luda
napsal(a):
tak co Bobša???
ještě něco z dneška
Já a Lady
Monika a Bark
luda
napsal(a):
tak co Bobša???
ještě něco z dneška
Já a Lady
A co že to pěšo ,snad máte koně ,ne?
co bobša, , nic moc už jí nebaví chodit každej den běhat, tak už nechce odpoledne chodit na zavolání, jak mě vidí tak dělá že nic že neslyší a ani taška plná rohlíků ji nepřesvědčí,za to ela jak mě(no to tašku) vidí by hnde přišla, jenže ne sama
. Takže nahání Bobiku aby hejbla prdelí a že půjdou spolu za mnou, jenže bobi na elu akšle a já pak musím brodit tím bahnem přes celou patvinu až do nejzaššího rohu ohrady......vychcanej kůň to je něco hroznýho
A co vyjíž´dka, děláte dostihy?
microfon
napsal(a):
co bobša, , nic moc už jí nebaví chodit každej den běhat, tak už nechce odpoledne chodit na zavolání, jak mě vidí tak dělá že nic že neslyší a ani taška plná rohlíků ji nepřesvědčí,za to ela jak mě(no to tašku) vidí by hnde přišla, jenže ne sama
. Takže nahání Bobiku aby hejbla prdelí a že půjdou spolu za mnou, jenže bobi na elu akšle a já pak musím brodit tím bahnem přes celou patvinu až do nejzaššího rohu ohrady......vychcanej kůň to je něco hroznýho
No já dneska s kamarádkou,co u mě kdysi měla ustájené ho koně, řešila budoucnost a vypadá to, že si společně pronajmeme ještě jednu pastvinu, takže budem taky 3 koně, to by bylo super, jsem zvědavá jak to dopadne
microfon
napsal(a):
no máme kone no,ale nožičky bolej víš
No dostihy?co tím myslíš?
no,co by stebou bobša pořád někam chodila...
zítra budu mít i nějaké další fotky
memmory
napsal(a):
No tak Majka je něco s welshem . Jiank po tom útěku toho hřebce se odvezla já to taky nemohla pochopit .
Vy jste na mě škaredé - vždycky tak kecáte ale jak cokoliv napíšu já tak tafdy najednou nikdo není
Fotečka ze závodního prostředí
memmory
napsal(a):
Sakra on se tam tak soustředěně tváří a ono se i to rozmaže
Sijamská dvojčata
strelish
napsal(a):
Vypelichaný a na krku vydrbaný
teda lhát se nemá, že jo - takže musím podotknout, že na téhle fotce, to zrovna žádnej krasavec nejni
no co my nevypadáme líp, když jsme zpocený
microfon
napsal(a):
teda lhát se nemá, že jo - takže musím podotknout, že na téhle fotce, to zrovna žádnej krasavec nejni
no co my nevypadáme líp, když jsme zpocený
Na které fotce má být to nepěkné ???
Story na pokračování ?? Tak jo akorát to už nejni poník
Jmenuje se Montana a je to pěknej chameleon
memmory
napsal(a):
memmory
napsal(a):
pěknej - nádhernej tohle je suprová barvička,
ale já mám taky chameleona
Bobška v létě
microfon
napsal(a):
pěknej - nádhernej tohle je suprová barvička,
ale já mám taky chameleona
Bobška v létě
memmory
napsal(a):
Ještě jeden chameleon - ČT Marion
Jo a Monty je Kamaráda - nudila se jeho ségra - myslím teda
microfon
napsal(a):
samozřejmě nemyslím v exteriéru
Takhle fotka se mi povedla - nejdelšííííííí kůůůň
memmory
napsal(a):
Klopíííííííííí
memmory
napsal(a):
to jo nejdelší- fakt pěkný
a já mám zas foto koně ve stylu samá noha samá ruka a všechny po křivici
microfon
napsal(a):
to jo nejdelší- fakt pěkný
a já mám zas foto koně ve stylu samá noha samá ruka a všechny po křivici
Jo cval "cvaklej"v téhle fázi vypadá příííííšerně .
Vypadá jako by měl spadnout na hubu
memmory
napsal(a):
Jo cval "cvaklej"v téhle fázi vypadá příííííšerně .
Vypadá jako by měl spadnout na hubu
Létající čestmír - alias - já a Luis
microfon
napsal(a):
KDE?????????
ježiš já se ani nekoukla jak to vypadá :-( Fuj to je ale kvalita - vím že je špatná , ale ifauna to ještě zhorší
Druhý pokus - odskok .
memmory
napsal(a):
ježiš já se ani nekoukla jak to vypadá :-( Fuj to je ale kvalita - vím že je špatná , ale ifauna to ještě zhorší
Druhý pokus - odskok .
Posuneme - první čuchnutí ......
memmory
napsal(a):
Posuneme - první čuchnutí ......
Dobré randko lidičky...dnes tt je krásně sice mrzlo,ale krásně svítí sluníčko.Tak zkusím udělat zase pár fotek
pokud vám to teda nevadí,že to tu pořád zaplácávám fotkama
memmory
napsal(a):
No milá Luďo : kdyby jsi sem nedávla fotky tak tady ani nejseš tak je pěkně sipej
takjo,.fotky z dneška.Vetšinou si tu něco přečtu a ani se nějak nezapojuju.
luda
napsal(a):
takjo,.fotky z dneška.Vetšinou si tu něco přečtu a ani se nějak nezapojuju.
luda
napsal(a):
To jste měly tak namrzlo ?? No mi sice taky , ale u nás je to pochopitelné
Luis dneska spal ma seně venku a takhle se po ránu vždycky protahuje
memmory
napsal(a):
To jste měly tak namrzlo ?? No mi sice taky , ale u nás je to pochopitelné
Luis dneska spal ma seně venku a takhle se po ránu vždycky protahuje
No když vy na to zase se....... tak já jdu vařit teda no
Jo mamka mi slýbila , že se mnou půjde na vyjížďku s foťákem , takže se odpoleden těšte - konečně uvidíte jak vypadá tryskáč v akci
memmory
napsal(a):
Ježiši to je Jami ??? Po bahení koupely
Ne, ona má akorát břicho špinavé, jak na tom spí. Ale jinak má takovou barvu.
strelish
napsal(a):
Ne, ona má akorát břicho špinavé, jak na tom spí. Ale jinak má takovou barvu.
oni spí venku?
strelish
napsal(a):
Jo, plácnou sebou pod strom a chrní.
Sláva hurá výletu , přežily jsme , už jsme tu
Odjezd od domova
memmory
napsal(a):
Sláva hurá výletu , přežily jsme , už jsme tu
Odjezd od domova
Klus na zahřátí
memmory
napsal(a):
...
běží od fotografa
Jo kvalita je nic moc mamka byla daleko a tak jsou ořezané
memmory
napsal(a):
běží od fotografa
Jo kvalita je nic moc mamka byla daleko a tak jsou ořezané
memmory
napsal(a):
dokolečka dokola
Letíííííí
Jo na mě nekoukejte - někdy je to tak krásně cvaklý , že jsem jako maximální amatér .
memmory
napsal(a):
Letíííííí
Jo na mě nekoukejte - někdy je to tak krásně cvaklý , že jsem jako maximální amatér .
memmory
napsal(a):
No ono je to pole v tuhle dobu všude stejný
Jo a nakonec tam dneska nejedu takže toho hříbka vyfotím asi až příští týden pokud nepůjdu o víkendu do práce .
jojo stejný šedivo zelený a i fotografa jsme měla v dáli, takže jediné foto zblízka je pouze mé zadnice, a ořezávánky jsme taky dělla veliké, ale co by mohl chtít po 10leté holčině
microfon
napsal(a):
jojo stejný šedivo zelený a i fotografa jsme měla v dáli, takže jediné foto zblízka je pouze mé zadnice, a ořezávánky jsme taky dělla veliké, ale co by mohl chtít po 10leté holčině
Jak tak koukám tak tu louku taky lemujou stromy co ?? A stejné jako mě tady za barákem .
Mě fotila mamka a na fotkách zblízka jsme měly koně bez hlavy , nebo zase jenom hlavu bez těla , nebo taky jen zadek
memmory
napsal(a):
Jak tak koukám tak tu louku taky lemujou stromy co ?? A stejné jako mě tady za barákem .
Mě fotila mamka a na fotkách zblízka jsme měly koně bez hlavy , nebo zase jenom hlavu bez těla , nebo taky jen zadek
Mony ne máš ICQ ??
memmory
napsal(a):
Mony ne máš ICQ ??
právě že ne a já sestejně učim,takže jsem na příjmu jen polopatě
microfon
napsal(a):
právě že ne a já sestejně učim,takže jsem na příjmu jen polopatě
Aha ttj - ještě že já se učit nemusím Jakou děláš školu ??
microfon
napsal(a):
přírodovědeckou, zrovna se šprtám organiku, už v úterý mám zkoušku
a já vlastně ani nevím,kde pracuješ?
No dělala jsem krejčí , ale teď jsme nastoupila do kauflandu jako prodavačka lahůdek .
memmory
napsal(a):
jj tak nějak
Krááááásnej poník . S Luisem se nenávidí trhají se i přes ohradu
memmory
napsal(a):
jj tak nějak
Ty si v tom případě pěknej blázen, tam bych nastálo neděla ani náhodou.
ale je fakt že nám teď přidali tu 10ti kačku,
normálmě mě nahnali podepsat si tu smlouvu ještě před prvním lednem a tím pádem se mě to zvýšení platu netýkalo a jak jsme tam jen 2*tejděn tak bych normálně makala vesele dál, no když jsem to zjistila, tak šupky za šéfovou ata je v kanclu pěkně seřvala a pozejtří si jdu dopsat dodatek ke smlouvě.
No to jsou bastardi-fuj!!!!
microfon
napsal(a):
Ty si v tom případě pěknej blázen, tam bych nastálo neděla ani náhodou.
ale je fakt že nám teď přidali tu 10ti kačku,
normálmě mě nahnali podepsat si tu smlouvu ještě před prvním lednem a tím pádem se mě to zvýšení platu netýkalo a jak jsme tam jen 2*tejděn tak bych normálně makala vesele dál, no když jsem to zjistila, tak šupky za šéfovou ata je v kanclu pěkně seřvala a pozejtří si jdu dopsat dodatek ke smlouvě.
No to jsou bastardi-fuj!!!!
No raději tam než v tam kde jsem dělala doteď
memmory
napsal(a):
No raději tam než v tam kde jsem dělala doteď
Ahoj,tak fotky z dneška.
Palouš
luda
napsal(a):
Ahoj,tak fotky z dneška.
Palouš
Vánek a a Monika a Barka Monika
luda
napsal(a):
Ahoj,tak fotky z dneška.
Palouš
Vánek a Monika a Bark a Monika
luda
napsal(a):
Vánek a Monika a Bark a Monika
Chjo já už taky nechci jezdit sama
Dřív jsem jezdila s mamkou ta co je z ní hospodská nemá tolik času a navíc je Melody březí . Pak se mnou jezdila moja nej nej ale nějak se nepohodla s naší kobylou a tak na ní nejezdí . Jinak ještě tady byla aspoň kámoška o víkendu se svým poloachaltekincem , ale co začala jezdit na intr tak nemá čas jezdit hodinu sem , potom spolu a hodinu domů , takže z toho taky nic jinak jezdím sama a pěkně mi to leze krkem .
Sakra někdo se musíte nastěhovat sem a jezdit se mnou . Jo sice budu mít s kým jezdit ale ten koník má 22.4. 2 roky takže ještě má spoustu času a pokud jeho majitelka půjde po škole na výšku tak mám zase po ptákách , protože o víkendu bude jezdit ke svýmu přítely na něm na celý víkend
memmory
napsal(a):
Dřív jsem jezdila s mamkou ta co je z ní hospodská nemá tolik času a navíc je Melody březí . Pak se mnou jezdila moja nej nej ale nějak se nepohodla s naší kobylou a tak na ní nejezdí . Jinak ještě tady byla aspoň kámoška o víkendu se svým poloachaltekincem , ale co začala jezdit na intr tak nemá čas jezdit hodinu sem , potom spolu a hodinu domů , takže z toho taky nic jinak jezdím sama a pěkně mi to leze krkem .
Sakra někdo se musíte nastěhovat sem a jezdit se mnou . Jo sice budu mít s kým jezdit ale ten koník má 22.4. 2 roky takže ještě má spoustu času a pokud jeho majitelka půjde po škole na výšku tak mám zase po ptákách , protože o víkendu bude jezdit ke svýmu přítely na něm na celý víkend
Ahoj holky
memmory
napsal(a):
Jo nebejt od sebe tak daleko tak si můžem navzájem vybrečet na ramenou.....
Kdyžtak si říkej ta Monika z ifauny je na tom ještě hůř!!!, na vyjížďce nebyla od října a nejdřív pojede tak v květnu
a co hůř, sama budu pořád, no možná ne, když ta Bobi zůstane takhle malá(jako že jo) tak se mnou pujde ven tak max. 10letá holčina co k nám jednou tejně chodí čistit. No ale pusť někoho kdo váží sice 20kg ale nedokáže ani koni otrhnout hlavu od trávy(natož že si toho koně sama vedla jen jednou ani nemluvim) na remontě A stejně to bylo povídání a co už jste se učili vyjmenovaná slova nebo kterou panenku máš nejraději
no potěš koště.Navíc nedej bože kdyby slítlatak mě její mamka asi zabije
ale uvidíme vlastně jak to dopadne s tou mou známou
microfon
napsal(a):
Jo nebejt od sebe tak daleko tak si můžem navzájem vybrečet na ramenou.....
Kdyžtak si říkej ta Monika z ifauny je na tom ještě hůř!!!, na vyjížďce nebyla od října a nejdřív pojede tak v květnu
a co hůř, sama budu pořád, no možná ne, když ta Bobi zůstane takhle malá(jako že jo) tak se mnou pujde ven tak max. 10letá holčina co k nám jednou tejně chodí čistit. No ale pusť někoho kdo váží sice 20kg ale nedokáže ani koni otrhnout hlavu od trávy(natož že si toho koně sama vedla jen jednou ani nemluvim) na remontě A stejně to bylo povídání a co už jste se učili vyjmenovaná slova nebo kterou panenku máš nejraději
no potěš koště.Navíc nedej bože kdyby slítlatak mě její mamka asi zabije
ale uvidíme vlastně jak to dopadne s tou mou známou
No tak dobře no - jsi na tom špatně , ty pořád Bobi je malá Luis má 126KHV a stačí - každý mi říká , že velký kůň mi sluší víc , ale já nechci
Já a Inža - Trebuh 2006 -tak co je lepší velkej kůň ??
memmory
napsal(a):
No tak dobře no - jsi na tom špatně , ty pořád Bobi je malá Luis má 126KHV a stačí - každý mi říká , že velký kůň mi sluší víc , ale já nechci
Já a Inža - Trebuh 2006 -tak co je lepší velkej kůň ??
jo!
microfon
napsal(a):
jo!
neni malej jako malej, eli je malá ale já vím, že pro ní nejsem problém a věřím že ani až jí bude těch nějakejch 25 tak nebude mít zdravotní problémy díky mojí váze,ale nějakou artrozu či tak
jenže u toho flekatýho puňty se prostě bojim, že vše bude ok ale jen tak do těch 10 let a pak šluš a všechny zdravotní problémy mi soadnou do náručí. Já si prostě myslim ,že by jí byla hrozná škoda. A zbytečná škoda!
je mi líto že svejma pesimistickejma uvahama zanášim tuhle diskuzi,jenže já si nemohu pomoct, co na mysli to na jazyku
microfon
napsal(a):
neni malej jako malej, eli je malá ale já vím, že pro ní nejsem problém a věřím že ani až jí bude těch nějakejch 25 tak nebude mít zdravotní problémy díky mojí váze,ale nějakou artrozu či tak
jenže u toho flekatýho puňty se prostě bojim, že vše bude ok ale jen tak do těch 10 let a pak šluš a všechny zdravotní problémy mi soadnou do náručí. Já si prostě myslim ,že by jí byla hrozná škoda. A zbytečná škoda!
je mi líto že svejma pesimistickejma uvahama zanášim tuhle diskuzi,jenže já si nemohu pomoct, co na mysli to na jazyku
Co na mysli to na jazyku ?? Já pořád říkám , že bych Luisika nedala , ale jednu dobu , když jsme se nedokázaly domluvit tak už jsem měla domluvenou výměnu za kobylu A1/1 pětiletou po Majálesovi . Z toho jsem byla zase venku a jako kdyby to věděl , tak chodil úplně úžasně a já si to rozmyslela , teď zase asi budeme kupovat barák a nevím jak to s ním dopadne možná půjde do světa - bojím se toho mám ho skoro 6 let a je to můj první vlastní kůň :-(
Heuréka ta kobyla .
microfon
napsal(a):
ahojte. posílám foto z dneška.... už na toho mého Boya asi jde jaro...
noled
napsal(a):
ahojte. posílám foto z dneška.... už na toho mého Boya asi jde jaro...
a další s hříbětem.
sccary
napsal(a):
Ahoj holky
Scarry nebo zuzu , to máte ve výběhu písek?
Stále nad tím uvažuju. Ten náš prcek je hrozný váleč a má na to dost nepraktický účes. Můžeš prosím napsat víc. Jak velká musí být vrstva, stačí to navézt na ten stávající povrch (trávo-bláto)? Díky
memmory
napsal(a):
Co na mysli to na jazyku ?? Já pořád říkám , že bych Luisika nedala , ale jednu dobu , když jsme se nedokázaly domluvit tak už jsem měla domluvenou výměnu za kobylu A1/1 pětiletou po Majálesovi . Z toho jsem byla zase venku a jako kdyby to věděl , tak chodil úplně úžasně a já si to rozmyslela , teď zase asi budeme kupovat barák a nevím jak to s ním dopadne možná půjde do světa - bojím se toho mám ho skoro 6 let a je to můj první vlastní kůň :-(
Heuréka ta kobyla .
Škoda, že ta kobyla má ty dvě nohy křivé...
memmory
napsal(a):
Ono to zase až tak strašné nejni a u mě zase toho pohybu tolik není aby jí to vadilo .
Hlavně mi potom vrtalo hlavou jak by můj milovanej koníček dopadl u Andy - nemusím povídad viď
A tak třeba by se měl fajn - vem si takového Homéra a Elis, ti se mají jak prasata v žitě a z páníčků mají akorát prdel Jako nebýt té přední, tak bych ji brala třeba jen do chovu, ale ten předek měla vrozený, to je risk, že to hříbě zdědí.
strelish
napsal(a):
A tak třeba by se měl fajn - vem si takového Homéra a Elis, ti se mají jak prasata v žitě a z páníčků mají akorát prdel Jako nebýt té přední, tak bych ji brala třeba jen do chovu, ale ten předek měla vrozený, to je risk, že to hříbě zdědí.
Jj to zase jo , ale já to myslím s tím jejím prodáváním koní mě by asi hodně záleželo kam by šel navíc je to můj mazlík a tam by se zase tak nemazlil a vím jak to tam chodí s kovářem apod ....
Jo nemáš nějakou Leovu fotku ?? Sháním všechny
memmory
napsal(a):
Heuréka ta kobyla .
no jasný já první koně již nemám a dost lidí zde si myslí že jsme ěnjaká zlá nebo nevim jkaá že jsme prodala svého prvního, druhého...koně
jenže já to beru jako když s někým chodíš. hledáš tak dlouho až najdej-(akorát vmém případě už jde o bigamii
microfon
napsal(a):
no jasný já první koně již nemám a dost lidí zde si myslí že jsme ěnjaká zlá nebo nevim jkaá že jsme prodala svého prvního, druhého...koně
jenže já to beru jako když s někým chodíš. hledáš tak dlouho až najdej-(akorát vmém případě už jde o bigamii
Ne mony tak to nejni , ale pro mě je to asi něco víc , nevím často jsem přemýšlela o jiným koni , ale já na to nemám dát ho pryč :-(
memmory
napsal(a):
Ne mony tak to nejni , ale pro mě je to asi něco víc , nevím často jsem přemýšlela o jiným koni , ale já na to nemám dát ho pryč :-(
Někdy je lepší dát koně pryč, hlavně pokud převažujou ty stinné pocity a zážitky nad tím dobrým, to pak to člověk dělá jen z nutnosti a je to o ničem.
memmory
napsal(a):
Kdyby jsi ho chtěla tak je na něm sleva o 7 000
já vim,neslyšela jsme na jeho povahu dobré reference, a stejně my kluky neberem, holky s holkama
strelish
napsal(a):
Někdy je lepší dát koně pryč, hlavně pokud převažujou ty stinné pocity a zážitky nad tím dobrým, to pak to člověk dělá jen z nutnosti a je to o ničem.
Já mám víc těch dobrých pocitů o to o 100%
Jo tohodle koníka jsme teď minulej týden dostala od ségry
strelish
napsal(a):
Máme lepší
sem chtěla taky přidat, no jo no, žádnou takou na volném prostranství nemám
microfon
napsal(a):
sem chtěla taky přidat, no jo no, žádnou takou na volném prostranství nemám
také mám něco.-....
luda
napsal(a):
tedy tady bych jí nepoznala, vyhnědlá a ještě arabizovaná
mám taky lehce arabskou
microfon
napsal(a):
tedy tady bych jí nepoznala, vyhnědlá a ještě arabizovaná
mám taky lehce arabskou
A eli aby nebyla pozadu
microfon
napsal(a):
ježiš teď mi došlo, že nevím, kdo je ta třetí????!!!
No první je Mittas to jejeich hříbě , druhé Luis a třetí naša Melody ne ??
memmory
napsal(a):
No první je Mittas to jejeich hříbě , druhé Luis a třetí naša Melody ne ??
Microfon....děkuji za arabaša....tobě také šlapou jako arabášci...tady ještě jedna..ta se mě mééééc líbí
luda
napsal(a):
Microfon....děkuji za arabaša....tobě také šlapou jako arabášci...tady ještě jedna..ta se mě mééééc líbí
tady vykračuje opravdu nádherně
no Eli arabášky nechodí, jen zvedne ocas a dál dupe jako slon!
a Bobša zase chodí jak po špičkách, má sice volné chody, ale ploché a neprostorné...
To uměla jen naše AJu:-)
P.S já takhle z profilu nepoznám která z tvých holek se takhle pěkně nosí