Ježdění České Budějovice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2008 21:49

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo z Budějic či blízkého okolí nenabízí ježdění 1-2x týdně za výpomoc či příspěvek ve výši maximálně 500 Kč měsíčně. Díky za tipy.

7.2.2008 22:44

darsalam napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo z Budějic či blízkého okolí nenabízí ježdění 1-2x týdně za výpomoc či příspěvek ve výši maximálně 500 Kč měsíčně. Díky za tipy.

ahoj ja jsem od čb asi 40km smer kaplice.mam 4koníkx nejak nestím´hám přes zimu jedit,ale bohužel jsou knam blby spoje tam kde ma kone nejezdit bus vubec musela bys 2.5 km pešky.skoda

7.2.2008 22:56

woldemortik napsal(a):
ahoj ja jsem od čb asi 40km smer kaplice.mam 4koníkx nejak nestím´hám přes zimu jedit,ale bohužel jsou knam blby spoje tam kde ma kone nejezdit bus vubec musela bys 2.5 km pešky.skoda

Já sem taky 40km vlakem-spoje výborný a koně hned u vlakáče
Ale u nás vše bude aktuální až za 3 měsíce- a stejně jsme pony

Takže vlastně jen zdravím Mar´tu

7.2.2008 22:58

microfon napsal(a):
Já sem taky 40km vlakem-spoje výborný a koně hned u vlakáče
Ale u nás vše bude aktuální až za 3 měsíce- a stejně jsme pony

Takže vlastně jen zdravím Mar´tu

a nyní koukám že jsi prf.jcu a prvák jsi biologie- to bychom se jistě znaly
přiznej barvu->teda jméno:D

7.2.2008 23:10

microfon napsal(a):

je ahoj jak se vede a co konuchy ja byla tedka koupit koníkům sul v utery už jejen půlka a ještě 80kg žrádlo pr lavinu je náka hubena.

7.2.2008 23:25

woldemortik napsal(a):
je ahoj jak se vede a co konuchy ja byla tedka koupit koníkům sul v utery už jejen půlka a ještě 80kg žrádlo pr lavinu je náka hubena.

hubená-na fotu nevypadáA s tou solí máš pravdu jak je zima mohou se ulízat
Jo my se máme v očekávání- mamina má nateklý vemínko jak blázen, tak jsme nedočkaví!

7.2.2008 23:27

microfon napsal(a):
hubená-na fotu nevypadáA s tou solí máš pravdu jak je zima mohou se ulízat
Jo my se máme v očekávání- mamina má nateklý vemínko jak blázen, tak jsme nedočkaví!

je tak to se teším i za tebe ja když viděla bogara berečela jsem jak želvaa nemohla jsem to zastavyt tedka když jsi na to vzpomenu tak se mi chce zase brečet.kdy mate termin

8.2.2008 00:28

woldemortik napsal(a):
je tak to se teším i za tebe ja když viděla bogara berečela jsem jak želvaa nemohla jsem to zastavyt tedka když jsi na to vzpomenu tak se mi chce zase brečet.kdy mate termin

microfon: jůůůů, já jsem třeťák prf...

8.2.2008 09:59

woldemortik napsal(a):

To je škoda.

8.2.2008 10:03

microfon napsal(a):

Nee, já už sem ve druháku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík