Prodám levně westernovou deku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2008 17:20

nechtělo se mi ledat ,,bazar" tak snad neva, že to hodím sem:)
prodám westernovou deku, málo používaná, zelená, původní cena 1700 nyní 700 (při rychlém jednání sleva)

11.2.2008 17:21

santosek napsal(a):
prodám westernovou deku, málo používaná, zelená, původní cena 1700 nyní 700 (při rychlém jednání sleva)

detail nafotím pokud bude zájem

11.2.2008 17:23

santosek napsal(a):
detail nafotím pokud bude zájem

11.2.2008 17:33

santosek napsal(a):

Santosku tak já bych ji asi brala - má výkroj na kohoutku ??
Jo a taky by mi sedlo kdyby mělo vystužení ve předu - jestli to má obojí tak ji rovnou zabal a pošly

11.2.2008 17:39

memmory napsal(a):
Santosku tak já bych ji asi brala - má výkroj na kohoutku ??
Jo a taky by mi sedlo kdyby mělo vystužení ve předu - jestli to má obojí tak ji rovnou zabal a pošly

má vystužení i vykrojení na kohoutku:) -na kohoutku je trhlina-rozjetý šev. chceš ji teda poslat?:) chceš ještě více fotek? ty bych přidala zítra, nemám u sebe foťák:)

11.2.2008 17:45

santosek napsal(a):
má vystužení i vykrojení na kohoutku:) -na kohoutku je trhlina-rozjetý šev. chceš ji teda poslat?:) chceš ještě více fotek? ty bych přidala zítra, nemám u sebe foťák:)

No tak tedy milá Ingridko zítra mi vyfoť tu trhlinku a nějaký detail vzoru , ale mám takový dojem že ji už nemusíš nabízet - mamča přesně tuhle zhání na tu naši Kobylu A1/1 a ta přesně tuhle potřebuje
Navíc se jí líbí tak ještě vyfoť tohle a zítra ti pošlu adresu ju ??

11.2.2008 17:47

memmory napsal(a):
No tak tedy milá Ingridko zítra mi vyfoť tu trhlinku a nějaký detail vzoru , ale mám takový dojem že ji už nemusíš nabízet - mamča přesně tuhle zhání na tu naši Kobylu A1/1 a ta přesně tuhle potřebuje
Navíc se jí líbí tak ještě vyfoť tohle a zítra ti pošlu adresu ju ??

jj:) super:) tak já si skusím půjčit foťák ještě ted a nafotím ji hned:)

11.2.2008 17:50

santosek napsal(a):
jj:) super:) tak já si skusím půjčit foťák ještě ted a nafotím ji hned:)

Dobrá kdyžtak bys jí mohla poslat hnedle zítra - jo a nemáš náhodou ještě neopren podbřišák když už jsme u toho ??

11.2.2008 17:59

memmory napsal(a):
Dobrá kdyžtak bys jí mohla poslat hnedle zítra - jo a nemáš náhodou ještě neopren podbřišák když už jsme u toho ??

podbřišák bohužel nemám. tady posílám právě nafocené fotky:)

11.2.2008 18:01

santosek napsal(a):
podbřišák bohužel nemám. tady posílám právě nafocené fotky:)

11.2.2008 18:05

santosek napsal(a):
trhlina

trhlina z jineho pohledu:)

11.2.2008 18:10

santosek napsal(a):
trhlina z jineho pohledu:)

tak dej vedet:) a kdyztak napis adresu na bamberlok@centrum.cz a ja to zitra poslu

11.2.2008 18:18

santosek napsal(a):
tak dej vedet:) a kdyztak napis adresu na bamberlok@centrum.cz a ja to zitra poslu

Máš to tam ju ??
Pošleš ji zítra??

11.2.2008 18:23

memmory napsal(a):
Máš to tam ju ??
Pošleš ji zítra??

ano poslu:) uz to jdu balit. jak to chces-normálně nebo dobírkou?

11.2.2008 18:27

santosek napsal(a):
ano poslu:) uz to jdu balit. jak to chces-normálně nebo dobírkou?

Pošly to normálně na dobírku

11.2.2008 18:29

memmory napsal(a):
Pošly to normálně na dobírku

jo a proc ji nemám čistit?.-D

11.2.2008 18:32

santosek napsal(a):

No já jen tak aby jsi se netrápila
Posledně kámoška takhle koupila deku a přišla jí ještě mokrá

11.2.2008 18:32

santosek napsal(a):

prodám podobnou deku stil navajo.je zelená s červeno bílím vzorek okolo zelený beranek-ne pravy na kohoutku vykrojena
pc2500,. ani ne půl roku jezdena 2tydne niny1600-, foto dodám

11.2.2008 18:41

woldemortik napsal(a):
prodám podobnou deku stil navajo.je zelená s červeno bílím vzorek okolo zelený beranek-ne pravy na kohoutku vykrojena
pc2500,. ani ne půl roku jezdena 2tydne niny1600-, foto dodám

nekaz mi ksefty:-d

11.2.2008 18:57

santosek napsal(a):
nekaz mi ksefty:-d

nekazim je pridávám.stejnak už ji máš prodanou

11.2.2008 19:49

santosek napsal(a):

Santosku,santosku,mně zaujalo sedýlko--kde a odkud,koníček vypadá jako Arnetkova kopie.....Poradíš?

11.2.2008 22:58

janiska napsal(a):
Santosku,santosku,mně zaujalo sedýlko--kde a odkud,koníček vypadá jako Arnetkova kopie.....Poradíš?

:) podle toho ktere sedlo:) mam pocit ze tam mam vyfocene dva:) jedno je stare vojenske westernove-to svetlejsi a druhe je od zajaca:) ale nevlastnim ani jednoi jezdim bez

12.2.2008 10:57

santosek napsal(a):
:) podle toho ktere sedlo:) mam pocit ze tam mam vyfocene dva:) jedno je stare vojenske westernove-to svetlejsi a druhe je od zajaca:) ale nevlastnim ani jednoi jezdim bez

tak soňátko máš to poslané:)

12.2.2008 11:12

santosek napsal(a):

jé to mi taky něco uteklo, fakt hezká santosku ale já bych spíš brala víc do béžova, nepamatuješ si kde jsi jí koupila,prosím

12.2.2008 14:26

santosek napsal(a):
tak soňátko máš to poslané:)

Děkuji Santosku :-))

12.2.2008 14:59

microfon napsal(a):
jé to mi taky něco uteklo, fakt hezká santosku ale já bych spíš brala víc do béžova, nepamatuješ si kde jsi jí koupila,prosím

ahojky ty fakt nevím odkud ta deka už je:) budu zjišťovat:)
saňátko nemáš zač

14.2.2008 11:49

santosek napsal(a):
ahojky ty fakt nevím odkud ta deka už je:) budu zjišťovat:)
saňátko nemáš zač

Jo Santosku už ji mám doma - koukám ty jsi ale holka důvěřivá já myslela , že to pošleš na tu dobírku - neboj já penízky pošlu , ale až zítra jju ??
Jinak pěkná mikrovlnka

14.2.2008 13:21

memmory napsal(a):
Jo Santosku už ji mám doma - koukám ty jsi ale holka důvěřivá já myslela , že to pošleš na tu dobírku - neboj já penízky pošlu , ale až zítra jju ??
Jinak pěkná mikrovlnka

jeeej ja myslela ze je na dobirku:) ja jsem zaukolovala otce, at ji posle na dobirku:) jj verim ze posles:)
jsem rada ze se libi:)

14.2.2008 22:16

santosek napsal(a):
jeeej ja myslela ze je na dobirku:) ja jsem zaukolovala otce, at ji posle na dobirku:) jj verim ze posles:)
jsem rada ze se libi:)

Mno sice byla pojitěná na 700,- ale na dobírku nebyla - jo a mamča je z níúplně vedle a Melody ani nemluvím očuchávala ji asi 30 minut a normálně na ní řehtala

15.2.2008 07:58

memmory napsal(a):
Mno sice byla pojitěná na 700,- ale na dobírku nebyla - jo a mamča je z níúplně vedle a Melody ani nemluvím očuchávala ji asi 30 minut a normálně na ní řehtala

:-D tak tp je fajn že se líbí:)

15.2.2008 13:17

santosek napsal(a):
:-D tak tp je fajn že se líbí:)

soňátko poslala jsi penízky dneska?

15.2.2008 21:14

santosek napsal(a):
soňátko poslala jsi penízky dneska?

Šla jsem na poštu ale dneska byla nějaká invetůra nebo tak něco - takže v pondělí ale na 100% ju ?? Opravdu věř mi já jsem chtěla ale nebyla tam bylo tam zavřeno

18.2.2008 13:47

memmory napsal(a):
Šla jsem na poštu ale dneska byla nějaká invetůra nebo tak něco - takže v pondělí ale na 100% ju ?? Opravdu věř mi já jsem chtěla ale nebyla tam bylo tam zavřeno

Santosku tak penízky máš a cestě ju ?? Doufám , že bude vše v pořádku

27.3.2008 23:06

memmory napsal(a):
Santosku tak penízky máš a cestě ju ?? Doufám , že bude vše v pořádku

Santosek: kde si ju kúpila? Moc sa mi páčila ešte keď som na ňu pred mesiacom pozerala, len vtedy som ešte nevedela že prejdem na westernovú výbavu Nemáte náhodou niekto takúto alebo podobnú na predaj, kludne aj staršia, ja som blázon do zelenej

Přidejte reakci

Přidat smajlík