Zdar Baby...tož už aby byl víkend jsem na něj zvědavá...včera jsem koníka neviděla a pochopitelně si šikula něco udělal, má na hlavě šrám či co ale bez maminky si to ošetřit nenechá....
klawdie
napsal(a):
Zdar Baby...tož už aby byl víkend jsem na něj zvědavá...včera jsem koníka neviděla a pochopitelně si šikula něco udělal, má na hlavě šrám či co ale bez maminky si to ošetřit nenechá....
Tak to my jsme včera úspěšně zvládli udělat krev a stěry, musím říct, že to probíhalo vcelku podle očekávaného schématu. Černá obluda házela krky a oči jí z důlků málem vypadly, no jako tradičně když ji chce ochmatávat cizí chlap
Zajímavé bylo, že haflík si krev nechal bez problémů vzít, ale jak ho pak vet chtěl naočkovat, tak to nebylo daleko od toho, aby proskočil hrazení, blboň
klawdie
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Já čekám veta zítra,budem očkovat
Snad si doktor píchne a zůstane celý,neb má saň se na něj těšíí ![]()
haisovad
napsal(a):
Ahojda všem,
já jsem včera byla na cvičení na balonech a pod ségrou rupnul...jsme se chechtali ještě za dvě hodiny...heh, skočila na parketu kde byl vystouplej hřebíček...to byla řacha, to vám povím...
Zuzi, přijede k tobě Michal?
Ahoj,nepřijede...Nebylo to pro mě .( a cesťák?bych se nedoplatila)
..Já mám tedy taky veter. Michala,ale příjmení má jiné.. Jinak ,Danny,ty ho znáš...Jakej je to vet přes koně???
molly
napsal(a):
Ahoj,nepřijede...Nebylo to pro mě .( a cesťák?bych se nedoplatila)
..Já mám tedy taky veter. Michala,ale příjmení má jiné.. Jinak ,Danny,ty ho znáš...Jakej je to vet přes koně???
Je dobrej Zuzi...já jsem s ním nikdy neměla problém, je přímej, koní se nebojí, vše vyřeší. Kobylu nám ultrazvukem prohlížel cca 30 min. aby se ujistil že je vše v pořádku. To ostatní veti ti jen do kobyly kouknou a nazdar. On je opravdu pečlivej.
Jinak nám přišly výsledky Lucky (té naší 28mi leté babičky) má krev naprosto čistou...mám velkou radost, že je zdravá.
klawdie
napsal(a):
tak díky...To jsem potřebovala
Holkýý kde jstéé??? A kdy tedy dorazíte???
haisovad
napsal(a):
Hele Zuzi, a nedlouho uvidím Terezku, máme sraz od JK...mám něco vyřídit?
strašně moc pozdravůůů
A že se může taky ozvat,babica jedna ...
s Terkou
molly
napsal(a):
strašně moc pozdravůůů
A že se může taky ozvat,babica jedna ...
s Terkou
Včera jsem zase plácala fotky, tak vám sem něco naházím
-Nejdříve naše sedlovna
rocky
napsal(a):
Včera jsem zase plácala fotky, tak vám sem něco naházím
-Nejdříve naše sedlovna
ještě
rocky
napsal(a):
..
No ono bylo celkem světla hafo ale na fotce to opravdu vypadá jak noc
klawdie
napsal(a):
Danny,číslo má,ale když tak jí můžeš osvěžit paměť
Já jdu vyvenčit molinatou...Venku je celkem azuro nebe,ale teploměr ukazuje cca 2stupně
tak čuuus
Peti,jak na tom kobucha chodí??Spokojená? Vypadá dobře
rocky
napsal(a):
Vyvázanou ji beru vždycky až na konec lonžování. Chodí převážně na volno..
hele tady se snad pracuje nebo co...mě to tu dneskaa nebaví...bééé chci víkend....
klawdie
napsal(a):
hele tady se snad pracuje nebo co...mě to tu dneskaa nebaví...bééé chci víkend....
Holky, já jsem tady, jen jsem se od rána nějak nezastavila :-( A mám ještě spoustu práce.Nějak semi dnes ani nechce. Peti, taky by mě zajímalo jak se na tom lonžuje? Já měla Honzíka včera venku a bylo veselo
klawdie
napsal(a):
Dobré dopoledne všem, myslim, že už žiju....
zas jsme vyrazili na jedno..... já jsem asi alkoholik nebo co
tak jsem včera celý odpoledne tahala v kapse foťák a koňskou fotku nemám ani jednu
zato ty z večera teda stojej za to
cheyenne
napsal(a):
Dobré dopoledne všem, myslim, že už žiju....
zas jsme vyrazili na jedno..... já jsem asi alkoholik nebo co
tak jsem včera celý odpoledne tahala v kapse foťák a koňskou fotku nemám ani jednu
zato ty z večera teda stojej za to
Povídej Evi, copak jste zas vyváděli? :-) Los fotos ukážeš i nám nezasvědceným?
Já už v takovém počasí nefotím, nemá to cenu. člověk se snaží co to dá a stejně vylezou fotky jak....Tak zavzpomínám raději na sluníčko
lanika
napsal(a):
Já už v takovém počasí nefotím, nemá to cenu. člověk se snaží co to dá a stejně vylezou fotky jak....Tak zavzpomínám raději na sluníčko
No, tak klasika :-) poseděli jsme, popili, přesunuli se vedle do podniku, vybírali písničky (jukebox zadarmo
), tančili.....
Tady ještě na jízdárně po návratu z lesa.... trenér v sestřihu
lanika
napsal(a):
a koupání...
cheyenne
napsal(a):
No, tak klasika :-) poseděli jsme, popili, přesunuli se vedle do podniku, vybírali písničky (jukebox zadarmo
), tančili.....
Tady ještě na jízdárně po návratu z lesa.... trenér v sestřihu
Prodloužení vlasů?
klawdie
napsal(a):
a koupání...
lukyn s dlouhejma je hustej... a já vzpomínám na letní treninky...
cheyenne
napsal(a):
A rychlejší píseň....
A vrchol večera - focení při písničce "Na ptáky jsme krátký"
, Lukinovi se to povedlo takhle blejsknout napodruhý
cheyenne
napsal(a):
A vrchol večera - focení při písničce "Na ptáky jsme krátký"
, Lukinovi se to povedlo takhle blejsknout napodruhý
A platíme.....
cheyenne
napsal(a):
A platíme.....
Takzvaně "běžte domů, ve tři už opravdu zavírám"
cheyenne
napsal(a):
Takzvaně "běžte domů, ve tři už opravdu zavírám"
A končím.... doufám, že jsem jako vždy zvedla náladu
klawdie
napsal(a):
lukyn s dlouhejma je hustej... a já vzpomínám na letní treninky...
Klári, mi co mluv. ježiši, jak já se těším. Eviku, fotky bomba, jak jinak
Těším se až tě poznám osobně, musíš být asi číslo...
Co máte dnes k obídku? my kuřátko na kyselém zelí, už dloooooouho jsem to nejedla.
klawdie
napsal(a):
Tak jsem taky zpět
Molča byla jak šídlo,ale dnes poprvé pracovala-přišla zpocená
Tlusťoška moje malá... Jak ji učím,že bude dostávat véču dlouho(až bude Mára odlítnutej),tak dostává ve dvě porci sena a pak až po deváté,když dorazím domů...Máte vidět,jak poletuje po zahradě a řve po celé vsi,abych na ni nezapomněla ![]()
Si musej sousedi myslet,že ji týrám
molly
napsal(a):
Tak jsem taky zpět
Molča byla jak šídlo,ale dnes poprvé pracovala-přišla zpocená
Tlusťoška moje malá... Jak ji učím,že bude dostávat véču dlouho(až bude Mára odlítnutej),tak dostává ve dvě porci sena a pak až po deváté,když dorazím domů...Máte vidět,jak poletuje po zahradě a řve po celé vsi,abych na ni nezapomněla ![]()
Si musej sousedi myslet,že ji týrám
Evi,já takhle pařit v týdnu,tak jsem mrtvá a beru si den volna
No,ono by to vlastně u mě nešlo,ale naše vedoucí to tak občas dělá....
Kdy se zas přijdete mrknout na papoucha?
Oskar byl hezčí,no...
klawdie
napsal(a):
molly
napsal(a):
Evička by vás uchlastla je to borkyně, ale narozdíl ode mě je dá se říct pajk použitelná což závidím, ale mě to stačí jednou za čas, a to nemám na mysli jednou týdně...mě je blbě ještě tři dny
klawdie
napsal(a):
Evička by vás uchlastla je to borkyně, ale narozdíl ode mě je dá se říct pajk použitelná což závidím, ale mě to stačí jednou za čas, a to nemám na mysli jednou týdně...mě je blbě ještě tři dny
Tak dneska jsem už nepracantka - dala jsem výpověď - konečně
Zítra mám už novou práci a o mnoho pěknějšíííííííííííí plat
Potom snad zůstane po zaplacení všeho a obstarání koně i něco mě ![]()
memmory
napsal(a):
jéé tak to gratuluji, tak hlavně aby se v nový libilo...taky bych potřebovala pobírat plat spíš jako maj politici
memmory
napsal(a):
A copak jsi dělala / budeš dělat? Tak ať se ti tam líbí
Jo jinak holky zas byl v lekarne ten opruz, dokonce dvakrat. A nechal mi tam i vzkaz