Tak holky,
přeji včem krásné úterý bez problémů.
Copak jsme včera dělali? Co koníci?
Já jsem včera kydala celej barák...od pěti do půl osmé, povlíkla jsem nové flanelové povlečení, sakra jak mě se ráno nechtělo opouštět pelíšek...vyluxovat, setřít od shora dolů, uvařit, vyprat...Zuzi, po včerejším rozhovoru jsi mě nakazila...moc díky, už to doma bylo potřeba
Dámička a první pokusy se sedlem
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
Já jsem včera kydala celej barák...od pěti do půl osmé, povlíkla jsem nové flanelové povlečení, sakra jak mě se ráno nechtělo opouštět pelíšek...vyluxovat, setřít od shora dolů, uvařit, vyprat...Zuzi, po včerejším rozhovoru jsi mě nakazila...moc díky, už to doma bylo potřeba
Dany hezké ránko tebe i pozdějším příchozícím
Musím vám sdělit mooooc dobrou zprávičku
Včera mi volal majitel Oskárka, jestli bych si ho nechtěla ted vzít na týden, že jedou na soustředění s dětma závodit....Takže bude u nás lumpík už od středy
Dneska musím přichystat byteček, snad to stihnu, nesvítí mi tam totiž. No a zítra musím zase spěchat, protože přijede kovář. Tak to bude takové moc narychlo, ale už se nemůžu dočkat. Takže v pondělí čekejte fotodokumentaci na dva fóra
lanika
napsal(a):
Dany hezké ránko tebe i pozdějším příchozícím
Musím vám sdělit mooooc dobrou zprávičku
Včera mi volal majitel Oskárka, jestli bych si ho nechtěla ted vzít na týden, že jedou na soustředění s dětma závodit....Takže bude u nás lumpík už od středy
Dneska musím přichystat byteček, snad to stihnu, nesvítí mi tam totiž. No a zítra musím zase spěchat, protože přijede kovář. Tak to bude takové moc narychlo, ale už se nemůžu dočkat. Takže v pondělí čekejte fotodokumentaci na dva fóra
Dobré ráno holky
To sis Danny pěkně včera mákla, ani se nedivim že se ti nechtělo z postele!!Ale zas máš na chvílu pokoj
A leni to je prima, to bude mít Honzulík radost a ty tam pro něj máš ještě stáječku??
rocky
napsal(a):
Dobré ráno holky
To sis Danny pěkně včera mákla, ani se nedivim že se ti nechtělo z postele!!Ale zas máš na chvílu pokoj
A leni to je prima, to bude mít Honzulík radost a ty tam pro něj máš ještě stáječku??
Bude mít bydleníčko jak frajer, volný box kde mám ted sedlovnu a jádro. Ale než k nám přijde napořád, chci mu přebourat vchod do Honzíkova boxu, aby si pak mohl taky chodit navolno ven a hlevně, aby na sebe viděli a byli v kontaktu....Ted budou muset vydržet jen za zdí
lanika
napsal(a):
Bude mít bydleníčko jak frajer, volný box kde mám ted sedlovnu a jádro. Ale než k nám přijde napořád, chci mu přebourat vchod do Honzíkova boxu, aby si pak mohl taky chodit navolno ven a hlevně, aby na sebe viděli a byli v kontaktu....Ted budou muset vydržet jen za zdí
Jéé tak to je krásná zpráva po ránu, to budeš mít veselo...
A kdepak si se včera toulala
klawdie
napsal(a):
Jéé tak to je krásná zpráva po ránu, to budeš mít veselo...
A kdepak si se včera toulala
Jo včera, jsem to ale hlava dubová. Já jsem zapoměla dnes napsat. Měla jsem zavirovaný PC, blbl mi net a všechno se sekalo, tak jsem měl avčera spuštěný 2x za sebou hloubkový test a proto jsem nebyla ani u PC.
Holky, znáte to? Mattafix - Living Darfur Já tu písničku zbožnuju
lanika
napsal(a):
Jo včera, jsem to ale hlava dubová. Já jsem zapoměla dnes napsat. Měla jsem zavirovaný PC, blbl mi net a všechno se sekalo, tak jsem měl avčera spuštěný 2x za sebou hloubkový test a proto jsem nebyla ani u PC.
Holky, znáte to? Mattafix - Living Darfur Já tu písničku zbožnuju
jasně kočko..hezký...
klawdie
napsal(a):
jasně kočko..hezký...
Vypadá to, že si dneska v práci pěkně máknu, lidi buzerujou už od rána...
Leníku, tak to jsem moc ráda, že jsi ráda...a hlavně foť a dokumentuj, ju? Ať z toho taky něco máme...
Výstavní póza
klawdie
napsal(a):
jasně kočko..hezký...
Hele to je jak u nás
Bré ranko, úspěšně jsem přijala zboží do počítače a jdu ho uklidit
Venku je jak na jaře, akorát se tam začíná nějak mračit :(
strelish
napsal(a):
Hele to je jak u nás
Bré ranko, úspěšně jsem přijala zboží do počítače a jdu ho uklidit
Venku je jak na jaře, akorát se tam začíná nějak mračit :(
Holky koukněte do diskuze Sahib Kubišta, máme tam hozený aktuální foto Sahiba Kubišty, teda jestli jednou budem takhle bílý, fůůůjjjj...je někde ke konci...
klawdie
napsal(a):
Holky koukněte do diskuze Sahib Kubišta, máme tam hozený aktuální foto Sahiba Kubišty, teda jestli jednou budem takhle bílý, fůůůjjjj...je někde ke konci...
JJ, koukala jsem... Kláry u tvého Sahiba nehrozí že by byl stále takhle bílý...bude povětšinu času blátivý...
Teda soudím podle jeho záliby válení se v nejvíce blátivém místečku...
haisovad
napsal(a):
JJ, koukala jsem... Kláry u tvého Sahiba nehrozí že by byl stále takhle bílý...bude povětšinu času blátivý...
Teda soudím podle jeho záliby válení se v nejvíce blátivém místečku...
Hehe t máš pravdu
rocky
napsal(a):
To náš Sahib je teda hezčí, joo sice je krásnej-bílej, možná jen foto klame ale stavbou se mi víc líbí Sahib (náš)
Tady vám posílá pozdravy Rocky
Káťa mi poslala nové fotečky..
rocky
napsal(a):
Tady vám posílá pozdravy Rocky
Káťa mi poslala nové fotečky..
kuk
rocky
napsal(a):
A já s Kačenkou
Naše malá stáj, vnitřek jsem ještě nevyfotila, tam máme i boxi![]()
rocky
napsal(a):
Naše malá stáj, vnitřek jsem ještě nevyfotila, tam máme i boxi![]()
Tady za bránou budou jednou stát stáje
rocky
napsal(a):
a domeček
Už je to tady nějak mrtvý začínám trpět samomluvou....
haisovad
napsal(a):
Nene, jsem tu ale je tu šéf, kterej mi civěl chvíli pod ruce...
To máš taky co uklízet...takovej spromnej baráček...
No radši si holkám měla vyfotit ty stáje pro jezevčíky jsem se chlámala ještě pul honiny....
rocky
napsal(a):
to dodám, málo kdy se totiž dostanu za světla domůůů...
Ségra psala jsem ti na služební email
Vím a já ti odepisovala...
rocky
napsal(a):
hm tak to jsi asi poslala někomu jinýmu..mě nic nepřišlo..
máš spuštěnou poštu? poslala jsem to znova, ale jinak o tom vím, za minutu po tobě mi volala andrejka...
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
Holky, je to normální, abych měla už hlad?
A dneska máme teda dobrůtku. Bramborové knedlíky plněné masem a kys.zelí. To je mňamka
V práci celkem opruz, dodělávám nepořádek v papírech dispečera, který už šel jezdit na kamáč
lanika
napsal(a):
Holky, je to normální, abych měla už hlad?
A dneska máme teda dobrůtku. Bramborové knedlíky plněné masem a kys.zelí. To je mňamka
V práci celkem opruz, dodělávám nepořádek v papírech dispečera, který už šel jezdit na kamáč
Joo leničko tak to s tebou mám stejné pocity, říkám si že si pujdu namazat chlebík...
A kdepak je Evula byla jsem včera vyzvednout tatínka v hospodě po šipkách a Evču tam zlobil team...tak snad bude lépe...tatínka jsem měla rozpumpdlikovanýho pač výhrali tak jsou vždycky takový veselejší..hehe
klawdie
napsal(a):
Joo leničko tak to s tebou mám stejné pocity, říkám si že si pujdu namazat chlebík...
A kdepak je Evula byla jsem včera vyzvednout tatínka v hospodě po šipkách a Evču tam zlobil team...tak snad bude lépe...tatínka jsem měla rozpumpdlikovanýho pač výhrali tak jsou vždycky takový veselejší..hehe
Teda Lení, knedle ti závidím...
Já jsem včera dělala šunkofleky...celkem se povedly, klasika co dům dal
A jdu si také udělat konečně snídani, už mám hlad jako vlřčák
haisovad
napsal(a):
Teda Lení, knedle ti závidím...
Já jsem včera dělala šunkofleky...celkem se povedly, klasika co dům dal
A jdu si také udělat konečně snídani, už mám hlad jako vlřčák
No mě pravě hodikla mamuška do prace obídek tak si ještě chvilu počkám na pořádný hlad a pak se pujdu napapkat...bramborový knedlík se špenátem a vepř.masíčkem...mňam
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
Ahoj pracantky
Mohu se přidat?Jsem také pracující a Vy jste pokaždé zpestřenní těch všedních pracovních dní
Přiznávám ,že potěší,když vidím ,že v tom nejsem sama![]()
markemic
napsal(a):
Ahoj pracantky
Mohu se přidat?Jsem také pracující a Vy jste pokaždé zpestřenní těch všedních pracovních dní
Jasnačka Markét, vítej mezi námi...
Teď přijdou standartní otázky FBI před lampou: jaký koník, věk, barva, výška-šířka...
jen začni... šup sem s nějakou fotečkou
markemic
napsal(a):
Ahoj pracantky
Však jo proto tu jsme hned je nám veseleji když víme že nejsme sami a máme si komu postěžovat...![]()
haisovad
napsal(a):
Jasnačka Markét, vítej mezi námi...
Teď přijdou standartní otázky FBI před lampou: jaký koník, věk, barva, výška-šířka...
jen začni... šup sem s nějakou fotečkou
Děkuji za přijetí
ale nevím zda se budu líbit ,když řeknu ,že koník žádný není
Ještě na škole jsem pravidelně docházela ke koním,ale po střední už nebyl čas a bohužel to trvá dodnes
Dost mi to chybí,ale zaplatit si na pár hodin cizího koníka,to mi nic neříká a na pravidelnou docházku to u mě rozhodně není
Takže takový začarovaný kruh no..Uvažovala jsem o vlastním,ale váhám,protože ten nedostatek času je humus..A nechci koníka ,když bych ho mohla vídat pomalu jen o víkendech![]()
Jinak je mi 22 ,bydlím v Praze,ale zároveň pocházím i ze Slánska
Pracuju jako prodavačka v papírnictví pod Nuselákem
klawdie
napsal(a):
Však jo proto tu jsme hned je nám veseleji když víme že nejsme sami a máme si komu postěžovat...![]()
Tak jsem zase chvílu předstírala pracovní vytížení..ale pomalu zas přibrzdím..Teda ségra ty se máš, takhle obídek až s dovážkou navíc zadarmo- mě dnes čeká čínská polévka jelikož co jsem včera uvařila to se jaksi do rána vytratilo, ale to bude asi tím že Honza šel spát dýl
rocky
napsal(a):
Tak jsem zase chvílu předstírala pracovní vytížení..ale pomalu zas přibrzdím..Teda ségra ty se máš, takhle obídek až s dovážkou navíc zadarmo- mě dnes čeká čínská polévka jelikož co jsem včera uvařila to se jaksi do rána vytratilo, ale to bude asi tím že Honza šel spát dýl
Péťo, co jsi včera vařila? Pro inspiraci?
Jinak dneska mizím dřív a upaluju ke koním...mám abstinenční příznaky...
Jinak mám před sebou šunkofleky...dobrota...sebechvála
markemic
napsal(a):
Děkuji za přijetí
ale nevím zda se budu líbit ,když řeknu ,že koník žádný není
Ještě na škole jsem pravidelně docházela ke koním,ale po střední už nebyl čas a bohužel to trvá dodnes
Dost mi to chybí,ale zaplatit si na pár hodin cizího koníka,to mi nic neříká a na pravidelnou docházku to u mě rozhodně není
Takže takový začarovaný kruh no..Uvažovala jsem o vlastním,ale váhám,protože ten nedostatek času je humus..A nechci koníka ,když bych ho mohla vídat pomalu jen o víkendech![]()
Jinak je mi 22 ,bydlím v Praze,ale zároveň pocházím i ze Slánska
Pracuju jako prodavačka v papírnictví pod Nuselákem
Jinak zdravím i novou pracantku
To je fuk Markét že koníka nemáš vlastního, však se třeba jednou dočkáš, je fajn že přemýšlíš takhle dopředu,protože většina lidí nejdřív koupí koně a pak najednou zjistí že nemají čásek, peníze, zkušenosti a bůh ví co ještě..
A jak je v Praze?? Hradec hlásí slunečno až z toho bolí oči
rocky
napsal(a):
To je fuk Markét že koníka nemáš vlastního, však se třeba jednou dočkáš, je fajn že přemýšlíš takhle dopředu,protože většina lidí nejdřív koupí koně a pak najednou zjistí že nemají čásek, peníze, zkušenosti a bůh ví co ještě..
Ahoj
No jo přemýšlím ,přemýšlím,ale jen se tím trápím,když si představím ,jak málo bych ho viděla..Každý den koukám na Bazoš a koukám a sním...ale zatím to prostě nejde...Jo šlo by to,uživila bych ho,měl by super ustájko u člověka kterému věřím...ale skoro bych ho neviděla,a to mi pak přijde zbytečné "mít" koně.
Snad jednou
V Praze taktéž slunečno až oči slepnou![]()
Je nádherně,až jsem zase měla chotky utéct aspoň na Císařák koukat na koně...
Kéž by tak bylo o víkendu
haisovad
napsal(a):
Péťo, co jsi včera vařila? Pro inspiraci?
Jinak dneska mizím dřív a upaluju ke koním...mám abstinenční příznaky...
Jinak mám před sebou šunkofleky...dobrota...sebechvála
No takovej mix, co zbylo z víkendu, dělala jsem kotlety na pive s takovejma kulatejma rohlíkama, tak jsem to včera všechno nakrájela na pánev, nasypala nějaké koření, trochu kečupu a osmahla a zapekla sýrem-mňam mňam, i ze zbytků se dá udělat dobrota!!
rocky
napsal(a):
No takovej mix, co zbylo z víkendu, dělala jsem kotlety na pive s takovejma kulatejma rohlíkama, tak jsem to včera všechno nakrájela na pánev, nasypala nějaké koření, trochu kečupu a osmahla a zapekla sýrem-mňam mňam, i ze zbytků se dá udělat dobrota!!
No a pak jsem se přecpala Nachos se sýrovou omáčkou....
rocky
napsal(a):
Ale když večer hned neusnu,tak bych Vám mohla poslat pár foteček na koni či poni
abyste věděly ,co to přišlo mezi Vás![]()
rocky
napsal(a):
*** kdepak je Evula??
rocky
napsal(a):
Hehe, takže také namažeš při vaření jeden hrnec? Já mám velice ráda recepty, kdy všechno naházím do jednoho rendlíku a šup s tim do trouby...
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
Ale co musím je,že Vám musím pochválit ty Vaše uně!Opravdu krásný zvířátka a hlavně krásný přístup k nim
Já se přiznám ,že na velkém koni jsem seděla naposled snad ještě na škole....
Od té doby to byli samí poně
haisovad
napsal(a):
Hehe, takže také namažeš při vaření jeden hrnec? Já mám velice ráda recepty, kdy všechno naházím do jednoho rendlíku a šup s tim do trouby...
segra neměli to být kulatý knedlíky z rohlíků????
markemic
napsal(a):
Ale co musím je,že Vám musím pochválit ty Vaše uně!Opravdu krásný zvířátka a hlavně krásný přístup k nim
Já se přiznám ,že na velkém koni jsem seděla naposled snad ještě na škole....
Od té doby to byli samí poně
Markét, já také nemám svého...chodím k mé známé...tak má plnou stáj čtyřnožců...no a ryzoidka je můj favorit...superkůň (tedy alespoň pro mě)
haisovad
napsal(a):
Markét, já také nemám svého...chodím k mé známé...tak má plnou stáj čtyřnožců...no a ryzoidka je můj favorit...superkůň (tedy alespoň pro mě)
Ale máš aspoň tu možnost být s nimi
Já takhle chodila u nás k Pažoudkům(jestli znáte...)![]()
Asi 5 let jsem tam byla
Vzpomínám na to hrozně ráda..moc mě naučili a taky jsem tam měla "tu svou milovanou kobylu"
Batule se jmenovala..jé fakt jsem ji měla ráda
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
zlata moje čus:))
Jsem dneska nějaká zasekaná a za chvilku musím frčet do školy na nějakou konzultaci...Jinak já sjkem byla včera venčit ryzoňa, už jsem na ní skoro 5 djí neseděla, tak jsme si chtěla užít ty boží chody:) a že to byl luxus...jo holky a zase jsem podlehla a nechala jí proletět...když s těma autama se tak fajně závodilo...:)
a chodím na obědy do školní jídelny, ať furt nežeru rohlíky s bulharkou....jsem si říkala, že po 13 letech stravovábní ve školních jídelnách už nikdy více, pak 5 let menza na VŠ a už je to tu znova:)))
kukinatost
napsal(a):
zlata moje čus:))
Jsem dneska nějaká zasekaná a za chvilku musím frčet do školy na nějakou konzultaci...Jinak já sjkem byla včera venčit ryzoňa, už jsem na ní skoro 5 djí neseděla, tak jsme si chtěla užít ty boží chody:) a že to byl luxus...jo holky a zase jsem podlehla a nechala jí proletět...když s těma autama se tak fajně závodilo...:)
a chodím na obědy do školní jídelny, ať furt nežeru rohlíky s bulharkou....jsem si říkala, že po 13 letech stravovábní ve školních jídelnách už nikdy více, pak 5 let menza na VŠ a už je to tu znova:)))
jujda, a vlastně tež zdravím nově příchozí Market:)))
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
JJ, to je tak vždycky, slečny si někde obědvají, že...? a já abych zase frčela...
kukinatost
napsal(a):
JJ, to je tak vždycky, slečny si někde obědvají, že...? a já abych zase frčela...
Hej hulá, holá holá ![]()
Jsem tu, břuch plný, žaludek spokojený
Ale nějak na mě jde dřímka, venku se zakabonilo, snad nezačne prčet, brrrrrrrr.....Poslouchám dookola tu písničku , už mi z ní hrabe
Kdepak je dnes Zuzík???? Měla mít volno, no ni?
lanika
napsal(a):
Hej hulá, holá holá ![]()
Jsem tu, břuch plný, žaludek spokojený
Ale nějak na mě jde dřímka, venku se zakabonilo, snad nezačne prčet, brrrrrrrr.....Poslouchám dookola tu písničku , už mi z ní hrabe
Kdepak je dnes Zuzík???? Měla mít volno, no ni?
![]()
![]()
lanika
napsal(a):
![]()
![]()
Vstávejte děvčátka, jste po tom obědě nějak usly.....
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
Tak už jsem konečně tady, mám v nohách asi stopadesát kilometrů po městě, ale skoro vše zařízeno, odpolko si snad už opravdu zajedem pro autíčko
Zdravím příchozí Markét.... těším se na fotky koňů a poňů....
Jinak koníci včera byli s krásným počasím krásně hodní, Hadřík se flákal v ohradě, Ejza makala na lonži a překvapila mě, jak byla ochotná a spolupracovitá
už nám brzda klus-krok netrvá dvě kolečka, ale reakce je skoro okamžitá a to i po přechodu ze cvalu.....
Kláro, ten včerejšek byl celkem normální, tohle se u nás v "týmu" děje dost často. Už mě to přestává bavit.... docela jsem záviděla soupeřům, jak jsou v pohodě.....
Pro neznalé - já a Kláry táta hrajeme šipkovou ligu, jsme v jiných týmech, včera jsme proti sobě hráli..... ale těšila jsem se, že si s tatíkem hodím a zas to nevyšlo
cheyenne
napsal(a):
Tak už jsem konečně tady, mám v nohách asi stopadesát kilometrů po městě, ale skoro vše zařízeno, odpolko si snad už opravdu zajedem pro autíčko
Jinak koníci včera byli s krásným počasím krásně hodní, Hadřík se flákal v ohradě, Ejza makala na lonži a překvapila mě, jak byla ochotná a spolupracovitá
už nám brzda klus-krok netrvá dvě kolečka, ale reakce je skoro okamžitá a to i po přechodu ze cvalu.....
Kláro, ten včerejšek byl celkem normální, tohle se u nás v "týmu" děje dost často. Už mě to přestává bavit.... docela jsem záviděla soupeřům, jak jsou v pohodě.....
Pro neznalé - já a Kláry táta hrajeme šipkovou ligu, jsme v jiných týmech, včera jsme proti sobě hráli..... ale těšila jsem se, že si s tatíkem hodím a zas to nevyšlo
Jdu se probudit ven s cigárem...jsem nějaká utlumená z toho nášupu...
Ahojááá Evikůůů
cheyenne
napsal(a):
No právě o je to o tom že hrajete jako team a pokud se tak ostatní nechovají věřím že to mrzí...já vždycky tu pulku teamu vozím domů i když prohrajou jsou v pohodě a veselý, pokud vyhrajou tak i skáčou..kdo neskáče není čech..hop hop hop---) chce to jiný team.
klawdie
napsal(a):
No právě o je to o tom že hrajete jako team a pokud se tak ostatní nechovají věřím že to mrzí...já vždycky tu pulku teamu vozím domů i když prohrajou jsou v pohodě a veselý, pokud vyhrajou tak i skáčou..kdo neskáče není čech..hop hop hop---) chce to jiný team.
Na příští zápas nejdu, tak si snad od nich odpočnu a třeba bude pak zas lepčí atmoška....
Musím vám napsat, co se mi včera stalo.... jela jsem na jízdárnu z města autobusem a od zastávky je to cca 5 minut pěšky - no akorát na cigáro po 20 minutách v busu, tak jsem si zapálila a za mnou se objevil cyklista (cca 55-60 let), podíval se na mě vražedným pohledem, řekl FUUUJ a plivnul po mně, no měl štěstí, že se netrefil
, jinak bych ho z toho kola asi stáhla do potoka
Kuchtim dneska polívečku z mražáku a bude smažák s brambůrkama.... kvůli šipkám jsme nestihli večeři doma (celorodinnou
), dali jsme si KFC a smažáček máme dnes k obídku
Jako předkrm drtím grahamový tyčinky namáčený v barbecue omáčce od KFC, luxusní
cheyenne
napsal(a):
Na příští zápas nejdu, tak si snad od nich odpočnu a třeba bude pak zas lepčí atmoška....
Musím vám napsat, co se mi včera stalo.... jela jsem na jízdárnu z města autobusem a od zastávky je to cca 5 minut pěšky - no akorát na cigáro po 20 minutách v busu, tak jsem si zapálila a za mnou se objevil cyklista (cca 55-60 let), podíval se na mě vražedným pohledem, řekl FUUUJ a plivnul po mně, no měl štěstí, že se netrefil
, jinak bych ho z toho kola asi stáhla do potoka
Kuchtim dneska polívečku z mražáku a bude smažák s brambůrkama.... kvůli šipkám jsme nestihli večeři doma (celorodinnou
), dali jsme si KFC a smažáček máme dnes k obídku
Jako předkrm drtím grahamový tyčinky namáčený v barbecue omáčce od KFC, luxusní
Babky, spíte po obědě? Já jdu smažákovat smažáka a pak budu stěhovat morčulky do novýho bejváku, pak to zdokumentuju, co jsme s Lukinem vyrobili.... už chybí jen malé detailíky a bude hotovo....
cheyenne
napsal(a):
Babky, spíte po obědě? Já jdu smažákovat smažáka a pak budu stěhovat morčulky do novýho bejváku, pak to zdokumentuju, co jsme s Lukinem vyrobili.... už chybí jen malé detailíky a bude hotovo....
Jinak pěkný morče
Já mám taky morčíbu
Je to pěknej pacholek a žádný líný morče co jsem znal dřív..je to torpédo
neustále hopsá kvíká,furt by běhal po bytě
hrozně rád mi okusuje moje pantoflíčky a džíny..No janek hroznej
Taky na Tebe tak řvou pokaždý když k nim vejdeš?Já to slyším pořád..zmetek jeden,má mě pěkně vycvičenou
markemic
napsal(a):
Jinak pěkný morče
Já mám taky morčíbu
Je to pěknej pacholek a žádný líný morče co jsem znal dřív..je to torpédo
neustále hopsá kvíká,furt by běhal po bytě
hrozně rád mi okusuje moje pantoflíčky a džíny..No janek hroznej
Taky na Tebe tak řvou pokaždý když k nim vejdeš?Já to slyším pořád..zmetek jeden,má mě pěkně vycvičenou
Já jsem obě kupovala už jako dospělý, nebyly moc zvyklý na byt, takže jsou tichoučký.... zatím se s nima skamaráďuju, tu první ven skoro neberu, asi jsem koupila víc v jednom a nejspíš budou miminka
a ta druhá je taková vyplašená, je od chovatele - množitele a na lidi není moc zvyklá, takže zatím děláme pokroky takový, že když jí donesu nějakou mňamku, tak neběhá šíleně dokola.... vypuštění ven ještě potrvá
Tady moje druhá "vypsychlina" Bobule....
cheyenne
napsal(a):
Já jsem obě kupovala už jako dospělý, nebyly moc zvyklý na byt, takže jsou tichoučký.... zatím se s nima skamaráďuju, tu první ven skoro neberu, asi jsem koupila víc v jednom a nejspíš budou miminka
a ta druhá je taková vyplašená, je od chovatele - množitele a na lidi není moc zvyklá, takže zatím děláme pokroky takový, že když jí donesu nějakou mňamku, tak neběhá šíleně dokola.... vypuštění ven ještě potrvá
Tady moje druhá "vypsychlina" Bobule....
Taky pěkná
Já ho mám ze zverimexu,taky byl pěkně vyjevenej..to znám takovýto "kam mám zdrhnout,už zase jde"....
ale byl to malej špunt,tak je pravda že jsem měla náskok
kupovala jsem ho i s bráchou aby nebyl sám,ale po pár měsících se začli nehorázně rvát tak jeden šel do světa.A kupodivu ani mu to pacholkovi moc nevadí,netváří se že by truchlil
spíš si užívá vechno to žrádlo sám pro sebe a tunu pozornosti
Asi je rád že má klid ,když ho ten brácha tak otravoval..
Takže budou mladý jo?
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
Teda Vy tu chrápete ne?
Nebo Vás už jde většina domů co?
markemic
napsal(a):
Teda Vy tu chrápete ne?
Nebo Vás už jde většina domů co?
Mám vylisované klávesy na čele...
sakra, bych si šla lehnout. Venku je tak krásně, až jsme musely zatáhnout žaluzky...
Teda Eviku, ty máš zase malé morčíky na cestě? ty jo...
haisovad
napsal(a):
Mám vylisované klávesy na čele...
sakra, bych si šla lehnout. Venku je tak krásně, až jsme musely zatáhnout žaluzky...
Teda Eviku, ty máš zase malé morčíky na cestě? ty jo...
Tak se právě holky přestěhovaly do novýho....
Tohle jsme ztloukli ze starý skříňky.... ještě proběhnou kosmetický úpravy vzhledu...
cheyenne
napsal(a):
Tak se právě holky přestěhovaly do novýho....
Tohle jsme ztloukli ze starý skříňky.... ještě proběhnou kosmetický úpravy vzhledu...
Připraveno k nastěhování.....
cheyenne
napsal(a):
A bydlíme.....
S miminkama uvidíme, brala jsem jí od samečka, v sobotu jsme prohmatávali a stetoskopovali a zdá se, že v bříšku něco roste.... hlavně, aby nebyly žádný komplikace.....
Tohle je případný taťka miminek....
rocky
napsal(a):
juuuu to je krááásnáá
A nemáte strach, že dezertujou?
haisovad
napsal(a):
Káťo, co to je za fotky? To je z víkendu s nových sedýlkem?
Jo jo, to je sobota a přítel testuje sedlo
Já si vyjela na tryskáči...bez sedla...no...občas to byl docela boj ho udržet
Z neděle mám taky pár fotek (doma ale), ovšem v sedle fakt pár, kobyla lama jedna zakopla a začla kulhat, tak bylo po ježdění (zakopává a semo tamo kulhá vcelku běžně...no holt si taky prožila svoje)
strelish
napsal(a):
Jo jo, to je sobota a přítel testuje sedlo
Já si vyjela na tryskáči...bez sedla...no...občas to byl docela boj ho udržet
Z neděle mám taky pár fotek (doma ale), ovšem v sedle fakt pár, kobyla lama jedna zakopla a začla kulhat, tak bylo po ježdění (zakopává a semo tamo kulhá vcelku běžně...no holt si taky prožila svoje)
Nechala jsem se inspirovat několika chovateli, morčáci prý nejsou dezertovací, tak uvidíme.... pro začátek asi radši budu nechávat na zemi polštář, když budu pryč
. Ale obě morčice jsou takový, že dokud mají co žrát, tak se moc hýbat nebudou... a jelikož je jedna těhule a druhá potřebuje pár gramů přibrat, tak jim dopřávám
cheyenne
napsal(a):
Nechala jsem se inspirovat několika chovateli, morčáci prý nejsou dezertovací, tak uvidíme.... pro začátek asi radši budu nechávat na zemi polštář, když budu pryč
. Ale obě morčice jsou takový, že dokud mají co žrát, tak se moc hýbat nebudou... a jelikož je jedna těhule a druhá potřebuje pár gramů přibrat, tak jim dopřávám
Ty jo ale to fakt vypadá parádně...to jsi kutila ty nebo Lukyn? Každopádně tak nebo tak jste šikovný...
lenkap
napsal(a):
Ahojky, zdravím. Mohu se přidat??
Krásná morčata. A krásnej koník!!
evule jak na to čumím tak ty skříně vypadájí vzhledněji než nějaká klec, to mi budete muset poradit jak pak taky takovou parádní spíchnout...se teda morčáci mají...teddík si taky polepší když sestřička doveze větší klec ale to by nesměla mít sklerozu
klawdie
napsal(a):
evule jak na to čumím tak ty skříně vypadájí vzhledněji než nějaká klec, to mi budete muset poradit jak pak taky takovou parádní spíchnout...se teda morčáci mají...teddík si taky polepší když sestřička doveze větší klec ale to by nesměla mít sklerozu
ale aby jsme tu neměli přemorčováno...chceto ořivce, vítej další příchozí a ty market si nějaká akční, se musíš v práci nudit...jinak my opuštíme práci tak nějak postupně od pul třetí do pěti a pokud jdu makat tak se tu ještě zjevím na večer...
klawdie
napsal(a):
Jééé, ten má vohon Kláry...
to má pěkně načesaný...
Co dneska budete vyvádět s uněma?
haisovad
napsal(a):
Jééé, ten má vohon Kláry...
to má pěkně načesaný...
Co dneska budete vyvádět s uněma?
Tak to my asi půjdeme s kobylou na prochajdu. Je krásně slunečno, tak si to počasí taky trošku užijeme.
lenkap
napsal(a):
Tak to my asi půjdeme s kobylou na prochajdu. Je krásně slunečno, tak si to počasí taky trošku užijeme.
hmmm vykydám, namasíruju bouli a vezmu ho na procházku po měkkým...
klawdie
napsal(a):
hmmm vykydám, namasíruju bouli a vezmu ho na procházku po měkkým...
Já jdu dneska asi na prochajdu s Lunou, potřebuje se trochu otrkat venku...zvyknout na autí, srnky...no klasika...tak doufejte že vše ve zdraví přežiju
Já už chci pořádný jaro...
haisovad
napsal(a):
Já jdu dneska asi na prochajdu s Lunou, potřebuje se trochu otrkat venku...zvyknout na autí, srnky...no klasika...tak doufejte že vše ve zdraví přežiju
Já už chci pořádný jaro...
Práce byla Pat a Mat - já jsem architektila, navrhla, vymejšlela vychytávky, konzultovali jsem s Lukinem a on stavěl.... já jsem byla podávač, přidržovač a sháněč věcí.... dohromady nás to vyšlo na rovných 200,-Kč a holky mají prostor cca 85x55cm....
Kláry, se mi zdá ten tvůj Tedík takovej sportovní.... nevíš, kolik váží?
Jinak, Hadřík dneska půjde na lonž, jestli bude volno v ohradě, tak vypustím kobylu se proběhnout.....
cheyenne
napsal(a):
Práce byla Pat a Mat - já jsem architektila, navrhla, vymejšlela vychytávky, konzultovali jsem s Lukinem a on stavěl.... já jsem byla podávač, přidržovač a sháněč věcí.... dohromady nás to vyšlo na rovných 200,-Kč a holky mají prostor cca 85x55cm....
Jinak, Hadřík dneska půjde na lonž, jestli bude volno v ohradě, tak vypustím kobylu se proběhnout.....
Dóst dobrý, fakt...
Včera jsem volala trenérce a ještě jednou s ní konzultovala chyby...ach jo, furt mám průblém ve všem...ruce, nohy...sakra, mám depku
cheyenne
napsal(a):
Čeče nevím a je fakt že to není žadný vypapkaný morče...on totiž běhá každý den do patra aby mě mohl očumovat když se převlíkám...
ale tady je blbě nafocený..musím ho zas načesat a vyfotit, když tady furt provokuješ s chundelatýma morčákama...jo a jinak jsem byla včera u lucie, bohužel bez fotáku, ale ty barevný výtvory co tam má no by jste se pos....jedno vypadá jak když to skřířila se syslem, další jak kdyby byl tatka bobr, další když se prsknul se zebrou a luxusní jsou ty její šedooranžový..a pak má rozetky kvásný, jeden tatka vypadá jak mix rozety s peruancem a je bílej....
no by jste se pokochali holky morčečí
klawdie
napsal(a):
Čeče nevím a je fakt že to není žadný vypapkaný morče...on totiž běhá každý den do patra aby mě mohl očumovat když se převlíkám...
ale tady je blbě nafocený..musím ho zas načesat a vyfotit, když tady furt provokuješ s chundelatýma morčákama...jo a jinak jsem byla včera u lucie, bohužel bez fotáku, ale ty barevný výtvory co tam má no by jste se pos....jedno vypadá jak když to skřířila se syslem, další jak kdyby byl tatka bobr, další když se prsknul se zebrou a luxusní jsou ty její šedooranžový..a pak má rozetky kvásný, jeden tatka vypadá jak mix rozety s peruancem a je bílej....
no by jste se pokochali holky morčečí
No jo, my to potřebujem napapkat, aby nám prošli registrací.... jen nevim ta moje Bobule, jestli projdou vírky a barva, začala jí světlat hnědá, už nemáme standartní barvičky....
cheyenne
napsal(a):
No jo, my to potřebujem napapkat, aby nám prošli registrací.... jen nevim ta moje Bobule, jestli projdou vírky a barva, začala jí světlat hnědá, už nemáme standartní barvičky....
Mizím za koníkama, tak se mějte a čus zítraaaa
strelish
napsal(a):
No já asi nic, dneska mám vyřizování, tak nebudu stíhat :(
TAky letím zdar...
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
Čaute baby,zdravín všechny,aji ty nové...
Přifrčela jsem z rachoty o chlup dřív(měla jsem kratší směnu,ale stejně jsem musela čekat na BUS
).Takže jsem převlečená a frčím zas ven ,za molinatou... Včera jsem ji večer vydrhla,abych to měla jednodušší,no upravila se znovu sama![]()
Takže pěkné odpolko a užívejte slunečních paprskůůů
Lenušku,tenhle týden ranníkuju a v pátek mám celý den
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
Já mám vše uděláno,tak jen obsluhuju případné narušitele
Ale Vy už se vytrácíte tak těm co běží za uněma pá pá a užijte si to s nimi![]()
Lenkap,pletu se ,nebo Tě také vyhostily z Rady?......
markemic
napsal(a):
Já mám vše uděláno,tak jen obsluhuju případné narušitele
Ale Vy už se vytrácíte tak těm co běží za uněma pá pá a užijte si to s nimi![]()
Lenkap,pletu se ,nebo Tě také vyhostily z Rady?......
Ten byteček pro morčata je úžasnnej!Fakt se mi to líbí!Šikulové
To já mám klasiku obyčejnou klec...ale stejně je věčně venku
tam jen přespává
Ale u toho mého,bych se bála že zdrhne,jako že on by zdrhnul
Stačí jak jen zvednu ten poklop od klece,tak už automaticky vyskakuje a jde špacírovat
strelish
napsal(a):
Copak copak? Znelíbily jste se?
Ale ono je to celé takové dětinské...Ty co tam chodily jen číst a jen občas něčím přispěly,tak včera byli jednoduše vyhozeny..Už nemáme přístup.Ale nejlepší na tom všem je to,že to bylo za zády a tudíž já nic nevěděla,prostě sem se najednou nemohla přihlásit..Nebýt jedné dobré duše která mi vysvětlila co se vůbec stalo,tak nic nevím že..Takže děvčata se mě elegantně zbavily.No co stejně mě tam všeci ignorovali ať jsem přispěla čímkoliv
Ni jak mě to netrápí,jen mě mrzí že mi to neřekly už tam,abych jim mohla říct pěkně od plic svůj názor..ale holt to předpokládaly ,tak se nás zbavili takhle pěkně potupně![]()
Však ono se vše každému vrátí
markemic
napsal(a):
Ale ono je to celé takové dětinské...Ty co tam chodily jen číst a jen občas něčím přispěly,tak včera byli jednoduše vyhozeny..Už nemáme přístup.Ale nejlepší na tom všem je to,že to bylo za zády a tudíž já nic nevěděla,prostě sem se najednou nemohla přihlásit..Nebýt jedné dobré duše která mi vysvětlila co se vůbec stalo,tak nic nevím že..Takže děvčata se mě elegantně zbavily.No co stejně mě tam všeci ignorovali ať jsem přispěla čímkoliv
Ni jak mě to netrápí,jen mě mrzí že mi to neřekly už tam,abych jim mohla říct pěkně od plic svůj názor..ale holt to předpokládaly ,tak se nás zbavili takhle pěkně potupně![]()
Však ono se vše každému vrátí
Je to celé dost srandovní
strelish
napsal(a):
No mi to přišlo poněkud trapné už ve chvíli, kdy se tak potajnu odsud vypařily
A takhle to vylepšily.Až do té míry že si tam navzájem pochlebujou a kdo nepochlebuje,šup s nim pryč
Vážně jako ve školce,až na to že to jsou dospělý ženský...
No vážně mě to sebralo,ale z toho důvodu že bych jim tak tak ráda řekla co si o tom všem tam myslím..je to ve mně a nemá to kudy jít ven..Vážně nevím jestli se mám tak chechtat nebo tak zuřit![]()
markemic
napsal(a):
Docela si umím představit to hlasování
Holky já už valím z práce pryč!!! Dneska ani ke koníkům nejedu, děda má oslavu..Tak pápá zítra zase v robotě a na fauně ahoj
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
Mizim, páčko zítra
markemic
napsal(a):
Ale když večer hned neusnu,tak bych Vám mohla poslat pár foteček na koni či poni
abyste věděly ,co to přišlo mezi Vás![]()
Kdybys chtěla, jednoho ti prodám
Vím, že je to inzerce, ale ráda bych ho udala do dobrých rukou, tak to zkouším
strelish
napsal(a):
Mizim, páčko zítra
Ahojte všichni,já to nějak nestíhám chodit sem v ty ranní hodiny
Tak alespoň s křížkem po funuse oznamuji,že jsem založila nové a doufám,že i konečné album Jerryka.Zde je konečně neomezený počet fotek,takže se budu činit :-)
Tak tady odkaz:
http://klafus.rajce.idnes.cz/
klafus
napsal(a):
Ahojte všichni,já to nějak nestíhám chodit sem v ty ranní hodiny
Tak alespoň s křížkem po funuse oznamuji,že jsem založila nové a doufám,že i konečné album Jerryka.Zde je konečně neomezený počet fotek,takže se budu činit :-)
Tak tady odkaz:
http://klafus.rajce.idnes.cz/
Poslušně hlásím , že už jsem doma z nové práce - nemůžu si stěžovat i ten kolektiv - super
.
Jediný co mě fakt s....e tak že dens jsem byla na odpolední a zítra jdu na ráno , ale potom už je to ok.