Ahoj všem.
Nedávno tu nějaká slečna psala o masti AW1, kterou používá na sarkoidy. Mému koníkovi se i po operaci bohužel dělají další ložiska a proto bych chtěla tuhle mastičku zkusit (slečna psala, že je dobrá), ale bohužel jsem o ní nikde nic nesehnala a ani můj vet tuhle zkratku či název nezná. Víte prosím někdo co je to zač, výrobce... Pomůžete? Předem díky.
tecos
napsal(a):
Ahoj všem.
Nedávno tu nějaká slečna psala o masti AW1, kterou používá na sarkoidy. Mému koníkovi se i po operaci bohužel dělají další ložiska a proto bych chtěla tuhle mastičku zkusit (slečna psala, že je dobrá), ale bohužel jsem o ní nikde nic nesehnala a ani můj vet tuhle zkratku či název nezná. Víte prosím někdo co je to zač, výrobce... Pomůžete? Předem díky.
Topical cytotoxic therapy:
AW4-LUDES probably carries the best results of the available materials.
5-fluoro-uracil cream can be effective for the milder forms of occult or verrucose sarcoid.
Arsenic powder or paste is very corrosive and potentially very dangerous.
All these substances however are aggressive and may damage skin.
They are limited to areas that tolerate skin necrosis and scarring.
A vubec cele je to tady: http://pcwww.liv.ac.uk/sarcoid/question7.htm
strelish
napsal(a):
Topical cytotoxic therapy:
AW4-LUDES probably carries the best results of the available materials.
5-fluoro-uracil cream can be effective for the milder forms of occult or verrucose sarcoid.
Arsenic powder or paste is very corrosive and potentially very dangerous.
All these substances however are aggressive and may damage skin.
They are limited to areas that tolerate skin necrosis and scarring.
A vubec cele je to tady: http://pcwww.liv.ac.uk/sarcoid/question7.htm
Díky moc
jenysimons
napsal(a):
Ahojda Aduš, kde ty se flákáš, že jsem tě tak dlouho nevyděla na icq? Mohla by jsi mi poslat odkaz na to CSIO, prosím??
Včera jsem Ti posílala odkaz na soustř, přihlásila si se? V so jsem mluvila s tátou a už nás jede do brna 15. To bude zase akce
Lístek na jeden den 460.... Odkaz posílám. Mám i nějaký fotky ze sobotního skákání - bylo sluníčko a roječek v náladě - skáču T s přehledem ![]()
bez šporen s nohama až za ušima
sadzi saj
tecos
napsal(a):
Včera jsem Ti posílala odkaz na soustř, přihlásila si se? V so jsem mluvila s tátou a už nás jede do brna 15. To bude zase akce
Lístek na jeden den 460.... Odkaz posílám. Mám i nějaký fotky ze sobotního skákání - bylo sluníčko a roječek v náladě - skáču T s přehledem ![]()
Ahojky, kam pak razíte na soustředění??
tecos
napsal(a):
no přihlásila, pokud myslíš na icq, ale opět mi nic nedošlo..
sakra, co to s tou technikou debilní je..
Na kolik dní my tam budeme?? 460 není zrovna málo...jo ještě pochopila jsem dobře, že pak se jede i někam do sklípků??
A tak máš už Roje doma nebo ste byli zase v HK?? Jo Téčko jo? tak to bych teda chtěla vidět ![]()
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky, kam pak razíte na soustředění??
Čauky Andy. Do Kladrub na H. Jeřábkovou. Jsou to tři termíny,tak uvidíme jak to pořídíme. Roječek už chodí pod sedlem, tak snad to nebude moc velká ostuda
, dost si totiž přez zimu odpočl. Kdyby to bylo jako v so, budu spokojená
Jen ty příšernosti na kůži nás moc trápí.... Snad něco přeložím z těch stránek co poslala Káťa - douf, že je tam i nějaký výrobce, ještě jsem to moc nestudovala. Co Elí, už jste odpočaté?
jenysimons
napsal(a):
no přihlásila, pokud myslíš na icq, ale opět mi nic nedošlo..
sakra, co to s tou technikou debilní je..
Na kolik dní my tam budeme?? 460 není zrovna málo...jo ještě pochopila jsem dobře, že pak se jede i někam do sklípků??
A tak máš už Roje doma nebo ste byli zase v HK?? Jo Téčko jo? tak to bych teda chtěla vidět ![]()
Myslím na soustř jestli si se přihlásila. Do Brna by se mělo jet v so ráno a v ne domů. Já to vidím na společnou cestu tam, sobotní setkaní s akamrádama, večer sklípek a až v ne na závody. Je to fakt balík.... To ICQ je nějaký jetý. Pořešíteme odpo online, dnes už jedu domů.
Roj je ještě v Hk. Trochu jsme se teda urazili.... nevěříš?
I Michal říkal, že je nějak v podezřele dobré náladě a táta ani jednou neřval
roj cválal pravidelně, odskakoval tam kde má, kolikrát dřív, a krásným obloukem skákal. Taky jsem myslela že mám jiného koně.
sadzi saj
tecos
napsal(a):
Čauky Andy. Do Kladrub na H. Jeřábkovou. Jsou to tři termíny,tak uvidíme jak to pořídíme. Roječek už chodí pod sedlem, tak snad to nebude moc velká ostuda
, dost si totiž přez zimu odpočl. Kdyby to bylo jako v so, budu spokojená
Jen ty příšernosti na kůži nás moc trápí.... Snad něco přeložím z těch stránek co poslala Káťa - douf, že je tam i nějaký výrobce, ještě jsem to moc nestudovala. Co Elí, už jste odpočaté?
Jj, odpočaté už celkem jo, Elí určitě ta má stále elánu
v sobotu nám snad konečně dorazí Romana, tak uvidíme![]()
tecos
napsal(a):
Myslím na soustř jestli si se přihlásila. Do Brna by se mělo jet v so ráno a v ne domů. Já to vidím na společnou cestu tam, sobotní setkaní s akamrádama, večer sklípek a až v ne na závody. Je to fakt balík.... To ICQ je nějaký jetý. Pořešíteme odpo online, dnes už jedu domů.
roj cválal pravidelně, odskakoval tam kde má, kolikrát dřív, a krásným obloukem skákal. Taky jsem myslela že mám jiného koně.
no na soustř. jsem se nepřihlásila nebot a protože neim, na jakej termín?? Ty už jsi přihlášená, jo?? No okej, šak se ukaž na icq, já jedu kolem druhý k diegovi, takže navečer tu budu určitě..
No neim neim, esli tomu můžu věřit..:-P
až uvidím, uvěřím..
hele, něco mi to připomíná, mě když se mamina vrátila z Rakouska, tak jsem se jí ptala, jestli mi náhodou nevyměnili koně, že je jak mílius...jezdim poslední dobou ven s Jarčou a prvně si vedle nás Dino cválal a Diego se ani nepokoušel zaskočit, prostě klusal jak brk..
Táta neřval?? No tak to mohlo bejt fakt dobrý, na to se mohlo i pěkně koukat teda když tvůj tatínek nekřičel..
tecos
napsal(a):
Bestie
Takhle nás podceňovat.
Kdyby ses na ty stránky koukla uvidíš, že už jsem přihlášená na všech termínech. A poslala jsem Ti přímo odkaz na to konkrétní soustř a už tam moje jméno je ![]()