Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2008 05:48

Už nevím, co by v půl šestý ráno:) Takže jsem chtěla nadhodit téma "výžehy". Co máte kdo na koních za výžehy? Plemene nebo chovatele.. znám vlastně jen "čétéčkový", viděla jsem výžeh plemene PRE.. co vy ostatní?

13.2.2008 21:31

svatka napsal(a):
Už nevím, co by v půl šestý ráno:) Takže jsem chtěla nadhodit téma "výžehy". Co máte kdo na koních za výžehy? Plemene nebo chovatele.. znám vlastně jen "čétéčkový", viděla jsem výžeh plemene PRE.. co vy ostatní?

Sice nemám vyfocené, ale mám na kobyle na pravém stehně výžeh albertovce. Nemám to vyfocené, je to hůře viditelné i při letní srsti, ale je. Takže v té zimní se ztratí..

Přihazuju obrázek výžehu...

14.2.2008 08:25

svatka napsal(a):

holky a co takové Motěšice, nemáte někdo takovou kobylku ? Hoďte sem fotečku, prosím

14.2.2008 16:59

007nikita napsal(a):
holky a co takové Motěšice, nemáte někdo takovou kobylku ? Hoďte sem fotečku, prosím

Tak to neposloužím... Nemám, nemám...

14.2.2008 19:34

cizluc napsal(a):
Tak to neposloužím... Nemám, nemám...

ja mam na kobyle B jako belgik janek ma sth

14.2.2008 23:11

woldemortik napsal(a):
ja mam na kobyle B jako belgik janek ma sth

No tak my toho na sobě máme trošku víc
pravé sedlo: 5
levá strana: krk-klasický výžeh ČT
levé sedlo-takové nějaké rozplizlé A, pod tím hvězda (netušíte někdo, co to může být?, to A tak nějak tuším, ale tu hvězdičku nee), a ještě na stehně výžeh Kladrub
Fotku nemá cenu dávat, nebylo by nic vidět, tak aspoň ty Kladruby..

14.2.2008 23:14

007nikita napsal(a):

Motešice kobylu motešickou znám , ale výžeh nevím skusím najít ju ??

14.2.2008 23:21

memmory napsal(a):
Motešice kobylu motešickou znám , ale výžeh nevím skusím najít ju ??

Tohle je LEA - ta motešická - výžeh na zadní noze - skusím najít ten detail

15.2.2008 06:40

memmory napsal(a):
Tohle je LEA - ta motešická - výžeh na zadní noze - skusím najít ten detail

děkuju memmory

Přidejte reakci

Přidat smajlík