Taky jste za mlada byly takový blázni jako já ???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2008 17:36

Tak takhle vypadala stěna mého pokoje
Je to fotka z fotky - nekoukat na kvalitu , ale na množství

31.1.2008 17:38

memmory napsal(a):

fotku bohužel nemám, ale byla jsem taky taková...pak jsem se prostě začala hodně věnovat muzice, takže u mě to je tak, že plakáty kapel jsou všude a mezi nima sem tam ty nejoblíbenější plakáty koníků...
Jinak ale dřív jsem dostávala jako dárky plakáty koní...

31.1.2008 17:40

memmory napsal(a):

no tak já u rčitě.Sice už tam nebydlím,ale můj pokojíček je stále vytapetován úplně stejně jako tvůj.Zatím tam tu maškarádu naši furt trpí a já si to ráda prohlížím když jedu na návštěvu.Dokonce jsem se vnutila i do dalších pokojů s velkejma zarámovanejma a4 fotkama našeho koně,ale to je aspoň hezké,focené fotografem a né mé pokusy o fotku...
V našem bytě s přítelem už se stěny taky začínají plnit koňskou tématikou.

31.1.2008 17:42

v v napsal(a):
no tak já u rčitě.Sice už tam nebydlím,ale můj pokojíček je stále vytapetován úplně stejně jako tvůj.Zatím tam tu maškarádu naši furt trpí a já si to ráda prohlížím když jedu na návštěvu.Dokonce jsem se vnutila i do dalších pokojů s velkejma zarámovanejma a4 fotkama našeho koně,ale to je aspoň hezké,focené fotografem a né mé pokusy o fotku...

si piš

A to sem měla ty samý plakáty z Jezdectví jako tam máš ty

31.1.2008 17:42

v v napsal(a):

No tak teď mám po stěnách opravdu taky jen pár fotek v rámečcích - tahle fotka je asi 10 let stará .

31.1.2008 18:14

memmory napsal(a):
No tak teď mám po stěnách opravdu taky jen pár fotek v rámečcích - tahle fotka je asi 10 let stará .

Podobně to vypadá u mě v kanceláři
Vždycky když tam někdo přijde, 10 min prohlíží. Mám tam teda fotky svýho koně, psů, zvířat, přitelovi, závodní, výstavní.... taky takhle přez sebe, jej jich moc. Jen teda na jední zdi, na ostatních jsou moje kreslený obrázky ingoustem - trochu kultury musí být, že

31.1.2008 19:47

tecos napsal(a):
Podobně to vypadá u mě v kanceláři
Vždycky když tam někdo přijde, 10 min prohlíží. Mám tam teda fotky svýho koně, psů, zvířat, přitelovi, závodní, výstavní.... taky takhle přez sebe, jej jich moc. Jen teda na jední zdi, na ostatních jsou moje kreslený obrázky ingoustem - trochu kultury musí být, že

Já mám taky takto zařízenou kancelář, ted teda musím znovu dovybavit....a jako spořič mám daný všechny fota co mám v compu, takže kolikrát se v práci zastavím nechám naskočit spořič a kochám se...

31.1.2008 19:50

klawdie napsal(a):
Já mám taky takto zařízenou kancelář, ted teda musím znovu dovybavit....a jako spořič mám daný všechny fota co mám v compu, takže kolikrát se v práci zastavím nechám naskočit spořič a kochám se...

S tím spořičem : tak takhle to mám taky občas si jen tak sednu a kokám třeba i hodinu a směju se a vždycky se mi tam objeví i nějaká fotka na kterou jsem už i zapoměla

31.1.2008 19:51

sabina napsal(a):
si piš

A to sem měla ty samý plakáty z Jezdectví jako tam máš ty

No sabi : já tam ale vidím jen jednen plakát z jezdectví

31.1.2008 19:53

memmory napsal(a):
S tím spořičem : tak takhle to mám taky občas si jen tak sednu a kokám třeba i hodinu a směju se a vždycky se mi tam objeví i nějaká fotka na kterou jsem už i zapoměla

Memory, já vidím dva, dole to hříbě s mámou a nahoře ten frisán byl taky od tam

31.1.2008 20:04

sabina napsal(a):
Memory, já vidím dva, dole to hříbě s mámou a nahoře ten frisán byl taky od tam

No hříbě s mámou je vééélký plakát a ten jsem dostala na vánoce ten z jezd. nejni .
A ten Frís je na kalendáři - Kašli na to to je úúúúúplně jedno ne ??

31.1.2008 20:06

memmory napsal(a):
No hříbě s mámou je vééélký plakát a ten jsem dostala na vánoce ten z jezd. nejni .
A ten Frís je na kalendáři - Kašli na to to je úúúúúplně jedno ne ??

hááá, no ony ty fotky, asi byli stejně všudé

To je prdel

31.1.2008 20:22

sabina napsal(a):

To je prdel

Ahojky taky přidám do sbírky sbírám pohledy a samozřejmě i plakáty, ale jelikož ted nebudu doma ale na intru zdi jsou bílé a holé

tady pohledy..

31.1.2008 20:23

sabina napsal(a):

To je prdel

jj to je úúúúúplně fuk

31.1.2008 20:40

memmory napsal(a):
jj to je úúúúúplně fuk

plakátu nespočet schválně je budu muset někdy spočítat, jsem vášnivý sběratel..

31.1.2008 20:42

eowyn napsal(a):
plakátu nespočet schválně je budu muset někdy spočítat, jsem vášnivý sběratel..

tady, ale nejsou vidět obrázky (koníci) musela bych je otáčet sem lenivá..

31.1.2008 22:10

eowyn napsal(a):
tady, ale nejsou vidět obrázky (koníci) musela bych je otáčet sem lenivá..

myslim,že to vypadalo všude stejně já měla plakátama oblepene celej pokoj,dveře,školní sešity a v kuchyni povinně visel koňskej kalendář.teď už mi doma visí jen dva kalendáře a jedna fotka mýho zrzavce

31.1.2008 22:38

ferdice napsal(a):
myslim,že to vypadalo všude stejně já měla plakátama oblepene celej pokoj,dveře,školní sešity a v kuchyni povinně visel koňskej kalendář.teď už mi doma visí jen dva kalendáře a jedna fotka mýho zrzavce

Ferdice - ty máš hlavně přepěkného pejsánka

Přidejte reakci

Přidat smajlík