ...

Povšimněte si jeho úúúúžasného úsměvu ... svědčí to jistě o tom, jak moc rád poslouchá tu figurku na sobě

22.1.2008 08:11

luciusl napsal(a):
Povšimněte si jeho úúúúžasného úsměvu ... svědčí to jistě o tom, jak moc rád poslouchá tu figurku na sobě

Podotýkám, že nánosník je utažený co mi to za klidového stavu jde. I když klidový stav není v jeho případě to pravé ... myslím, při tom poskakování a pohazování, pohryzávání a podobných věcech, co nacvičuje nyní s přicházejícím jarem neustále ...
Jako by to ani nebylo kožené, ale elastické

22.1.2008 08:13

luciusl napsal(a):
Podotýkám, že nánosník je utažený co mi to za klidového stavu jde. I když klidový stav není v jeho případě to pravé ... myslím, při tom poskakování a pohazování, pohryzávání a podobných věcech, co nacvičuje nyní s přicházejícím jarem neustále ...
Jako by to ani nebylo kožené, ale elastické

Po vycválání, vybouření a zklidnění je někdy i docela sympatickej :-) Dokonce vydrží asi 3 kroky jít bez caplování a rvaní se do otěže

22.1.2008 08:15

luciusl napsal(a):
Po vycválání, vybouření a zklidnění je někdy i docela sympatickej :-) Dokonce vydrží asi 3 kroky jít bez caplování a rvaní se do otěže

kaněěěěěěěěěěěěěc filmáááááááááá

22.1.2008 08:16

luciusl napsal(a):

jé tady mu to vážně moc sluší a vypadá velice klidně

neviňátko!.....čistila jsem ho dva dny

22.1.2008 08:17

klawdie napsal(a):
jé tady mu to vážně moc sluší a vypadá velice klidně

neviňátko!.....čistila jsem ho dva dny

Má to čištění vůbec cenu ??? :-)

22.1.2008 08:20

luciusl napsal(a):
Má to čištění vůbec cenu ??? :-)

no jednou za tři dny abych se mohla projet, bud ho vydrbu celýho nebo jen pod sedlem a počkám si na tmuto ucho mi dalo zabrat to jsem dočistila teprve včera.....

22.1.2008 08:23

klawdie napsal(a):
no jednou za tři dny abych se mohla projet, bud ho vydrbu celýho nebo jen pod sedlem a počkám si na tmuto ucho mi dalo zabrat to jsem dočistila teprve včera.....

Holky jdu makat..ještě se tu stavím...

22.1.2008 08:42

klawdie napsal(a):
Holky jdu makat..ještě se tu stavím...

Klári, ted jsem se fakt pobavila. A vůbec ti teda nezávidím. Díky bohu za hnědého Honzíka válejícího se jen v čistých pilinách, nebo občas někde na suché trávě Ale že zrovna ti bílí jsou tím bahnem tak posedlí

Našla jsem pár starých foteček. Luciáškovi na rozveselení

22.1.2008 08:43

lanika napsal(a):
Klári, ted jsem se fakt pobavila. A vůbec ti teda nezávidím. Díky bohu za hnědého Honzíka válejícího se jen v čistých pilinách, nebo občas někde na suché trávě Ale že zrovna ti bílí jsou tím bahnem tak posedlí

Našla jsem pár starých foteček. Luciáškovi na rozveselení

...

22.1.2008 08:45

lanika napsal(a):
...

...na oprácku...

22.1.2008 08:48

lanika napsal(a):
...na oprácku...

A v akci

22.1.2008 08:51

lanika napsal(a):
A v akci

A hele, Rozlet ještě u nás na Moravě

22.1.2008 08:52

lanika napsal(a):
A hele, Rozlet ještě u nás na Moravě

A tady rozpumprlíkovaný

22.1.2008 08:55

lanika napsal(a):
A tady rozpumprlíkovaný

A tady je fešák Na něm Natálka, autorka těchle snímků. Luci , vzpomínáš na ten den? Natálka nacválala a cválala a cválala, kroužek menší, větší a po chvilce řvala, "jak se tohleto brzdí? "

22.1.2008 08:57

kukinatost napsal(a):

A ještě s Luckouškem v létě

22.1.2008 09:02

lanika napsal(a):
A ještě s Luckouškem v létě

Jo jo, vzpomínám :-) a čím víc ho tahala, tím víc on se opíral do otěží a cválal a cválal a cválal :-) hi hi hiiiiiiiiiiiii

22.1.2008 09:07

luciusl napsal(a):
Jo jo, vzpomínám :-) a čím víc ho tahala, tím víc on se opíral do otěží a cválal a cválal a cválal :-) hi hi hiiiiiiiiiiiii

ahojda..omolouvám se, že sem lezu, ale jsem ve škole a máme supla, tak jsem si to tu pročetla a jen mě tak napadlo sem pro luciuse něco přispět..mám doma podobnýho blázna, podle toho co popisuješ bych řekla, že tomu tak je. Nervák, hrozně dopřednej a vyhodit si taky umí, jen raši staví svíce a ty se i líp dají usedět...jak dlouho takovýho blázna máš??

22.1.2008 09:07

kukinatost napsal(a):

Nevím jak vám, ale nám se tady vyklubal Oskar a svítí a svítí

22.1.2008 09:18

strelish napsal(a):

To je ten klusáček Leni, krásná fotka...Rozleták je fašnej má super hlavinku, ted v chlupech se všechna elegance ztraci, ale ty letní fotky jsou suprový!

jak já už se těším až se zbavíme ty strouhanky a místo šedivýho řízku bud mít zas elegána!

22.1.2008 09:19

strelish napsal(a):

No u nás Káťo stále zataženo a pochubuju že oskar během dneška zabloudí do Hradce

22.1.2008 09:27

strelish napsal(a):

Nazdárek děvčici,
tak jsem tady od zubaře...se z toho už asi poseru... Dneska mi teda dala pěkně zabrat, jsem zralá na sprchu, jak jsem se kroutila na křesle.
Jinak teď mi šéf oznámil že zítra do Hradce nemůžu, že mě potřebuje tady, přijede investor, který nám chce dát ukrutnej kšeft, holky tak jsem se těšila a ono to nevyjde...to mě tak se.e Ale každopádně do té realitky nutně potřebuju... takže musím prostě přijet a budu s ním mít jednání určitě celej den... snad příští týden.Omlouvám se moc, ale fakt mě to mrzí moc...
Teda Lucí, ty máš doma brutus hopíka...a vsteklíka...
Klárys, domnívám se, že Sábulík je jeden s favoritů v soutěži vepřokoňů... to jsem ještě nikdy neviděla...ale Leuša se určitě bude hodně snažit vyhrát...

22.1.2008 09:28

rocky napsal(a):
No u nás Káťo stále zataženo a pochubuju že oskar během dneška zabloudí do Hradce

To máte blbé :( Jo hele víte, že jak je v hradecké nemocnici čistička, tak pokud by hrozilo při vylití řeky, že ji voda zatopí, tak se přepne záklopka a všechny sračky z nemocnice tečou rovnou do řeky?

Teda takového řízka čistit ti fakt nezávidím, naši jsou proti němu od bahna opravdu jen decentně.

22.1.2008 09:31

rocky napsal(a):

To jenysymons : no, letos už 4 roky ... Jen tak mimochodem na jaře mu bude 18-náct a myslím, že už by se zklidnit mohl :-)

22.1.2008 09:34

luciusl napsal(a):
To jenysymons : no, letos už 4 roky ... Jen tak mimochodem na jaře mu bude 18-náct a myslím, že už by se zklidnit mohl :-)

Luciusl- no tak nám bude v březnu 13, znám ho od jeho 5 let a je čím dál horší..esli ten můj blázen dostane rozum, tak nevím. Ty na to máš nervy? Já poslední dobou teču, jsem taky nervák a poslední dobou to už moc nezvládám...je to supr kník se super původem, ale je to magor, závislej na bráchoj, se kterým je celej život a...no prostě hrůza..

mám tu ve škole jen tuhle fotku..je to momentka, jinak mi takhle nechodí

22.1.2008 09:37

haisovad napsal(a):
Nazdárek děvčici,
tak jsem tady od zubaře...se z toho už asi poseru... Dneska mi teda dala pěkně zabrat, jsem zralá na sprchu, jak jsem se kroutila na křesle.
Jinak teď mi šéf oznámil že zítra do Hradce nemůžu, že mě potřebuje tady, přijede investor, který nám chce dát ukrutnej kšeft, holky tak jsem se těšila a ono to nevyjde...to mě tak se.e Ale každopádně do té realitky nutně potřebuju... takže musím prostě přijet a budu s ním mít jednání určitě celej den... snad příští týden.Omlouvám se moc, ale fakt mě to mrzí moc...
Klárys, domnívám se, že Sábulík je jeden s favoritů v soutěži vepřokoňů... to jsem ještě nikdy neviděla...ale Leuša se určitě bude hodně snažit vyhrát...

Jinak holky, Jana mi poslala nové fotky Granda...kluk bude asi taky pěknej vyvrhel...prej je furt ve vzduchu Tady jedna pózovací

22.1.2008 09:38

haisovad napsal(a):
Jinak holky, Jana mi poslala nové fotky Granda...kluk bude asi taky pěknej vyvrhel...prej je furt ve vzduchu Tady jedna pózovací

a ještě, roste do krásy...a je ukrutně chlupatej

22.1.2008 09:38

haisovad napsal(a):

juchůůů, klacek neklacek

22.1.2008 09:39

haisovad napsal(a):
juchůůů, klacek neklacek

juu to je koňomedvěd!

22.1.2008 09:40

haisovad napsal(a):
Nazdárek děvčici,

jenysimons - no právě, jsem také lehce labilní a tak se vztekáme na sebe navzájem ... Nejhorší na tom je to, že čím já jsem nervnější, tím je nervnější on a tak to jde dokola. Od té doby, co je ve výběhu s kobylou zas začal dělat pana hřebce a je dominantnější a dominantnější. Od stáje odmítá odejít a podobně. Posledně se zasekl a já prostě nepůjdu, tak jsem se chvíli snažila po dobrém, pak jsem cákla, otočila ho a donutila ho příjezdovou cestu couvat - teda to byl nerv !!!! Pak jsem ho otočila, nakopala a šel ... jenže mít tohle každej den, to se mi ani do sedla nechce :-(

22.1.2008 09:40

luciusl napsal(a):
jenysimons - no právě, jsem také lehce labilní a tak se vztekáme na sebe navzájem ... Nejhorší na tom je to, že čím já jsem nervnější, tím je nervnější on a tak to jde dokola. Od té doby, co je ve výběhu s kobylou zas začal dělat pana hřebce a je dominantnější a dominantnější. Od stáje odmítá odejít a podobně. Posledně se zasekl a já prostě nepůjdu, tak jsem se chvíli snažila po dobrém, pak jsem cákla, otočila ho a donutila ho příjezdovou cestu couvat - teda to byl nerv !!!! Pak jsem ho otočila, nakopala a šel ... jenže mít tohle každej den, to se mi ani do sedla nechce :-(

Dany - ty jsi u toho zubaře snad častěji než já :-)

22.1.2008 09:41

luciusl napsal(a):

už končíme, já musím jít...až budu zase u netu, tak se ozvu, ale přišlo mi, že jsi mi ted popsala toho mho trubku...

22.1.2008 09:45

jenysimons napsal(a):
už končíme, já musím jít...až budu zase u netu, tak se ozvu, ale přišlo mi, že jsi mi ted popsala toho mho trubku...

Jo, každejch 14 dní, furt mi léčí ten debilní zub...ale mám dobrou zubařku, když vidí že přes samé slzy nevidím tak přestane...né, fakt je dobrá...snad už naposledy jdu 8. února...

22.1.2008 09:52

haisovad napsal(a):
Jo, každejch 14 dní, furt mi léčí ten debilní zub...ale mám dobrou zubařku, když vidí že přes samé slzy nevidím tak přestane...né, fakt je dobrá...snad už naposledy jdu 8. února...

Danny to jsme na tom skoro stejně, akorát, že já mám v krku streptokoka, který mi to nenápadně likviduje jeden zub po druhém, takže já mám těch střídavě bolavých víc :(

22.1.2008 09:53

haisovad napsal(a):

Ten je nááádhernej
Danny to je škoda že nedorazíš, ale na druhou stranu bych zítra taky nemohla, jelikož musím dát auto do servisu!!!

22.1.2008 10:06

kukinatost napsal(a):

Čus babky, rodíme, držte palečky

22.1.2008 10:07

cheyenne napsal(a):
Čus babky, rodíme, držte palečky

Ty jo, Eviku buďte obě statečné...držím pěstičky...ať to dobře dopadne...

22.1.2008 10:09

haisovad napsal(a):
Ty jo, Eviku buďte obě statečné...držím pěstičky...ať to dobře dopadne...

evi, ať to dobře dopadne A brzo nás potěš počtem přírustků

22.1.2008 10:14

lanika napsal(a):
evi, ať to dobře dopadne A brzo nás potěš počtem přírustků

hodně štěstí a hodně dětííí!!!!!!Jsme s váma!!!
DÝCHAT DÝCHAT, TLAČIT TLAČIT, DÝCHAT DÝCHAT, TLAČIT TLAČIT

22.1.2008 10:20

rocky napsal(a):
hodně štěstí a hodně dětííí!!!!!!Jsme s váma!!!
DÝCHAT DÝCHAT, TLAČIT TLAČIT, DÝCHAT DÝCHAT, TLAČIT TLAČIT

Pepíček (z Prahy) je na návštěvě u strejdy v Ostravě a říká.

"Ty strejdo, taťka říká, že vy Ostraváci máte velmi chudou slovní
zásobu a jste sprostí."

Strejda zvedne oči od lahváče a povídá. "Piču!"

22.1.2008 10:23

lanika napsal(a):

zásobu a jste sprostí."

Tak jsem si před chvíli objednala u Miloše sedm a půl metru dlouhé lano...už se na něj moc těším...to se bude teprve parelovat...
Leníku, vtípek dobrej...

22.1.2008 10:32

lanika napsal(a):

zásobu a jste sprostí."

No nebo je dobrý ten vtip jak přijde ostravák do Prahy na nádraží koupit lístek a řekne: Listek, pičo! A paní v pokladně se zeptá: A budete chtít Ostravu Svinov nebo Ostravu Hlavní nádraží?

22.1.2008 10:34

strelish napsal(a):
No nebo je dobrý ten vtip jak přijde ostravák do Prahy na nádraží koupit lístek a řekne: Listek, pičo! A paní v pokladně se zeptá: A budete chtít Ostravu Svinov nebo Ostravu Hlavní nádraží?

22.1.2008 10:39

lanika napsal(a):

22.1.2008 10:44

rocky napsal(a):

Hehe

22.1.2008 10:49

haisovad napsal(a):
Hehe

To je ale vtipný kaše po ránu a ještě k tomu dnes rodíme a já se stěhuju napínací den.....

22.1.2008 10:52

strelish napsal(a):

Nebo brácha od přítele dělá průvodčího a jezdí i ty místní lokálky a jedna vesnice se jmenuje Štěpánkovice, ale přezdívá se jí Palestina (lidi jsou tam dost pobožní - přesně ale nevím jak to vzniklo). No a takhle odbavuje ve vlaku lidi a babka říká "do Palestiny" - on jí na to odvětil: "paní to ale musíte do Prahy na mezinárodní pokladnu" a babka celá nasraná na něj: Ščepankovice!"

22.1.2008 11:01

strelish napsal(a):
Nebo brácha od přítele dělá průvodčího a jezdí i ty místní lokálky a jedna vesnice se jmenuje Štěpánkovice, ale přezdívá se jí Palestina (lidi jsou tam dost pobožní - přesně ale nevím jak to vzniklo). No a takhle odbavuje ve vlaku lidi a babka říká "do Palestiny" - on jí na to odvětil: "paní to ale musíte do Prahy na mezinárodní pokladnu" a babka celá nasraná na něj: Ščepankovice!"

Potká Ivánek žábu a ta mu říká:
Ivánku, polib mě.
Ne! - odpoví Ivánek.
Žába znovu zaprosí:
Ivánku, polib mě a něco dostaneš.
Ivánek tedy žábu políbí a ptá se:
A co dostanu?
A žába na to:
Ekzém, ekzém!

22.1.2008 11:03

kukinatost napsal(a):

Tak babky, ta moje těhule si ze mě dělá normálně prdel.... tváří se porodně, tlačí, fakt jsem viděla černobílou nožičku a teď dělá jakože nic, odpočívá a žere..... doufám, že to žraní je dobrý znamení, že je v poho...

22.1.2008 11:05

kukinatost napsal(a):

babajzny, kurnik, dišo zas záhul...navíc jsem tu sama samička...no, hned ráno prima akce...
Jinak Lulu, tě zbožňuju, vy jste s tím Rozleťákem ganz jak my s Kerkatou věcí...u něho neskutečně bestyjálně funguje moje nasranost, a že je to s ním docela často...včera mě už vytočil idiot svým klusáním, cváláním bokem, že jsem ho fakt škubla tou ohlávkou - taková zbytečná blbost, cca na 2 sekundy se mi ulevilo, než se idiot na těch zadních málem převrátil, btw bez sedla mi to na zadních z něho vcelku vcelku klouže...:)
a vůbec tu nepište, že se to nelepší...jsem si říkala, že v 10 letech to musí být těžký pohodář...a nejvíc mě vždycky nasere Klárka, jak napíše, že nechá Sabouška proběhnout a není problém vzít ho do klusu....
a musím říct, že poté, co je ryzoidní věc doma, je to vcelku rozdíl...jaký je z něho rozežraný dominantní Kerušon, kdysi ajk pes, teď vůdce až dvouhlavého stáda...
Jinak budu fakt muset moje bahnovepřoidy vyfotit, bo mě tu dráždíte, hlavně Klárka nám šlape na paty...no, ryzoid má nános ještě ze včera úplně všude, takže dneska to pár vrstvama snad podpoří...jiank bylo vidět kousek modré oblohy a zas je tu humus...
a Danny, fuuuj, zubař, nemluv mi...
a Evi, držím palce, dělat porodní bábu bych asi nedala...

22.1.2008 11:07

kukinatost napsal(a):
babajzny, kurnik, dišo zas záhul...navíc jsem tu sama samička...no, hned ráno prima akce...
Jinak Lulu, tě zbožňuju, vy jste s tím Rozleťákem ganz jak my s Kerkatou věcí...u něho neskutečně bestyjálně funguje moje nasranost, a že je to s ním docela často...včera mě už vytočil idiot svým klusáním, cváláním bokem, že jsem ho fakt škubla tou ohlávkou - taková zbytečná blbost, cca na 2 sekundy se mi ulevilo, než se idiot na těch zadních málem převrátil, btw bez sedla mi to na zadních z něho vcelku vcelku klouže...:)
a vůbec tu nepište, že se to nelepší...jsem si říkala, že v 10 letech to musí být těžký pohodář...a nejvíc mě vždycky nasere Klárka, jak napíše, že nechá Sabouška proběhnout a není problém vzít ho do klusu....
a musím říct, že poté, co je ryzoidní věc doma, je to vcelku rozdíl...jaký je z něho rozežraný dominantní Kerušon, kdysi ajk pes, teď vůdce až dvouhlavého stáda...
Jinak budu fakt muset moje bahnovepřoidy vyfotit, bo mě tu dráždíte, hlavně Klárka nám šlape na paty...no, ryzoid má nános ještě ze včera úplně všude, takže dneska to pár vrstvama snad podpoří...jiank bylo vidět kousek modré oblohy a zas je tu humus...
a Danny, fuuuj, zubař, nemluv mi...
a Evi, držím palce, dělat porodní bábu bych asi nedala...

Jani napiš mi něco o tý česnekový šlichtě, co jsi jim koupili, já ti to už psala ráno a ty sis toho asi nevšimla...

22.1.2008 11:18

rocky napsal(a):
Jani napiš mi něco o tý česnekový šlichtě, co jsi jim koupili, já ti to už psala ráno a ty sis toho asi nevšimla...

JAničko, to byla jen náhodička, když se rozhodne tak ho težko usměrnuji, někdy taky musím přitvrdit...jsou to chlapský palice a SAbulka se nakazil Kerkoidní náladovostí, někdy ho nesmím ani pohladit a někdy mě zas asistuje u všeho, kdyby tak se mnou jezdí na valník s hnojem......včera se matlák nemohl dočkat večeře furt na mě dělěl ty hladový gesta s otevřenýho boxu a tak udělal odvážnýho a vylezl mi z boxu že si jako pro jídlo dojde sám, jsme sse s kámoškou bavili, pač jak vylezl z boxu tak mu scvaklo že má průšvih pač tohle se neděláa stál tam venku a čuměl sem tam sem tam, no nic tak jsem hodila kllidasa a šla jssem pro ten nachystanej kbelík před stáj a nechala ho tam přemejšlet, prošla jsme kolem něj jakoby nic šla k němu do boxu a zaklepala o žlab a hned byl doma, trochu jsem mu hlasem vyčinila, že tohle se nedělá a popřála mu dobrou chut....no prdel s ním se vytrestal sam...pač jakýho chytil schýzana když vylez no by jste se počůrali, když zkaměněl

Dneska zajdem omrknout jízdárnu.... i když ted uvidím jestli nepujdu raději pod les jestli bude fučet a když bude pršet tak se na to vys...

22.1.2008 11:18

rocky napsal(a):

jejda, jo, takže tady:
Clitheroe’s Garlic Granules je 100% cesnakový doplnok do krmiva pre všetky kategórie koní.

Clitheroe’s Garlic Granules kŕmte spolu s bežnými dennými dávkami.

Clitheroe’s Garlic Granules je vyrobený zo suchých, drvených cesnakových strúčikov spôsobom, ktorý neodbúrava potrebné účinné látky nachádzajúce sa v cesnaku.

no, je právě super na imunitu, problémy s dýcháním, i vlastně trávící systém...je teda fakt, že smrad je to naprosto bestyjální, Gasině to nevadilo, ale Kerušon vcelku ohrnuje nos, ale nakonec to teda sežere...já jim to navíc včil zalívám mátovým čajem, ale ten česnek přebije všechno, je to neskutečný puch:)))Jsem otevřela tu pikslu a začaly mě štípat oči..Jiank já sjem k tomu přišla jak slepá k houslím, objednala sjem si totiž Extra flex HA na klouby a paní se spletla a poslala mi česnek, tak mi nechali jako bonus i česnek...Jiank tohle je docela i babaská rada cpát přece koně česnekem v období zvýšeného výskytu hmyzu..Jinak zatím nemůžu sdělit nějakou konrétní zkušenost, ale jsem ráda, že mi to smradi sežerou...ale je akt, že z toho koně ten smrad pak jít musí, to se jen tak neztratí:))

22.1.2008 11:19

klawdie napsal(a):
JAničko, to byla jen náhodička, když se rozhodne tak ho težko usměrnuji, někdy taky musím přitvrdit...jsou to chlapský palice a SAbulka se nakazil Kerkoidní náladovostí, někdy ho nesmím ani pohladit a někdy mě zas asistuje u všeho, kdyby tak se mnou jezdí na valník s hnojem......včera se matlák nemohl dočkat večeře furt na mě dělěl ty hladový gesta s otevřenýho boxu a tak udělal odvážnýho a vylezl mi z boxu že si jako pro jídlo dojde sám, jsme sse s kámoškou bavili, pač jak vylezl z boxu tak mu scvaklo že má průšvih pač tohle se neděláa stál tam venku a čuměl sem tam sem tam, no nic tak jsem hodila kllidasa a šla jssem pro ten nachystanej kbelík před stáj a nechala ho tam přemejšlet, prošla jsme kolem něj jakoby nic šla k němu do boxu a zaklepala o žlab a hned byl doma, trochu jsem mu hlasem vyčinila, že tohle se nedělá a popřála mu dobrou chut....no prdel s ním se vytrestal sam...pač jakýho chytil schýzana když vylez no by jste se počůrali, když zkaměněl

Dneska zajdem omrknout jízdárnu.... i když ted uvidím jestli nepujdu raději pod les jestli bude fučet a když bude pršet tak se na to vys...

btw blboun mi zas přehodil hřívu ted na dvě pulky..to má z tý bahnitý ondulace....

22.1.2008 11:20

kukinatost napsal(a):
jejda, jo, takže tady:
Clitheroe’s Garlic Granules je 100% cesnakový doplnok do krmiva pre všetky kategórie koní.

Clitheroe’s Garlic Granules je vyrobený zo suchých, drvených cesnakových strúčikov spôsobom, ktorý neodbúrava potrebné účinné látky nachádzajúce sa v cesnaku.

no, je právě super na imunitu, problémy s dýcháním, i vlastně trávící systém...je teda fakt, že smrad je to naprosto bestyjální, Gasině to nevadilo, ale Kerušon vcelku ohrnuje nos, ale nakonec to teda sežere...já jim to navíc včil zalívám mátovým čajem, ale ten česnek přebije všechno, je to neskutečný puch:)))Jsem otevřela tu pikslu a začaly mě štípat oči..Jiank já sjem k tomu přišla jak slepá k houslím, objednala sjem si totiž Extra flex HA na klouby a paní se spletla a poslala mi česnek, tak mi nechali jako bonus i česnek...Jiank tohle je docela i babaská rada cpát přece koně česnekem v období zvýšeného výskytu hmyzu..Jinak zatím nemůžu sdělit nějakou konrétní zkušenost, ale jsem ráda, že mi to smradi sežerou...ale je akt, že z toho koně ten smrad pak jít musí, to se jen tak neztratí:))

mi ten Kerryn přijde jak baba s PMS nebo vpřechodu...:) Jo holky a *** něco vám potřebuju sdělit....

22.1.2008 11:21

kukinatost napsal(a):
jejda, jo, takže tady:

nějaký www stránky nemají????Já bych to chtěla pak na to léto kobyle, když říkáš že to má tak výraznou vůni,mohlo by to být účinné

22.1.2008 11:23

rocky napsal(a):
nějaký www stránky nemají????Já bych to chtěla pak na to léto kobyle, když říkáš že to má tak výraznou vůni,mohlo by to být účinné

jasně www.feedmark.cz
však tam já sjem si našla to na klouby...

22.1.2008 11:25

kukinatost napsal(a):

no, nebo to spíš hoď přes google ten feedmark..
anebo speciálně pro tebe:
http://equi-herbs.wz.cz/sk/clitheroes_sk.htm

22.1.2008 11:31

kukinatost napsal(a):
no, nebo to spíš hoď přes google ten feedmark..
anebo speciálně pro tebe:
http://equi-herbs.wz.cz/sk/clitheroes_sk.htm

no Klári, my jsme to po mém ošmikání měli na jednu stranu,a le te´d jak se furt kulá a venku fučí už to tež zas má každý pes, jiná ves...ale sral pes, to jsou malé věci, i když to vypadalo líp...jak mu to poroste, hodím copánky a ono si to zas možná zvykne..:)
Tady agesor zahryzující šimlu, co ho nepokrytě zbožnuje...:)

22.1.2008 12:06

kukinatost napsal(a):
no Klári, my jsme to po mém ošmikání měli na jednu stranu,a le te´d jak se furt kulá a venku fučí už to tež zas má každý pes, jiná ves...ale sral pes, to jsou malé věci, i když to vypadalo líp...jak mu to poroste, hodím copánky a ono si to zas možná zvykne..:)
Tady agesor zahryzující šimlu, co ho nepokrytě zbožnuje...:)

Holky, posílám fotečku vodítka od Miloše...zítra nebo pozítří ho mám doma...juchůůůů

22.1.2008 12:25

kukinatost napsal(a):

Tak a máme po slunku, padají kroupy

22.1.2008 12:46

strelish napsal(a):
Tak a máme po slunku, padají kroupy

a kdo se coural v tom největším lijáku a krupobití po mostě, kde se není kde schovat...? Opět já, vypadám, ajk by ěm sejmula cisterna s H2O..:)))...dneska sjem si chtěla dopřát oběd, měli čočku, tu sjem za 65 kč fakt nechtěla..tak sjem si dala vegetariánský hambáč - prostě nikdy nezklamali - jenom sýr plátkový, zelí, paprika, okurek, rajče...no, baba mě asi nesnáší, nebo ty housky pekli z betonu.......uaaaa.....mě odvezou....

22.1.2008 13:16

kukinatost napsal(a):
a kdo se coural v tom největším lijáku a krupobití po mostě, kde se není kde schovat...? Opět já, vypadám, ajk by ěm sejmula cisterna s H2O..:)))...dneska sjem si chtěla dopřát oběd, měli čočku, tu sjem za 65 kč fakt nechtěla..tak sjem si dala vegetariánský hambáč - prostě nikdy nezklamali - jenom sýr plátkový, zelí, paprika, okurek, rajče...no, baba mě asi nesnáší, nebo ty housky pekli z betonu.......uaaaa.....mě odvezou....

Holky podávám hlášení od Evičky, psala mi sms jeli s morčátkem na veterina na císaře, ajaj to je dnes napínací...tak džme všichni palec, prý má v bříšku tři...

22.1.2008 13:22

klawdie napsal(a):
Holky podávám hlášení od Evičky, psala mi sms jeli s morčátkem na veterina na císaře, ajaj to je dnes napínací...tak džme všichni palec, prý má v bříšku tři...

ty brďo, tak to je drsná akce....jak už i morčoci rodí císařem...ještěže mám jednu oposumu...:)))Tož budu myslet na budpucí rodinku, snad budou všichni ok..

22.1.2008 13:29

kukinatost napsal(a):
ty brďo, tak to je drsná akce....jak už i morčoci rodí císařem...ještěže mám jednu oposumu...:)))Tož budu myslet na budpucí rodinku, snad budou všichni ok..

Taky jsem Jani byla na hambáčoj, byl ale vynikající, mega hora hranolek, FUJ TO BYLO DOBRÉ!!!
Jo a ségra mám tě pozdravovat od toho týpka co tam prodává, pořád si nás pamatuje z dob kdy jsme tam spolu chodily v sobotu na hamáče (vedle englandu)

Evče a morčecí rodině držím pěsti!!!

22.1.2008 13:30

kukinatost napsal(a):

Ajajaj teda doufám že vše bude dobré a všichni ve zdraví přeživou...
Já jsem teďka dorazila z obídku...kuřecí se sýrem-zapečené s opejkačkama. Jo jinak včera jsem přijela z Varnsdorfu z jednání v půl dvanácté... a v pátek znova...mě z toho klepne...

22.1.2008 13:35

haisovad napsal(a):
Ajajaj teda doufám že vše bude dobré a všichni ve zdraví přeživou...
Já jsem teďka dorazila z obídku...kuřecí se sýrem-zapečené s opejkačkama. Jo jinak včera jsem přijela z Varnsdorfu z jednání v půl dvanácté... a v pátek znova...mě z toho klepne...

dámy, si neuvědomujete, že dráždíte hladovou kobru bosou nohou...:)))skvělý hambáč, zapečené kuřátko.....no, jenom mě trýzněte:))

22.1.2008 13:35

rocky napsal(a):
Taky jsem Jani byla na hambáčoj, byl ale vynikající, mega hora hranolek, FUJ TO BYLO DOBRÉ!!!
Jo a ségra mám tě pozdravovat od toho týpka co tam prodává, pořád si nás pamatuje z dob kdy jsme tam spolu chodily v sobotu na hamáče (vedle englandu)

Evče a morčecí rodině držím pěsti!!!

No to mě podrž, morče na císaře Ale tak snad to dopadne dobře.

Nedělejte mi s hambáčema chuť, já tu na ně nemám kde zajít :( Sice tu je kousek bistro, kde mají aspoň hranolky, ale tam lézt nechcu, bo bych za těch pár minut ukrutně páchla přesmaženým tukem.

První setkání s Andíkem...

22.1.2008 13:40

strelish napsal(a):
No to mě podrž, morče na císaře Ale tak snad to dopadne dobře.

Nedělejte mi s hambáčema chuť, já tu na ně nemám kde zajít :( Sice tu je kousek bistro, kde mají aspoň hranolky, ale tam lézt nechcu, bo bych za těch pár minut ukrutně páchla přesmaženým tukem.

První setkání s Andíkem...

..

22.1.2008 13:42

kukinatost napsal(a):
dámy, si neuvědomujete, že dráždíte hladovou kobru bosou nohou...:)))skvělý hambáč, zapečené kuřátko.....no, jenom mě trýzněte:))

\Blondata já za ním ted chodím poměrně často má totiž nejlepší hamby ve městě sedmička vede se smažákem a hambem, promin jani...

22.1.2008 13:42

strelish napsal(a):
..

A takhle je teď

22.1.2008 13:43

klawdie napsal(a):
\Blondata já za ním ted chodím poměrně často má totiž nejlepší hamby ve městě sedmička vede se smažákem a hambem, promin jani...

Jinak hlasím že jsem již na pul nastěhováná a info pro segru už mám telefon....

22.1.2008 13:44

klawdie napsal(a):

bestyje bestyjovité, záškodnické...:)))taková zrada ve vlastních řadách...si snad začnu po večerech vyvařovat...fuj, jsem se teď přežrala dvou rohlíků s vysočinou...obědooová to delikatesa..:)

22.1.2008 13:45

kukinatost napsal(a):
bestyje bestyjovité, záškodnické...:)))taková zrada ve vlastních řadách...si snad začnu po večerech vyvařovat...fuj, jsem se teď přežrala dvou rohlíků s vysočinou...obědooová to delikatesa..:)

ty jo Klári, takže už...? nesnáším fáze jakéhokoliv stěhování, jsem doma bydlela bez nábytku na matračce a v kufru 14 dní a málem mě to zabilo...a jeden rok na výšce jsem se 3x stěhovala, to tež bylo na nervy, vzhledem k těm tunám věcem, co sjem měla...tak ti gratuluju aspoň k polovičnímu:)

22.1.2008 13:49

kukinatost napsal(a):

Děkuji všem, kdo drželi pěstičky, bohužel mám špatnu zprávu, mamině v narkóze selhalo srdíčko, miminka měly být dvě, to které se zaseklo v porodních cestách bylo prý megaveliké (jako třítýdenní mládě...), ještě tam bylo jedno normální, živé, ale když ho vyndali, tak se nedokázalo nadechnout....
Není tu brečící smajlík.....

22.1.2008 13:51

cheyenne napsal(a):
Děkuji všem, kdo drželi pěstičky, bohužel mám špatnu zprávu, mamině v narkóze selhalo srdíčko, miminka měly být dvě, to které se zaseklo v porodních cestách bylo prý megaveliké (jako třítýdenní mládě...), ještě tam bylo jedno normální, živé, ale když ho vyndali, tak se nedokázalo nadechnout....
Není tu brečící smajlík.....

takže jsi bez maminky i potomků? to je mi líto...

22.1.2008 13:56

klawdie napsal(a):
takže jsi bez maminky i potomků? to je mi líto...

Eviku, jeee, to mě mrzí....chudák paní morčoková a sviš´tové....ale věřím, že jste udělali všechno, co jste mohli....to je třeba se honem zásobit novýma morčokama a jinou zvěří...

22.1.2008 13:58

kukinatost napsal(a):
Eviku, jeee, to mě mrzí....chudák paní morčoková a sviš´tové....ale věřím, že jste udělali všechno, co jste mohli....to je třeba se honem zásobit novýma morčokama a jinou zvěří...

Jů to je škoda :(

22.1.2008 14:14

strelish napsal(a):

ach jo...

22.1.2008 14:16

strelish napsal(a):

Eviku, upřímnou soustrast...ale asi to nešlo jinak, udělala jsi co se dalo, co se má stát se bohužel stane. Pořiď si novou morčíkovou ať je doma zase veselo...

22.1.2008 14:51

haisovad napsal(a):
Eviku, upřímnou soustrast...ale asi to nešlo jinak, udělala jsi co se dalo, co se má stát se bohužel stane. Pořiď si novou morčíkovou ať je doma zase veselo...

*** já ci domů

22.1.2008 14:58

klawdie napsal(a):
*** já ci domů

...ani nemluv...nejlíp tak zalézt pod peřinu.

22.1.2008 15:00

strelish napsal(a):

Já dneska jedu k Leušce...přišel mi podbřišák tak ho musím voskoušet...a pokud nepůjde tak mě klepne...
Teď jsem koukala v inzerci že prodává holčina koženej podbřišák 120tku za 400...mě asi jebne
Mno holky, já za chvíli prchám...

22.1.2008 15:03

strelish napsal(a):

luciusl: jsi ještě tady?

22.1.2008 15:15

haisovad napsal(a):
Já dneska jedu k Leušce...přišel mi podbřišák tak ho musím voskoušet...a pokud nepůjde tak mě klepne...
Teď jsem koukala v inzerci že prodává holčina koženej podbřišák 120tku za 400...mě asi jebne
Mno holky, já za chvíli prchám...

Jo jo, zahlídla jsem to včera na aukru, ale chtěla za ně snad 300 Já od ní brala dečku (tlustou equi-theme) za 250 a dvoje otěže (výr. Libich) za 100 a 200, maximální spokojenost

22.1.2008 15:21

jenysimons napsal(a):
luciusl: jsi ještě tady?

No také čumím jako péro, já mám objednanou dečku pod sedlo od Míši, v pondělí by měla dorazit ke mě...jsem na ní zvědavá
Holky, tak já frčím, Tomajs už je skoro tady...tak papa Danny

22.1.2008 15:40

haisovad napsal(a):
No také čumím jako péro, já mám objednanou dečku pod sedlo od Míši, v pondělí by měla dorazit ke mě...jsem na ní zvědavá
Holky, tak já frčím, Tomajs už je skoro tady...tak papa Danny

To já mám u Míši objednané přepraváky a a celosíťovanou deku, na tu jsem obzvláště zvědaváá

22.1.2008 15:41

rocky napsal(a):
To já mám u Míši objednané přepraváky a a celosíťovanou deku, na tu jsem obzvláště zvědaváá

ty ceny jsou ale supr Káťo, dobrej kup!

22.1.2008 15:50

rocky napsal(a):
ty ceny jsou ale supr Káťo, dobrej kup!

Ženy zdar, valím domů, mám toho už plné zuby..
Hezký zbytek dne, a Evče hodně sil ať zvládne ten smuteční den:(

Přidejte reakci

Přidat smajlík