Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2008 18:57

někdo tu hledal černého kladrubáčka za dobrý peníz

http://zvirata.bazos.cz/
inzerat/1685901/
prodam-hrebecka.php

28.1.2008 20:00

kovbojicek napsal(a):
někdo tu hledal černého kladrubáčka za dobrý peníz

http://zvirata.bazos.cz/
inzerat/1685901/
prodam-hrebecka.php

To je vtip?? Za prvé je to frísák a za druhý pochybuju, že by ho někdo prodával za 20tis... A jestli je to pravda, klidně si pro něho zítra přijedu

28.1.2008 20:04

ladys napsal(a):
To je vtip?? Za prvé je to frísák a za druhý pochybuju, že by ho někdo prodával za 20tis... A jestli je to pravda, klidně si pro něho zítra přijedu

Mno tak rozdíl mezi frísem a kladrubákem je hóóóóóóóóóóóóódně velký
Přesně tak Ládys jedu a hned

28.1.2008 20:14

memmory napsal(a):
Mno tak rozdíl mezi frísem a kladrubákem je hóóóóóóóóóóóóódně velký
Přesně tak Ládys jedu a hned

no to by me taky zajimalo jestli je to pravda, ale 2o tam je psany dvakrat...jelikoz to by byl kup stoleti

28.1.2008 20:19

radule napsal(a):
no to by me taky zajimalo jestli je to pravda, ale 2o tam je psany dvakrat...jelikoz to by byl kup stoleti

Asi jim napíšu... A ne že mi ho někdo vyfouknete před nosem!!! To bych se hodně zlobila.....

28.1.2008 20:21

radule napsal(a):

velevazene damy, moc se omlouvam, ze jsem si spletla odkazy.. tento konik je opravdu frisak a i cena byla 20 000 mel prijit k nam do staje, ale majitelka ho nakonec dala nejake sve kamaradce... kopirovala jsem mnoho odkazu naraz a proste jsem se spletla...

odkaz na toho kladrubaka který byl mimochodem moc pekny, bohuzel uz neposlu, neb na bazosi zmizel (nechapu, ale je to tak)

28.1.2008 20:21

ladys napsal(a):
Asi jim napíšu... A ne že mi ho někdo vyfouknete před nosem!!! To bych se hodně zlobila.....

...tak to uz zvedej telefon, maji tam jenom telefonni cislo a honem

28.1.2008 20:23

kovbojicek napsal(a):
velevazene damy, moc se omlouvam, ze jsem si spletla odkazy.. tento konik je opravdu frisak a i cena byla 20 000 mel prijit k nam do staje, ale majitelka ho nakonec dala nejake sve kamaradce... kopirovala jsem mnoho odkazu naraz a proste jsem se spletla...

odkaz na toho kladrubaka který byl mimochodem moc pekny, bohuzel uz neposlu, neb na bazosi zmizel (nechapu, ale je to tak)

Sakra tak to jsi mě jen zbytečně naladila jo

Přidejte reakci

Přidat smajlík