Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2008 20:59

Ahojky lidičky!!! Tak dlouho jsme tady neměli koníšky plemene Welsh ne? No tak přispějte fotkami Vašich miláčků Welsháků.
Já mám doma klisnu Jezabel. Po Gwenllan Ben z Jitřenky. Letos ji bude 7let. Sezonu 2006 jsme prozávodili a nastávající sezonu se snad dostaneme na Mistrák Pony.
Tak tady skok 90cm na veřejňáku v Horní Suché.

22.1.2008 22:21

jezabel napsal(a):
Ahojky lidičky!!! Tak dlouho jsme tady neměli koníšky plemene Welsh ne? No tak přispějte fotkami Vašich miláčků Welsháků.
Já mám doma klisnu Jezabel. Po Gwenllan Ben z Jitřenky. Letos ji bude 7let. Sezonu 2006 jsme prozávodili a nastávající sezonu se snad dostaneme na Mistrák Pony.

Kači jen dotaz, jakou velikost uzdečky máš na kobylu. Jsem totiž nikde neviděla přímo uzdečku na velše, jen pony nebo shetland nebo až pak cobackou..Já mám na Jerrym Cobku, ale je mu velkej podhrdelnik a celkove to neni ono..a pony to ma zas taky velkej pohrdelnik ale nanosnik jen tak tak zapnu, bud jsem mela nejakou divnou velikost pony nebo mam koně s divnou hlavou a potřebuje na míru ušít

22.1.2008 22:26

rocky napsal(a):
Kači jen dotaz, jakou velikost uzdečky máš na kobylu. Jsem totiž nikde neviděla přímo uzdečku na velše, jen pony nebo shetland nebo až pak cobackou..Já mám na Jerrym Cobku, ale je mu velkej podhrdelnik a celkove to neni ono..a pony to ma zas taky velkej pohrdelnik ale nanosnik jen tak tak zapnu, bud jsem mela nejakou divnou velikost pony nebo mam koně s divnou hlavou a potřebuje na míru ušít

Ty kilometrové podhrdelníky jsou snad u všech, i na vel. shetland :( Bych z něho mohla ustřihnout pomalu 20 cm, aby to bylo tak akorát. :-( Jinak já mám problém ještě ten, že uzdečka pony je malá - krátké lícnice, cob velká - dlouhé. Takže mi nezbývá než vzít lícnice z jedné a nátylník z druhé. Fakt radost

22.1.2008 22:27

rocky napsal(a):

Jinak přidávám i já svýho drahýho zástupce plemene velš!!

JERRY: z matky- Riky (Jarina)
po otci- Šerif
Chodily jsme spolu veřejňáčky 60cm, 80cm. Ale pro moji výšku přenechávám příští sezónu někomu jinému, snad se někdo najde
(více na www.jerry.estranky.cz)

22.1.2008 22:29

rocky napsal(a):

A když už jsme u toho vybavení - co používáte za sedla?

22.1.2008 22:30

rocky napsal(a):
Jinak přidávám i já svýho drahýho zástupce plemene velš!!

JERRY: z matky- Riky (Jarina)
po otci- Šerif
Chodily jsme spolu veřejňáčky 60cm, 80cm. Ale pro moji výšku přenechávám příští sezónu někomu jinému, snad se někdo najde
(více na www.jerry.estranky.cz)

A jeho maminka, tu už doma nemám

RIKY (Jarina) - matka: Jolika
- otec: Marengo
Moje první kobylka, jen já pořád rostla a ona už ne

22.1.2008 22:34

strelish napsal(a):
A když už jsme u toho vybavení - co používáte za sedla?

Jo s těma uzdečkama je to fakt marný, člověk by za to dal takový prachy a pak by to celý musel přeštelovavat, zkracovat a prodlužovat, no děs!!

Sedlo mám už asi pět let Nortna! Je supr, jelikož je lehké a skvěle mu sedne, ale je to syntetika, takže je všude popraskané, no už by to chtělo novééé no..

22.1.2008 22:40

jezabel napsal(a):

Jezabel : Nemáš ji náhodou od Lady Jurkové ??? Má Kobylu Jitřenku a vím , že ji nejednou připouštěla "Benem" . Já znám po nich i Eastera .

22.1.2008 23:05

rocky napsal(a):
Jo s těma uzdečkama je to fakt marný, člověk by za to dal takový prachy a pak by to celý musel přeštelovavat, zkracovat a prodlužovat, no děs!!

Sedlo mám už asi pět let Nortna! Je supr, jelikož je lehké a skvěle mu sedne, ale je to syntetika, takže je všude popraskané, no už by to chtělo novééé no..

No já mám právě takové to obyč, ale to jen pro začátek a uvažuju o wintecu, do nortona bych nešla kvůli té kvalitě. A posedlí je jaká velikost?

23.1.2008 05:57

memmory napsal(a):
Jezabel : Nemáš ji náhodou od Lady Jurkové ??? Má Kobylu Jitřenku a vím , že ji nejednou připouštěla "Benem" . Já znám po nich i Eastera .

Tákže ja sice welshe nemám,ale hodím sem pár fotek koníků,které jsem buť fotila na závodech,nebo od mých známých.

Pretoria Samantha,původ neznám,ale je to moc krásné konisko a taky hodně výkonné

23.1.2008 05:57

pizneta napsal(a):
Tákže ja sice welshe nemám,ale hodím sem pár fotek koníků,které jsem buť fotila na závodech,nebo od mých známých.

Pretoria Samantha,původ neznám,ale je to moc krásné konisko a taky hodně výkonné

Samí ve svém živlu

23.1.2008 07:53

pizneta napsal(a):

To jo kdybych se rozhodovala teď, tak bych volila taky winteca, víc vydržej! Posedlí máme myslím 17. Možná menší, ale zadek se mi tam vejde vpohodě, jen do něho nesložim svoje dlouhé nohy...

23.1.2008 16:36

jezabel napsal(a):

Tak přidám našeho "miniandalusana" po otci welsh mountain pony

23.1.2008 16:39

jezabel napsal(a):

piaff

23.1.2008 16:47

jezabel napsal(a):

Zlobení kamarádů bude ale asi vždy nejoblíbenější činnost

23.1.2008 22:35

lerry napsal(a):
Zlobení kamarádů bude ale asi vždy nejoblíbenější činnost

Sice to není čistý welsh a původ neznáme, ale asi z něj něco má... Daisy May

23.1.2008 23:04

ash napsal(a):
Sice to není čistý welsh a původ neznáme, ale asi z něj něco má... Daisy May

přidávám mého. je to WPBR. Pretoria Playboy. otec Gwenllan Ben matka po Brok s.v.

23.1.2008 23:05

noled napsal(a):
přidávám mého. je to WPBR. Pretoria Playboy. otec Gwenllan Ben matka po Brok s.v.

další

23.1.2008 23:07

noled napsal(a):
a další

a poslední. ať to tady nezaplácám.

24.1.2008 17:34

noled napsal(a):
a poslední. ať to tady nezaplácám.

rocky: Já mám na coba, a podhrdelník mám taky dlouhej. Ale mi jinak šije uzdečky mamka takže je mám na míru

Ještě Jessi

24.1.2008 19:13

jezabel napsal(a):
rocky: Já mám na coba, a podhrdelník mám taky dlouhej. Ale mi jinak šije uzdečky mamka takže je mám na míru

Ještě Jessi

posilam Irču

24.1.2008 20:18

sakiron napsal(a):
posilam Irču

sakiron: není to koník, na kterém jezdíš veřejňáky v Horní Suché?? Je tohle on?

25.1.2008 14:48

jezabel napsal(a):

Holky mám na vás otázečku, nejez¨díte s poníkama někam na soustředění???Nebo jste o nějakém neslyšeli?? Potřebovala bych někam vyslat mého poncla se slečnou co ho teď jezdí ..

25.1.2008 19:11

rocky napsal(a):
Holky mám na vás otázečku, nejez¨díte s poníkama někam na soustředění???Nebo jste o nějakém neslyšeli?? Potřebovala bych někam vyslat mého poncla se slečnou co ho teď jezdí ..

rocky: Tak já pojedu na soustřeďko do Otic jak bude 15-17.2. Opatrný, kámoška tam byla s poničkou a tak tam pojedu asi taky. On to má podle výkonnosti a ona skáče 110cm takže na tu nejnižší úroveň tam má

26.1.2008 08:29

jezabel napsal(a):

tohle neni on todle to je kobylka irca byl nemocny

26.1.2008 09:13

jezabel napsal(a):
rocky: Tak já pojedu na soustřeďko do Otic jak bude 15-17.2. Opatrný, kámoška tam byla s poničkou a tak tam pojedu asi taky. On to má podle výkonnosti a ona skáče 110cm takže na tu nejnižší úroveň tam má

No tý moji dvojice je to trochu slozitejsi, jezdkyne potrebuje hodne doucit a naucit a valach otrebuje poradne prijezdit. Takze jsm spis pro ne hledala neco pro zacinajici sportovce...Nasla jsem soustredko v Kolesach, to se mi moc libilo, ale nestihla jsem termin prihlaseni! Takze je tam vyslu za rok..

Ještě jsem se tě chtěla zeptat, co máš na kobylce za sedýlko, koukám na tu fotku tvoji a nemůžu přijít na to co to je.

26.1.2008 10:12

sakiron napsal(a):
tohle neni on todle to je kobylka irca byl nemocny

rocky: To je Naxos od kentaura. Je na velkého koně, ale Jessi sedí tak má tohle. Já na něm jezdím i s velkou kobylou takže takové všestranné no.. Ale je super.

27.1.2008 09:24

jezabel napsal(a):

Tihle nejsou moji, ale nebránila bych se....Z hřebčína Pretoria

27.1.2008 09:25

stieberova napsal(a):
Tihle nejsou moji, ale nebránila bych se....Z hřebčína Pretoria

stádečko hřebečků

27.1.2008 09:29

stieberova napsal(a):
hříbě kobylka

a hříbě z matky shagya

27.1.2008 09:43

stieberova napsal(a):
kobylka

nebyla ještě jendna fotka téhle kobylky v celé kráse.
koníci z marwinu jsou nádherní

27.1.2008 10:01

microfon napsal(a):
nebyla ještě jendna fotka téhle kobylky v celé kráse.
koníci z marwinu jsou nádherní

tuhle? Je taková malá, možná že je to sekce A

27.1.2008 10:05

stieberova napsal(a):
tuhle? Je taková malá, možná že je to sekce A

Ahoj! ta kobylka je pěkná! je skoro taková jak ten můj....

27.1.2008 10:07

noled napsal(a):
Ahoj! ta kobylka je pěkná! je skoro taková jak ten můj....

stieberova (Renata) Nemáš ještě nějaké fotky z Pretorie? Konkrétně tady toho mého myšáka? je to Pretoria Playboy. díky moc!

27.1.2008 11:14

noled napsal(a):
stieberova (Renata) Nemáš ještě nějaké fotky z Pretorie? Konkrétně tady toho mého myšáka? je to Pretoria Playboy. díky moc!

Tyhle fotky jsou z října 07, tak to už tam asi nebyl, ale mrknu do starších, spíš ale myslím, že ho mít nebudu.

21.2.2008 19:35

stieberova napsal(a):
Tyhle fotky jsou z října 07, tak to už tam asi nebyl, ale mrknu do starších, spíš ale myslím, že ho mít nebudu.

tak já se přidám k welshákům...tohle je broučinek Fredy

24.2.2008 16:27

jezabel napsal(a):

Kobylka, o kterou se starám..
Dollom Cwmwl Bore - 12.5 jí budou 4 roky .. Jinak bude mít hříbátko.. Chovatel - Mojmír Fiala
Tak, a fotka - před nehodou....

25.2.2008 19:36

jezabel napsal(a):

irča 4lety hřebeček wpb

25.2.2008 19:40

sakiron napsal(a):
irča 4lety hřebeček wpb

este

25.2.2008 19:44

noled napsal(a):

Noled - On je po matce ????????
Já jen že Pretoria Banjo je taky stejný původ a je skoro stejný

26.2.2008 20:05

sakiron napsal(a):
este

a ještě jednou Dollomačka - Kumča.. čistokrevný, výborný původ..
Před nehodou - váhám, jestli sem dát fotky v den toho okamžiku či potom..

26.2.2008 21:43

vevunkah napsal(a):
a ještě jednou Dollomačka - Kumča.. čistokrevný, výborný původ..
Před nehodou - váhám, jestli sem dát fotky v den toho okamžiku či potom..

Jaká nehoda????

27.2.2008 09:52

jezabel napsal(a):

Tady jeden frajer v celé své bahení kráse (čistokrevný welsh)

27.2.2008 09:57

gianna napsal(a):
Tady jeden frajer v celé své bahení kráse (čistokrevný welsh)

29.2.2008 15:37

terkas napsal(a):
letuškááááááááá!!!!

ete

1.3.2008 19:43

jezabel napsal(a):
Ještě posímám Jessulku

pro Noled:Možná to je jen shoda jmen ale měli jsme u nás v Třinci stejného koně myslím že už je prodán tak se mužeš podívat na tyhle stránky jestli to náhodou není ten tvůj :) http://www.civavy-ponici.ic.cz/ ve fotogalerie a velšáci

2.3.2008 08:36

denyxa napsal(a):
pro Noled:Možná to je jen shoda jmen ale měli jsme u nás v Třinci stejného koně myslím že už je prodán tak se mužeš podívat na tyhle stránky jestli to náhodou není ten tvůj :) http://www.civavy-ponici.ic.cz/ ve fotogalerie a velšáci

ahojki nejak to tu nejedeajro 1/2roku

2.3.2008 10:23

sakiron napsal(a):
ahojki nejak to tu nejedeajro 1/2roku

Neznáte někdo hřebce 359 ŠERIF, případně nějaké fotky??? Je to tatík mýho valacha ale za boha nemůžu sehnat jeho fotky!!!

2.3.2008 15:23

rocky napsal(a):
Neznáte někdo hřebce 359 ŠERIF, případně nějaké fotky??? Je to tatík mýho valacha ale za boha nemůžu sehnat jeho fotky!!!

Iron
Welsch Par Bred,narozen v červenci roku 2004,tm.hnědák,výborný ve sportu,majitelka Lucie Pěčonková

28.5.2008 17:38

rocky napsal(a):
Jaká nehoda????

polití kyselinou, ne moc příjemné..

olga visnakova

28.5.2008 20:46
olga visnakova

terkas napsal(a):
Iron
Welsch Par Bred,narozen v červenci roku 2004,tm.hnědák,výborný ve sportu,majitelka Lucie Pěčonková

29.5.2008 12:29

jezabel napsal(a):

Posilam taky jednoho letajiciho welshana. Dollom Sir William, hrebcin Thokala, foto Tereza Huclova.

29.5.2008 18:19

zacka napsal(a):
Posilam taky jednoho letajiciho welshana. Dollom Sir William, hrebcin Thokala, foto Tereza Huclova.

Wilík je nejky

29.5.2008 18:21

vevunkah napsal(a):
Wilík je nejky

Trawel Rivalita

2.6.2008 12:35

sakiron napsal(a):
zase hřebčacek Irča

Tak taky pridam fotky nekterych nasich horalu.
Damuska

2.6.2008 12:36

lentis napsal(a):
Tak taky pridam fotky nekterych nasich horalu.
Damuska

Dartik

2.6.2008 13:59

lentis napsal(a):
Kajen

Moc krasny welšík, co je to za koníka?

Tady Qui-gon

2.6.2008 14:00

gianna napsal(a):

Tady Qui-gon

ještě jedna

2.6.2008 14:05

gianna napsal(a):
ještě jedna

dám ho sem taky i když nevím jestli má s velšem něco společného tak se kdyžtak nezlobte ......jste asi znalí tak to možná poznáte Apollo

2.6.2008 14:07

sccary napsal(a):
dám ho sem taky i když nevím jestli má s velšem něco společného tak se kdyžtak nezlobte ......jste asi znalí tak to možná poznáte Apollo

ete

3.6.2008 10:14

gianna napsal(a):

Tady Qui-gon

Kajen (Gleiniant Cayenne) je dvouletý hřebeček sekce A.
Je to absolutní miláček.

Qui-gon-jin je taky krásný , škoda že je hřebec - hodil by se mi takový valášek .

3.6.2008 12:49

lentis napsal(a):
Kajen (Gleiniant Cayenne) je dvouletý hřebeček sekce A.
Je to absolutní miláček.

Qui-gon-jin je taky krásný , škoda že je hřebec - hodil by se mi takový valášek .

Tak kastrace není problém, ale on je jako hřebec naprosto v klidu, je od klisny oddělený jen páskou a vůbec si jí nevšímá , takže jsem zatím neměla důvod ho kastrovat. Za týden pojedeme na šampionát do Slatiňan, tak jsem zvědavá jak nám ho ohodnotí, jestli ho necháme hřebcem a uchovníme nebo ne.
Tvoji koníci jsou parádní, tenhle hřebeček je opravdu třída...

19.9.2008 19:21
kajushka

XXX.XXX.142.14

gianna napsal(a):
Tak kastrace není problém, ale on je jako hřebec naprosto v klidu, je od klisny oddělený jen páskou a vůbec si jí nevšímá , takže jsem zatím neměla důvod ho kastrovat. Za týden pojedeme na šampionát do Slatiňan, tak jsem zvědavá jak nám ho ohodnotí, jestli ho necháme hřebcem a uchovníme nebo ne.
Tvoji koníci jsou parádní, tenhle hřebeček je opravdu třída...

Fredýsek ve skoku

23.9.2008 15:51
terkas

XXX.XXX.142.107

kajushka napsal(a):
Fredýsek ve skoku

Iron

PretoriaPLayboy

29.10.2011 20:32
PretoriaPLayboy

XXX.XXX.184.168

Dobrý den, hledala jsem původ Pretoria PLayboye a došla jsem až sem. Jezdím ve stáji kde máme Playe už 3
roky. Jsem si na 100% jstá že je to ten samý poník ;) jezdila ho ted hodně dlouho jedna dívčina a i trenér a tak se naučil už i líp skákat, učastní se i ofi závodů ale neni uplně nejlepší.. bylo těžké přijít na jeho princip při skákání. Na ježdění je ted zlato, jezdí na něm i né uplně zkušení děti. Ráda bych se o něm ještě víc dozveděla.. prosím ozvěte se na Terisa.urbankova@seznam.cz děkuji

31.10.2011 09:40
caleta

XXX.XXX.25.1

Ahoj, tak přidávám svou 2-letou kobylku WPBr matka huculka a otec Grey 878. :-)

1.1.2012 22:29
monchess

XXX.XXX.107.19

Já teda nemám "welshana", je registrovaný jako ČT - valach, 4 roky. Matka registrovaná ČT ( ale buď polokrevním nebo plnokrevník) - Debora a otec neplemenný hřebec Pretoria Banjo. Ale svým vzhledem ho jako velše považuji :)

2.1.2012 21:54
androvamilada

XXX.XXX.6.15

Dovolím si vložit našeho hřebce, kdyby třeba zaujal nějakou nevěstu:-)
Importovaný z Velké Británie z hřebčína Taraco - http://www.taraco-stud.co.uk/home.htm

Milada
www.machackovi.cz

2.1.2012 21:56
androvamilada

XXX.XXX.6.15

A ukázka jeho dětí - dcera welsh sekce D (cob)

2.1.2012 21:58
androvamilada

XXX.XXX.6.15

Druhá dcera, sekce C (welsh pony of cob type), vyhrála kategorii hříbat na mezinárodním šampionátu v Pardubicích 2011 (to je už vlastně vloni:-)

3.1.2012 21:58
chromik

XXX.XXX.136.141

Lotty - podílový welš s tatínkovy strany :-)

13.2.2012 17:36
saborka

XXX.XXX.187.180

Dobrý den, zeptám se na poměry velikost welshe a jezdce , díky ........

13.2.2012 23:11
monikafris

XXX.XXX.155.121

Tak také přidám ty svoje. :-) Shy Romance

13.2.2012 23:18
monikafris

XXX.XXX.155.121

Shy Jelly budou letos 3roky. Obě klisny jsou na prodej v rubrice inzerce.

anik

16.2.2012 20:35
anik

XXX.XXX.43.113

protoze sem velky obdivovatel welsanu,tak se taky pridam :-) nas skoro 2-lety hrebecek welsh pony B Grant :-)

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 08:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15

Ahoj :-)
Tohle je moje kobylka plemene Welsh part-bred. Jmenuje se Fénix (to má v papírech, mi jí říkali Sherrynka :)) Narodila se 22.4.2005 .... Bohužel 31.3.2009 její slabé srdíčko nevydrželo těžkou koliku.... Chybí mi ....
Snad se vám bude líbit.....

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 08:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15

Ahoj :-)
Tohle je moje kobylka plemene Welsh part-bred. Jmenuje se Fénix (to má v papírech, mi jí říkali Sherrynka :)) Narodila se 22.4.2005 .... Bohužel 31.3.2009 její slabé srdíčko nevydrželo těžkou koliku.... Chybí mi ....
Snad se vám bude líbit.....

9.4.2012 22:15
galane

XXX.XXX.109.47

Ahoj, nejsem si jistá jestli je to ta samá Fénix co sem jezdila a pak se prodala myslim v listopadu rok nevím přesně jestli 2008. Všechno odpovídá i rok narození. Tolikrát sem o ní hledala informace a chtěla sem se na ní jet podívat. Prodala se k Písku nebo někde poblíž. Ona teda umřela?? :( Nemáš prosím nějaký její fotky??? Ráda bych se koukla jak se měla. Nebo mi prosím napiš na mejla: galane@seznam.cz
Pošlu ti klidně její fotky, aby jestli to je vubec ona,ale myslim, ze jo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík