Pátek - nejen bláznů svátek..:))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2008 06:51

Jsem dneska chtěkla být první zakládající,...Kurde, děvuchy, jsme byla včera s ryzoněm v é hale, a bylo to víc než boží....:)))))Toho koně miluju, ale je fakt, že na ní se vozím vyloženě a na Kerkovi musím jezdit..úžasné, jak sjou každý úplně jiný...a zbytek ***:))

8.2.2008 07:40

kukinatost napsal(a):
Jsem dneska chtěkla být první zakládající,...Kurde, děvuchy, jsme byla včera s ryzoněm v é hale, a bylo to víc než boží....:)))))Toho koně miluju, ale je fakt, že na ní se vozím vyloženě a na Kerkovi musím jezdit..úžasné, jak sjou každý úplně jiný...a zbytek ***:))

Tož kdy vyrážíš na ofiko parkur?

Nevím jak vy ostatní, já jsem zralá znovu zalehnout

8.2.2008 07:43

kukinatost napsal(a):

Janiku, tak my jsme též rádi, když ty jsi ráda jinak já fajnově odpočatá po včerejšku, anii mi dnes nevadilo jít do práce....
A Oskárek? Přivedla jsem ho ve středu kolem 4 hod, pustili jsme ho s HOnzíkem, klasika sesnamovačka. Jenže pak se rozpršelo a chtěla jsem je sklidit ze zahrady.Drželi se oba jako klíšťata a nechtěli jít od sebe. Honzajs chodil po zadních - poprvé vživotě- a Oskárek se zapíchl do země a ne a ne jít vpřed pryč od Honzíka Pak na mě zkoušel ty jeho poníkovské předváděčky, vykulil bělmo, ušíska na krku, hrabal předkama Klasické BUBUBUBUBU. No, ale vám řeknu, nebyla to sranda. Z jedné strany rozdováděný Honza, který Oskárka pořád kousal, ten se bránil skákal, komedie
A když už byli zavření, nastala seznamovačka Oskárka s novým bytečkem. Jasně, že se musel hned vyválet, pak si kousnout sena a dokonce mě chtěl tam odsaď vyhánět. Dostal svou porci večeře a pak jakoby se uklidnil. Za hodinu jsem ho byla skontrolovat co a jak a holky, byl jak buvol, hrabal, funěl a narážel do dveří Když jsem otevřela, chtěl přezemě přejít, když jsem zavírala, přetlačoval se semnou. Tak jsem si říkala, že bude ještě sranda. Ráno už byl ale spokojenější, nechal se pohladit, bez problémů šel semnou k senu, echal si nasadit ohlávku a čučel. Tak jsem si oddechla
Jdu uvařit kavčo a pak bude pokračování

8.2.2008 07:43

strelish napsal(a):
Tož kdy vyrážíš na ofiko parkur?

Nevím jak vy ostatní, já jsem zralá znovu zalehnout

Já dneska jako zázrakem funguju docela dobře. Dokonce jsem vstala i na druhé zazvonění
Dneska mám do jedné hodiny!!!! hurááá....se těším domůůůůů.

8.2.2008 07:51

lanika napsal(a):
Janiku, tak my jsme též rádi, když ty jsi ráda jinak já fajnově odpočatá po včerejšku, anii mi dnes nevadilo jít do práce....
A Oskárek? Přivedla jsem ho ve středu kolem 4 hod, pustili jsme ho s HOnzíkem, klasika sesnamovačka. Jenže pak se rozpršelo a chtěla jsem je sklidit ze zahrady.Drželi se oba jako klíšťata a nechtěli jít od sebe. Honzajs chodil po zadních - poprvé vživotě- a Oskárek se zapíchl do země a ne a ne jít vpřed pryč od Honzíka Pak na mě zkoušel ty jeho poníkovské předváděčky, vykulil bělmo, ušíska na krku, hrabal předkama Klasické BUBUBUBUBU. No, ale vám řeknu, nebyla to sranda. Z jedné strany rozdováděný Honza, který Oskárka pořád kousal, ten se bránil skákal, komedie
A když už byli zavření, nastala seznamovačka Oskárka s novým bytečkem. Jasně, že se musel hned vyválet, pak si kousnout sena a dokonce mě chtěl tam odsaď vyhánět. Dostal svou porci večeře a pak jakoby se uklidnil. Za hodinu jsem ho byla skontrolovat co a jak a holky, byl jak buvol, hrabal, funěl a narážel do dveří Když jsem otevřela, chtěl přezemě přejít, když jsem zavírala, přetlačoval se semnou. Tak jsem si říkala, že bude ještě sranda. Ráno už byl ale spokojenější, nechal se pohladit, bez problémů šel semnou k senu, echal si nasadit ohlávku a čučel. Tak jsem si oddechla
Jdu uvařit kavčo a pak bude pokračování

Čaute slečny,
Leníku jsem ráda že jsi celá...a musíš Oskárka spacifikovat...poňouši jsou obvzláště vychcaní...musíš si sjednat pořádek...ale ty jsi šikulka nejšikovnější, to zvládneš levou zadní...
Já jsem před chvíli dorazila od zubařky...konečně poslední návštěva, další dá-li bůh až za půl roku...takže suma sumárum jsem se s milým zoubkem mordovala téměř čtyři mešíce...
Janíku...a jak šlapala? Nic nezapomněla? Ty jo, si myslím, že to musí být svezeníčko...já ti snad i závidím

8.2.2008 08:00

haisovad napsal(a):
Čaute slečny,
Leníku jsem ráda že jsi celá...a musíš Oskárka spacifikovat...poňouši jsou obvzláště vychcaní...musíš si sjednat pořádek...ale ty jsi šikulka nejšikovnější, to zvládneš levou zadní...
Já jsem před chvíli dorazila od zubařky...konečně poslední návštěva, další dá-li bůh až za půl roku...takže suma sumárum jsem se s milým zoubkem mordovala téměř čtyři mešíce...
Janíku...a jak šlapala? Nic nezapomněla? Ty jo, si myslím, že to musí být svezeníčko...já ti snad i závidím

Jsem si připadala, jak na nějaké hodině, když byla Lenuša se soustředit s tou trenérkou....začaly jsme zlehounka, chvilku sjem ji měla puštěnou i ve volnosti, dělalay jsme něco ze země, btw reaguje ve volnosti líp než černá věc..:)a ty hopy ve volnosti v jejím podání s chvostem nahoru, frkáním a nadšením..stačilo trošku ztunout a vyslat jí a prostě reagovala na myšlenku...
pak jsme začaly, dlouho jsme uvolňovaly a ohýbaly, aby fakt šlapala pěkně aktivně odzadu...kobča našponovaná, fungovala na myšlenku, kavalety vyvýšené, na přeskáčku, všelijak různě chodila fakt božsky... a ta radost z hopsání, jsem byla nadšená, kdyby mohla, jumpla by to i cestou kolem v kroku...nejprve sjme měly postavený jenom křížek, první sjme hopsaly jenom z klusu, pak ze cvalu, pak sjem si postavila Klárčin double křížek, pak kolmáček a nakonec takového metrového oxera...všechno sjem skákala vždycky jenom 3x na každou ruku...ona si umí sama odhadnout odskok, že třeba zkrátí krok, prostě pokaždé to vyšlo, doksok vyšel taky vždycky...prostě povozeníčko na profesorce...to se včera dupa poměla...:))
Dojela sjem domů a Lukin, že jsem snad na tripu, oči úplně rozzářené, permanentní úsměv...no, prostě to bylo boží:))))

A Lenuško, je fakt, že poňouchové mi přijdou jako často nějvětší agenti s největšíma roupama...ale mylsím, že nějaká opravdu důsledná výchova s pevnou rukou a on si uvědomí, koho se má respektovat:)

8.2.2008 08:01

haisovad napsal(a):
Čaute slečny,

...Ráno jsem ho po snídani pustila k Honzíkovi do boxu - at si šmatlají jak chtějí po ohradě. Pak jsem odjela pryč a segra dávala echo. " stojí na hnoji, Honza ho pořád tahá za ohlávku, Oskar piští " nebo " ti blbečci se z toho hnoje ještě nehli, Honza ho tyranizuje" a nebo třeba takovou SMS jsem četla " Oskar už nemá ohlávku, Honza je úchyl pořád ho čuchá a okusuje "
Do toho mi volal malý Dominik, že mu zrovna přišel balíček, objednávala jsem mu čištění, tak že musím přijít, že na mě čekají. No jasně, že jsem to nevydržela a jela od Michala domů. Vytáhli jsme Oskárka, vzala jsem ho na chvíli na lonžku abych zjistila co a jak a aby se vyblbnul, chtěli jsme Domču svést. A co vyváděl uvidíte na fotkách Z Honzíka se stává závislák, chtěl snad přeskočit i ten plot aby byl s Oskárkem...
No a pak Domča čistil a čistil a čistil a čistil, a nakonec jsme se jeli projet. Byl šikulka, ale dost táhne vpřed S takovou za něj vyrobím vozík a bude
No a ráno bylo úplně boží. Vylezl si ze svého jak profík, počkal a ž dám seno, vodu a pak sám od sebe vkročil do doupětě tyrana Honzy Ale snesli se oba u žrádla, tak snad bude všechno O.K. O SMS segry vás budu průběžně informovat

No a jedna z lonžování....

8.2.2008 08:03

haisovad napsal(a):
Čaute slečny,

Zdar Baby tož mám radost z Janici a rezatice a z toho povedeného tria co si včera užívalo dovolenou, Danny mám pravdu dej si na prdocha bacha ale když tak sleduju Honzíka, tak to je taky někdo ponouch jak brno, paličák
JInak já dámy včera měla tež veselo, vzala jsem mladýho no lonži na procházku popást,hm říkála jsem si že ho cvičně nechám kolem sebe projít na lonži..hahaha chtěla jsem vidět jestli kulhá pobídka do klusu odstartovala bombu, cválal prděl..no ten se rozparadil, no ale evidentně ho již nic nebolelo tak jsme pokračovali, to volno od pátka mu ale vlezlo do palice, pak nás navštívila Evča s Lukynem tak to jsme se zas ukázali, tady píšu jak krásně šlape a on psycho ale naschvali dělat nechtěl věděl že by mě odtahl, jen po mě vždy kouk a prd ho tam, je to lump a pak panu citlivkovi vadila lonž zaplá na čumáku do obnosku, odmítal se pást, tak jsem to přepla a byl klid,no dnes ho vezmu pod sedlo tak jsem na něj zvědavá ale evidentně mu takto dlouhé volno nesvědčí
tady s návštěvou:)))

8.2.2008 08:08

klawdie napsal(a):
Zdar Baby tož mám radost z Janici a rezatice a z toho povedeného tria co si včera užívalo dovolenou, Danny mám pravdu dej si na prdocha bacha ale když tak sleduju Honzíka, tak to je taky někdo ponouch jak brno, paličák
JInak já dámy včera měla tež veselo, vzala jsem mladýho no lonži na procházku popást,hm říkála jsem si že ho cvičně nechám kolem sebe projít na lonži..hahaha chtěla jsem vidět jestli kulhá pobídka do klusu odstartovala bombu, cválal prděl..no ten se rozparadil, no ale evidentně ho již nic nebolelo tak jsme pokračovali, to volno od pátka mu ale vlezlo do palice, pak nás navštívila Evča s Lukynem tak to jsme se zas ukázali, tady píšu jak krásně šlape a on psycho ale naschvali dělat nechtěl věděl že by mě odtahl, jen po mě vždy kouk a prd ho tam, je to lump a pak panu citlivkovi vadila lonž zaplá na čumáku do obnosku, odmítal se pást, tak jsem to přepla a byl klid,no dnes ho vezmu pod sedlo tak jsem na něj zvědavá ale evidentně mu takto dlouhé volno nesvědčí

Jani, škoda, že to nikdo nezdokumentoval ty tvoje hupsy. Příště Lukinek povině do haly, jasan?????
Klári, já to s tím volnem taky moc dobře znám Je vidět, že Sábulik si ho evidentně užívá

Další Oskarkova póza

8.2.2008 08:10

klawdie napsal(a):

Dobré ráno všem dámy, ať je ten pátek v práci co nejkratší...Náš šéf je zase marod, tak máme volněji- juch!!!

Teda Leniku poňucha je pěknej uličník Grace mi tohle dělá taky když nechce abych ji lonžovala na pravou ruku!

No a co ty Jani bude s Rezatou letos nějaká účast někde??

Ségra ta hala bude v úterý!

8.2.2008 08:15

rocky napsal(a):
Dobré ráno všem dámy, ať je ten pátek v práci co nejkratší...Náš šéf je zase marod, tak máme volněji- juch!!!

Teda Leniku poňucha je pěknej uličník Grace mi tohle dělá taky když nechce abych ji lonžovala na pravou ruku!

Sakra jsem zapomněla že máme dneska od devíti školení...sakra porte...
Hele to Leuša stojé téměř furt, teda stojí spíše se fláká po pastvě...jen cca třikrát v týdnu jde pod sedlo...z toho jednou na jízdárnu, jinak terény...musím to zaťukat ale zatím jsme nepozorovala že by jí to nějak přebíjelo...prostě si šlape...
Jo to jsem vám neříkala...jak jsem byla na té jízdárně tak Leuša má stále problém se cvalem na pravou ruku...a když jsem jí po čtvrtém špatném nacválání jednu sekla tušírkou tak hodila takového kozla že jsem málem letěla...a hle, další pobídka do cvalu a ...správně. Je to sviňucha, po dobrém to prostě nejde ale když dostane jednu výstrahu tak jde všechno lépe...

8.2.2008 08:22

haisovad napsal(a):
Sakra jsem zapomněla že máme dneska od devíti školení...sakra porte...
Hele to Leuša stojé téměř furt, teda stojí spíše se fláká po pastvě...jen cca třikrát v týdnu jde pod sedlo...z toho jednou na jízdárnu, jinak terény...musím to zaťukat ale zatím jsme nepozorovala že by jí to nějak přebíjelo...prostě si šlape...
Jo to jsem vám neříkala...jak jsem byla na té jízdárně tak Leuša má stále problém se cvalem na pravou ruku...a když jsem jí po čtvrtém špatném nacválání jednu sekla tušírkou tak hodila takového kozla že jsem málem letěla...a hle, další pobídka do cvalu a ...správně. Je to sviňucha, po dobrém to prostě nejde ale když dostane jednu výstrahu tak jde všechno lépe...

Holky, u nás nopět začalo sněžit Kurde fix, ta ohrada snad nikdy nevyschne ....
Jo a pročítala jsem si včerejší den...Morčátka jsou roztomilá a zvlášť to s Klárkou To je nějaký speciální sestřih? Jsem se natlemila.
A ty Danule tu neprovokuj s tou jízdárnou a Janulik si zase nechá poznámky o hale pro sebe, protože si hned vzpomenu na tu blátivou ohradu u nás a je mi zle
Joa už vím, co to je, když se kůn válí nonstop v blátě a pak to nejde vyčistit. Oskárek mi to ukázal

8.2.2008 08:24

rocky napsal(a):

Ok tak to asi pojede šedivej, má roupy pokud se zas nerozkulhá tak pujde makat jak šroub, kdyby honzík měl možnost vozík dovest o víkend bylo by to super, mám trochu obavy z nakládaní...

Jo jo Leni uplně jsem si na tebe vzpoměla pač mi dělal podobné akrobacie si popisoval honzulu, je už holt zvyklej na nějaký režim, takže to bylo vyslověné nabitý materiálek, ale kdyby jste ho viděli, si tak kluše najednou se na mě otočí mrkne na mě a buch buch, je hodnej že mě aspon upozorní že ho mám ted přidržet...

tady panker vozil kámošku

8.2.2008 08:26

klawdie napsal(a):
Ok tak to asi pojede šedivej, má roupy pokud se zas nerozkulhá tak pujde makat jak šroub, kdyby honzík měl možnost vozík dovest o víkend bylo by to super, mám trochu obavy z nakládaní...

Jo jo Leni uplně jsem si na tebe vzpoměla pač mi dělal podobné akrobacie si popisoval honzulu, je už holt zvyklej na nějaký režim, takže to bylo vyslověné nabitý materiálek, ale kdyby jste ho viděli, si tak kluše najednou se na mě otočí mrkne na mě a buch buch, je hodnej že mě aspon upozorní že ho mám ted přidržet...

tady panker vozil kámošku

Je DAnny to nám taky dlouho nešlo...no a Sabulák taky dřív tolik nechodil a byl v pohodo ale jak má nějakej ten režim, tak už je to znát, no....no a ted se klepu***

8.2.2008 08:32

klawdie napsal(a):
Je DAnny to nám taky dlouho nešlo...no a Sabulák taky dřív tolik nechodil a byl v pohodo ale jak má nějakej ten režim, tak už je to znát, no....no a ted se klepu***

Jj, to bude tím...ale zatím je Leuša bez většího zatížení a režimu...tento rok bude ještě lážo plážo...a až jí bude pět tak to začne...drýýýýýýýýýýýl

8.2.2008 08:50

haisovad napsal(a):
Jj, to bude tím...ale zatím je Leuša bez většího zatížení a režimu...tento rok bude ještě lážo plážo...a až jí bude pět tak to začne...drýýýýýýýýýýýl

8.2.2008 09:09

klawdie napsal(a):

Leničko takhel mu to narostlo, číro na hlavě...pak nic aod kyčlí má sukýnku

sadzi saj

8.2.2008 09:30
sadzi saj

klawdie napsal(a):

Akční morčák

Jinak Leni, Oskárek je fakt hustej, prostě typický poncl, ale přeju, ať ti dělá jenom radost, ale musíš mu jasně ukázat hranice a bude to ok

8.2.2008 09:39

sadzi saj napsal(a):
Akční morčák

Jinak Leni, Oskárek je fakt hustej, prostě typický poncl, ale přeju, ať ti dělá jenom radost, ale musíš mu jasně ukázat hranice a bude to ok

Hele a Leni Oskárek má něco z hucula? či co je to zač přesně a kolik má v kohoutku..

8.2.2008 09:42

klawdie napsal(a):

SukýnkuTen náš má taky ,ale zdaleka ne takovou
Jinak čau!!!!!!!!!!!!!!Máme tu vytoužený den!!!!!!!!!!!!!!Já se tak těším na víkend!A v pondělí konečně výplata!

8.2.2008 09:44

markemic napsal(a):
Jinak čau!!!!!!!!!!!!!!Máme tu vytoužený den!!!!!!!!!!!!!!Já se tak těším na víkend!A v pondělí konečně výplata!

Jak vůbec morčák snáší takový postrojek?To je pískotu ,když mu to nandaváš ne?

8.2.2008 09:45

markemic napsal(a):

Já doufám že bude dnes... bude příjemně větší než jsem zvyklá, jsem byla hodná a pracovitá a zvedli mi tarif a ještě jsme dostali víc na odměnách...už vím jak vypadá tak hlavně aby dorazila dnes...

8.2.2008 09:48

klawdie napsal(a):
Já doufám že bude dnes... bude příjemně větší než jsem zvyklá, jsem byla hodná a pracovitá a zvedli mi tarif a ještě jsme dostali víc na odměnách...už vím jak vypadá tak hlavně aby dorazila dnes...

no trošku řval a kroutil se pač si myslel že ho to sežere ale pak byl v poho v letě planuju vycházky do přírody, on je hodně společenský, ale díky bohů není uřvanej jak ta druhá co jsem měla, jsem ji musela vratit kánočce do stáda, pač co předváděla jen vrzli dveře se nedalo přežit...

8.2.2008 09:48

klawdie napsal(a):

Já taky čekám tu první zvýšenou tak jsem dost zvědaváAle jak znám moji banku,budu ji mít až v pondělí samozřejmě po víkendu že...No ale hlavně že budeTak blahopřeji!každý takový zvýšení jedině potěší

8.2.2008 09:50

markemic napsal(a):
Já taky čekám tu první zvýšenou tak jsem dost zvědaváAle jak znám moji banku,budu ji mít až v pondělí samozřejmě po víkendu že...No ale hlavně že budeTak blahopřeji!každý takový zvýšení jedině potěší

to jo jen škoda že to není třeba po 5 tis. předpokládám že máš ČSOB
Malá brambora

klawdie napsal(a):
no trošku řval a kroutil se pač si myslel že ho to sežere ale pak byl v poho v letě planuju vycházky do přírody, on je hodně společenský, ale díky bohů není uřvanej jak ta druhá co jsem měla, jsem ji musela vratit kánočce do stáda, pač co předváděla jen vrzli dveře se nedalo přežit...

Ahá tak to dělá ten nášpřesně jak říkáš jen co vrznou dveře..no někdy stačí jen se někdo objeví na chodbě tak už z toho obýváku ječí,co že jsme mu přinesliJe to rozmazlenec

klawdie napsal(a):
Malá brambora

Velká brambora..holky mě se nechce makat furt tu vymýšlím blbiny

8.2.2008 09:51

klawdie napsal(a):
Malá brambora

Ne mám GE MoneyNo když jsem měla spořku,bývala tu dřív..........Bé já už chci vidět tu částku

8.2.2008 10:05

markemic napsal(a):
Ne mám GE MoneyNo když jsem měla spořku,bývala tu dřív..........Bé já už chci vidět tu částku

Klári, já pokaždé když vidím ten tvůj ubrus, vzpomenu si, že ten potisk dělala od Adel firma či tak nějak,. vzpomínám jak o tom psala...
No a Oskárek je bez PP, ani ten majitel nevěděl přesně co je zač. Takže fakt nevím. Ale hucujek to nebude, doufám

A ještě Honzík všechny 4 v luftu

8.2.2008 10:08

lanika napsal(a):
Klári, já pokaždé když vidím ten tvůj ubrus, vzpomenu si, že ten potisk dělala od Adel firma či tak nějak,. vzpomínám jak o tom psala...
No a Oskárek je bez PP, ani ten majitel nevěděl přesně co je zač. Takže fakt nevím. Ale hucujek to nebude, doufám

A ještě Honzík všechny 4 v luftu

A moje malá velká fenečka Jak jehla v kupce sena...

8.2.2008 10:09

lanika napsal(a):
A moje malá velká fenečka Jak jehla v kupce sena...

...a když nasazuji uzdečku, stojím na špičkám a hledám uši

8.2.2008 10:13

lanika napsal(a):
...a když nasazuji uzdečku, stojím na špičkám a hledám uši

Oskárek umí capriolu, nekecám Z místa vyskočí do vzduchu a vykopne. I 4x za sebou

8.2.2008 10:15

lanika napsal(a):
Oskárek umí capriolu, nekecám Z místa vyskočí do vzduchu a vykopne. I 4x za sebou

a když se koukám tady na tu fotku, tak mi něco říká, že bych si na placu měla udělat pořádek a pozametat to volné seno

8.2.2008 10:22

lanika napsal(a):
a když se koukám tady na tu fotku, tak mi něco říká, že bych si na placu měla udělat pořádek a pozametat to volné seno

JA jen že mi hucíla hodně připomíná, ta hlava i stavba těla... ale zase v tom nevyznám jen odhaduji...jo jo to si taky pamatuji, jak to psala, Adel dělá v textilce myslím a říkala že tam tyto vyrábí...

8.2.2008 10:25

klawdie napsal(a):
JA jen že mi hucíla hodně připomíná, ta hlava i stavba těla... ale zase v tom nevyznám jen odhaduji...jo jo to si taky pamatuji, jak to psala, Adel dělá v textilce myslím a říkala že tam tyto vyrábí...

Musím hodně papat, abych udržel Oskárka

8.2.2008 10:58

lanika napsal(a):
Musím hodně papat, abych udržel Oskárka

Koukla jsem do equi na soutěž a Peti, já to říkám pořád, že u toho hříbka jsi měla mít v nose nudli i ty

8.2.2008 11:01

kukinatost napsal(a):

Čus babky, už jsem tady taky ...
dneska jsem se vyspinkala do růžova do krásného dne, svítíčko sluní, jen jsem se zasekla v posteli u televize, tož se omlouvám, že jdu až takhle pozdě
Lukin mi dělá ke snídani topinky, připadám si, jak kdybych si dala poránu decku oleje, ale oceňuju snahu
Jinak závidím vám všem, komu koník šlapal, Hadřík byl protivnej, chcíplej a jelikož jsme zrovna chtěli skákat, tak pěkně prudil. Musel též být donucen násilím a pak už to bylo dobrý. Zřejmě schází trocha energie, tak jsme mu koupili energetický musli od Havensu.... uvidíme, co to s ním provede....

8.2.2008 11:03

cheyenne napsal(a):
Čus babky, už jsem tady taky ...
dneska jsem se vyspinkala do růžova do krásného dne, svítíčko sluní, jen jsem se zasekla v posteli u televize, tož se omlouvám, že jdu až takhle pozdě
Lukin mi dělá ke snídani topinky, připadám si, jak kdybych si dala poránu decku oleje, ale oceňuju snahu
Jinak závidím vám všem, komu koník šlapal, Hadřík byl protivnej, chcíplej a jelikož jsme zrovna chtěli skákat, tak pěkně prudil. Musel též být donucen násilím a pak už to bylo dobrý. Zřejmě schází trocha energie, tak jsme mu koupili energetický musli od Havensu.... uvidíme, co to s ním provede....

Co to provede? Budete lítat vzduchem spolu s Hadříkem

8.2.2008 11:07

lanika napsal(a):
Co to provede? Budete lítat vzduchem spolu s Hadříkem

Hadřík je velice energeticky úsporné zvíře a o každém pohybu přemýšlí, jestli ho vůbec musí udělat , tak kdyby se mu chtělo aspoň trochu lítat, bude to příjemná změna
Dneska se bude flákat v ohradě, v tomhle počasí si nemůžu nechat ujít focení, tak snad v pondělí bude něco nového....

8.2.2008 11:10

cheyenne napsal(a):
Hadřík je velice energeticky úsporné zvíře a o každém pohybu přemýšlí, jestli ho vůbec musí udělat , tak kdyby se mu chtělo aspoň trochu lítat, bude to příjemná změna
Dneska se bude flákat v ohradě, v tomhle počasí si nemůžu nechat ujít focení, tak snad v pondělí bude něco nového....

Hele, další provokaterka s azurovým nebem? U nás sněží, prší, sněží, prší.Je hnusně A mlha do toho. člověk by se z toho..... Ble

8.2.2008 11:26

lanika napsal(a):
Hele, další provokaterka s azurovým nebem? U nás sněží, prší, sněží, prší.Je hnusně A mlha do toho. člověk by se z toho..... Ble

Teda Evíku, takový krásnýý ráno-bééééééé já chcu taky!!! A co nějaká práce při pátku, nebo se dnes stávkuje!!!

8.2.2008 11:29

rocky napsal(a):
Teda Evíku, takový krásnýý ráno-bééééééé já chcu taky!!! A co nějaká práce při pátku, nebo se dnes stávkuje!!!

Trochu práce dneska bude, ale až navečer.... víš jak, v pátek je málo lidí, který by na nás byli zvědavý
Čerstvoučká fotečka ode mě z okna , snad to dojde i do ostatních koutů

8.2.2008 11:30

cheyenne napsal(a):
Trochu práce dneska bude, ale až navečer.... víš jak, v pátek je málo lidí, který by na nás byli zvědavý

jasan chápu, hlavně to nepřehánět při pátku, já už taky neví co samou nudou dělat

Hele Evčo nová hra na hambáče-teď si na ni ujíždím,jinak u tamtý jsem se dostala do 13 kola a dal uz to nestiiiham
http://www.hry-online.com/ hry-online- postrehove-1205-hotdog_bush.php

8.2.2008 11:33

kukinatost napsal(a):

Dneska budou volit prezidenta.... teď už debatěj na hradě o tom, kdo by byl lepší.... jsem docela zvědavá, jak to dopadne.... Topolánek pěl chvalozpěvy na Klause, Bursík ho teď právě drbe.....
Takhle se Hadřík předevčírem vztekal na lonži to je asi největší rozsah jeho dobrovolné aktivity

8.2.2008 11:37

cheyenne napsal(a):

Tak jsem tady ze školení...ufffff
Holky, vy jste se teda rozjeli..dneska dáme alespoň 100vku
Hele tady je také krásně, sice trošičku fouká ale krásně.
Holky, víte kam zítra jedem.....

Do MUSTANGu se podívat na hřebčouny...samo že beru sebou foťák, takže bude fotodokumentace Calanthala a Le Patrona, těchhle nejvíc, protože jsou to tatínkové našich ještě nenarozených hříboušků...se nehoráááázně těšííííííííím
Občerstvení na hubertu...

8.2.2008 11:38

rocky napsal(a):
jasan chápu, hlavně to nepřehánět při pátku, já už taky neví co samou nudou dělat

Hele Evčo nová hra na hambáče-teď si na ni ujíždím,jinak u tamtý jsem se dostala do 13 kola a dal uz to nestiiiham
http://www.hry-online.com/ hry-online- postrehove-1205-hotdog_bush.php

Hned na to mrknu.... já si teď ujíždím ještě na kadeřnickým salonu
http://www.freegame.cz/ Flashovky.cz/game.php?id=2893
13.kolo dobrý, já jsem se přes to jedenáctý nedostala, vždycky přišel ten smradlavej bezdomka a všichni zákazníci mi utekli

8.2.2008 11:38

cheyenne napsal(a):
Dneska budou volit prezidenta.... teď už debatěj na hradě o tom, kdo by byl lepší.... jsem docela zvědavá, jak to dopadne.... Topolánek pěl chvalozpěvy na Klause, Bursík ho teď právě drbe.....
Takhle se Hadřík předevčírem vztekal na lonži to je asi největší rozsah jeho dobrovolné aktivity

TAk holky tady Vám ukážu svoje okno...

8.2.2008 11:39

klawdie napsal(a):
TAk holky tady Vám ukážu svoje okno...

Tož ale je tu nuda

8.2.2008 11:40

klawdie napsal(a):
Tož ale je tu nuda

TAk vymýšlím kraviny

klawdie napsal(a):
TAk vymýšlím kraviny

Hehe, dobrý hrabačky při pátku....

klawdie napsal(a):
TAk vymýšlím kraviny

čumím do monitoru a hledám zábavu

8.2.2008 11:41

klawdie napsal(a):

ale je to spíš usměvné, že

8.2.2008 11:42

klawdie napsal(a):
ale je to spíš usměvné, že

Hele a tady mi brigádnice na brigádě usnuli...lemry...

8.2.2008 11:42

klawdie napsal(a):

Ty vole ségra!!!Tobě už hrabe!!!

Jojo Evčo ten smraďoch je děsnej!!!!

8.2.2008 11:46

rocky napsal(a):
Ty vole ségra!!!Tobě už hrabe!!!

Jojo Evčo ten smraďoch je děsnej!!!!

¨já to balím...

8.2.2008 12:07

klawdie napsal(a):
¨já to balím...

Hele mě při pátku taky vždycky pravdidelně začne šibat...ale opačně ..vždycky v pátek se splaším a kulturním ten náš krám tady...doplňuju zboží..no magor...Ale nechápu proč mi tak vždycky hrábne jenmom v pátek
Hezky se nudíš v práci

8.2.2008 12:08

klawdie napsal(a):
¨já to balím...

Ty můžeš mít psiska v práci??no ty jo já chci taky...

8.2.2008 12:22

markemic napsal(a):
Ty můžeš mít psiska v práci??no ty jo já chci taky...

Klári, ty válíš A to počasí vám teda závidím Dany, mustang fotodokumentuj, já se byla mrknout jen u kobyl a hříbat.
Jsem vám zapoměla napsat, že mě Honzulík při svém včerejším skotačení kopl do ramene, nechybělo málo a měla jsem kopýtko na tváři

8.2.2008 12:28

lanika napsal(a):
Klári, ty válíš A to počasí vám teda závidím Dany, mustang fotodokumentuj, já se byla mrknout jen u kobyl a hříbat.
Jsem vám zapoměla napsat, že mě Honzulík při svém včerejším skotačení kopl do ramene, nechybělo málo a měla jsem kopýtko na tváři

Před chvíli přišel do firmy kněz. Je to známý našich šéfů. Holky, kdyby nebyl kněz tak po něm skočím Tak krásný chlap , vyzařuje z něho něco, přála bych vák ho vidět a slyšet
Maria Mena - Just Hold Me poslechněte si to

8.2.2008 12:30

lanika napsal(a):
Před chvíli přišel do firmy kněz. Je to známý našich šéfů. Holky, kdyby nebyl kněz tak po něm skočím Tak krásný chlap , vyzařuje z něho něco, přála bych vák ho vidět a slyšet
Maria Mena - Just Hold Me poslechněte si to

Umím si to hodně živě představit......................

8.2.2008 12:55

markemic napsal(a):
Umím si to hodně živě představit......................

Evičko a proč tam do toho kadeřnictví ty zákazníci choděj tak pomalu

8.2.2008 12:58

rocky napsal(a):

Co to máte s tím kadeřnictvím????? Já chcu taky

8.2.2008 12:59

rocky napsal(a):

To se průběžně zrychluje, prvních pár kol je zabržděnejch
Leni, odkaz jsem dávala někde výš....

8.2.2008 13:00

lanika napsal(a):
Co to máte s tím kadeřnictvím????? Já chcu taky

Nuděj se jiným způsobem než já, holky jdu vedle do tesca pro výplatu, snad tam na mě čeká!

8.2.2008 13:01

cheyenne napsal(a):
To se průběžně zrychluje, prvních pár kol je zabržděnejch
Leni, odkaz jsem dávala někde výš....

ajoooo

8.2.2008 13:13

rocky napsal(a):
ajoooo

hele před chvílí mi dorazily fotky z Masopustu...tak se koukněte na ožralou mšoči

8.2.2008 13:14

haisovad napsal(a):
hele před chvílí mi dorazily fotky z Masopustu...tak se koukněte na ožralou mšoči

Taková normální rodinka...
Tomáš v podání Inge z Tyrol

8.2.2008 13:25

haisovad napsal(a):
Taková normální rodinka...
Tomáš v podání Inge z Tyrol

Danny, moc hezký jen pokračuj...
už jsem dohrála ty druhý hambáčky, super hra

8.2.2008 13:54

cheyenne napsal(a):
Danny, moc hezký jen pokračuj...
už jsem dohrála ty druhý hambáčky, super hra

8.2.2008 13:54

kukinatost napsal(a):

Já mizím, tak přeju krásný víkend a čuuuus v pondělíííí

8.2.2008 13:56

haisovad napsal(a):

Hustá Mšoči

8.2.2008 13:57

cheyenne napsal(a):
Já mizím, tak přeju krásný víkend a čuuuus v pondělíííí

čarodějnice...

8.2.2008 14:00

haisovad napsal(a):
čarodějnice...

Teda holky a dneska mizíte už kolem druhý jo?No já nehraju...já ti čumim až do šesti

8.2.2008 14:33

markemic napsal(a):
Teda holky a dneska mizíte už kolem druhý jo?No já nehraju...já ti čumim až do šesti

Já dneska taky mizim dřív - ve 3. Venku ale to počasí nic moc, takže to vidím tak, že vyzkouším novou dečku a podbřišák, uděláme koním pohybovky a trochu popracuju s mladou na ruce a rychle domů do tepla

8.2.2008 14:40

strelish napsal(a):
Já dneska taky mizim dřív - ve 3. Venku ale to počasí nic moc, takže to vidím tak, že vyzkouším novou dečku a podbřišák, uděláme koním pohybovky a trochu popracuju s mladou na ruce a rychle domů do tepla

Já taky mizím, pá holky a krásný víííkkkeeennnddd

8.2.2008 14:44

klawdie napsal(a):
Já taky mizím, pá holky a krásný víííkkkeeennnddd

Já tu budu trčet do půl čtvrté...béééé, já už si domůůůůůůů

8.2.2008 14:50

haisovad napsal(a):
Já tu budu trčet do půl čtvrté...béééé, já už si domůůůůůůů

Sorry Danny ale já už taky valím domůůůů

Všem přeji supr víkend a ať je co nejdelšííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sabora

8.2.2008 19:07
sabora

kukinatost napsal(a):

co blázni v pátek svátek, ale ke všemu maj moje děcka 5narozeniny a volí se prazident.. ................ ..................

sabora

8.2.2008 19:08
sabora

sabora napsal(a):
co blázni v pátek svátek, ale ke všemu maj moje děcka 5narozeniny a volí se prazident.. ................ ..................

co prAzident, ale i PREZIDENT

Přidejte reakci

Přidat smajlík