majda
napsal(a):
Ahoj lidi nevíte nějaké informace co se týče této školy, jaka je tam praxe, jaký lidi, koně a jestli se tak nechá něco naučit.Chodí se také jinam nežli ke koním? Chci tam nastoupit.Díky za informace a případné foto
Ahoj, sem loňská absolventka...škola je to dost o pohodě a srandě, učitelé super, praxe maximální prdel, ale všechno taky jak kdy...u koní si můžeš udělat licenci nebo cvičitelák, časem jezdit na závody, huberty a tak..Na praxi se chodí ke kravám i k prasatům a probírají se i zemědělské stroje - pluh, rotačka, sečka..můžeš si udělat i řidičák na motorku, auto a traktor...Jezdectví je 1* týdně, ale na koně tam můžeš chodit i zájmově každý den...Nevím jestli to vše ještě tak nák úplně je, páč je škola spojená s Humpolcem, ale má i své stránky, tak se jukni
daty
napsal(a):
Ahoj, sem loňská absolventka...škola je to dost o pohodě a srandě, učitelé super, praxe maximální prdel, ale všechno taky jak kdy...u koní si můžeš udělat licenci nebo cvičitelák, časem jezdit na závody, huberty a tak..Na praxi se chodí ke kravám i k prasatům a probírají se i zemědělské stroje - pluh, rotačka, sečka..můžeš si udělat i řidičák na motorku, auto a traktor...Jezdectví je 1* týdně, ale na koně tam můžeš chodit i zájmově každý den...Nevím jestli to vše ještě tak nák úplně je, páč je škola spojená s Humpolcem, ale má i své stránky, tak se jukni
voltiž na Monče
janice
napsal(a):
Ahoj, nejsem sice absolvent, ale bydlím poblíž a obecně tu má lepší pověst škola v Humpolci-co se týče jezdectví. Nicméně nevím, jak jsou školy propojené /viz předchozí příspěvek/. Havlíčkobrodská je vyhledávaná spíše kvůli kynologii. Jana
Ahoj...chci se jen zeptat. vypátrala jsem, že by u Vás měla být klisna Databanka, chtěla bych vědět jak se má a jak se ji daří...popřípadě sem hoďte nějaké fotečky. MOOOC díky
tajemma danny
napsal(a):
Ahoj...chci se jen zeptat. vypátrala jsem, že by u Vás měla být klisna Databanka, chtěla bych vědět jak se má a jak se ji daří...popřípadě sem hoďte nějaké fotečky. MOOOC díky
od ní odvozená má přezdívka, též sem jí měla moc ráda..tady je ňáké to foto...
daty
napsal(a):
od ní odvozená má přezdívka, též sem jí měla moc ráda..tady je ňáké to foto...
a ještě
daty
napsal(a):
áá ještě
Velice Ti děkuji, Datysku jsem neviděla cca 10 roků. Když jsem začínala ve Veselé u Semil jezdit, tak s ní Kamila Kottková začínala pracovat. Byl to její miláček a podle toho se také Datyska chovala, byla ukrutně rozmaznelá ale na ježdění úplně suprová. Narodila se tady její kobylka, jmenuje se po mě Danny. Jsem ráda, že se Databanka dostala z dobrých rukou p. Vitáska opět do dobrých rukou k Vám. Měj se pěkně a kdyby si našla v PC ještě nějaké fotečky tak je sem přihoď. Ještě jednou velice děkuji.
tajemma danny
napsal(a):
Velice Ti děkuji, Datysku jsem neviděla cca 10 roků. Když jsem začínala ve Veselé u Semil jezdit, tak s ní Kamila Kottková začínala pracovat. Byl to její miláček a podle toho se také Datyska chovala, byla ukrutně rozmaznelá ale na ježdění úplně suprová. Narodila se tady její kobylka, jmenuje se po mě Danny. Jsem ráda, že se Databanka dostala z dobrých rukou p. Vitáska opět do dobrých rukou k Vám. Měj se pěkně a kdyby si našla v PC ještě nějaké fotečky tak je sem přihoď. Ještě jednou velice děkuji.
O koních ze statku v Brodě toho už moc nevim, už půl roku sem v Jihlavě na škole.Ale snad se mají dobře.Dáťa je opravdu super koník...
daty
napsal(a):
O koních ze statku v Brodě toho už moc nevim, už půl roku sem v Jihlavě na škole.Ale snad se mají dobře.Dáťa je opravdu super koník...
z Pardubic - čtverylka
daty
napsal(a):
Daty
závody v H.B...taky chci říct, že na fotkách nejsem já, ale spolužačka Šárka
daty
napsal(a):
Ahoj Lucko , tady Eliška
. To jen abys mě poznala. A pro majdu mám ještě nějaké fotky z Havlíčkova Brodu. Chtěla jsem poslat taky Databanku pro tajemnou Danny, ale žádné fotky jsem nenašla alespoň né na cd mám jen klasické.
daty
napsal(a):
ještě jedna
daty
napsal(a):
a ještě jedna
magical rose
napsal(a):
a ještě jedna
Jestli myslíš Hrůšu, tak to nejsem, ale chodila sem sní do třídy. Kolik je Daty to fakt nevim a myslim, že potomky neměla...