Chystá se už někdo pomalu na obsedání? Já už si na jaro leštím výstroj ale zatím od jí má kluk pořád pokoj ale už by se měl pomalu psychycky připravovat. V tomhle bahně se stejně nedá nic dělat. Tak co jak máte starý koníky a co teď si nimi v tomhle počasí děláte? My jen běháme a běháme a chodíme po schodech..to by jeden neřekl jak krásně umí lozit po schodech..a to tenkých..nedělá mu to žádný problém akorát dolů by nezeslezl . V celku už se těším až začneme trošku jezdit a co vy?
kovbojka
napsal(a):
Chystá se už někdo pomalu na obsedání? Já už si na jaro leštím výstroj ale zatím od jí má kluk pořád pokoj ale už by se měl pomalu psychycky připravovat. V tomhle bahně se stejně nedá nic dělat. Tak co jak máte starý koníky a co teď si nimi v tomhle počasí děláte? My jen běháme a běháme a chodíme po schodech..to by jeden neřekl jak krásně umí lozit po schodech..a to tenkých..nedělá mu to žádný problém akorát dolů by nezeslezl . V celku už se těším až začneme trošku jezdit a co vy?
naše celá práce spočívá vkaždodenním půhodinovém klusání na ruce, přičemž se samozřejměprocvičuje nejn tělo ale i duše
všechno zlý je k něčemu dobrý, takže aspoň už se přestáváme bát velkejch aut, vlajek, motorek, a vlakovejch přejezdů atd.
cajky ještě nemám kompletní()
microfon
napsal(a):
naše celá práce spočívá vkaždodenním půhodinovém klusání na ruce, přičemž se samozřejměprocvičuje nejn tělo ale i duše
všechno zlý je k něčemu dobrý, takže aspoň už se přestáváme bát velkejch aut, vlajek, motorek, a vlakovejch přejezdů atd.
Tak my už se chystáme,holka už chodí se sedlem,uzdečkou,chambonem, na dvouch lonžích,já už na ní taky sedala a ted se na měsíc stěhujeme za lepšími podmínkami,doma máme bohužel jen kruhovku a ještě nevyhovující a není kde trénovat,tak se na tu nejhorší práci stěhujem do lepšího.. tam nahrubo obsednem aby jsme mohli alespoň dělat lehčí práci v terénu.
microfon
napsal(a):
Nám budou 3 ve čtvrtek a nějak spíš si hrajeme, učíme se tlakům a vzájemné důvěře. Až si budu myslet že na to máme začnem pomaloučku jezdit.
Už se taky těším, jen je to moje premiéra v obsedání, tak doufám že to zmáknu, ale znalostí na to mám snad dost, kdyžtak se zeptám
Výbava... No ta je. Sedýlko přinesl ježíšek, bezudidlovku budu teprve objednávat. Tak tady mímouš
dominika
napsal(a):
Tak my už se chystáme,holka už chodí se sedlem,uzdečkou,chambonem, na dvouch lonžích,já už na ní taky sedala a ted se na měsíc stěhujeme za lepšími podmínkami,doma máme bohužel jen kruhovku a ještě nevyhovující a není kde trénovat,tak se na tu nejhorší práci stěhujem do lepšího.. tam nahrubo obsednem aby jsme mohli alespoň dělat lehčí práci v terénu.
můžu se zeptat kolik jí je?
dominika
napsal(a):
my máme ještě čas,, taky se budeme stěhovat
kovbojka
napsal(a):
Jo jo, pomalu, ale jistě. Akorát pořád nevím, jaké sedlo.
eowyn
napsal(a):
Kovbojko: kolik že je tomu mladýmu?
pro kovbojku v květnu jí budou čtyři
eowyn: Petro kam nakonec půjdete? Já si dávám madlí do Strýčic ale budu si s ní dělat sama jen tam mají halu a jízdárnu což mi vyhovuje
dominika
napsal(a):
pro kovbojku v květnu jí budou čtyři
eowyn: Petro kam nakonec půjdete? Já si dávám madlí do Strýčic ale budu si s ní dělat sama jen tam mají halu a jízdárnu což mi vyhovuje
Dominika: jo to je ještě ve hvězdách, taky jsem přemýšlela o Strýčicích a navíc to mám kousek, taky mi to kdysi radil Vrzal, vím že tam mají jízdárnu, ale halu? o tom nic nevim?
eowyn
napsal(a):
Dominika: jo to je ještě ve hvězdách, taky jsem přemýšlela o Strýčicích a navíc to mám kousek, taky mi to kdysi radil Vrzal, vím že tam mají jízdárnu, ale halu? o tom nic nevim?
Malou, mají jí udělanou ze stodoly ale mají... Mladá tam jede pozejtří tak se na nás můžeš zaject podívat,budu s ní dělat každej den.krom toho je to segra Čity.
microfon
napsal(a):
A já už jsem na nějaké fotce viděla Jami se sedlem- ty už jsi na ní sedala?
Sedla jsem na ni jednou a to na pár sekund doma u baráku, potřebovala jsem zjistit, jestli sedlo nechat nebo prodat. Jinak ty fotky cos viděla, to bylo čistě jen příprava se sedlem + spuštěné třmeny. Nicméně kamarád na ní cca 3 měsíce zpátky vodil asi 8leté dítě - no hned jak jsem to uviděla, tak ho kamarád rychle sundával - stačilo říct, že není vůbec obsedlá, naštěstí ho teda neshodila (jezdilo asi 5 minut).
eowyn
napsal(a):
tedy aspon přibližnou hodinu sestřička.. je hodně podobná vid?
No řekla bych že jsou si podobné,jenže ČIta je víc po mojí Ladyně vysoká.Madlí má KVH168.
eowyn
napsal(a):
je úžasná vždy když jí vidim si řeknu Čita 2 nebo Madla 2 což já vim kolik má Čita
.. sem jí ještě nikdy neměřila..
Změř jsem zvědavá,jinak Lady rodí v Květnu tak uvidíme.
eowyn
napsal(a):
bože další mamut!!!! sem sama zvědavá jestli bude rodit i Zuzík... bože jí to tak sluší, jak dlouho tam budete ve Strýčicích, že bych jí až tam nebudeš ukradla,
Budem tam tak měsíc,začátky jsem si udělala doma tam už to jen dopilujem. Neboj ona by s eukradnout nenechala je to docela magor.
Ještě před dvěma měsíci to byl mustang co neumí zvedat nohy a ani nasadit ohlávku.
dominika
napsal(a):
Budem tam tak měsíc,začátky jsem si udělala doma tam už to jen dopilujem. Neboj ona by s eukradnout nenechala je to docela magor.
Ještě před dvěma měsíci to byl mustang co neumí zvedat nohy a ani nasadit ohlávku.
tak my obsedli v prosinci a teď chodíme trajdat do terénu...čekáme na postavení jízdárny, pozvem trenéra a začnem dělat něco smysluplného 0
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
lesterka
napsal(a):
tak my obsedli v prosinci a teď chodíme trajdat do terénu...čekáme na postavení jízdárny, pozvem trenéra a začnem dělat něco smysluplného 0
CHtěla bych se zeptat zda je dobrý nádad : mladý kůň co se učí základy a více jezdců ? Dle mého názoru blbost, co myslíte vy ?