!!!!!!!! Máme tady polovinu týdne !!!!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2008 06:35

Milé pracantky dneska jsem zaspala do "práce" tak se tady hlásím jako první .

30.1.2008 07:02

memmory napsal(a):

Teda Teda..poznala jsem to dobře.... Krásné ráno, dneska jsem se nějak dobře vyspala......

30.1.2008 07:31

klawdie napsal(a):
Teda Teda..poznala jsem to dobře.... Krásné ráno, dneska jsem se nějak dobře vyspala......

che, jsem to prokoučovala..:) jsem vám založila ještě prostředek:)
Jinak Týňas, snad si udělám čas sesmolit nějaký pořádný mail....)

30.1.2008 07:45

kukinatost napsal(a):

No nazdárek děvuchy,
tak jsem byla s Leuškou jen na procházce, přijela jsem pozdě tak jsem ani jezdit nešla...spíš jsem si s ní chtěla hrát...a jelikož tak nikdo jinej nebyl tak jsem musela fotit sama...ale přimějte jí aby stále dál od vás...ještě že je naučená, že kdyz je lano na zemi tak stojí...a fakt stála

30.1.2008 07:49

kukinatost napsal(a):

Hezké ránko dámy. Středa zní určitě už mnohem lépe než pondělí V práci trčím už od 7, probírala jsem se kupou mailíků, pár z nich jsem vám poslala, docela mě pobavily. Tak třeba pro zlepšení nálady :-) Ve firmě jsem prozatím sama, to se fajně pracuje...

30.1.2008 07:56

lanika napsal(a):
Hezké ránko dámy. Středa zní určitě už mnohem lépe než pondělí V práci trčím už od 7, probírala jsem se kupou mailíků, pár z nich jsem vám poslala, docela mě pobavily. Tak třeba pro zlepšení nálady :-) Ve firmě jsem prozatím sama, to se fajně pracuje...

JJ Leníku, posílej...
Včera se nám Pepík zase pustil do oliv...je na ně ujetej...mrkejte na gurmána

30.1.2008 08:13

haisovad napsal(a):
JJ Leníku, posílej...

No teda, papouch je ale rozmazlínek.....
Holky, já si snad dneska začnu i zpívat, mě je tak krásně Snad mi vyjde vzít i Honzíka ven a podělit se sním o tu fajn náladu
Včera ji měl na oplátku on, na lonži mi dával co proto
Tady vypadá jak těhotná Honzíčka, že?

30.1.2008 08:19

haisovad napsal(a):
JJ Leníku, posílej...

Dobré ranko
Jsem šla chrupkat už v 11, tak jsem byla od sesti vzhuru a nemohla usnout...
Včera jsem byla trenovat s kamoscinyma konikama na hale a bezvadne jsem si zajezdila, mela jsem pujcenou takovou drobnejsi plnasku a musim rict ze tak pohodlny chody jsem dlouho pod sebou nemela, kobylka hodne ochotna, jemnejsi na hubu no luxus na to ze to je byvala dostihacka.. Jen sedlo jsem mela na houby, vubec jsem nedosahla na pobidky

30.1.2008 08:22

rocky napsal(a):
Dobré ranko
Jsem šla chrupkat už v 11, tak jsem byla od sesti vzhuru a nemohla usnout...
Včera jsem byla trenovat s kamoscinyma konikama na hale a bezvadne jsem si zajezdila, mela jsem pujcenou takovou drobnejsi plnasku a musim rict ze tak pohodlny chody jsem dlouho pod sebou nemela, kobylka hodne ochotna, jemnejsi na hubu no luxus na to ze to je byvala dostihacka.. Jen sedlo jsem mela na houby, vubec jsem nedosahla na pobidky

Teda Peti, hala vypadá moc luxusně Házej sem fotečky, to je nezvyk vidět tě na jiném koníkovi

30.1.2008 08:28

lanika napsal(a):
Teda Peti, hala vypadá moc luxusně Házej sem fotečky, to je nezvyk vidět tě na jiném koníkovi

Však pro mě taky ale změna je fajn nemít pod zadkem pořád to samé, ale vědět to moji opičáci tak asi žárlíí
Hala byla fajn, sice nijak moc velká, spíš dlouhá nudle ale na drezůrku ideal a i jsme si skočili.Jen ty fotky nic moc. Bylo tam blbý světlo ale ségra dělala co mohla

Tady jsem si sedla ke konci na tu druhou žirafu (Namfa)

30.1.2008 08:29

rocky napsal(a):
Však pro mě taky ale změna je fajn nemít pod zadkem pořád to samé, ale vědět to moji opičáci tak asi žárlíí
Hala byla fajn, sice nijak moc velká, spíš dlouhá nudle ale na drezůrku ideal a i jsme si skočili.Jen ty fotky nic moc. Bylo tam blbý světlo ale ségra dělala co mohla

Tady jsem si sedla ke konci na tu druhou žirafu (Namfa)

Tady Sépinka s ANdrejkou

30.1.2008 08:29

rocky napsal(a):
Tady Sépinka s ANdrejkou

A tady společně

30.1.2008 08:33

rocky napsal(a):
A tady společně

A já a Sépinka

30.1.2008 08:34

rocky napsal(a):

Detail nmaší krásné bederky

30.1.2008 08:35

rocky napsal(a):
Detail nmaší krásné bederky

a poslední Andy a Namfa

30.1.2008 08:39

rocky napsal(a):
a poslední Andy a Namfa

a tady nejaký akční než mi omdlel foták...

30.1.2008 08:40

klawdie napsal(a):
a tady nejaký akční než mi omdlel foták...

eště

30.1.2008 09:10

klawdie napsal(a):
eště

Super fotky, ikdyž ty bys, Peti , vypadala úžasně i na oslíkovi
Holky, mě je smutno

30.1.2008 09:24

lanika napsal(a):
Holky, mě je smutno

Juch děkuji

Ani to sem nedávej, taky už se mi stýskááá...breky breky breky

30.1.2008 09:24

lanika napsal(a):
Holky, mě je smutno

A v čem to vázne Leni..zvala nás lucka pak i Zuzka a co se týče mě přijedte kdykoliv...

30.1.2008 09:29

klawdie napsal(a):
A v čem to vázne Leni..zvala nás lucka pak i Zuzka a co se týče mě přijedte kdykoliv...

No však ted pojedem k te Zuzce, no né?????? Od 18.2. má volno, takže já s tím už tak nějak počítám :-) Jak jste na tom s časem děvčátka??? třeba už něco smýšlet a vymýšlet. Takže předpokládám přijedem asi přes víkend, teda mě je to fuk, ale asi jo Takže Víkend 15-17, nebo víkend 22-24.2.?

30.1.2008 09:34

lanika napsal(a):
No však ted pojedem k te Zuzce, no né?????? Od 18.2. má volno, takže já s tím už tak nějak počítám :-) Jak jste na tom s časem děvčátka??? třeba už něco smýšlet a vymýšlet. Takže předpokládám přijedem asi přes víkend, teda mě je to fuk, ale asi jo Takže Víkend 15-17, nebo víkend 22-24.2.?

JAsan beru na vědomí, ale co Luciáš, nebude jí to líto když nás pozvala první, hlavně aby taky přifrčela a co Káti přidá se též...

30.1.2008 09:40

klawdie napsal(a):
JAsan beru na vědomí, ale co Luciáš, nebude jí to líto když nás pozvala první, hlavně aby taky přifrčela a co Káti přidá se též...

Však Lucinka s tím taky počítá, že je to ted u Zuzíka. A u ní je to ted proto, že bude sama doma, Mára přeci odlít někam fuč a neměl by se jí pak kdo postarat o Molčí.... Je to tak zuzi? však nic nám neuteče, klidně se můžem srazit každý měsíc

30.1.2008 09:40

lanika napsal(a):

Tak jsem přijela z kafíčka s maminkou... to víte kocouři jsou pryč tak mají myšky prééé
Teda Péťo, raději ty fotky šimličce neukazuj aby nebyla naštvaná...fotky jsou luxusní
Jinak já jsem dneska byla od tří do půl páte vzhůru, žehlila jsem prádlo a pak jsem šla zase spát a usnula jsem...dokonce jsem v pohodě, nejsem ani unavená.
Leníku, oba termíny mám totál zasekané. V termínu 16.února mám sraz koňáku z bývalého JK (nejde tam nejít, ty lidičky některé jsem fakt neviděla cca 12 let).
A v termínu 23.února máme koňáckej ples...to už jsem slíbila spoustě lidí že jdu...sakra, proč nemá víkend třebas pět dní.
Jo a včera jsem s Tomajsem mluvila o mini dovče...tak v termínu od 7 do 11 květence jedeme do Holandska...pokoukat na rozkvetlé tulipány...za kamarádkou, která tak je u frísáků...se moc těším. Budu fotit jako vo život no vždyť mě znáte
Oslíček Leuš

30.1.2008 09:59

klawdie napsal(a):

Chi, já teď doma nemůžu moc dráždit, bo přítel už chce mít udělané bydlení "do čista" a přes týden to nějak nedávám, takže to zůstává na ty víkendy. Ale do HK někdy musím tak jak tak, už to slibuju klukům od konce školy a ještě jsem tam nebyla, takže snad někdy duben-květen-červen by mohl být reálný

30.1.2008 10:00

strelish napsal(a):
Chi, já teď doma nemůžu moc dráždit, bo přítel už chce mít udělané bydlení "do čista" a přes týden to nějak nedávám, takže to zůstává na ty víkendy. Ale do HK někdy musím tak jak tak, už to slibuju klukům od konce školy a ještě jsem tam nebyla, takže snad někdy duben-květen-červen by mohl být reálný

jo jo řešilo se to už dávno, tak hlAVNĚ ABY JSME SE NĚJAK SEŠLI...CAPS FUJ

30.1.2008 10:48

memmory napsal(a):

Uff, tak jsem se překonala a zvedla telefon a domluvila připouštění pro letošek Jak já nesnáším telefonování, brr.

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=103019

30.1.2008 10:52

strelish napsal(a):
Uff, tak jsem se překonala a zvedla telefon a domluvila připouštění pro letošek Jak já nesnáším telefonování, brr.

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=103019

Teda ten máá "frňáček" , ale jinak je krásnej

30.1.2008 10:54

rocky napsal(a):
Teda ten máá "frňáček" , ale jinak je krásnej

No asi nejlepší v rozumné vzdálenosti. Jeden hřebec stojí blíž, ale ten vypadá spíš jak nohaté ČTčko, a to se mi teda ani trochu nelíbí. Nejsem pro extrémní klabonosy, ale přece jen kladrubák by měl vypadat trošku jak kladrubák - celkovou stavbou těla a nejak bůhvíco

30.1.2008 11:18

strelish napsal(a):
No asi nejlepší v rozumné vzdálenosti. Jeden hřebec stojí blíž, ale ten vypadá spíš jak nohaté ČTčko, a to se mi teda ani trochu nelíbí. Nejsem pro extrémní klabonosy, ale přece jen kladrubák by měl vypadat trošku jak kladrubák - celkovou stavbou těla a nejak bůhvíco

Jasně chápu, patří to knim, mě se ten hřebec teda líbí. Hlavně aby se líbil i kobče

30.1.2008 11:22

rocky napsal(a):
Jasně chápu, patří to knim, mě se ten hřebec teda líbí. Hlavně aby se líbil i kobče

Já myslím, že ona mít problém nebude, Andoš po ní vždycky skákal jak divej a pokud přišel do stáda nový kůň, tak to se mu nastavovala hned

30.1.2008 12:50

strelish napsal(a):
Já myslím, že ona mít problém nebude, Andoš po ní vždycky skákal jak divej a pokud přišel do stáda nový kůň, tak to se mu nastavovala hned

Tak dámy jsem z oběda zpátky!!!!! Byla jsem na hambáčoj!! Dneska jsem si dala hermelin v housce s vajičkem a kupou hranolek- ach to byla mňamka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.1.2008 13:03

rocky napsal(a):
Tak dámy jsem z oběda zpátky!!!!! Byla jsem na hambáčoj!! Dneska jsem si dala hermelin v housce s vajičkem a kupou hranolek- ach to byla mňamka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nedělej chutě, nám tu nic takového nedělají :´-( Jsem si dneska koupila k obídku dva rohlouše a 10 dkg juniora a večer budou mléčné hody

30.1.2008 13:06

strelish napsal(a):
Nedělej chutě, nám tu nic takového nedělají :´-( Jsem si dneska koupila k obídku dva rohlouše a 10 dkg juniora a večer budou mléčné hody

Jdu na skok, já dnes k obídku rizotko, mňamky.... hlásím dobré zprávy, zítra nebo pozítří nejspíš budu mít opravený autíčko a zas budu úplně mobilní
Danny - taky mám problém fotit sama, hlavně saxíka, ten je moc zvědavej, co kdyby to náhodou bylo k jídlu
Péťo, Kláro, jste se ani nepochlubily plňaskama, čípak to jsou krasavice?

30.1.2008 13:12

cheyenne napsal(a):
Jdu na skok, já dnes k obídku rizotko, mňamky.... hlásím dobré zprávy, zítra nebo pozítří nejspíš budu mít opravený autíčko a zas budu úplně mobilní
Danny - taky mám problém fotit sama, hlavně saxíka, ten je moc zvědavej, co kdyby to náhodou bylo k jídlu

To byla rychlo akce Evi koníky jezdí segry kámoška, jsou někde po cestě k segře..bylo to fajn a hala suprová, už vymýšlíme termín kdy tam vezmem oslíky skákat ve volnosti pač bohužel na jízdarně pro ně neexistuje zábrana a je to moc velký je pak chytat.

A včéra jsme koukala na ty vaše morčáky, pěkný..."taconaščte" už ani nemá čas nás číst jak je do toho zapálená:))))

no a autíčko, no hurá že už je to dlouuuhhhááá doba....budete to ještě umět řídit

30.1.2008 13:13

cheyenne napsal(a):

Já chci taky koňoautóóó, je to na prd, jak je člověk závislý na cizích.

30.1.2008 13:16

strelish napsal(a):

Se máš, že už ho máš opravený. My máte taky koňoauto a je už měsíc v servisu a zatím se to nějak nehýlí ke konci. (kdyby bylo víc penízků, bylo by to asi rychlejší (

30.1.2008 13:17

strelish napsal(a):

Tak jsem zady z obídku, dala jsem si bramborák s masem...za pade neberte to...
Holky, já si chci přidělat Ečko papíry abych mohla také konečně drndat...

30.1.2008 13:21

memmory napsal(a):

Holky, dneska přijede vet, tak nechám kobylám vzít krev + stěry kvůli připouštění. Ale jak je to pak dál s tou krví, když ji chci mít ne pro trvalý přesun, ale abych mohla trajdat po republice? Co se s tím dělá?

30.1.2008 13:22

haisovad napsal(a):

To jsme dvě, zatím nás vozí přítel

30.1.2008 13:23

klawdie napsal(a):
To byla rychlo akce Evi koníky jezdí segry kámoška, jsou někde po cestě k segře..bylo to fajn a hala suprová, už vymýšlíme termín kdy tam vezmem oslíky skákat ve volnosti pač bohužel na jízdarně pro ně neexistuje zábrana a je to moc velký je pak chytat.

A včéra jsme koukala na ty vaše morčáky, pěkný..."taconaščte" už ani nemá čas nás číst jak je do toho zapálená:))))

no a autíčko, no hurá že už je to dlouuuhhhááá doba....budete to ještě umět řídit

To my jsme mobilní, ale jen o víkendech (většinou), řídit snad ještě umím, ale bude to nezvyk z SUVčka zase do tohohle .
Čekali jsme na ten správnej motor, kterej tam bude pasovat, myslela jsem, že se to dá sehnat líp....
S morčákama zatím dost starostí, ale s tím jsme počítaly
Suprovou halu závidim, v tý naší se už nic nedá.... doufám, že nebude pršet, aby byl pojízdnej písek venku, teď jsme celkem odkázaný na les..... cestu myslivců na podzim vysypali šutrama a teď se tam nedá ani klusat.... tak jsme byli hledat nový cvalovky a dneska půjdem zas něco najít.... máme luxusní mírnej kopeček s krásným pískem, jezdíme teď úplně jiný trasy.... dneska se vydáme směrem ke Stříbrňáku, snad najdem ještě něco tam.... jak u vás vypadá les?

30.1.2008 13:25

haisovad napsal(a):

Jo jo má to velkou výhodu, nemám teda ani jednou ale segra má přítele co má řidíčák, auta i ochotu nás kamkoliv dovést a přepravak má taky k dispozici kdykoliv....

JInak ani jsem se vám dámy nepochlubila celkem nepříjemnou příhodou...po tom sem si říkala že už asi jinak jim ty koně nemůžou víc naznačit že y rádi do výběhu, jsem odváděla do výběhu ty naše oslíky, nejdřív SAhibka a Jeríka a pak Máňu (Grace) A CArdíka jsou takto zvyklí není prioblém...ale včera když jsem vedla ty dva poslední se mi najednou v puli cesty za stájema polekali to jsem pravě vcházela do naštestí dokořán otevřenejch vrat, no udržela bych je ale jakmile jsem se otočila a zjistila co je důvodem splašení jsem vodítka pustila a uskakovala do strany, přímo na mě se řídil zdrahají kůn, co ji vylítl z boxu...byli to fakt sekundy, debil jeden....by se přes mě v klidu prošel...naštestí se začali past a koníky jsem chytila ale ted co zdrhnul pochopitelně nechtěl takže jsem se děsila dalšího uprku kdy se opět nekolikrát chystal mezi konma kde jsem byla já....fakt užásný, naštestí to dobře dopadlo, Mán s Cardou se pakl chovali slušně a nechali se v klidu zaparkovat...ale srdíčko mi bušilo když jsem si uvědomila že neotočit se tak jsem další ve zprávách koho ušlapali koně...děs. člověk je pak aspon víc opatrný, pořád to jsou jen koně....

30.1.2008 13:26

janulka napsal(a):
To jsme dvě, zatím nás vozí přítel

Já jsem dělala loni v květnu, trochu jsem se bála, ale byla to celkem pohoda.... ale mám chlapa, co to má dýl, takže jsem zatím drndala jen s prázdným.... na kouli máme jen 1500kg, takže můžeme vozit jen jednoho koníka a nevím, jak je to teď ve vyhlášce, jestli to tímhle vůbec půjde..... si budeme muset koupit asi traktor, abysme ty naše hroudy uvezli

30.1.2008 13:28

strelish napsal(a):
Holky, dneska přijede vet, tak nechám kobylám vzít krev + stěry kvůli připouštění. Ale jak je to pak dál s tou krví, když ji chci mít ne pro trvalý přesun, ale abych mohla trajdat po republice? Co se s tím dělá?

Evi u nás je les luxusní...chodíme ted dozadu na dlouhatánskou cvalovku mírně do kopce dělat kondičku, prostě paráda....jen na tobogánu je blátivo a pochopitelně louka je v háji, ale jízdarna super, koníci natěšený, až si občas se segrou myslíme že nám je někdo vyměnil...

30.1.2008 13:40

klawdie napsal(a):
Evi u nás je les luxusní...chodíme ted dozadu na dlouhatánskou cvalovku mírně do kopce dělat kondičku, prostě paráda....jen na tobogánu je blátivo a pochopitelně louka je v háji, ale jízdarna super, koníci natěšený, až si občas se segrou myslíme že nám je někdo vyměnil...

Vidíš, že pauzička jim udělá jen dobře
Ty louky mi u nás chyběj, na těch dvou maličkejch se teď nedá vůbec nic, je to samý bahno, ty dva vyježděný obdélníky jsou plný velikejch kamenů....

30.1.2008 13:47

cheyenne napsal(a):
Vidíš, že pauzička jim udělá jen dobře
Ty louky mi u nás chyběj, na těch dvou maličkejch se teď nedá vůbec nic, je to samý bahno, ty dva vyježděný obdélníky jsou plný velikejch kamenů....

Tak právě vypaluju fotky na DVDčko, ať mám místo v compu a docela jsem se zasmála - od srpna do půlky listopadu 2007 mám 4,5GB fotek

30.1.2008 13:56

cheyenne napsal(a):
Tak právě vypaluju fotky na DVDčko, ať mám místo v compu a docela jsem se zasmála - od srpna do půlky listopadu 2007 mám 4,5GB fotek

No sčítat se mi to moc nechce ale řekla bych že jsem na tom podobně...to je děs jak mám koně a ifaunu tak jen fotím....dřív jednou za měsíc tad pořád něco....to je furt aby to holky ifaunačky viděli a vyfot tohle pro holky...hehe je to prča...

30.1.2008 13:59

klawdie napsal(a):
No sčítat se mi to moc nechce ale řekla bych že jsem na tom podobně...to je děs jak mám koně a ifaunu tak jen fotím....dřív jednou za měsíc tad pořád něco....to je furt aby to holky ifaunačky viděli a vyfot tohle pro holky...hehe je to prča...

Jsem dřív vypalovala na CDčka, teď už mi nestačej, ještěže mám už i DVDvypalovačku, ale je to spotřeba . A to jsem zvědavá, jak to bude vypadat, až si jednou udělám radost a koupím si pořádnej foťák

30.1.2008 14:01

cheyenne napsal(a):
Jsem dřív vypalovala na CDčka, teď už mi nestačej, ještěže mám už i DVDvypalovačku, ale je to spotřeba . A to jsem zvědavá, jak to bude vypadat, až si jednou udělám radost a koupím si pořádnej foťák

To jo taky u nějakým pořádným jednou sním, ale zatím jen sním....vypalovačku na všechno mám ted v praci, takže jsem palila a sthaovala včera...

30.1.2008 14:15

klawdie napsal(a):
To jo taky u nějakým pořádným jednou sním, ale zatím jen sním....vypalovačku na všechno mám ted v praci, takže jsem palila a sthaovala včera...

Hehe, já jsem také fanatik a od doby co vás znám fotím dvakrát tolik...a všechno. Tomáš si občas ťuká na hlavu... ale když chci aby jste byly jako by semnou tak prostě fotit budu...a just

30.1.2008 14:24

haisovad napsal(a):
Hehe, já jsem také fanatik a od doby co vás znám fotím dvakrát tolik...a všechno. Tomáš si občas ťuká na hlavu... ale když chci aby jste byly jako by semnou tak prostě fotit budu...a just

Tak já si dneska odvážně vezmu do lesa foťák, jdu na kobylu, poprvý jsem se do lesa bála, umí si potvora při nacválání poskočit, tak kdyby náhodou.... Lukáš tolik fotící není, musím ho nutit, když chci vyfotit sebe a to ještě fotí jen chvilku ze začátku - delí otěž, lážo-plážo a když to nějak vypadá, tak nefotí

30.1.2008 14:35

cheyenne napsal(a):
Tak já si dneska odvážně vezmu do lesa foťák, jdu na kobylu, poprvý jsem se do lesa bála, umí si potvora při nacválání poskočit, tak kdyby náhodou.... Lukáš tolik fotící není, musím ho nutit, když chci vyfotit sebe a to ještě fotí jen chvilku ze začátku - delí otěž, lážo-plážo a když to nějak vypadá, tak nefotí

Tak na skok domů se mi protáhlo skoro na dvě hoďky, ale už musím zmiznout, tak příjemný zbytek dne a zítra zase čus....

30.1.2008 15:09

cheyenne napsal(a):
Tak na skok domů se mi protáhlo skoro na dvě hoďky, ale už musím zmiznout, tak příjemný zbytek dne a zítra zase čus....

Jen ať jede foťáček stebou a přivezeš nějaké new fotečky. Když jsem Ejzu jezdila, měla hodně šizený kozlíky, ale je fakt že jsem to srovnávala s RockymHezkou vyjížďku.

30.1.2008 15:09

cheyenne napsal(a):

Holky, za chvíli také mizím domů...mějte se moc pěkně a zase zítra. Papa Danny

30.1.2008 15:12

haisovad napsal(a):
Holky, za chvíli také mizím domů...mějte se moc pěkně a zase zítra. Papa Danny

No a já jsem zas v práci...dnes v jedný práci od 6,15 do 14,20 a ted na brigádě od 14,50 a¨ž do 20,30...já tu práci asi fakt tak miluju....néééé dřu aby se měl šedivej dobře...

30.1.2008 15:36

klawdie napsal(a):
No a já jsem zas v práci...dnes v jedný práci od 6,15 do 14,20 a ted na brigádě od 14,50 a¨ž do 20,30...já tu práci asi fakt tak miluju....néééé dřu aby se měl šedivej dobře...

WORKOHOLIKU
po ceste ke konim se stavim na poste, uz prisla ta ohlavka na lonzovani tak ji hned prubnu a nafotim pro zvedavce.Uz se pomalu louciiim, zatim a treba vam udelam i foto pod konem

30.1.2008 15:39

rocky napsal(a):
WORKOHOLIKU
po ceste ke konim se stavim na poste, uz prisla ta ohlavka na lonzovani tak ji hned prubnu a nafotim pro zvedavce.Uz se pomalu louciiim, zatim a treba vam udelam i foto pod konem

Mne teda staci chodit do jedne prace a nejradsi bych si to zkratila na 6 hodin misto osmi. To ale bohuzel nejde :-(

A dneska az do peti, fakt radost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík