Ahojky lidičky!!! Tak dlouho jsme tady neměli koníšky plemene Welsh ne? No tak přispějte fotkami Vašich miláčků Welsháků.
Já mám doma klisnu Jezabel. Po Gwenllan Ben z Jitřenky. Letos ji bude 7let. Sezonu 2006 jsme prozávodili a nastávající sezonu se snad dostaneme na Mistrák Pony.
Tak tady skok 90cm na veřejňáku v Horní Suché.
jezabel
napsal(a):
Ahojky lidičky!!! Tak dlouho jsme tady neměli koníšky plemene Welsh ne? No tak přispějte fotkami Vašich miláčků Welsháků.
Já mám doma klisnu Jezabel. Po Gwenllan Ben z Jitřenky. Letos ji bude 7let. Sezonu 2006 jsme prozávodili a nastávající sezonu se snad dostaneme na Mistrák Pony.
Kači jen dotaz, jakou velikost uzdečky máš na kobylu. Jsem totiž nikde neviděla přímo uzdečku na velše, jen pony nebo shetland nebo až pak cobackou..Já mám na Jerrym Cobku, ale je mu velkej podhrdelnik a celkove to neni ono..a pony to ma zas taky velkej pohrdelnik ale nanosnik jen tak tak zapnu, bud jsem mela nejakou divnou velikost pony nebo mam koně s divnou hlavou a potřebuje na míru ušít
rocky
napsal(a):
Kači jen dotaz, jakou velikost uzdečky máš na kobylu. Jsem totiž nikde neviděla přímo uzdečku na velše, jen pony nebo shetland nebo až pak cobackou..Já mám na Jerrym Cobku, ale je mu velkej podhrdelnik a celkove to neni ono..a pony to ma zas taky velkej pohrdelnik ale nanosnik jen tak tak zapnu, bud jsem mela nejakou divnou velikost pony nebo mam koně s divnou hlavou a potřebuje na míru ušít
Ty kilometrové podhrdelníky jsou snad u všech, i na vel. shetland :( Bych z něho mohla ustřihnout pomalu 20 cm, aby to bylo tak akorát. :-( Jinak já mám problém ještě ten, že uzdečka pony je malá - krátké lícnice, cob velká - dlouhé. Takže mi nezbývá než vzít lícnice z jedné a nátylník z druhé. Fakt radost
rocky
napsal(a):
Jinak přidávám i já svýho drahýho zástupce plemene velš!!
JERRY: z matky- Riky (Jarina)
po otci- Šerif
Chodily jsme spolu veřejňáčky 60cm, 80cm. Ale pro moji výšku přenechávám příští sezónu někomu jinému, snad se někdo najde
(více na www.jerry.estranky.cz)
rocky
napsal(a):
A když už jsme u toho vybavení - co používáte za sedla?
rocky
napsal(a):
Jinak přidávám i já svýho drahýho zástupce plemene velš!!
JERRY: z matky- Riky (Jarina)
po otci- Šerif
Chodily jsme spolu veřejňáčky 60cm, 80cm. Ale pro moji výšku přenechávám příští sezónu někomu jinému, snad se někdo najde
(více na www.jerry.estranky.cz)
A jeho maminka, tu už doma nemám
RIKY (Jarina) - matka: Jolika
- otec: Marengo
Moje první kobylka, jen já pořád rostla a ona už ne
strelish
napsal(a):
A když už jsme u toho vybavení - co používáte za sedla?
Jo s těma uzdečkama je to fakt marný, člověk by za to dal takový prachy a pak by to celý musel přeštelovavat, zkracovat a prodlužovat, no děs!!
Sedlo mám už asi pět let Nortna! Je supr, jelikož je lehké a skvěle mu sedne, ale je to syntetika, takže je všude popraskané, no už by to chtělo novééé no..
jezabel
napsal(a):
Jezabel : Nemáš ji náhodou od Lady Jurkové ??? Má Kobylu Jitřenku a vím , že ji nejednou připouštěla "Benem" . Já znám po nich i Eastera .
rocky
napsal(a):
Jo s těma uzdečkama je to fakt marný, člověk by za to dal takový prachy a pak by to celý musel přeštelovavat, zkracovat a prodlužovat, no děs!!
Sedlo mám už asi pět let Nortna! Je supr, jelikož je lehké a skvěle mu sedne, ale je to syntetika, takže je všude popraskané, no už by to chtělo novééé no..
No já mám právě takové to obyč, ale to jen pro začátek a uvažuju o wintecu, do nortona bych nešla kvůli té kvalitě. A posedlí je jaká velikost?
memmory
napsal(a):
Jezabel : Nemáš ji náhodou od Lady Jurkové ??? Má Kobylu Jitřenku a vím , že ji nejednou připouštěla "Benem" . Já znám po nich i Eastera .
Tákže ja sice welshe nemám,ale hodím sem pár fotek koníků,které jsem buť fotila na závodech,nebo od mých známých.
Pretoria Samantha,původ neznám,ale je to moc krásné konisko a taky hodně výkonné
pizneta
napsal(a):
Tákže ja sice welshe nemám,ale hodím sem pár fotek koníků,které jsem buť fotila na závodech,nebo od mých známých.
Pretoria Samantha,původ neznám,ale je to moc krásné konisko a taky hodně výkonné
Samí ve svém živlu
pizneta
napsal(a):
To jo kdybych se rozhodovala teď, tak bych volila taky winteca, víc vydržej! Posedlí máme myslím 17. Možná menší, ale zadek se mi tam vejde vpohodě, jen do něho nesložim svoje dlouhé nohy...
jezabel
napsal(a):
Tak přidám našeho "miniandalusana" po otci welsh mountain pony
jezabel
napsal(a):
piaff
jezabel
napsal(a):
Zlobení kamarádů bude ale asi vždy nejoblíbenější činnost
lerry
napsal(a):
Zlobení kamarádů bude ale asi vždy nejoblíbenější činnost
Sice to není čistý welsh a původ neznáme, ale asi z něj něco má... Daisy May
ash
napsal(a):
Sice to není čistý welsh a původ neznáme, ale asi z něj něco má... Daisy May
přidávám mého. je to WPBR. Pretoria Playboy. otec Gwenllan Ben matka po Brok s.v.
noled
napsal(a):
přidávám mého. je to WPBR. Pretoria Playboy. otec Gwenllan Ben matka po Brok s.v.
další
noled
napsal(a):
a poslední. ať to tady nezaplácám.
rocky: Já mám na coba, a podhrdelník mám taky dlouhej. Ale mi jinak šije uzdečky mamka takže je mám na míru
Ještě Jessi
jezabel
napsal(a):
rocky: Já mám na coba, a podhrdelník mám taky dlouhej. Ale mi jinak šije uzdečky mamka takže je mám na míru
Ještě Jessi
posilam Irču
sakiron
napsal(a):
posilam Irču
sakiron: není to koník, na kterém jezdíš veřejňáky v Horní Suché?? Je tohle on?
jezabel
napsal(a):
Holky mám na vás otázečku, nejez¨díte s poníkama někam na soustředění???Nebo jste o nějakém neslyšeli?? Potřebovala bych někam vyslat mého poncla se slečnou co ho teď jezdí ..
rocky
napsal(a):
Holky mám na vás otázečku, nejez¨díte s poníkama někam na soustředění???Nebo jste o nějakém neslyšeli?? Potřebovala bych někam vyslat mého poncla se slečnou co ho teď jezdí ..
rocky: Tak já pojedu na soustřeďko do Otic jak bude 15-17.2. Opatrný, kámoška tam byla s poničkou a tak tam pojedu asi taky. On to má podle výkonnosti a ona skáče 110cm takže na tu nejnižší úroveň tam má
jezabel
napsal(a):
tohle neni on todle to je kobylka irca byl nemocny
jezabel
napsal(a):
rocky: Tak já pojedu na soustřeďko do Otic jak bude 15-17.2. Opatrný, kámoška tam byla s poničkou a tak tam pojedu asi taky. On to má podle výkonnosti a ona skáče 110cm takže na tu nejnižší úroveň tam má
No tý moji dvojice je to trochu slozitejsi, jezdkyne potrebuje hodne doucit a naucit a valach otrebuje poradne prijezdit. Takze jsm spis pro ne hledala neco pro zacinajici sportovce...Nasla jsem soustredko v Kolesach, to se mi moc libilo, ale nestihla jsem termin prihlaseni! Takze je tam vyslu za rok..
Ještě jsem se tě chtěla zeptat, co máš na kobylce za sedýlko, koukám na tu fotku tvoji a nemůžu přijít na to co to je.
sakiron
napsal(a):
tohle neni on todle to je kobylka irca byl nemocny
rocky: To je Naxos od kentaura. Je na velkého koně, ale Jessi sedí tak má tohle. Já na něm jezdím i s velkou kobylou takže takové všestranné no.. Ale je super.
jezabel
napsal(a):
Tihle nejsou moji, ale nebránila bych se....Z hřebčína Pretoria
stieberova
napsal(a):
Tihle nejsou moji, ale nebránila bych se....Z hřebčína Pretoria
stádečko hřebečků
microfon
napsal(a):
nebyla ještě jendna fotka téhle kobylky v celé kráse.
koníci z marwinu jsou nádherní
tuhle? Je taková malá, možná že je to sekce A
stieberova
napsal(a):
tuhle? Je taková malá, možná že je to sekce A
Ahoj! ta kobylka je pěkná! je skoro taková jak ten můj....
noled
napsal(a):
Ahoj! ta kobylka je pěkná! je skoro taková jak ten můj....
stieberova (Renata) Nemáš ještě nějaké fotky z Pretorie? Konkrétně tady toho mého myšáka? je to Pretoria Playboy. díky moc!
stieberova
napsal(a):
Tyhle fotky jsou z října 07, tak to už tam asi nebyl, ale mrknu do starších, spíš ale myslím, že ho mít nebudu.
tak já se přidám k welshákům...tohle je broučinek Fredy
jezabel
napsal(a):
Kobylka, o kterou se starám..
Dollom Cwmwl Bore - 12.5 jí budou 4 roky .. Jinak bude mít hříbátko.. Chovatel - Mojmír Fiala
Tak, a fotka - před nehodou....
jezabel
napsal(a):
irča 4lety hřebeček wpb
noled
napsal(a):
stieberova (Renata) Nemáš ještě nějaké fotky z Pretorie? Konkrétně tady toho mého myšáka? je to Pretoria Playboy. díky moc!
Noled - On je po matce ????????
Já jen že Pretoria Banjo je taky stejný původ a je skoro stejný
sakiron
napsal(a):
este
a ještě jednou Dollomačka - Kumča.. čistokrevný, výborný původ..
Před nehodou - váhám, jestli sem dát fotky v den toho okamžiku či potom..
jezabel
napsal(a):
Tady jeden frajer v celé své bahení kráse (čistokrevný welsh)
gianna
napsal(a):
Tady jeden frajer v celé své bahení kráse (čistokrevný welsh)
jezabel
napsal(a):
Ještě posímám Jessulku
pro Noled:Možná to je jen shoda jmen ale měli jsme u nás v Třinci stejného koně myslím že už je prodán tak se mužeš podívat na tyhle stránky jestli to náhodou není ten tvůj :) http://www.civavy-ponici.ic.cz/ ve fotogalerie a velšáci
denyxa
napsal(a):
pro Noled:Možná to je jen shoda jmen ale měli jsme u nás v Třinci stejného koně myslím že už je prodán tak se mužeš podívat na tyhle stránky jestli to náhodou není ten tvůj :) http://www.civavy-ponici.ic.cz/ ve fotogalerie a velšáci
ahojki nejak to tu nejede
ajro 1/2roku
sakiron
napsal(a):
ahojki nejak to tu nejede
ajro 1/2roku
Neznáte někdo hřebce 359 ŠERIF, případně nějaké fotky??? Je to tatík mýho valacha ale za boha nemůžu sehnat jeho fotky!!!
rocky
napsal(a):
Neznáte někdo hřebce 359 ŠERIF, případně nějaké fotky??? Je to tatík mýho valacha ale za boha nemůžu sehnat jeho fotky!!!
Iron
Welsch Par Bred,narozen v červenci roku 2004,tm.hnědák,výborný ve sportu,majitelka Lucie Pěčonková
olga visnakova

terkas
napsal(a):
Iron
Welsch Par Bred,narozen v červenci roku 2004,tm.hnědák,výborný ve sportu,majitelka Lucie Pěčonková
jezabel
napsal(a):
Posilam taky jednoho letajiciho welshana. Dollom Sir William, hrebcin Thokala, foto Tereza Huclova.
sakiron
napsal(a):
zase hřebčacek
Irča
Tak taky pridam fotky nekterych nasich horalu.
Damuska
lentis
napsal(a):
Tak taky pridam fotky nekterych nasich horalu.
Damuska
Dartik
lentis
napsal(a):
Kajen
Moc krasny welšík, co je to za koníka?
Tady Qui-gon
gianna
napsal(a):
Tady Qui-gon
ještě jedna
gianna
napsal(a):
ještě jedna
dám ho sem taky i když nevím jestli má s velšem něco společného tak se kdyžtak nezlobte ......jste asi znalí tak to možná poznáte Apollo
sccary
napsal(a):
dám ho sem taky i když nevím jestli má s velšem něco společného tak se kdyžtak nezlobte ......jste asi znalí tak to možná poznáte Apollo
ete
gianna
napsal(a):
Tady Qui-gon
Kajen (Gleiniant Cayenne) je dvouletý hřebeček sekce A.
Je to absolutní miláček.
Qui-gon-jin je taky krásný , škoda že je hřebec - hodil by se mi takový valášek .
lentis
napsal(a):
Kajen (Gleiniant Cayenne) je dvouletý hřebeček sekce A.
Je to absolutní miláček.
Qui-gon-jin je taky krásný , škoda že je hřebec - hodil by se mi takový valášek .
Tak kastrace není problém, ale on je jako hřebec naprosto v klidu, je od klisny oddělený jen páskou a vůbec si jí nevšímá , takže jsem zatím neměla důvod ho kastrovat. Za týden pojedeme na šampionát do Slatiňan, tak jsem zvědavá jak nám ho ohodnotí, jestli ho necháme hřebcem a uchovníme nebo ne.
Tvoji koníci jsou parádní, tenhle hřebeček je opravdu třída...
gianna
napsal(a):
Tak kastrace není problém, ale on je jako hřebec naprosto v klidu, je od klisny oddělený jen páskou a vůbec si jí nevšímá , takže jsem zatím neměla důvod ho kastrovat. Za týden pojedeme na šampionát do Slatiňan, tak jsem zvědavá jak nám ho ohodnotí, jestli ho necháme hřebcem a uchovníme nebo ne.
Tvoji koníci jsou parádní, tenhle hřebeček je opravdu třída...
Fredýsek ve skoku
PretoriaPLayboy

XXX.XXX.184.168
Dobrý den, hledala jsem původ Pretoria PLayboye a došla jsem až sem. Jezdím ve stáji kde máme Playe už 3
roky. Jsem si na 100% jstá že je to ten samý poník ;) jezdila ho ted hodně dlouho jedna dívčina a i trenér a tak se naučil už i líp skákat, učastní se i ofi závodů ale neni uplně nejlepší.. bylo těžké přijít na jeho princip při skákání. Na ježdění je ted zlato, jezdí na něm i né uplně zkušení děti. Ráda bych se o něm ještě víc dozveděla.. prosím ozvěte se na Terisa.urbankova@seznam.cz děkuji
Ahoj, tak přidávám svou 2-letou kobylku WPBr matka huculka a otec Grey 878.
Já teda nemám "welshana", je registrovaný jako ČT - valach, 4 roky. Matka registrovaná ČT ( ale buď polokrevním nebo plnokrevník) - Debora a otec neplemenný hřebec Pretoria Banjo. Ale svým vzhledem ho jako velše považuji :)
Dovolím si vložit našeho hřebce, kdyby třeba zaujal nějakou nevěstu
Importovaný z Velké Británie z hřebčína Taraco - http://www.taraco-stud.co.uk/home.htm
Milada
www.machackovi.cz
Druhá dcera, sekce C (welsh pony of cob type), vyhrála kategorii hříbat na mezinárodním šampionátu v Pardubicích 2011 (to je už vlastně vloni:-)
Shy Jelly budou letos 3roky. Obě klisny jsou na prodej v rubrice inzerce.
anik

XXX.XXX.43.113
protoze sem velky obdivovatel welsanu,tak se taky pridam nas skoro 2-lety hrebecek welsh pony B Grant
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15
Ahoj
Tohle je moje kobylka plemene Welsh part-bred. Jmenuje se Fénix (to má v papírech, mi jí říkali Sherrynka :)) Narodila se 22.4.2005 .... Bohužel 31.3.2009 její slabé srdíčko nevydrželo těžkou koliku.... Chybí mi ....
Snad se vám bude líbit.....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15
Ahoj
Tohle je moje kobylka plemene Welsh part-bred. Jmenuje se Fénix (to má v papírech, mi jí říkali Sherrynka :)) Narodila se 22.4.2005 .... Bohužel 31.3.2009 její slabé srdíčko nevydrželo těžkou koliku.... Chybí mi ....
Snad se vám bude líbit.....
Ahoj, nejsem si jistá jestli je to ta samá Fénix co sem jezdila a pak se prodala myslim v listopadu rok nevím přesně jestli 2008. Všechno odpovídá i rok narození. Tolikrát sem o ní hledala informace a chtěla sem se na ní jet podívat. Prodala se k Písku nebo někde poblíž. Ona teda umřela?? :( Nemáš prosím nějaký její fotky??? Ráda bych se koukla jak se měla. Nebo mi prosím napiš na mejla: galane@seznam.cz
Pošlu ti klidně její fotky, aby jestli to je vubec ona,ale myslim, ze jo...