Ahojky kdo máte kožené ohlávky... Jak to vypadá v tomhle počasí - déšť, bahno, mráz... Vyhlídla jsem ji jednu koženou ohlávku v equiservisu za pěknou cenu, ale majitelka stáje mi řekla že to koník někde ztratí. Má nastavitelný nánostík i nátylník. Už o ní přemýšlím dlouhou dobu, ale teď se mi tahle zalíbila. Kdyžtak hoďte fotečky koníků. Já dávám ohlávku která se mi líbi. Foto z www.equiservis.cz (to oranžový podložení je boží... a koníka mám do oranžova. Ještě mají uzdečku stejného typu, ale tu budu kupovat až jí budu potřeovat...)
skippka
napsal(a):
Ahojky kdo máte kožené ohlávky... Jak to vypadá v tomhle počasí - déšť, bahno, mráz... Vyhlídla jsem ji jednu koženou ohlávku v equiservisu za pěknou cenu, ale majitelka stáje mi řekla že to koník někde ztratí. Má nastavitelný nánostík i nátylník. Už o ní přemýšlím dlouhou dobu, ale teď se mi tahle zalíbila. Kdyžtak hoďte fotečky koníků. Já dávám ohlávku která se mi líbi. Foto z www.equiservis.cz (to oranžový podložení je boží... a koníka mám do oranžova. Ještě mají uzdečku stejného typu, ale tu budu kupovat až jí budu potřeovat...)
Tak já přidávám tu svoji, ta ohlávka je asi 3 roky stará, ale vcelku bez poškození. Za pár měsíců si ji kobyla roztrhla při hraní s jiným koníkem - klasika - přetahování. Nevýhoda je, že ohlávka je dost těžká a za ušima, při velmi častém nošení, slezou chlupy.
skippka
napsal(a):
Já mám na koně koupené kožené pěkné ohlávky, ale do výběhu chodí jen s nylonovýma. Kožené jsou "sváteční".
stieberova
napsal(a):
Já mám na koně koupené kožené pěkné ohlávky, ale do výběhu chodí jen s nylonovýma. Kožené jsou "sváteční".
Ahoj, ohlávku i uzdečku mám a mohu vřele doporučit.Jsou podložené měkkou oranž.kůží, moc hezky zpracované a kvalitní. Pokud se koník válí, do výběhu je ohlávky škoda,....ale určitě ji neztratí.
sonet
napsal(a):
Ahoj, ohlávku i uzdečku mám a mohu vřele doporučit.Jsou podložené měkkou oranž.kůží, moc hezky zpracované a kvalitní. Pokud se koník válí, do výběhu je ohlávky škoda,....ale určitě ji neztratí.
Ta je nádherná
. Neměli ji náhodou i v kombinaci tmavě-světle hnědé kůže, a za jakou jsou cenu? Přesně něco takového bych si představovala.
sonet
napsal(a):
Nahoře má Mona 1,5roku, dole téměř 3 roky...a ohlávka je s námi pořád
.
sonet
napsal(a):
Nahoře má Mona 1,5roku, dole téměř 3 roky...a ohlávka je s námi pořád
.
Myslím že je k dostání jen v této barevné kombinaci od fy Euroridinig. U Equiservisu stojí 730,- . Krásné ohlávky dělají i Prestige v hnědé barvě, ale cenově jsou o něco náročnější.Mám od nich uzdečku, bezvadná kvalita
.
sonet
napsal(a):
Myslím že je k dostání jen v této barevné kombinaci od fy Euroridinig. U Equiservisu stojí 730,- . Krásné ohlávky dělají i Prestige v hnědé barvě, ale cenově jsou o něco náročnější.Mám od nich uzdečku, bezvadná kvalita
.
Jéé, na hnědáčkovi vypadá moc pěkně. Asi jí objednám i kdybychom jí měli nosit svátečně.
Sonet: Namáš náhodou fotečku uzdečky na koníkovi O:-) Jinak je moc krásný
skippka
napsal(a):
Jéé, na hnědáčkovi vypadá moc pěkně. Asi jí objednám i kdybychom jí měli nosit svátečně.
Sonet: Namáš náhodou fotečku uzdečky na koníkovi O:-) Jinak je moc krásný
Snad to půjde vidět
.
skippka
napsal(a):
No my jsme měli vždycky za to že škoda kožených stájovek na běžný nošení, protože za ty prachy půjdou nepřízní počasí a nenechavejma koňskýma kolegama brzo s***
Takže jsme si je šetřili jako sváteční - závodní.
Takhle je od Kentauru. Má už skoro 10 let, ale vzhledem k tomu, že je používaná jen na závody a většinu roku proleží ve skříni vypadá furt super...
Foto je od Dalibora Gregora