Tak máme další díl! Za chvíli máme 200
Byla jsem zrovna s holčí venku. Včera byla celý den doma, protože venku celý den bylo jako na jiné planetě a v sobotu byla jen ve výběhu....byla jsem pryč a pak jsme měli návštěvu s pesany, takže Usa měla o zábavu postaráno, ale proběhnout se nebyla.
Tak jsem ji vzala na lonž, hezky pracovala a pak jsem ji na loukách pustila..ta řádila! běhala dostihy, zmlátila se tím copem co má z ocasu, jak vyhazovala ...no měla Vánoce
lucky
napsal(a):
Byla jsem zrovna s holčí venku. Včera byla celý den doma, protože venku celý den bylo jako na jiné planetě a v sobotu byla jen ve výběhu....byla jsem pryč a pak jsme měli návštěvu s pesany, takže Usa měla o zábavu postaráno, ale proběhnout se nebyla.
Tak jsem ji vzala na lonž, hezky pracovala a pak jsem ji na loukách pustila..ta řádila! běhala dostihy, zmlátila se tím copem co má z ocasu, jak vyhazovala ...no měla Vánoce
Já jdu vzít naše baby do kruhovky..je teď krásně.
Jiank za cca 50dníků rodíme!!!!
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
já jsem vysmátá!!!!!!!!! Měla jsem jít na noční, ale vzhledem k tomu, že máme služební auto v servisu mám volno a na noc jdu až zejtra
Sakriš, taky by mi občas mohla odpadnout šichta . NO, dneska do dvanácti to fakt šlo, takhle to utíkat každý den, dala bych si fakt říct. Akorát jsme dojeli v 14:45 do toho krámu a ač mají do 15:30, ženské zamykaly, že jako že ne, že sklad se zavírá dřív, rychle se snažily se nás odbýt, že stejně tam žádné zboží nemají, že by se všechno muselo objednávat a čekat se na to. Megery jedny.
zvířátková
napsal(a):
Sakriš, taky by mi občas mohla odpadnout šichta . NO, dneska do dvanácti to fakt šlo, takhle to utíkat každý den, dala bych si fakt říct. Akorát jsme dojeli v 14:45 do toho krámu a ač mají do 15:30, ženské zamykaly, že jako že ne, že sklad se zavírá dřív, rychle se snažily se nás odbýt, že stejně tam žádné zboží nemají, že by se všechno muselo objednávat a čekat se na to. Megery jedny.
no teda to je dobré, když tak odpadne šichta
Já měla holčí ještě u Čipa. I když to neměla celý den, jen dvě a půl hoďky, tak než má sedět doma..vzala jsem Darése s ní tam a cestou zpět domů se stavila pro rohlíky a jak jsem před pátou pro ni šla, tak jsem zase vzala Fabbyho
Snad se zítra povede odpoledne vyjížďka
lucky
napsal(a):
no teda to je dobré, když tak odpadne šichta
Já měla holčí ještě u Čipa. I když to neměla celý den, jen dvě a půl hoďky, tak než má sedět doma..vzala jsem Darése s ní tam a cestou zpět domů se stavila pro rohlíky a jak jsem před pátou pro ni šla, tak jsem zase vzala Fabbyho
Snad se zítra povede odpoledne vyjížďka
Jo je to milé překvapení nejít do práce
Tak jsem si teď dala hodinovou vanu a je mi fajn
blanche
napsal(a):
No to Ti fakt závidím Zuzi
Já už v háku
Navíc mi ráno volali a jdu teď místo 2 nočních 3 - taky super ...
Ale umažou mi jí v sobotu
Tak co, těšíš na foto ?
Něco tu mám - chceš ukázku ?
Ahoj Blani jasně, že chci ukázku.
No když jsme Atreje doma vyložili byste nevěřili jakou měl radost, že je doma a nebude ho nikdo týrat
naftalinka
napsal(a):
Ahoj Blani jasně, že chci ukázku.
No když jsme Atreje doma vyložili byste nevěřili jakou měl radost, že je doma a nebude ho nikdo týrat
JJ, teďka jsem to četla zevčera ... No, se mu ani nedivím ...
Snad Andy není tak rozčarovaná, co ?
Třeba jim bude vyhovovat jiná metoda a bude to OK ...
Tak jdu nahrabat foto
Já dorazila pak v tu neděli za Bárou až v 5hodin večer - tma vichr ... chodila bez sedla po příjezdové cestě a lítala jak pako
lucky
napsal(a):
Tak a je to tu
lucky
napsal(a):
lucky
napsal(a):
naftalinka
napsal(a):
jeeeeeeeeeeee Atrej!!!!!!!!!!!!!
No jsou super!!!!!!!!!!!!!
Fakt ?
Snažila jsem se ...
Zatím jsem je jen stáhla a pár jsem jich upravila ...
Ale přilítla jsem domů dneska večer ... Tak zítra na to vlítnu více
Škoda, že tu neděli už pršelo
Docela škoda ... Těšila jsem se na další focení
naftalinka
napsal(a):
Jsou fakt super!!!!!!!!! Se mi mooooc líbí
Mám jich šílenou hromadu
Ale Strej je fakt model
Už jen vidím tu pláž nebo ohrádku
blanche
napsal(a):
Mám jich šílenou hromadu
Ale Strej je fakt model
blanche
napsal(a):
Mám jich šílenou hromadu
Ale Strej je fakt model
no třeba se na tu pláž jednou s Atrejem podíváme takže tě každopádně vemem s sebou
Hale mohla by jsi mi ty fota hodit na CD??
A až bude lepší počas jako třeba jaro tak musíš přijet a nafotíme oba uličníky, joooo??????
naftalinka
napsal(a):
no třeba se na tu pláž jednou s Atrejem podíváme takže tě každopádně vemem s sebou
Hale mohla by jsi mi ty fota hodit na CD??
A až bude lepší počas jako třeba jaro tak musíš přijet a nafotíme oba uličníky, joooo??????
No, to by bylo super
Sic nevím, jak se k vám dostat, ale ráda bych nafotila
Na CD klidně hodím
Tady je jich více ...
http://blanchee.rajce.idnes.cz/Atrej _Shagya_hrebec_-_leden_08/
Jen škoda občasných stínů a vždy ho zajímalo něco, co bylo jiným směrem
blanche
napsal(a):
JJ, přestě tak ... To bylo ještě světlo ...
Pak to bylo v kopru
Ale jako výlet dobrý a poučný, co ?
Dneska na Báru vzala asi po 1/4 roku uzdečku - nasraností nedutala
Jako zkušenost to byla určitě, nelituju toho, ale tréninkovou metodu nechám nadále na mojí trenérce, který si od víkendu vážím ještě víc a musim jí to napsat, páč jsem jí ještě nesdělila jaký bylo soustředění
No ta poslední fotka je hustááááááááááá a na stránky se juknu hned jak si pročistím maila
no po takový době uzdečku...........
naftalinka
napsal(a):
Jako zkušenost to byla určitě, nelituju toho, ale tréninkovou metodu nechám nadále na mojí trenérce, který si od víkendu vážím ještě víc a musim jí to napsat, páč jsem jí ještě nesdělila jaký bylo soustředění
No ta poslední fotka je hustááááááááááá a na stránky se juknu hned jak si pročistím maila
no po takový době uzdečku...........
noooo mooooooc hustá fotka ta poslední, nemůžu ani uvěřit jak jsi to takhle vystihla ten okamžik a ani nevěřim, že je to můj Atrejek, to miminko!!!!!!!!!!!!!!!!
naftalinka
napsal(a):
noooo mooooooc hustá fotka ta poslední, nemůžu ani uvěřit jak jsi to takhle vystihla ten okamžik a ani nevěřim, že je to můj Atrejek, to miminko!!!!!!!!!!!!!!!!
JJ, ale za to ucho bych si dala facku hned
naftalinka
napsal(a):
hale my neskušení si toho ani nevšimnem, kdybys mě na to neupozornila tak o uchu nic nevim, sem si toho vůbec nevšimla
NO, mě to zamrzí, to víš
Musím si to i zkritizovat - o nedostatkách také vím
naftalinka
napsal(a):
není zač a jak to jde v práci????? neotravujou moc a co ten pan hlídač už se ptal jak to dneska chceš??????
NO, naštěstí zatím nikdo nedorazil ... Ale ještě chvíli a bude tu někdo ...
Doufám v to, že ne můj oblíbenec
Zatím docela klid
Ale ať je už ráno ... Žádná sláva
blanche
napsal(a):
NO, naštěstí zatím nikdo nedorazil ... Ale ještě chvíli a bude tu někdo ...
Doufám v to, že ne můj oblíbenec
Zatím docela klid
Ale ať je už ráno ... Žádná sláva
aaaa plnokrevný hřebeček, že???
na stránku už jsem se koukla jen z poloviny teď jsu napsat 2 maily a shlídnu druhou polovinu
Teď mi psala kámoška přes icq, že byla v nemocnici. měla nějakej zánět v krku, horečky, ale švihla s sebou a zapadl jí jazyk. Tak jí hned vezli!!!!! Ona je taková, že když vidí krev nebo jí neni dobře hned s sebou svihne a má trochu epileptický záchvaty ale epilepsii nemá. Už nám takhle párkrát skolabovala u koní, ale todle je vrchol s tím jazykem
naftalinka
napsal(a):
aaaa plnokrevný hřebeček, že???
na stránku už jsem se koukla jen z poloviny teď jsu napsat 2 maily a shlídnu druhou polovinu
Teď mi psala kámoška přes icq, že byla v nemocnici. měla nějakej zánět v krku, horečky, ale švihla s sebou a zapadl jí jazyk. Tak jí hned vezli!!!!! Ona je taková, že když vidí krev nebo jí neni dobře hned s sebou svihne a má trochu epileptický záchvaty ale epilepsii nemá. Už nám takhle párkrát skolabovala u koní, ale todle je vrchol s tím jazykem
JJ, to je ten druhý hřebčák
Konkurence Atreje
Chuděra kámoška ...
Snad je už OK ... fakt radost, co ?
Tak tu mám hlídače - naštěstí je to někdo jiný
lucky
napsal(a):
Já taky doufám ...
Snad najde jinou a méně drastickou cestičku s Elí - moc bych jí to přála ...
blanche
napsal(a):
Já taky doufám ...
Snad najde jinou a méně drastickou cestičku s Elí - moc bych jí to přála ...
Tady jim to ale sluší!!!!!!!!!!!
No to myslim, že najde každej. Já třeba s mojí trenérkou pracujeme uplně jinak, snažíme se tomu koni vše ulehčit a vyhovět mu a ne hned teď tě zlomíme a budeš nás poslouchat!!! A tak je to i s Elí tak jako Atrej je vysoko v krvi a na hubu mooc opatrná a to se tomu musí vše přizpůsobit. Dyť ta kobyla byla celá na nervi
naftalinka
napsal(a):
Tady jim to ale sluší!!!!!!!!!!!
No to myslim, že najde každej. Já třeba s mojí trenérkou pracujeme uplně jinak, snažíme se tomu koni vše ulehčit a vyhovět mu a ne hned teď tě zlomíme a budeš nás poslouchat!!! A tak je to i s Elí tak jako Atrej je vysoko v krvi a na hubu mooc opatrná a to se tomu musí vše přizpůsobit. Dyť ta kobyla byla celá na nervi
... Tady na té fotce jim to ale fakt sluší, co ?
Nebo mě to tak tedy přijde ...
Má pěkně tu hlavu ...
Ale já drezuře extra nerozumím
blanche
napsal(a):
Hledala a hledala a nenašla ... zkoušela všelijak
tady jsou... Jsem z pracantek ,ale občas mrknu za Andrej i semka
http://www.leonhard.cz/
naftalinka
napsal(a):
hmmm hezké, že a ustájení není ani tak drahý
Mě se otevřela jen šedá stánka a nic tam - taky pěkné - propracované
Asi to tu PC nepobírá
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ahojky,
vítám pracující lid
Mě se to naštěstí krátí, ale mžourám tu neskutečně ...
Těším se do postýlky
Dobré ránko! Moc pěkné fotečky . Tak teda střídám no, ale ta chuť do toho....
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Moc pěkné fotečky . Tak teda střídám no, ale ta chuť do toho....
Dobré ránko všem
Já se prostě nevyspim i kdybych chtěla já nevim jak. Včera mě probudila kamarádka ještě před 8, že jde za školu a jestli může dorazit, tak jí nenechám záškolačit venku na mrazu, že!!!!??? A dneska mi pro změnu už píšou 2 záškolačky, ale ty sedí v nonstopu, takže ať si sedí ale pak jsem měla ještě jeden telefon a ve finále do toho všeho sousedka pod náma pustila muziku a ne zrovna na potichu!!!!!!!!!!!!!!
naftalinka
napsal(a):
Dobré ránko všem
Já se prostě nevyspim i kdybych chtěla já nevim jak. Včera mě probudila kamarádka ještě před 8, že jde za školu a jestli může dorazit, tak jí nenechám záškolačit venku na mrazu, že!!!!??? A dneska mi pro změnu už píšou 2 záškolačky, ale ty sedí v nonstopu, takže ať si sedí ale pak jsem měla ještě jeden telefon a ve finále do toho všeho sousedka pod náma pustila muziku a ne zrovna na potichu!!!!!!!!!!!!!!
Jůůůů, to znám ... Nejlepší je, když třeba sousedka stěhuje nábytek nademnou a já chci spát po noční
Nebo zvoní pošťačka a vysměje se mi, že jsem v 11h v županu - to taky žeru
lucky
napsal(a):
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Ahoj! teda to jsou krááásné fotky ! tahle nemá chybu! A ta s Elí v hale taky je nádherná. JInak musím říct...no jo....arabáš...exhibouš
..jako všichni
Ahoj, teď jsem akorát dorazila domů z práce a dovařila večeři bych se z té práce občas picla
.....jinak super fotečky, musím také pochválit
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj, teď jsem akorát dorazila domů z práce a dovařila večeři bych se z té práce občas picla
.....jinak super fotečky, musím také pochválit
Oooo, děkuji moc
Snažila jsem se ...
Kvůli tomu jsem tam i jela
lucky
napsal(a):
Dobré ranko ...
Tak kdopak to tu dneska převezme ?
Já jsem po noční a před noční a jedu se podívat na Barču ...
Snad nikde neusnu
blanche
napsal(a):
Dobré ranko ...
Tak kdopak to tu dneska převezme ?
Já jsem po noční a před noční a jedu se podívat na Barču ...
Snad nikde neusnu
Ráno raníčko!!!
Tak já to tedy převezmu a kdo se mnou??
Já jsem taky po noční a ke koníkům jedu až odpol.
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
Ráno raníčko!!!
Tak já to tedy převezmu a kdo se mnou??
Já jsem taky po noční a ke koníkům jedu až odpol.
Já jsem tu taky, pracovně, jak jinak
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Já jsem tu taky, pracovně, jak jinak
Už jsem tu taky, poslední 2 dny mi šéf nakládá tolik práce, že makám jak barevná a nestíhám se ani pořádně najíst.
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Tak to musíte šidit tu práci
A jak se vám jinak vede krom toho, že furt makáte Mě čeká víkend v práci, takže nic moc
No, kdybych to měla nějak shrnout, tak asi naprd . Venku počasí nic moc, člověk tráví celý den v práci a ještě k tomu musí makat
, od soboty jsem si nezajezdila, jelikož je ošklivo, akorát včera bylo pěkně, ale to jsem byla v práci do dlouho. Jsem trošku nakřáplá, ale docela úspěšně s tím bojuju. Na víkend se vcelku těším, ale jedeme na svatbu docela daleko, takže mě to vcelku štve, bude zase celý víkend včudu. Tyhle společenské akce nejsou moje hobby, kór v lednu, když je venku tak hnusně. A to tom, že tam člověk skoro nikoho nezná, ani nemluvě.
zvířátková
napsal(a):
No, kdybych to měla nějak shrnout, tak asi naprd . Venku počasí nic moc, člověk tráví celý den v práci a ještě k tomu musí makat
, od soboty jsem si nezajezdila, jelikož je ošklivo, akorát včera bylo pěkně, ale to jsem byla v práci do dlouho. Jsem trošku nakřáplá, ale docela úspěšně s tím bojuju. Na víkend se vcelku těším, ale jedeme na svatbu docela daleko, takže mě to vcelku štve, bude zase celý víkend včudu. Tyhle společenské akce nejsou moje hobby, kór v lednu, když je venku tak hnusně. A to tom, že tam člověk skoro nikoho nezná, ani nemluvě.
hmmm tak to chápu. Já bych potřebovala tak měsíční dovolenou a o tý si můžu nechat zdát. No jediný na co se teď můžu těšit jsou Alpy, ale tam jedu až na konci března!!!! A do tý doby musim nějak přežít. A v práci to taky stojí zavelký h........
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
hmmm tak to chápu. Já bych potřebovala tak měsíční dovolenou a o tý si můžu nechat zdát. No jediný na co se teď můžu těšit jsou Alpy, ale tam jedu až na konci března!!!! A do tý doby musim nějak přežít. A v práci to taky stojí zavelký h........
Přesně tak, já mám navíc ještě nevyčerpanou dovču z minulého roku, takže mám teď zásobu 26 a půl dne. Jenže si tady ani o to říct jen tak (bez oprávněného odjezdu na dovču) ani netroufnu, nemám kuráž, navíc šéfík se snaží co nejvíc mě zaměstnat i zcela nepotřebnýma úkolama, takže mi nedává moc možností .
zvířátková
napsal(a):
Přesně tak, já mám navíc ještě nevyčerpanou dovču z minulého roku, takže mám teď zásobu 26 a půl dne. Jenže si tady ani o to říct jen tak (bez oprávněného odjezdu na dovču) ani netroufnu, nemám kuráž, navíc šéfík se snaží co nejvíc mě zaměstnat i zcela nepotřebnýma úkolama, takže mi nedává moc možností .
tak to já mám ještě 34 dní dovolený
Asi mám štěstí v tom, že v práci mě nikdo nebuzeruje, jsem furt venku a mám jí jasnou tu práci, jezdím v autě a buď někoho chytnu a dám mu pokutu nebo ne. Ale šlapou nám na hlavy nezkutečným způsobem, chtěj po nás furt víc a víc a nebo samý nesmysli na víc.
naftalinka
napsal(a):
tak to já mám ještě 34 dní dovolený
Asi mám štěstí v tom, že v práci mě nikdo nebuzeruje, jsem furt venku a mám jí jasnou tu práci, jezdím v autě a buď někoho chytnu a dám mu pokutu nebo ne. Ale šlapou nám na hlavy nezkutečným způsobem, chtěj po nás furt víc a víc a nebo samý nesmysli na víc.
Tak já pádím za koníkama, se zatím mějte
lucky
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem tu zase
Mezi nočníma jsem byla u Barči - chvíli jsme courali venku, ale zase jednou kašlala, tak jsme šly hlavně v kroku ...
Snad to má už lepší ...
Doma pak dostala čajík
Zuzi, prosím, pošli mi pak adresu, ju ?
Mám pro tebe to CD s Atrejem
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem tu zase
Mezi nočníma jsem byla u Barči - chvíli jsme courali venku, ale zase jednou kašlala, tak jsme šly hlavně v kroku ...
Snad to má už lepší ...
Doma pak dostala čajík
Zuzi, prosím, pošli mi pak adresu, ju ?
Mám pro tebe to CD s Atrejem
Ahojky pracantko!
Jak to neseš? Já jsem tam dneska tvrdla pomalu do čtyř, takže u koníků jsem si to opět ani neužila, Gratníkovo páníček je zase dává pást se na pole za ohradu, Grantíka navolno a ti dva jsou uvázaní. Jsme tam spolu drbali, já seděla na bobku, Čiki se za mnou přihnal a sám od sebe mi dal několik pus, ale jakých, to jsem čučela, koukal jako andílek. No herec . Jsem se mu vysmála, jak mě lakuje... Když jsem tam přišla, tak se ani neotočil a dlabal na mě, když tam byla kolem samá tráva. No a pak to takhle na mě hraje.
zvířátková
napsal(a):
Ahojky pracantko!
Jak to neseš? Já jsem tam dneska tvrdla pomalu do čtyř, takže u koníků jsem si to opět ani neužila, Gratníkovo páníček je zase dává pást se na pole za ohradu, Grantíka navolno a ti dva jsou uvázaní. Jsme tam spolu drbali, já seděla na bobku, Čiki se za mnou přihnal a sám od sebe mi dal několik pus, ale jakých, to jsem čučela, koukal jako andílek. No herec . Jsem se mu vysmála, jak mě lakuje... Když jsem tam přišla, tak se ani neotočil a dlabal na mě, když tam byla kolem samá tráva. No a pak to takhle na mě hraje.
Ahojky,
no nic moc ...
Jsem dost nevyspalá a vůbec se mi sem nechtělo
Navíc jsem byla na chalupě a nenašla jsem kocoura - prolezla jsem všechno a nikde :´(
Tak mám nervíky ... Snad je jen někde zatoulaný ...
Achjoooo :(
By mě asi jinak trefilo ...
Snad jen někde okukuje kočičí baby ... kéž by ...
Ale nezdá se mi to ...
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ahojky,
no nic moc ...
Jsem dost nevyspalá a vůbec se mi sem nechtělo
Navíc jsem byla na chalupě a nenašla jsem kocoura - prolezla jsem všechno a nikde :´(
Tak mám nervíky ... Snad je jen někde zatoulaný ...
Achjoooo :(
By mě asi jinak trefilo ...
Snad jen někde okukuje kočičí baby ... kéž by ...
Ale nezdá se mi to ...
Hm, vůbec se Ti nedivim. Se mnou zase bojujou bacili, bestie jedny. Začala mi rýma jak trám. Neboj, kočičák se vrátí. Se určitě zatoulal někde na záletech....
blanche
napsal(a):
No, doufám, ale moc klidu z něho nemám
Jestli se mi vrátí, tak ho utrápím láskou
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ten bude uchmuchlanej ...
No, já dokoukala četníka a pakuju se do hajan. Mám hlavu jak střep, je mi nanic . Tak dobrou, Blaní, ať Ti to pěkně uteče, schrupni si taky, budeš mít aspoň klid
Jo a super fotečky
zvířátková
napsal(a):
Ten bude uchmuchlanej ...
No, já dokoukala četníka a pakuju se do hajan. Mám hlavu jak střep, je mi nanic . Tak dobrou, Blaní, ať Ti to pěkně uteče, schrupni si taky, budeš mít aspoň klid
Jo a super fotečky
Díky za podporu ... Budu doufat ... Pak ho zmuchluju ... Doufám ...
No dneska mám plnou halu hostů - pařej tu
Hluk neskutečnej ...
Hlavu jak střep z nich budu mít za chvíli taky
Tak ať boj s bacilama vyhraješ
Tak papa, dobrou noc
zvířátková

blanche
napsal(a):
Díky za podporu ... Budu doufat ... Pak ho zmuchluju ... Doufám ...
No dneska mám plnou halu hostů - pařej tu
Hluk neskutečnej ...
Hlavu jak střep z nich budu mít za chvíli taky
Tak ať boj s bacilama vyhraješ
Tak papa, dobrou noc
Dobré ránko! Tak je tady střídání, ale cítí se víc než mizerně. Fakt to stojí zaprd .
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Tak je tady střídání, ale cítí se víc než mizerně. Fakt to stojí zaprd .
Ale fakt mě fascinuje to, že když je člověku zle a ještě musí být dlouho v práci, tak že je venku tak krásně, sluníčko svítí, azuro. Mě tam nahože fakt nemají rádi...
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Ale fakt mě fascinuje to, že když je člověku zle a ještě musí být dlouho v práci, tak že je venku tak krásně, sluníčko svítí, azuro. Mě tam nahože fakt nemají rádi...
Ahoj Leo,
to mi povídej, od víkendu se cítím, jak zmlácená a vycuclá bez energie. V pondělí jsem dala blbá Elí volno, ta nevzdělanost, takže jsem včera dostala zprďana od stájové trenérky v úterý jsem ji chtěla vzít na lonž, aby se uvolnila a protáhla, zrovna bylo venku krááásně a já musela do půl osmý tvrdnout v práci
bych se z toho po...., takže jsem tam jela až včera a to bylo samo hnusně
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Ahoj Leo,
to mi povídej, od víkendu se cítím, jak zmlácená a vycuclá bez energie. V pondělí jsem dala blbá Elí volno, ta nevzdělanost, takže jsem včera dostala zprďana od stájové trenérky v úterý jsem ji chtěla vzít na lonž, aby se uvolnila a protáhla, zrovna bylo venku krááásně a já musela do půl osmý tvrdnout v práci
bych se z toho po...., takže jsem tam jela až včera a to bylo samo hnusně
Ahojky Andrejko!
Mě to povídej, já byla venku naposledy v sobotu. Od té doby nic. A s tím, jak jsem furt v práci, venku je pak jak na potvoru hnusně a ještě je mi dost zle, se asi jen tak ven nedostanu.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Ahojky Andrejko!
Mě to povídej, já byla venku naposledy v sobotu. Od té doby nic. A s tím, jak jsem furt v práci, venku je pak jak na potvoru hnusně a ještě je mi dost zle, se asi jen tak ven nedostanu.
No taky se o mě pokouší nějaký bacily, ale doufám, že tomu zdárně odolám. Ježiš mě to tu neba kolegyně má opět nemocný dítě, tak tu jsem sama, práce hotová, tak už jenom telefony, celkem vopruz. Odpolko má dorazit kovář, tak snad budeme brzo hotový, ještě chci stihnout vylonžovat a doma mám potom ještě další práci - brigošku, to je na palici
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No taky se o mě pokouší nějaký bacily, ale doufám, že tomu zdárně odolám. Ježiš mě to tu neba kolegyně má opět nemocný dítě, tak tu jsem sama, práce hotová, tak už jenom telefony, celkem vopruz. Odpolko má dorazit kovář, tak snad budeme brzo hotový, ještě chci stihnout vylonžovat a doma mám potom ještě další práci - brigošku, to je na palici
No mě zničila druhá vlna, první jsem odolala, ale druhá mě dost položila. Od včerejšího večera jsem dost zničená. A teď tu tak přemýšlím, jestli jsem nepodcenila množství papírových kapesníků, co jsem si vzala do práce...
Mě to taky neba, ale aspoň mám dneska už pár hodin klid, ty předchozí dva dny mě úplně oddělaly. Ono je práce zabaví, ale né když jí člověk dostane tolik.
zvířátková
napsal(a):
No mě zničila druhá vlna, první jsem odolala, ale druhá mě dost položila. Od včerejšího večera jsem dost zničená. A teď tu tak přemýšlím, jestli jsem nepodcenila množství papírových kapesníků, co jsem si vzala do práce...
Mě to taky neba, ale aspoň mám dneska už pár hodin klid, ty předchozí dva dny mě úplně oddělaly. Ono je práce zabaví, ale né když jí člověk dostane tolik.
Ahoj, tak jsem dorazila z Prahy a už nic nehodlám dělat jen se doma válet a hotovo!!!!!!!
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
Ahoj, tak jsem dorazila z Prahy a už nic nehodlám dělat jen se doma válet a hotovo!!!!!!!
Ahoj,
tak to se máš, to ti závidím, já se od té doby, co jsem dorazila domů nezastavila, doma ještě brigoška navíc, v úterý do půl osmý v práci, no mazec
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj,
tak to se máš, to ti závidím, já se od té doby, co jsem dorazila domů nezastavila, doma ještě brigoška navíc, v úterý do půl osmý v práci, no mazec
No to já se nezastavila od začátku ledna. Já včera po noční jela odpol ke koním spala jsem tam a brzo ráno vstávala, abych ještě stihla vylonžovat hřebce a bejt v 9 hodin na Kladně připravená k odjeszdu do Prahy. Takže ráno když mi zvonil budík v 5,30 se mi vůbec vstávat ale nechtělo!!!!!
Takže teď budu až do rána lenošit a čeká mě víkend v práci
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
No to já se nezastavila od začátku ledna. Já včera po noční jela odpol ke koním spala jsem tam a brzo ráno vstávala, abych ještě stihla vylonžovat hřebce a bejt v 9 hodin na Kladně připravená k odjeszdu do Prahy. Takže ráno když mi zvonil budík v 5,30 se mi vůbec vstávat ale nechtělo!!!!!
Takže teď budu až do rána lenošit a čeká mě víkend v práci
Tak já už jsem doma. Teď bych měla jít vařit, ale jednak vůbec nevím, co a jednak jsem dost líná. Šéf dneska usoudil, že vypadám tak blbě, že si radši mám zítra vzít dovolenou a být s tou chřipajznou doma. Tak jsem fakt ráda, jelikož je mi bídně.
zvířátková
napsal(a):
Tak já už jsem doma. Teď bych měla jít vařit, ale jednak vůbec nevím, co a jednak jsem dost líná. Šéf dneska usoudil, že vypadám tak blbě, že si radši mám zítra vzít dovolenou a být s tou chřipajznou doma. Tak jsem fakt ráda, jelikož je mi bídně.
No vidiš, konečně rozumnej nápad od šéfa Tak se hlavně vylež ať je ti líp. Já jsem te´d pospávala během odpoledne
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
No vidiš, konečně rozumnej nápad od šéfa Tak se hlavně vylež ať je ti líp. Já jsem te´d pospávala během odpoledne
Mi povídej, tak často se to nestává, ale pst
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
jasně, tak co už jsi uvařila
Nejlepší je namazanej chleba!!!!
Já to mám jednoduchý, pro nikoho vařit nemusim a když chci teplý jídlo tak jdu mamince
Budeš se divit, ale zase to nakonec vyhrála pizza . Jsem já to ale kuchtík
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
no vidiš taky dobrý a teplýTo já to mám teď na celej víkend pořešený, jelikož jsem v práci a tam chodíme na obídky, budu mít celej víkend teplý papání do bříška
To máš dobrý, to u mě to holt nejde. Musim být přes poledne v práci, stejně bych se neměla jak do města dostat, je to mimo centrum. I když je fakt, že jsem navíc hodně vybíravá, takže bych jedla furt jedno a to samé. Ten můj dříve chodil, ale časem si začal stěžovat, že jsem ho rozmazlila a už si na každý oběd mimo domov stěžuje. Občas si někam zaskočí, ale to má stejně jídlo brzy, takže pak se mnou jí. Ale je tam výhoda, že si může dát něco, co já nevařim, jelikož to nejim.
zvířátková
napsal(a):
To máš dobrý, to u mě to holt nejde. Musim být přes poledne v práci, stejně bych se neměla jak do města dostat, je to mimo centrum. I když je fakt, že jsem navíc hodně vybíravá, takže bych jedla furt jedno a to samé. Ten můj dříve chodil, ale časem si začal stěžovat, že jsem ho rozmazlila a už si na každý oběd mimo domov stěžuje. Občas si někam zaskočí, ale to má stejně jídlo brzy, takže pak se mnou jí. Ale je tam výhoda, že si může dát něco, co já nevařim, jelikož to nejim.
no jo žrádlo, věčný téma!!!!
O jídle se dycky bavíme když se v práci nudímeProbereme co kdo vařil, co by jsme si dali a co máme nejradši a jak co vaříme a připravujeme a taaaak....
a když už začneme hodně slintat tak změníme téma
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
no jo žrádlo, věčný téma!!!!
O jídle se dycky bavíme když se v práci nudímeProbereme co kdo vařil, co by jsme si dali a co máme nejradši a jak co vaříme a připravujeme a taaaak....
a když už začneme hodně slintat tak změníme téma
Tak to já mám v práci blbý - jsem tam sama .
zvířátková

lucky
napsal(a):
No jo no, někdy je to naprd, někdy to jde. Člověk by taky musel chytnout někoho, s kým by si rozumněl, jinak je to na nic. Mám klid, ale pokecala bych si ráda no. Ještě, že je to icq, na které šéf nadává, ale prý jenom na mě za mými zády .
zvířátková
napsal(a):
No jo no, někdy je to naprd, někdy to jde. Člověk by taky musel chytnout někoho, s kým by si rozumněl, jinak je to na nic. Mám klid, ale pokecala bych si ráda no. Ještě, že je to icq, na které šéf nadává, ale prý jenom na mě za mými zády .
aby se taky nepos.....l!!!!!! ty šéfové jsou občas přehnaný
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
aby se taky nepos.....l!!!!!! ty šéfové jsou občas přehnaný
To víš, se nezavděčíš, i když to máš jako "zábavu" ve volných chvílích. Neřeknu, kdybych si tam psala a nic nedělala, ale tak to neni, takže co.
Tak já se pomalu rozloučim, už na mě přišla výtka, že jako marod mám být v posteli a né sedět u ifauny, tak holt budu poslouchat no, je fakt, že je mi furt hůř a hůř. Ale nejsem chlap, takže jen tak neumírám . Tak se mějte krásně! Dobrou noc!
zvířátková
napsal(a):
To víš, se nezavděčíš, i když to máš jako "zábavu" ve volných chvílích. Neřeknu, kdybych si tam psala a nic nedělala, ale tak to neni, takže co.
Tak já se pomalu rozloučim, už na mě přišla výtka, že jako marod mám být v posteli a né sedět u ifauny, tak holt budu poslouchat no, je fakt, že je mi furt hůř a hůř. Ale nejsem chlap, takže jen tak neumírám . Tak se mějte krásně! Dobrou noc!
papapaaa ano my ženy vydržíme vše!!!!!!!
naftalinka
napsal(a):
A je tu ještě někdo?????? nebo jsem tu zbyla sama
Tak vás tedy zdravím, přeju dobré ráno a pádím do práce
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Tak vás tedy zdravím, přeju dobré ráno a pádím do práce
Dobré ránko! Tak už jsem tu, ráno jsem vstávala v osm, jelikož ušina byla vzteky bez sebe, že ještě nedostala snídani. Kousala klec, ale sranda, že jsem jí nechala asi půl hodinky, než jsem vstala a furt přidávala na nervech, že už to nakonec byly zvuky, že tu klec snad zboří . No, umírala hlady, to je jasné, jsem šílená tyranka
. Tak jsem pak chvílema polehávala, vždycky se tak po půl hodině budím tím, že se dusím. Stojí to teda vcelku zaprd. Teď jsem měla budíček, že abych začala už pomalu pracovat na obědě. Tak jdu dělat smažáka a kaši....
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Tak už jsem tu, ráno jsem vstávala v osm, jelikož ušina byla vzteky bez sebe, že ještě nedostala snídani. Kousala klec, ale sranda, že jsem jí nechala asi půl hodinky, než jsem vstala a furt přidávala na nervech, že už to nakonec byly zvuky, že tu klec snad zboří . No, umírala hlady, to je jasné, jsem šílená tyranka
. Tak jsem pak chvílema polehávala, vždycky se tak po půl hodině budím tím, že se dusím. Stojí to teda vcelku zaprd. Teď jsem měla budíček, že abych začala už pomalu pracovat na obědě. Tak jdu dělat smažáka a kaši....
Ahoj, jé smažák a kaši bych si dala, já mám dneska kuřecí rizoto, tak se na to celkem těším
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Ahoj, jé smažák a kaši bych si dala, já mám dneska kuřecí rizoto, tak se na to celkem těším
To jo, ale zase máš to rizoto bez práce, ne?
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
To jo, ale zase máš to rizoto bez práce, ne?
Jasně, to jsem koupila včera si, to jsem si dala bramborovou kaši s holanďákem a na dnešek koupila rizoto, protože musím zajet do kauflandu nakoupit nějaký věci o oběd. pauze, abych se s tím nezdržovala odpolko
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jasně, to jsem koupila včera si, to jsem si dala bramborovou kaši s holanďákem a na dnešek koupila rizoto, protože musím zajet do kauflandu nakoupit nějaký věci o oběd. pauze, abych se s tím nezdržovala odpolko
Tak já už dravou zvěř nakrmila a teď budu muset jít trošku uklízet. Beze mě se to fakt neudělá, to je k vzteku... Oni když se do toho bordeláření dají všichni čtyři, tak to stojí za to, beze mě by tu nepřežili
.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Tak já už dravou zvěř nakrmila a teď budu muset jít trošku uklízet. Beze mě se to fakt neudělá, to je k vzteku... Oni když se do toho bordeláření dají všichni čtyři, tak to stojí za to, beze mě by tu nepřežili
.
No Leo, já myslím, že přežili, ale ty by ses potom týden nezastavila Jinak teda koukám, že si na tom stejně, sice doma, ale stejně se nezastavíš jako já
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No Leo, já myslím, že přežili, ale ty by ses potom týden nezastavila Jinak teda koukám, že si na tom stejně, sice doma, ale stejně se nezastavíš jako já
Přesně, taky máte doma tak "nefunkční" chlapy?
Jo jo, přesně, pro mě neni "doma" odpočinek. Je fakt, že uklízení svého mě vcelku baví, ale když je člověku zle, tak se mu do toho nechce. Já jsem zjistila, že si člověk musí každý den něco málo udělat, jakmile by týden nic nedělal, pak by se nezastavil celý víkend. Holt zvěrstvo a chlap, který kam co položí, tam to nechá a vůbec ho to netrápí.
lucky
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem zase tu ...
Včera a dneska s kámoškou a koňma venku - docela to šlo ...
Báře je snad už líp
Kočičáka jsem už ořvala a byla jsem z toho špatná ...
A lidi - kočičák je zpět
Sice jsem ho neviděla, ale přítel jo
Mám ho alespoň na MMS ... jsem zářila jak sluníčko ...
Jen škoda, že ho nemohla pomuchlat ...
Doma si už klepou na čelo ...
No, já ty zvířáky mám prostě ráda ... mám je asi jako svoje děti
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem zase tu ...
Včera a dneska s kámoškou a koňma venku - docela to šlo ...
Báře je snad už líp
Kočičáka jsem už ořvala a byla jsem z toho špatná ...
A lidi - kočičák je zpět
Sice jsem ho neviděla, ale přítel jo
Mám ho alespoň na MMS ... jsem zářila jak sluníčko ...
Jen škoda, že ho nemohla pomuchlat ...
Doma si už klepou na čelo ...
No, já ty zvířáky mám prostě ráda ... mám je asi jako svoje děti
Ahoj!!!!!
Já jsem už taky tu