Poníkáři <<<<32>>>>

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2008 17:58

microfon napsal(a):

tak co Bobša???

ještě něco z dneška

Já a Lady

2.2.2008 18:05

luda napsal(a):
tak co Bobša???

ještě něco z dneška

Já a Lady

Monika a Bark

2.2.2008 18:11

luda napsal(a):
tak co Bobša???

ještě něco z dneška

Já a Lady

A co že to pěšo ,snad máte koně ,ne?
co bobša, , nic moc už jí nebaví chodit každej den běhat, tak už nechce odpoledne chodit na zavolání, jak mě vidí tak dělá že nic že neslyší a ani taška plná rohlíků ji nepřesvědčí,za to ela jak mě(no to tašku) vidí by hnde přišla, jenže ne sama. Takže nahání Bobiku aby hejbla prdelí a že půjdou spolu za mnou, jenže bobi na elu akšle a já pak musím brodit tím bahnem přes celou patvinu až do nejzaššího rohu ohrady......vychcanej kůň to je něco hroznýho
A co vyjíž´dka, děláte dostihy?

2.2.2008 18:12

luda napsal(a):
Monika a Bark

A ještě Morgana Miladou

2.2.2008 18:18

microfon napsal(a):
co bobša, , nic moc už jí nebaví chodit každej den běhat, tak už nechce odpoledne chodit na zavolání, jak mě vidí tak dělá že nic že neslyší a ani taška plná rohlíků ji nepřesvědčí,za to ela jak mě(no to tašku) vidí by hnde přišla, jenže ne sama. Takže nahání Bobiku aby hejbla prdelí a že půjdou spolu za mnou, jenže bobi na elu akšle a já pak musím brodit tím bahnem přes celou patvinu až do nejzaššího rohu ohrady......vychcanej kůň to je něco hroznýho

No já dneska s kamarádkou,co u mě kdysi měla ustájené ho koně, řešila budoucnost a vypadá to, že si společně pronajmeme ještě jednu pastvinu, takže budem taky 3 koně, to by bylo super, jsem zvědavá jak to dopadne

2.2.2008 18:22

microfon napsal(a):

no máme kone no,ale nožičky bolej víš
No dostihy?co tím myslíš?
no,co by stebou bobša pořád někam chodila...
zítra budu mít i nějaké další fotky

2.2.2008 18:26

luda napsal(a):
no máme kone no,ale nožičky bolej víš
No dostihy?co tím myslíš?
no,co by stebou bobša pořád někam chodila...
zítra budu mít i nějaké další fotky

tak držím palce,ať vše dopadne....

2.2.2008 18:28

luda napsal(a):
tak držím palce,ať vše dopadne....

No tak Majka je něco s welshem . Jiank po tom útěku toho hřebce se odvezla já to taky nemohla pochopit .

2.2.2008 18:50

memmory napsal(a):
No tak Majka je něco s welshem . Jiank po tom útěku toho hřebce se odvezla já to taky nemohla pochopit .

Vy jste na mě škaredé - vždycky tak kecáte ale jak cokoliv napíšu já tak tafdy najednou nikdo není
Fotečka ze závodního prostředí

2.2.2008 19:20

memmory napsal(a):
Vy jste na mě škaredé - vždycky tak kecáte ale jak cokoliv napíšu já tak tafdy najednou nikdo není
Fotečka ze závodního prostředí

tak když jsem dáš takovou krásnou fotečku, tak tedy poslouchám a možná! i ti odpovím

2.2.2008 19:20

strelish napsal(a):

ty máš stejně oba koně chameleonský

2.2.2008 19:21

strelish napsal(a):

Vypelichaný a na krku vydrbaný

2.2.2008 19:21

microfon napsal(a):
ty máš stejně oba koně chameleonský

Si piš, a zajímavé to teprv bude až začne línat

2.2.2008 19:41

strelish napsal(a):

2.2.2008 19:44

memmory napsal(a):

Sakra on se tam tak soustředěně tváří a ono se i to rozmaže
Sijamská dvojčata

2.2.2008 19:51

memmory napsal(a):
Sakra on se tam tak soustředěně tváří a ono se i to rozmaže
Sijamská dvojčata

hezkýýýý

2.2.2008 19:56

strelish napsal(a):

teda lhát se nemá, že jo - takže musím podotknout, že na téhle fotce, to zrovna žádnej krasavec nejni
no co my nevypadáme líp, když jsme zpocený

2.2.2008 19:57

memmory napsal(a):
Kde má tělo ???

no ne...story na pokračování?????

2.2.2008 20:16

microfon napsal(a):
teda lhát se nemá, že jo - takže musím podotknout, že na téhle fotce, to zrovna žádnej krasavec nejni
no co my nevypadáme líp, když jsme zpocený

Na které fotce má být to nepěkné ???
Story na pokračování ?? Tak jo akorát to už nejni poník
Jmenuje se Montana a je to pěknej chameleon

2.2.2008 20:21

memmory napsal(a):

2.2.2008 20:22

memmory napsal(a):

pěknej - nádhernej tohle je suprová barvička,
ale já mám taky chameleona
Bobška v létě

2.2.2008 20:22

memmory napsal(a):

Je bez odznaků , ale když se někdo nudí

2.2.2008 20:23

microfon napsal(a):
pěknej - nádhernej tohle je suprová barvička,
ale já mám taky chameleona
Bobška v létě

2.2.2008 20:25

memmory napsal(a):
Je bez odznaků , ale když se někdo nudí

2.2.2008 20:29

memmory napsal(a):

A to je čí koník?
popř. kdo se nudil?

2.2.2008 20:29

microfon napsal(a):

Ještě jeden chameleon - ČT Marion

2.2.2008 20:31

memmory napsal(a):
Ještě jeden chameleon - ČT Marion

Jo a Monty je Kamaráda - nudila se jeho ségra - myslím teda

2.2.2008 20:33

memmory napsal(a):

Jo a Monty je Kamaráda - nudila se jeho ségra - myslím teda

To je dobrý na Čt, je to škoda že jsou samej hnědák, ryzák a občas tam hodí nějakou kinskou izabelu či shagyu ale takový uniformní...

2.2.2008 20:33

microfon napsal(a):
To je dobrý na Čt, je to škoda že jsou samej hnědák, ryzák a občas tam hodí nějakou kinskou izabelu či shagyu ale takový uniformní...

samozřejmě nemyslím v exteriéru

2.2.2008 20:38

microfon napsal(a):
samozřejmě nemyslím v exteriéru

Takhle fotka se mi povedla - nejdelšííííííí kůůůň

2.2.2008 20:43

memmory napsal(a):

Klopíííííííííí

2.2.2008 20:53

memmory napsal(a):

to jo nejdelší- fakt pěkný
a já mám zas foto koně ve stylu samá noha samá ruka a všechny po křivici

2.2.2008 20:57

microfon napsal(a):
to jo nejdelší- fakt pěkný
a já mám zas foto koně ve stylu samá noha samá ruka a všechny po křivici

Jo cval "cvaklej"v téhle fázi vypadá příííííšerně .
Vypadá jako by měl spadnout na hubu

2.2.2008 21:02

memmory napsal(a):
Jo cval "cvaklej"v téhle fázi vypadá příííííšerně .
Vypadá jako by měl spadnout na hubu

Létající čestmír - alias - já a Luis

2.2.2008 21:18

memmory napsal(a):
Létající čestmír - alias - já a Luis

KDE?????????

2.2.2008 21:35

microfon napsal(a):
KDE?????????

ježiš já se ani nekoukla jak to vypadá :-( Fuj to je ale kvalita - vím že je špatná , ale ifauna to ještě zhorší
Druhý pokus - odskok .

2.2.2008 23:18

memmory napsal(a):
ježiš já se ani nekoukla jak to vypadá :-( Fuj to je ale kvalita - vím že je špatná , ale ifauna to ještě zhorší
Druhý pokus - odskok .

Posuneme - první čuchnutí ......

3.2.2008 08:55

memmory napsal(a):
Posuneme - první čuchnutí ......

Dobré randko lidičky...dnes tt je krásně sice mrzlo,ale krásně svítí sluníčko.Tak zkusím udělat zase pár fotek
pokud vám to teda nevadí,že to tu pořád zaplácávám fotkama

3.2.2008 10:20

luda napsal(a):
Dobré randko lidičky...dnes tt je krásně sice mrzlo,ale krásně svítí sluníčko.Tak zkusím udělat zase pár fotek
pokud vám to teda nevadí,že to tu pořád zaplácávám fotkama

No milá Luďo : kdyby jsi sem nedávla fotky tak tady ani nejseš tak je pěkně sipej

3.2.2008 10:37

memmory napsal(a):
No milá Luďo : kdyby jsi sem nedávla fotky tak tady ani nejseš tak je pěkně sipej

takjo,.fotky z dneška.Vetšinou si tu něco přečtu a ani se nějak nezapojuju.

3.2.2008 10:56

luda napsal(a):
takjo,.fotky z dneška.Vetšinou si tu něco přečtu a ani se nějak nezapojuju.

3.2.2008 11:16

luda napsal(a):

To jste měly tak namrzlo ?? No mi sice taky , ale u nás je to pochopitelné
Luis dneska spal ma seně venku a takhle se po ránu vždycky protahuje

3.2.2008 11:26

memmory napsal(a):
To jste měly tak namrzlo ?? No mi sice taky , ale u nás je to pochopitelné
Luis dneska spal ma seně venku a takhle se po ránu vždycky protahuje

No když vy na to zase se....... tak já jdu vařit teda no
Jo mamka mi slýbila , že se mnou půjde na vyjížďku s foťákem , takže se odpoleden těšte - konečně uvidíte jak vypadá tryskáč v akci

3.2.2008 11:35

memmory napsal(a):
No když vy na to zase se....... tak já jdu vařit teda no
Jo mamka mi slýbila , že se mnou půjde na vyjížďku s foťákem , takže se odpoleden těšte - konečně uvidíte jak vypadá tryskáč v akci

na tý fotce vypadá jak plyšovej
tak já se tedy těším!!!!!!

3.2.2008 11:36

microfon napsal(a):

Odpočinek na oblíbeném místě

3.2.2008 11:44

strelish napsal(a):
Odpočinek na oblíbeném místě

Ježiši to je Jami ??? Po bahení koupely

3.2.2008 11:53

memmory napsal(a):
Ježiši to je Jami ??? Po bahení koupely

Ne, ona má akorát břicho špinavé, jak na tom spí. Ale jinak má takovou barvu.

3.2.2008 11:56

strelish napsal(a):

Možná ty stíny , nebo mi to počítač ukazuje špatně - vím jak vypadá , ale tohle jako ona nevypadá . Tady už jo , ael na první fotce nee

3.2.2008 12:28

strelish napsal(a):

oni spí venku?

3.2.2008 12:52

microfon napsal(a):
oni spí venku?

Jo, plácnou sebou pod strom a chrní.

3.2.2008 13:58

strelish napsal(a):
Jo, plácnou sebou pod strom a chrní.

Sláva hurá výletu , přežily jsme , už jsme tu
Odjezd od domova

3.2.2008 13:59

memmory napsal(a):
Sláva hurá výletu , přežily jsme , už jsme tu
Odjezd od domova

Klus na zahřátí

3.2.2008 14:03

memmory napsal(a):
...

běží od fotografa
Jo kvalita je nic moc mamka byla daleko a tak jsou ořezané

3.2.2008 14:04

memmory napsal(a):
běží od fotografa
Jo kvalita je nic moc mamka byla daleko a tak jsou ořezané

3.2.2008 14:08

memmory napsal(a):
Z kopce dolůůů

dokolečka dokola

3.2.2008 14:10

memmory napsal(a):
dokolečka dokola

Letíííííí
Jo na mě nekoukejte - někdy je to tak krásně cvaklý , že jsem jako maximální amatér .

3.2.2008 14:12

memmory napsal(a):
Letíííííí
Jo na mě nekoukejte - někdy je to tak krásně cvaklý , že jsem jako maximální amatér .

3.2.2008 14:26

memmory napsal(a):
Vykrokovat a domůůůůů

jejeje už doost!!!!, závidět se nemá

3.2.2008 14:29

microfon napsal(a):
Loni přesně v tuhle dobu

No ono je to pole v tuhle dobu všude stejný
Jo a nakonec tam dneska nejedu takže toho hříbka vyfotím asi až příští týden pokud nepůjdu o víkendu do práce .

3.2.2008 14:31

memmory napsal(a):
No ono je to pole v tuhle dobu všude stejný
Jo a nakonec tam dneska nejedu takže toho hříbka vyfotím asi až příští týden pokud nepůjdu o víkendu do práce .

jojo stejný šedivo zelený a i fotografa jsme měla v dáli, takže jediné foto zblízka je pouze mé zadnice, a ořezávánky jsme taky dělla veliké, ale co by mohl chtít po 10leté holčině

3.2.2008 14:34

microfon napsal(a):
jojo stejný šedivo zelený a i fotografa jsme měla v dáli, takže jediné foto zblízka je pouze mé zadnice, a ořezávánky jsme taky dělla veliké, ale co by mohl chtít po 10leté holčině

Jak tak koukám tak tu louku taky lemujou stromy co ?? A stejné jako mě tady za barákem .
Mě fotila mamka a na fotkách zblízka jsme měly koně bez hlavy , nebo zase jenom hlavu bez těla , nebo taky jen zadek

3.2.2008 14:40

memmory napsal(a):
Jak tak koukám tak tu louku taky lemujou stromy co ?? A stejné jako mě tady za barákem .
Mě fotila mamka a na fotkách zblízka jsme měly koně bez hlavy , nebo zase jenom hlavu bez těla , nebo taky jen zadek

Mony ne máš ICQ ??

3.2.2008 14:46

memmory napsal(a):
Mony ne máš ICQ ??

právě že ne a já sestejně učim,takže jsem na příjmu jen polopatě

3.2.2008 14:51

microfon napsal(a):
právě že ne a já sestejně učim,takže jsem na příjmu jen polopatě

Aha ttj - ještě že já se učit nemusím Jakou děláš školu ??

3.2.2008 14:52

memmory napsal(a):
Aha ttj - ještě že já se učit nemusím Jakou děláš školu ??

přírodovědeckou, zrovna se šprtám organiku, už v úterý mám zkoušku
a já vlastně ani nevím,kde pracuješ?

3.2.2008 14:56

microfon napsal(a):
přírodovědeckou, zrovna se šprtám organiku, už v úterý mám zkoušku
a já vlastně ani nevím,kde pracuješ?

No dělala jsem krejčí , ale teď jsme nastoupila do kauflandu jako prodavačka lahůdek .

3.2.2008 15:21

memmory napsal(a):
No dělala jsem krejčí , ale teď jsme nastoupila do kauflandu jako prodavačka lahůdek .

tak to jeprdel, to je moje brigáda, tam chodím 2*týdně.
taky máte takovej akutní nedostatek lidí(nemyslím zákazníků)

3.2.2008 15:24

microfon napsal(a):
tak to jeprdel, to je moje brigáda, tam chodím 2*týdně.
taky máte takovej akutní nedostatek lidí(nemyslím zákazníků)

jj tak nějak

3.2.2008 15:26

memmory napsal(a):
jj tak nějak

Krááááásnej poník . S Luisem se nenávidí trhají se i přes ohradu

3.2.2008 15:28

memmory napsal(a):
jj tak nějak

Ty si v tom případě pěknej blázen, tam bych nastálo neděla ani náhodou.
ale je fakt že nám teď přidali tu 10ti kačku,
normálmě mě nahnali podepsat si tu smlouvu ještě před prvním lednem a tím pádem se mě to zvýšení platu netýkalo a jak jsme tam jen 2*tejděn tak bych normálně makala vesele dál, no když jsem to zjistila, tak šupky za šéfovou ata je v kanclu pěkně seřvala a pozejtří si jdu dopsat dodatek ke smlouvě.
No to jsou bastardi-fuj!!!!

3.2.2008 15:29

memmory napsal(a):
Krááááásnej poník . S Luisem se nenávidí trhají se i přes ohradu

vy máte za sousedatohohle nádhernýho už nehřebčáka?

3.2.2008 15:31

microfon napsal(a):
Ty si v tom případě pěknej blázen, tam bych nastálo neděla ani náhodou.
ale je fakt že nám teď přidali tu 10ti kačku,
normálmě mě nahnali podepsat si tu smlouvu ještě před prvním lednem a tím pádem se mě to zvýšení platu netýkalo a jak jsme tam jen 2*tejděn tak bych normálně makala vesele dál, no když jsem to zjistila, tak šupky za šéfovou ata je v kanclu pěkně seřvala a pozejtří si jdu dopsat dodatek ke smlouvě.
No to jsou bastardi-fuj!!!!

No raději tam než v tam kde jsem dělala doteď

3.2.2008 16:12

memmory napsal(a):
No raději tam než v tam kde jsem dělala doteď

Ahoj,tak fotky z dneška.

Palouš

3.2.2008 16:14

luda napsal(a):
Ahoj,tak fotky z dneška.

Palouš

Vánek a a Monika a Barka Monika

3.2.2008 16:15

luda napsal(a):
Ahoj,tak fotky z dneška.

Palouš

Vánek a Monika a Bark a Monika

3.2.2008 17:35

luda napsal(a):
Vánek a Monika a Bark a Monika

Chjo já už taky nechci jezdit sama
Dřív jsem jezdila s mamkou ta co je z ní hospodská nemá tolik času a navíc je Melody březí . Pak se mnou jezdila moja nej nej ale nějak se nepohodla s naší kobylou a tak na ní nejezdí . Jinak ještě tady byla aspoň kámoška o víkendu se svým poloachaltekincem , ale co začala jezdit na intr tak nemá čas jezdit hodinu sem , potom spolu a hodinu domů , takže z toho taky nic jinak jezdím sama a pěkně mi to leze krkem .
Sakra někdo se musíte nastěhovat sem a jezdit se mnou . Jo sice budu mít s kým jezdit ale ten koník má 22.4. 2 roky takže ještě má spoustu času a pokud jeho majitelka půjde po škole na výšku tak mám zase po ptákách , protože o víkendu bude jezdit ke svýmu přítely na něm na celý víkend

3.2.2008 17:44

memmory napsal(a):
Dřív jsem jezdila s mamkou ta co je z ní hospodská nemá tolik času a navíc je Melody březí . Pak se mnou jezdila moja nej nej ale nějak se nepohodla s naší kobylou a tak na ní nejezdí . Jinak ještě tady byla aspoň kámoška o víkendu se svým poloachaltekincem , ale co začala jezdit na intr tak nemá čas jezdit hodinu sem , potom spolu a hodinu domů , takže z toho taky nic jinak jezdím sama a pěkně mi to leze krkem .
Sakra někdo se musíte nastěhovat sem a jezdit se mnou . Jo sice budu mít s kým jezdit ale ten koník má 22.4. 2 roky takže ještě má spoustu času a pokud jeho majitelka půjde po škole na výšku tak mám zase po ptákách , protože o víkendu bude jezdit ke svýmu přítely na něm na celý víkend

Ahoj holky

3.2.2008 17:48

memmory napsal(a):

Jo nebejt od sebe tak daleko tak si můžem navzájem vybrečet na ramenou.....
Kdyžtak si říkej ta Monika z ifauny je na tom ještě hůř!!!, na vyjížďce nebyla od října a nejdřív pojede tak v květnu

a co hůř, sama budu pořád, no možná ne, když ta Bobi zůstane takhle malá(jako že jo) tak se mnou pujde ven tak max. 10letá holčina co k nám jednou tejně chodí čistit. No ale pusť někoho kdo váží sice 20kg ale nedokáže ani koni otrhnout hlavu od trávy(natož že si toho koně sama vedla jen jednou ani nemluvim) na remontě A stejně to bylo povídání a co už jste se učili vyjmenovaná slova nebo kterou panenku máš nejraději no potěš koště.Navíc nedej bože kdyby slítlatak mě její mamka asi zabije

ale uvidíme vlastně jak to dopadne s tou mou známou

3.2.2008 18:01

microfon napsal(a):
Jo nebejt od sebe tak daleko tak si můžem navzájem vybrečet na ramenou.....
Kdyžtak si říkej ta Monika z ifauny je na tom ještě hůř!!!, na vyjížďce nebyla od října a nejdřív pojede tak v květnu

a co hůř, sama budu pořád, no možná ne, když ta Bobi zůstane takhle malá(jako že jo) tak se mnou pujde ven tak max. 10letá holčina co k nám jednou tejně chodí čistit. No ale pusť někoho kdo váží sice 20kg ale nedokáže ani koni otrhnout hlavu od trávy(natož že si toho koně sama vedla jen jednou ani nemluvim) na remontě A stejně to bylo povídání a co už jste se učili vyjmenovaná slova nebo kterou panenku máš nejraději no potěš koště.Navíc nedej bože kdyby slítlatak mě její mamka asi zabije

ale uvidíme vlastně jak to dopadne s tou mou známou

No tak dobře no - jsi na tom špatně , ty pořád Bobi je malá Luis má 126KHV a stačí - každý mi říká , že velký kůň mi sluší víc , ale já nechci
Já a Inža - Trebuh 2006 -tak co je lepší velkej kůň ??

3.2.2008 18:27

memmory napsal(a):
No tak dobře no - jsi na tom špatně , ty pořád Bobi je malá Luis má 126KHV a stačí - každý mi říká , že velký kůň mi sluší víc , ale já nechci
Já a Inža - Trebuh 2006 -tak co je lepší velkej kůň ??

jo!

3.2.2008 18:33

microfon napsal(a):
jo!

neni malej jako malej, eli je malá ale já vím, že pro ní nejsem problém a věřím že ani až jí bude těch nějakejch 25 tak nebude mít zdravotní problémy díky mojí váze,ale nějakou artrozu či tak
jenže u toho flekatýho puňty se prostě bojim, že vše bude ok ale jen tak do těch 10 let a pak šluš a všechny zdravotní problémy mi soadnou do náručí. Já si prostě myslim ,že by jí byla hrozná škoda. A zbytečná škoda!
je mi líto že svejma pesimistickejma uvahama zanášim tuhle diskuzi,jenže já si nemohu pomoct, co na mysli to na jazyku

3.2.2008 18:51

microfon napsal(a):
neni malej jako malej, eli je malá ale já vím, že pro ní nejsem problém a věřím že ani až jí bude těch nějakejch 25 tak nebude mít zdravotní problémy díky mojí váze,ale nějakou artrozu či tak
jenže u toho flekatýho puňty se prostě bojim, že vše bude ok ale jen tak do těch 10 let a pak šluš a všechny zdravotní problémy mi soadnou do náručí. Já si prostě myslim ,že by jí byla hrozná škoda. A zbytečná škoda!
je mi líto že svejma pesimistickejma uvahama zanášim tuhle diskuzi,jenže já si nemohu pomoct, co na mysli to na jazyku

Co na mysli to na jazyku ?? Já pořád říkám , že bych Luisika nedala , ale jednu dobu , když jsme se nedokázaly domluvit tak už jsem měla domluvenou výměnu za kobylu A1/1 pětiletou po Majálesovi . Z toho jsem byla zase venku a jako kdyby to věděl , tak chodil úplně úžasně a já si to rozmyslela , teď zase asi budeme kupovat barák a nevím jak to s ním dopadne možná půjde do světa - bojím se toho mám ho skoro 6 let a je to můj první vlastní kůň :-(
Heuréka ta kobyla .

3.2.2008 18:53

microfon napsal(a):

ahojte. posílám foto z dneška.... už na toho mého Boya asi jde jaro...

3.2.2008 18:53

noled napsal(a):
ahojte. posílám foto z dneška.... už na toho mého Boya asi jde jaro...

a další s hříbětem.

3.2.2008 18:54

noled napsal(a):
a další s hříbětem.

a poslední-vítr v hřívě!

3.2.2008 18:56

sccary napsal(a):
Ahoj holky

Scarry nebo zuzu , to máte ve výběhu písek?
Stále nad tím uvažuju. Ten náš prcek je hrozný váleč a má na to dost nepraktický účes. Můžeš prosím napsat víc. Jak velká musí být vrstva, stačí to navézt na ten stávající povrch (trávo-bláto)? Díky

3.2.2008 18:57

memmory napsal(a):
Co na mysli to na jazyku ?? Já pořád říkám , že bych Luisika nedala , ale jednu dobu , když jsme se nedokázaly domluvit tak už jsem měla domluvenou výměnu za kobylu A1/1 pětiletou po Majálesovi . Z toho jsem byla zase venku a jako kdyby to věděl , tak chodil úplně úžasně a já si to rozmyslela , teď zase asi budeme kupovat barák a nevím jak to s ním dopadne možná půjde do světa - bojím se toho mám ho skoro 6 let a je to můj první vlastní kůň :-(
Heuréka ta kobyla .

Škoda, že ta kobyla má ty dvě nohy křivé...

3.2.2008 18:58

noled napsal(a):
a poslední-vítr v hřívě!

Ahoj Peťo, je to krasavec, jakou má vlastně KVH? Jedete na tu Loučku?

3.2.2008 18:58

noled napsal(a):
a poslední-vítr v hřívě!

Máme lepší

3.2.2008 18:59

strelish napsal(a):
Škoda, že ta kobyla má ty dvě nohy křivé...

Ono to zase až tak strašné nejni a u mě zase toho pohybu tolik není aby jí to vadilo .
Hlavně mi potom vrtalo hlavou jak by můj milovanej koníček dopadl u Andy - nemusím povídad viď

3.2.2008 19:02

memmory napsal(a):
Ono to zase až tak strašné nejni a u mě zase toho pohybu tolik není aby jí to vadilo .
Hlavně mi potom vrtalo hlavou jak by můj milovanej koníček dopadl u Andy - nemusím povídad viď

A tak třeba by se měl fajn - vem si takového Homéra a Elis, ti se mají jak prasata v žitě a z páníčků mají akorát prdel Jako nebýt té přední, tak bych ji brala třeba jen do chovu, ale ten předek měla vrozený, to je risk, že to hříbě zdědí.

3.2.2008 19:08

strelish napsal(a):
A tak třeba by se měl fajn - vem si takového Homéra a Elis, ti se mají jak prasata v žitě a z páníčků mají akorát prdel Jako nebýt té přední, tak bych ji brala třeba jen do chovu, ale ten předek měla vrozený, to je risk, že to hříbě zdědí.

Jj to zase jo , ale já to myslím s tím jejím prodáváním koní mě by asi hodně záleželo kam by šel navíc je to můj mazlík a tam by se zase tak nemazlil a vím jak to tam chodí s kovářem apod ....
Jo nemáš nějakou Leovu fotku ?? Sháním všechny

3.2.2008 19:08

memmory napsal(a):
Heuréka ta kobyla .

no jasný já první koně již nemám a dost lidí zde si myslí že jsme ěnjaká zlá nebo nevim jkaá že jsme prodala svého prvního, druhého...koně
jenže já to beru jako když s někým chodíš. hledáš tak dlouho až najdej-(akorát vmém případě už jde o bigamii

3.2.2008 19:11

microfon napsal(a):
no jasný já první koně již nemám a dost lidí zde si myslí že jsme ěnjaká zlá nebo nevim jkaá že jsme prodala svého prvního, druhého...koně
jenže já to beru jako když s někým chodíš. hledáš tak dlouho až najdej-(akorát vmém případě už jde o bigamii

Ne mony tak to nejni , ale pro mě je to asi něco víc , nevím často jsem přemýšlela o jiným koni , ale já na to nemám dát ho pryč :-(

3.2.2008 19:13

memmory napsal(a):
Ne mony tak to nejni , ale pro mě je to asi něco víc , nevím často jsem přemýšlela o jiným koni , ale já na to nemám dát ho pryč :-(

Jo a jak jsem tak koukal pozpátku tak Benjo je náš přespolní soused - jak to víš že je to už nehřebčák ?? Znáš ho ??

3.2.2008 19:15

memmory napsal(a):
Jo a jak jsem tak koukal pozpátku tak Benjo je náš přespolní soused - jak to víš že je to už nehřebčák ?? Znáš ho ??

ne jen oni už ho prodávaj tak dlouho toho si nejde nevšimnout

3.2.2008 19:16

microfon napsal(a):
ne jen oni už ho prodávaj tak dlouho toho si nejde nevšimnout

Kdyby jsi ho chtěla tak je na něm sleva o 7 000

3.2.2008 19:37

memmory napsal(a):

Někdy je lepší dát koně pryč, hlavně pokud převažujou ty stinné pocity a zážitky nad tím dobrým, to pak to člověk dělá jen z nutnosti a je to o ničem.

3.2.2008 19:39

memmory napsal(a):
Kdyby jsi ho chtěla tak je na něm sleva o 7 000

já vim,neslyšela jsme na jeho povahu dobré reference, a stejně my kluky neberem, holky s holkama

3.2.2008 19:47

strelish napsal(a):
Někdy je lepší dát koně pryč, hlavně pokud převažujou ty stinné pocity a zážitky nad tím dobrým, to pak to člověk dělá jen z nutnosti a je to o ničem.

Já mám víc těch dobrých pocitů o to o 100%
Jo tohodle koníka jsme teď minulej týden dostala od ségry

4.2.2008 15:12

strelish napsal(a):
Máme lepší

sem chtěla taky přidat, no jo no, žádnou takou na volném prostranství nemám

4.2.2008 16:10

microfon napsal(a):
sem chtěla taky přidat, no jo no, žádnou takou na volném prostranství nemám

také mám něco.-....

4.2.2008 16:55

luda napsal(a):

tedy tady bych jí nepoznala, vyhnědlá a ještě arabizovaná

mám taky lehce arabskou

4.2.2008 16:56

microfon napsal(a):
tedy tady bych jí nepoznala, vyhnědlá a ještě arabizovaná

mám taky lehce arabskou

A eli aby nebyla pozadu

4.2.2008 17:06

microfon napsal(a):
A eli aby nebyla pozadu

Taky taky

4.2.2008 17:34

memmory napsal(a):
a ta třetí

ježiš teď mi došlo, že nevím, kdo je ta třetí????!!!

4.2.2008 17:37

microfon napsal(a):
ježiš teď mi došlo, že nevím, kdo je ta třetí????!!!

No první je Mittas to jejeich hříbě , druhé Luis a třetí naša Melody ne ??

4.2.2008 17:59

memmory napsal(a):
No první je Mittas to jejeich hříbě , druhé Luis a třetí naša Melody ne ??

Microfon....děkuji za arabaša....tobě také šlapou jako arabášci...tady ještě jedna..ta se mě mééééc líbí

4.2.2008 20:22

luda napsal(a):
Microfon....děkuji za arabaša....tobě také šlapou jako arabášci...tady ještě jedna..ta se mě mééééc líbí

tady vykračuje opravdu nádherně
no Eli arabášky nechodí, jen zvedne ocas a dál dupe jako slon!
a Bobša zase chodí jak po špičkách, má sice volné chody, ale ploché a neprostorné...
To uměla jen naše AJu:-)

P.S já takhle z profilu nepoznám která z tvých holek se takhle pěkně nosí

Přidejte reakci

Přidat smajlík