...uplne prvni konik na kterem jste "jezdili"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2008 10:58

...mate fotky vasich prvnich konskych vozidel?

12.2.2008 11:02

radule napsal(a):

Jasně že máme, teda ne semnou, jen samotnýho. Takže můj první poník na kterém jsem v životě zahájila svůj jezdecký výcvik, se jmenoval Pony a byl to strakatý hřebec shetlandského ponyho. Poníka znám dodnes už se na něm několik let nejezdí, ale těší se pořád dobrému dědečkovskému zdraví, je mu už 21 let :o).

12.2.2008 11:20

radule napsal(a):

jej fotku nemám...bylo to před asi 20ti lety A1/2 Favorit v JO ve Vyšším Brodě. Typický učitel pro začátečníky, měl svatou trpělivost a já k němu měla velikou úctu, už tenkrát mu bylo něco přes patnáct...zlatej koník! Skoro jsem slzu upustila...

12.2.2008 11:31

badalamenti napsal(a):
jej fotku nemám...bylo to před asi 20ti lety A1/2 Favorit v JO ve Vyšším Brodě. Typický učitel pro začátečníky, měl svatou trpělivost a já k němu měla velikou úctu, už tenkrát mu bylo něco přes patnáct...zlatej koník! Skoro jsem slzu upustila...

Radule co to je paníčka? Je strááášně podobné poníkovi mé kamarádky...kolik mu teď tak je?

12.2.2008 11:36

haisovad napsal(a):
Radule co to je paníčka? Je strááášně podobné poníkovi mé kamarádky...kolik mu teď tak je?

danny: myslis simlika? to je hrebcak, byl kdysi davno ve Slatinanech, pak se prodal a uz sem o nem neslysela, zkousela jsem ho hledat i tady na i-faune, ale nic. Ja myslim, ze tenhle bude uz tam nahore Ale kdyby ho nahodou nekdo znaltak dejte vedet. Jmenoval se Syr.

12.2.2008 11:39

radule napsal(a):
danny: myslis simlika? to je hrebcak, byl kdysi davno ve Slatinanech, pak se prodal a uz sem o nem neslysela, zkousela jsem ho hledat i tady na i-faune, ale nic. Ja myslim, ze tenhle bude uz tam nahore Ale kdyby ho nahodou nekdo znaltak dejte vedet. Jmenoval se Syr.

Dám sem fotku Juráška od sousedky...letos mu bude něco kolem dvanácti let, myslím... Má okolo 115 cm

12.2.2008 11:58

radule napsal(a):

Mám naskenovanej svůj úplnej začátek v ZOO dokolečka na poníkovi

12.2.2008 14:31

cheyenne napsal(a):
Mám naskenovanej svůj úplnej začátek v ZOO dokolečka na poníkovi

No Radule měla jsi tam dát tu rovnou fotku ne ??
Můj koník na kterém jsem ne že jela poprvé , ale na první vyjížďku sama SHT pony - Lívie

12.2.2008 15:01

memmory napsal(a):
No Radule měla jsi tam dát tu rovnou fotku ne ??
Můj koník na kterém jsem ne že jela poprvé , ale na první vyjížďku sama SHT pony - Lívie

můj Jurášek již čtvrtý rok po smrti

12.2.2008 15:02

jurasek napsal(a):
můj Jurášek již čtvrtý rok po smrti

ještě jedna

12.2.2008 18:12

jurasek napsal(a):
ještě jedna

Taky přidávám poníka šimlíka - jmenoval se Silver a pak ho prodali do Kyjova.

12.2.2008 18:29

famona napsal(a):
Taky přidávám poníka šimlíka - jmenoval se Silver a pak ho prodali do Kyjova.

jojo to byla kobylka Tara pěěkná potvora teť jí je asi 11nebo 12 přihodím foto z tohoto léta....

12.2.2008 18:31

red and white napsal(a):
jojo to byla kobylka Tara pěěkná potvora teť jí je asi 11nebo 12 přihodím foto z tohoto léta....

Tara špindíra ještě jednou.. nevím zda to bude vidět ale celou hlavu má opatlanou od jádra špindíra neumí žrát ze žlabu

12.2.2008 18:33

red and white napsal(a):
Tara špindíra ještě jednou.. nevím zda to bude vidět ale celou hlavu má opatlanou od jádra špindíra neumí žrát ze žlabu

No ale začínala jsem také na Taruščině o rok mladší sestře Tróje.. foto přidávám... a končím pa Nerčíí

12.2.2008 22:43

radule napsal(a):

...teda tolik vas sem chodi a ani se nepochlubite?

13.2.2008 08:07

radule napsal(a):

tak já bohužel nemám fotku, jak na nich sedím, ale je mi tu asi 6, chodila jsem furt oxidovat na statek v Nedvězí - dnes Farma Michael a tam se vozila na těhle šimlatých krasavcích, jsem byla tak neskutečně otravné děcko, že mě radši povozili...:))když jsem už byla starší, tak jsem tam pak i o prázdninách pracovala..a jezdila s turistama..no, ale to bylo jenom o prázdninách, páč Slapy jsou přece jenom od Ostravska trochu z ruky:)..
Jinak veškeré jezdečtější začátky se konaly na téhle šimlaté Bebe, letos je jí 34 let, a i dneska co umí předvést ve výběhu za kozly a pružení..užívá si spokojený důchod a občas sveze nějakého sviště krokem, páč je vidět, že jí to ježdění vyloženě chybí..myslím, že v takové kondici je jenom proto, že i ve vysokém věku chodila pravidelně pod sedlem..navíc je snad z Ukrajiny, tož vydrží fšecko:) a prostě zapomněla umřít a doufám, že si dlouho ještě nevzpomene:)))

13.2.2008 08:08

radule napsal(a):

tak tohle byla Bebe a tady mega šimlatí fešáci z Nedvězí..

13.2.2008 19:38

kukinatost napsal(a):
tak tohle byla Bebe a tady mega šimlatí fešáci z Nedvězí..

tak já začala jezdit ještě dřív než jsem chodila, v 1roce. Tohle je hřebeček Regent, kterého naši koupili z cirkusu. Měla jsem ho do mých 11let, pak zemřel stářím a naši mi koupili koníka nového. Regentek byl naprosto hodný hřebec, který chodil i 20m po zadních a miloval děti. Byl to pan kůň, moc na něj vzpomínám

14.2.2008 10:33

leennyy napsal(a):
tak já začala jezdit ještě dřív než jsem chodila, v 1roce. Tohle je hřebeček Regent, kterého naši koupili z cirkusu. Měla jsem ho do mých 11let, pak zemřel stářím a naši mi koupili koníka nového. Regentek byl naprosto hodný hřebec, který chodil i 20m po zadních a miloval děti. Byl to pan kůň, moc na něj vzpomínám

tak ja jsem sedela uplne poprve na koni,kdyz mi tahlo na druhy rok a drzela me mamka,sedely jsme spolu na hnede kobylce,ktera bezne tahala a pracovala na poli,coz tehdy bylo na vesnicich jeste normalnim zvykem...jen pro zajimavost jmenovala se stejne jako ja...Lucka...fotku bohuzel nemam kde naskenovat......a kdyz jsem byla malinko starsi a jezdila s babickou na prazdniny,tak meli ve vesnici taky kobylu a ja porad otravovala at tam jdeme na navstevu nebo aspon kolem projit at muzu dat konickovi trochu travy...:-)byla jsem asi otravne decko...a jen co to slo zacala jsem ve Frydku jezdit na konich,coz mi zustalo do ted,akorat ze uz mam sve kone....ale stejne to byly pekne casy,zavzpominat na sve zacatky....

14.2.2008 10:48

radule napsal(a):

...ja uz mam naslednika

16.2.2008 10:12

radule napsal(a):
...ja uz mam naslednika

tohle je můj druhý koník, první tragicky zahynul př srážce s autem a nemám fotku
tohle je ponička Kety , nyná 17letá

16.2.2008 10:14

tauria napsal(a):
tohle je můj druhý koník, první tragicky zahynul př srážce s autem a nemám fotku
tohle je ponička Kety , nyná 17letá

a ještě jedna...mimochodem ji i hledám, je prodána ke Karlštejnu, tak kdyby ji někdo poznal, tak mi pisněte prosím

Přidejte reakci

Přidat smajlík