prosím neznáte někdo výrobce sedla?tipuju Tomáš Hurych.je to správně?jestli máte někdo od stejného výrobce sedlo,tak napište,jak ste spokojený...
mkristyna
napsal(a):
Tak já jsem myslela že je to Jirka Hudeček. Mám od něho sedlo a jsem spokojená na 100procent
Velký pan sedlář Hudeček byl Josef a má naprosto jiný monogram.
Jeho syn je Martin a výrobu sedel převzal po svém otci...ještě jsem sice od něj sedlo neviděla, ale zajímalo by mě. Od Josefa Hudečka mám jedno z jeho posledních sedel šité na míru
lucky
napsal(a):
Velký pan sedlář Hudeček byl Josef a má naprosto jiný monogram.
Jeho syn je Martin a výrobu sedel převzal po svém otci...ještě jsem sice od něj sedlo neviděla, ale zajímalo by mě. Od Josefa Hudečka mám jedno z jeho posledních sedel šité na míru
Je to Tom Hurych a já si nemám na co stěžovat - kvalita odpovídá ceně
memmory
napsal(a):
Je to Tom Hurych a já si nemám na co stěžovat - kvalita odpovídá ceně
Jojo, je to od Tomáše Hurycha, znám ho osobně, bydlí odne kousek.............Mám od něj taky sedlo a nechávám si šít druhé, přidám něco z jeho díly....................nejsou ale moje.......
majda
napsal(a):
Jojo, je to od Tomáše Hurycha, znám ho osobně, bydlí odne kousek.............Mám od něj taky sedlo a nechávám si šít druhé, přidám něco z jeho díly....................nejsou ale moje.......
A ještě jedno, taky nejní moje..........Když dáš do vyhledávače Tomáš Hurych, vyjede ti jeho práce