Malý pátek pro pracantky....

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2008 07:08

Zdar Baby...tož už aby byl víkend jsem na něj zvědavá...včera jsem koníka neviděla a pochopitelně si šikula něco udělal, má na hlavě šrám či co ale bez maminky si to ošetřit nenechá....

31.1.2008 07:40

klawdie napsal(a):
Zdar Baby...tož už aby byl víkend jsem na něj zvědavá...včera jsem koníka neviděla a pochopitelně si šikula něco udělal, má na hlavě šrám či co ale bez maminky si to ošetřit nenechá....

Tak to my jsme včera úspěšně zvládli udělat krev a stěry, musím říct, že to probíhalo vcelku podle očekávaného schématu. Černá obluda házela krky a oči jí z důlků málem vypadly, no jako tradičně když ji chce ochmatávat cizí chlap Zajímavé bylo, že haflík si krev nechal bez problémů vzít, ale jak ho pak vet chtěl naočkovat, tak to nebylo daleko od toho, aby proskočil hrazení, blboň

31.1.2008 07:51

klawdie napsal(a):

Dobré ránko všem...
Já čekám veta zítra,budem očkovat Snad si doktor píchne a zůstane celý,neb má saň se na něj těšíí

31.1.2008 08:11

molly napsal(a):
Dobré ránko všem...
Já čekám veta zítra,budem očkovat Snad si doktor píchne a zůstane celý,neb má saň se na něj těšíí

Dobré ránečko

31.1.2008 08:20

rocky napsal(a):
Dobré ránečko

Ahojda všem,
já jsem včera byla na cvičení na balonech a pod ségrou rupnul...jsme se chechtali ještě za dvě hodiny...heh, skočila na parketu kde byl vystouplej hřebíček...to byla řacha, to vám povím...
Zuzi, přijede k tobě Michal?

31.1.2008 08:28

haisovad napsal(a):
Ahojda všem,
já jsem včera byla na cvičení na balonech a pod ségrou rupnul...jsme se chechtali ještě za dvě hodiny...heh, skočila na parketu kde byl vystouplej hřebíček...to byla řacha, to vám povím...
Zuzi, přijede k tobě Michal?

Ahoj,nepřijede...Nebylo to pro mě .( a cesťák?bych se nedoplatila)..Já mám tedy taky veter. Michala,ale příjmení má jiné.. Jinak ,Danny,ty ho znáš...Jakej je to vet přes koně???

31.1.2008 08:35

molly napsal(a):
Ahoj,nepřijede...Nebylo to pro mě .( a cesťák?bych se nedoplatila)..Já mám tedy taky veter. Michala,ale příjmení má jiné.. Jinak ,Danny,ty ho znáš...Jakej je to vet přes koně???

Je dobrej Zuzi...já jsem s ním nikdy neměla problém, je přímej, koní se nebojí, vše vyřeší. Kobylu nám ultrazvukem prohlížel cca 30 min. aby se ujistil že je vše v pořádku. To ostatní veti ti jen do kobyly kouknou a nazdar. On je opravdu pečlivej.
Jinak nám přišly výsledky Lucky (té naší 28mi leté babičky) má krev naprosto čistou...mám velkou radost, že je zdravá.

31.1.2008 08:41

klawdie napsal(a):

tak díky...To jsem potřebovala

Holkýý kde jstéé??? A kdy tedy dorazíte???

31.1.2008 08:43

molly napsal(a):
tak díky...To jsem potřebovala

Holkýý kde jstéé??? A kdy tedy dorazíte???

Hele Zuzi, a nedlouho uvidím Terezku, máme sraz od JK...mám něco vyřídit?

31.1.2008 08:46

haisovad napsal(a):
Hele Zuzi, a nedlouho uvidím Terezku, máme sraz od JK...mám něco vyřídit?

strašně moc pozdravůůů A že se může taky ozvat,babica jedna ...

s Terkou

31.1.2008 08:58

molly napsal(a):

s Terkou

JJ, a má na tebe mobil? Nebo jí ho mám dát kdyžtak?

31.1.2008 08:59

molly napsal(a):

s Terkou

Včera jsem zase plácala fotky, tak vám sem něco naházím

-Nejdříve naše sedlovna

31.1.2008 09:00

rocky napsal(a):
Včera jsem zase plácala fotky, tak vám sem něco naházím

-Nejdříve naše sedlovna

ještě

31.1.2008 09:01

rocky napsal(a):
ještě

Můje nová lonžovací ohlávka

31.1.2008 09:04

rocky napsal(a):
Můje nová lonžovací ohlávka

První zkouška

31.1.2008 09:10

rocky napsal(a):
..v pohybu

Koukám že taky pracuješ v noci ...já jsem přemýšlela nad koženým, viděla jsem ho v inzerci za pěkné peníze...

31.1.2008 09:12

rocky napsal(a):
..

No ono bylo celkem světla hafo ale na fotce to opravdu vypadá jak noc

31.1.2008 09:14

rocky napsal(a):
No ono bylo celkem světla hafo ale na fotce to opravdu vypadá jak noc

To já máš připnutou na jedné vyväzovačce? Jak dlouho jí lonžuješ vyvázanou? a ve všech chodech?

31.1.2008 09:16

klawdie napsal(a):

Danny,číslo má,ale když tak jí můžeš osvěžit paměť

Já jdu vyvenčit molinatou...Venku je celkem azuro nebe,ale teploměr ukazuje cca 2stupně tak čuuus
Peti,jak na tom kobucha chodí??Spokojená? Vypadá dobře

31.1.2008 09:23

molly napsal(a):
Danny,číslo má,ale když tak jí můžeš osvěžit paměť

Já jdu vyvenčit molinatou...Venku je celkem azuro nebe,ale teploměr ukazuje cca 2stupně tak čuuus
Peti,jak na tom kobucha chodí??Spokojená? Vypadá dobře

Vyvázanou ji beru vždycky až na konec lonžování. Chodí převážně na volno..

31.1.2008 10:12

rocky napsal(a):
Vyvázanou ji beru vždycky až na konec lonžování. Chodí převážně na volno..

hele tady se snad pracuje nebo co...mě to tu dneskaa nebaví...bééé chci víkend....

31.1.2008 10:21

klawdie napsal(a):
hele tady se snad pracuje nebo co...mě to tu dneskaa nebaví...bééé chci víkend....

Holky, já jsem tady, jen jsem se od rána nějak nezastavila :-( A mám ještě spoustu práce.Nějak semi dnes ani nechce. Peti, taky by mě zajímalo jak se na tom lonžuje? Já měla Honzíka včera venku a bylo veselo

31.1.2008 10:36

klawdie napsal(a):

Dobré dopoledne všem, myslim, že už žiju.... zas jsme vyrazili na jedno..... já jsem asi alkoholik nebo co tak jsem včera celý odpoledne tahala v kapse foťák a koňskou fotku nemám ani jednu zato ty z večera teda stojej za to

31.1.2008 10:45

cheyenne napsal(a):
Dobré dopoledne všem, myslim, že už žiju.... zas jsme vyrazili na jedno..... já jsem asi alkoholik nebo co tak jsem včera celý odpoledne tahala v kapse foťák a koňskou fotku nemám ani jednu zato ty z večera teda stojej za to

Povídej Evi, copak jste zas vyváděli? :-) Los fotos ukážeš i nám nezasvědceným? Já už v takovém počasí nefotím, nemá to cenu. člověk se snaží co to dá a stejně vylezou fotky jak....Tak zavzpomínám raději na sluníčko

31.1.2008 10:52

lanika napsal(a):
Povídej Evi, copak jste zas vyváděli? :-) Los fotos ukážeš i nám nezasvědceným? Já už v takovém počasí nefotím, nemá to cenu. člověk se snaží co to dá a stejně vylezou fotky jak....Tak zavzpomínám raději na sluníčko

No, tak klasika :-) poseděli jsme, popili, přesunuli se vedle do podniku, vybírali písničky (jukebox zadarmo ), tančili.....
Tady ještě na jízdárně po návratu z lesa.... trenér v sestřihu

31.1.2008 10:53

lanika napsal(a):

a koupání...

31.1.2008 10:53

cheyenne napsal(a):
No, tak klasika :-) poseděli jsme, popili, přesunuli se vedle do podniku, vybírali písničky (jukebox zadarmo ), tančili.....
Tady ještě na jízdárně po návratu z lesa.... trenér v sestřihu

Prodloužení vlasů?

31.1.2008 10:54

cheyenne napsal(a):
Prodloužení vlasů?

Jedna společná...

klawdie napsal(a):
a koupání...

lukyn s dlouhejma je hustej... a já vzpomínám na letní treninky...

cheyenne napsal(a):
Jedna společná...

A tančíme...

31.1.2008 10:55

cheyenne napsal(a):
A tančíme...

A rychlejší píseň....

31.1.2008 10:56

cheyenne napsal(a):
A rychlejší píseň....

A vrchol večera - focení při písničce "Na ptáky jsme krátký" , Lukinovi se to povedlo takhle blejsknout napodruhý

31.1.2008 10:57

cheyenne napsal(a):
A vrchol večera - focení při písničce "Na ptáky jsme krátký" , Lukinovi se to povedlo takhle blejsknout napodruhý

A platíme.....

31.1.2008 10:58

cheyenne napsal(a):
A platíme.....

Takzvaně "běžte domů, ve tři už opravdu zavírám"

31.1.2008 10:59

cheyenne napsal(a):
Takzvaně "běžte domů, ve tři už opravdu zavírám"

A končím.... doufám, že jsem jako vždy zvedla náladu

31.1.2008 11:21

klawdie napsal(a):

Teda takhle chlastat v tejdnu...Eviku
Holky, já vás musím opustit, jedu na zaměření a anevím kdy dorazím...vubec se mi nechce ale musím, bohužel...
tak papa pro dnešek, Danny

31.1.2008 11:22

klawdie napsal(a):

Klári, mi co mluv. ježiši, jak já se těším. Eviku, fotky bomba, jak jinak Těším se až tě poznám osobně, musíš být asi číslo...
Co máte dnes k obídku? my kuřátko na kyselém zelí, už dloooooouho jsem to nejedla.

31.1.2008 11:33

klawdie napsal(a):

Tak jsem taky zpět Molča byla jak šídlo,ale dnes poprvé pracovala-přišla zpocená

Tlusťoška moje malá... Jak ji učím,že bude dostávat véču dlouho(až bude Mára odlítnutej),tak dostává ve dvě porci sena a pak až po deváté,když dorazím domů...Máte vidět,jak poletuje po zahradě a řve po celé vsi,abych na ni nezapomněla Si musej sousedi myslet,že ji týrám

31.1.2008 11:43

molly napsal(a):
Tak jsem taky zpět Molča byla jak šídlo,ale dnes poprvé pracovala-přišla zpocená

Tlusťoška moje malá... Jak ji učím,že bude dostávat véču dlouho(až bude Mára odlítnutej),tak dostává ve dvě porci sena a pak až po deváté,když dorazím domů...Máte vidět,jak poletuje po zahradě a řve po celé vsi,abych na ni nezapomněla Si musej sousedi myslet,že ji týrám

Evi,já takhle pařit v týdnu,tak jsem mrtvá a beru si den volna No,ono by to vlastně u mě nešlo,ale naše vedoucí to tak občas dělá....

Kdy se zas přijdete mrknout na papoucha? Oskar byl hezčí,no...

31.1.2008 12:13

klawdie napsal(a):

31.1.2008 12:18

molly napsal(a):

Evička by vás uchlastla je to borkyně, ale narozdíl ode mě je dá se říct pajk použitelná což závidím, ale mě to stačí jednou za čas, a to nemám na mysli jednou týdně...mě je blbě ještě tři dny

31.1.2008 16:06

klawdie napsal(a):
Evička by vás uchlastla je to borkyně, ale narozdíl ode mě je dá se říct pajk použitelná což závidím, ale mě to stačí jednou za čas, a to nemám na mysli jednou týdně...mě je blbě ještě tři dny

Tak dneska jsem už nepracantka - dala jsem výpověď - konečně
Zítra mám už novou práci a o mnoho pěknějšíííííííííííí plat
Potom snad zůstane po zaplacení všeho a obstarání koně i něco mě

31.1.2008 19:54

memmory napsal(a):

jéé tak to gratuluji, tak hlavně aby se v nový libilo...taky bych potřebovala pobírat plat spíš jako maj politici

31.1.2008 19:58

memmory napsal(a):

A copak jsi dělala / budeš dělat? Tak ať se ti tam líbí

Jo jinak holky zas byl v lekarne ten opruz, dokonce dvakrat. A nechal mi tam i vzkaz

31.1.2008 20:02

strelish napsal(a):
A copak jsi dělala / budeš dělat? Tak ať se ti tam líbí

Jo jinak holky zas byl v lekarne ten opruz, dokonce dvakrat. A nechal mi tam i vzkaz

No byla jsem krejčí a teď budu prodávat v těch lahůdkách v kauflandu
No děkuji a taky doufám , že se mi tam bude líbyt

31.1.2008 21:08

lanika napsal(a):
Holky, já jsem tady, jen jsem se od rána nějak nezastavila :-( A mám ještě spoustu práce.Nějak semi dnes ani nechce. Peti, taky by mě zajímalo jak se na tom lonžuje? Já měla Honzíka včera venku a bylo veselo

Heh, tak to jsme se potkali .... Jela jsem s Adamem, na Kentaurovi...

Přidejte reakci

Přidat smajlík