nechtělo se mi ledat ,,bazar" tak snad neva, že to hodím sem:)
prodám westernovou deku, málo používaná, zelená, původní cena 1700 nyní 700 (při rychlém jednání sleva)
santosek
napsal(a):
prodám westernovou deku, málo používaná, zelená, původní cena 1700 nyní 700 (při rychlém jednání sleva)
detail nafotím pokud bude zájem
memmory
napsal(a):
Santosku tak já bych ji asi brala - má výkroj na kohoutku ??
Jo a taky by mi sedlo kdyby mělo vystužení ve předu - jestli to má obojí tak ji rovnou zabal a pošly
má vystužení i vykrojení na kohoutku:) -na kohoutku je trhlina-rozjetý šev. chceš ji teda poslat?:) chceš ještě více fotek? ty bych přidala zítra, nemám u sebe foťák:)
santosek
napsal(a):
má vystužení i vykrojení na kohoutku:) -na kohoutku je trhlina-rozjetý šev. chceš ji teda poslat?:) chceš ještě více fotek? ty bych přidala zítra, nemám u sebe foťák:)
No tak tedy milá Ingridko zítra mi vyfoť tu trhlinku a nějaký detail vzoru , ale mám takový dojem že ji už nemusíš nabízet - mamča přesně tuhle zhání na tu naši Kobylu A1/1 a ta přesně tuhle potřebuje
Navíc se jí líbí tak ještě vyfoť tohle a zítra ti pošlu adresu ju ??
memmory
napsal(a):
No tak tedy milá Ingridko zítra mi vyfoť tu trhlinku a nějaký detail vzoru , ale mám takový dojem že ji už nemusíš nabízet - mamča přesně tuhle zhání na tu naši Kobylu A1/1 a ta přesně tuhle potřebuje
Navíc se jí líbí tak ještě vyfoť tohle a zítra ti pošlu adresu ju ??
jj:) super:) tak já si skusím půjčit foťák ještě ted a nafotím ji hned:)
memmory
napsal(a):
Dobrá kdyžtak bys jí mohla poslat hnedle zítra - jo a nemáš náhodou ještě neopren podbřišák když už jsme u toho ??
podbřišák bohužel nemám. tady posílám právě nafocené fotky:)
santosek
napsal(a):
podbřišák bohužel nemám. tady posílám právě nafocené fotky:)
santosek
napsal(a):
jé to mi taky něco uteklo, fakt hezká santosku ale já bych spíš brala víc do béžova, nepamatuješ si kde jsi jí koupila,prosím
memmory
napsal(a):
Jo Santosku už ji mám doma - koukám ty jsi ale holka důvěřivá já myslela , že to pošleš na tu dobírku - neboj já penízky pošlu , ale až zítra jju ??
Jinak pěkná mikrovlnka
jeeej ja myslela ze je na dobirku:) ja jsem zaukolovala otce, at ji posle na dobirku:) jj verim ze posles:)
jsem rada ze se libi:)
santosek
napsal(a):
jeeej ja myslela ze je na dobirku:) ja jsem zaukolovala otce, at ji posle na dobirku:) jj verim ze posles:)
jsem rada ze se libi:)
Mno sice byla pojitěná na 700,- ale na dobírku nebyla - jo a mamča je z níúplně vedle a Melody ani nemluvím očuchávala ji asi 30 minut a normálně na ní řehtala
memmory
napsal(a):
Santosku tak penízky máš a cestě ju ?? Doufám , že bude vše v pořádku
Santosek: kde si ju kúpila? Moc sa mi páčila ešte keď som na ňu pred mesiacom pozerala, len vtedy som ešte nevedela že prejdem na westernovú výbavu Nemáte náhodou niekto takúto alebo podobnú na predaj, kludne aj staršia, ja som blázon do zelenej