Tak takhle vypadala stěna mého pokoje
Je to fotka z fotky - nekoukat na kvalitu , ale na množství
memmory
napsal(a):
fotku bohužel nemám, ale byla jsem taky taková...pak jsem se prostě začala hodně věnovat muzice, takže u mě to je tak, že plakáty kapel jsou všude a mezi nima sem tam ty nejoblíbenější plakáty koníků...
Jinak ale dřív jsem dostávala jako dárky plakáty koní...
memmory
napsal(a):
no tak já u rčitě.Sice už tam nebydlím,ale můj pokojíček je stále vytapetován úplně stejně jako tvůj.Zatím tam tu maškarádu naši furt trpí a já si to ráda prohlížím když jedu na návštěvu.Dokonce jsem se vnutila i do dalších pokojů s velkejma zarámovanejma a4 fotkama našeho koně,ale to je aspoň hezké,focené fotografem a né mé pokusy o fotku...
V našem bytě s přítelem už se stěny taky začínají plnit koňskou tématikou.
v v
napsal(a):
no tak já u rčitě.Sice už tam nebydlím,ale můj pokojíček je stále vytapetován úplně stejně jako tvůj.Zatím tam tu maškarádu naši furt trpí a já si to ráda prohlížím když jedu na návštěvu.Dokonce jsem se vnutila i do dalších pokojů s velkejma zarámovanejma a4 fotkama našeho koně,ale to je aspoň hezké,focené fotografem a né mé pokusy o fotku...
si piš
A to sem měla ty samý plakáty z Jezdectví jako tam máš ty
v v
napsal(a):
No tak teď mám po stěnách opravdu taky jen pár fotek v rámečcích - tahle fotka je asi 10 let stará .
memmory
napsal(a):
No tak teď mám po stěnách opravdu taky jen pár fotek v rámečcích - tahle fotka je asi 10 let stará .
Podobně to vypadá u mě v kanceláři
Vždycky když tam někdo přijde, 10 min prohlíží. Mám tam teda fotky svýho koně, psů, zvířat, přitelovi, závodní, výstavní.... taky takhle přez sebe, jej jich moc. Jen teda na jední zdi, na ostatních jsou moje kreslený obrázky ingoustem - trochu kultury musí být, že
tecos
napsal(a):
Podobně to vypadá u mě v kanceláři
Vždycky když tam někdo přijde, 10 min prohlíží. Mám tam teda fotky svýho koně, psů, zvířat, přitelovi, závodní, výstavní.... taky takhle přez sebe, jej jich moc. Jen teda na jední zdi, na ostatních jsou moje kreslený obrázky ingoustem - trochu kultury musí být, že
Já mám taky takto zařízenou kancelář, ted teda musím znovu dovybavit....a jako spořič mám daný všechny fota co mám v compu, takže kolikrát se v práci zastavím nechám naskočit spořič a kochám se...
klawdie
napsal(a):
Já mám taky takto zařízenou kancelář, ted teda musím znovu dovybavit....a jako spořič mám daný všechny fota co mám v compu, takže kolikrát se v práci zastavím nechám naskočit spořič a kochám se...
S tím spořičem : tak takhle to mám taky občas si jen tak sednu a kokám třeba i hodinu a směju se a vždycky se mi tam objeví i nějaká fotka na kterou jsem už i zapoměla
sabina
napsal(a):
hááá, no ony ty fotky, asi byli stejně všudé
To je prdel
Ahojky taky přidám do sbírky sbírám pohledy a samozřejmě i plakáty, ale jelikož ted nebudu doma ale na intru zdi jsou bílé a holé
tady pohledy..
memmory
napsal(a):
jj to je úúúúúplně fuk
plakátu nespočet schválně je budu muset někdy spočítat, jsem vášnivý sběratel..
eowyn
napsal(a):
plakátu nespočet schválně je budu muset někdy spočítat, jsem vášnivý sběratel..
tady, ale nejsou vidět obrázky (koníci) musela bych je otáčet sem lenivá..