Hezké ránko holky
Nikdo se k založení dnes nemá? A kdo že to má dnes volno?????
haisovad
napsal(a):
Ahojda,
já jsem v rachotě ale nejraději byhc si šla lehnout...včerejší bowling se pěkně protáhnul a permoníci mě mlátěj fest do hlavy...
Zdar babice...já makám jak šroub opět a zlobí mě exel neumíte to s ním někdo hodně dobře, že by jste hodili radu přes net...dělám tam tabulky na každdou stranku jednu a dneska mě to furt rzohazuje , pořád mám pul tabulky na konci stranky i když to ručně upravím zase se to vratí a vytisknu to rozhazený...nechápu...
haisovad
napsal(a):
Ahojda,
já jsem v rachotě ale nejraději byhc si šla lehnout...včerejší bowling se pěkně protáhnul a permoníci mě mlátěj fest do hlavy...
Vy furt paříte jak tak sleduju
Holky jaké tam v Čechách máte počasí, tady se zatím klube slunko, ale v rádiu říkali, že se má zatáhnout a někde už i chumelí nebo co :-(
strelish
napsal(a):
Vy furt paříte jak tak sleduju
Holky jaké tam v Čechách máte počasí, tady se zatím klube slunko, ale v rádiu říkali, že se má zatáhnout a někde už i chumelí nebo co :-(
To jest moje nová westernová poníkovská dečka
A tu výtvor z víkendu
lanika
napsal(a):
Hezké ránko holky
Nikdo se k založení dnes nemá? A kdo že to má dnes volno?????
No a taky mám pro vás novinku
Včera byl u mě kovář. A tak si strouháme a strouháme a klábosíme a on na mě, že kdyby měl 8 let tak prý ho odemne okamžitě kupuje pro Albertovec
Prý přesně takové hledají. Tak jsem se zasmála. A další novinka. Strouhali jsme Oskárka, bobinek. tak zkomentoval ty lidi, kteří ho strouhali doposud, ale hlavně se mu kouknul do huby aby mi řekl kolik mu je. U těch bezpapíráků je to těžko a já se v tom tolik nevyznám. Majitel řekl, že mu je 8 let a kovář řekl, že mu je možná o chlup víc, ale víc jak 10 prý ne. No ale že je to možná i tím, že nemá zbroušené zoubky nedostatkem jádra nebo tak...A dneska ho tam jdu vrátit, bobka.
lanika
napsal(a):
Včera byl u mě kovář. A tak si strouháme a strouháme a klábosíme a on na mě, že kdyby měl 8 let tak prý ho odemne okamžitě kupuje pro Albertovec
Prý přesně takové hledají. Tak jsem se zasmála. A další novinka. Strouhali jsme Oskárka, bobinek. tak zkomentoval ty lidi, kteří ho strouhali doposud, ale hlavně se mu kouknul do huby aby mi řekl kolik mu je. U těch bezpapíráků je to těžko a já se v tom tolik nevyznám. Majitel řekl, že mu je 8 let a kovář řekl, že mu je možná o chlup víc, ale víc jak 10 prý ne. No ale že je to možná i tím, že nemá zbroušené zoubky nedostatkem jádra nebo tak...A dneska ho tam jdu vrátit, bobka.
Káti, dečka fajnová
Ale ten výtvor je z čeho?
lanika
napsal(a):
Kdopak ti strouhal? Sukeník je prý údajně "mimo provoz", kůň mu rozkopnul koleno. Copak se chystají na Albertovci zakládat?
Buchta je "rychlá litá buchta s ovocem". Nebylo to špatné a bylo to fakt rychle. Největší opruz byla ta želatina, furt nechtěla přijít do varu.
Neregistrovaný uživatel
strelish
napsal(a):
Kdopak ti strouhal? Sukeník je prý údajně "mimo provoz", kůň mu rozkopnul koleno. Copak se chystají na Albertovci zakládat?
Buchta je "rychlá litá buchta s ovocem". Nebylo to špatné a bylo to fakt rychle. Největší opruz byla ta želatina, furt nechtěla přijít do varu.
Tý jo, taková si kuchařka Káťo...to já raději nepeču protože by to určitě nikdo nejedl a já bych to musela sníst...
Ale vypadá velice dobře
Dečka je moc pěkná...
Kelímek, jo to je polobrácha Gastona
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tý jo, taková si kuchařka Káťo...to já raději nepeču protože by to určitě nikdo nejedl a já bych to musela sníst...
Ale vypadá velice dobře
Dečka je moc pěkná...
Kelímek, jo to je polobrácha Gastona
Jinak Kláry, s exelem ti neporadím sama ho raději nepoužívám abych nestrácena nervama zbytečně roky života...
strelish
napsal(a):
Tak nějak, taky mě vůbec nemrzí, že s ním nedělám. Kelímka pořád nikdo nechce?
Nechce Káťo, zanedlouho se bude kastrovat, je pěkně hnusnej na Kelišovou, tak se šmikne, co s ním taky žejo...
strelish
napsal(a):
Jasně...je to pech, že to je hřebeček, ti se blbě prodávají, pokud nejsou něčím zajímaví :-(
Káťo, Kelímek je takovej náš prďola...už od mala je hodně komunikativní, když jde někdo na pastvu tak hned letí naproti, chce drbat a nejvíc v na prdýlce a na kohoutku...to se úplně nakrucuje...
haisovad
napsal(a):
Káťo, Kelímek je takovej náš prďola...už od mala je hodně komunikativní, když jde někdo na pastvu tak hned letí naproti, chce drbat a nejvíc v na prdýlce a na kohoutku...to se úplně nakrucuje...
To je fajné ten typický "sosák", když drbeš hříbě
O pošahaném ctiteli ani vidu ani slechu naštěstí.
Kováře neznám. A škoda, Dobrá je už pro nás asi trošku z ruky. Ale že má takový přehled o Albertovci :-)
Už se nemůžu dočkat, až pozjišťuju, kde je nějaký svod, ať můžu mladou zapsat do ČSP a uvažuju, jestli jít i do výkonnostek. Píše se tam, že je můžou dělat 3-4 klisny, kdyby to šlo i příští rok, tak by to bylo ideální.
strelish
napsal(a):
To je fajné ten typický "sosák", když drbeš hříbě
O pošahaném ctiteli ani vidu ani slechu naštěstí.
Kováře neznám. A škoda, Dobrá je už pro nás asi trošku z ruky. Ale že má takový přehled o Albertovci :-)
Už se nemůžu dočkat, až pozjišťuju, kde je nějaký svod, ať můžu mladou zapsat do ČSP a uvažuju, jestli jít i do výkonnostek. Píše se tam, že je můžou dělat 3-4 klisny, kdyby to šlo i příští rok, tak by to bylo ideální.
Hurá už jde fauna..
klawdie
napsal(a):
Hurá už jde fauna..
No jo, jsem tu panikařila...
Jak jsem si myslela že dneska bude pohodička tak právě naopak...všichni chtějí všechno hnedka teďka...se z toho pos...
Co jste měli k obědu? Já jsem měla riziko a kuřecí vývar (ten po včerejšku pěkně bodnul)
Já už ci aby všechno kvetlo
haisovad
napsal(a):
No jo, jsem tu panikařila...
Jak jsem si myslela že dneska bude pohodička tak právě naopak...všichni chtějí všechno hnedka teďka...se z toho pos...
Co jste měli k obědu? Já jsem měla riziko a kuřecí vývar (ten po včerejšku pěkně bodnul)
Já už ci aby všechno kvetlo
Vinou klobásu a branbůrek...a pokračuji dál v praci, je to nekonečné...aspo že se někdo ozval už jsem myslela že jste všichni mrtvý...
Kati a koukala jsem jak se rozšířila nabídka hřebců WPB apod. fakt fešáci...libí se mi ten ryzáček je na bazoši, má krásnou hlavinku
http://zvirata.bazos.cz/inzerat /1737026/Plemenny- hrebec-Basco.php
a ten taky
http://zvirata.bazos.cz/inzerat /1489360/plemenny- hrebec-welsh-cob.php
jsou to prostě krásní tvorečkové
klawdie
napsal(a):
Vinou klobásu a branbůrek...a pokračuji dál v praci, je to nekonečné...aspo že se někdo ozval už jsem myslela že jste všichni mrtvý...
Kati a koukala jsem jak se rozšířila nabídka hřebců WPB apod. fakt fešáci...libí se mi ten ryzáček je na bazoši, má krásnou hlavinku
a ten taky
Jo jo, jenže ta Míša Pešíková sídlí někde u Plzně, tam fakt nepojedu :-( Teoreticky reální z cobů jsou Gwenllan Ben nebo HS Lord Thomas, ale ten od ní se mi líbí víc :(
klawdie
napsal(a):
a ten taky
Jak jsme byly u Perníčků tak od nich zrovna putoval nějakej poník z Müllerovi na stanici...ale ten měl 146 cm, ryzák skokan.
Teda to video je brutál Klárys...
jsme se tady pěkně šklebily...
haisovad
napsal(a):
Jo tak je to hřebec KLOOTWIJKHOEVE‘S VIDAR
Bože to je brutální jmeno..to juo videjko je boží...jsem sse taky chlámala, drsnej je ten krysařík:))))
klawdie
napsal(a):
Bože to je brutální jmeno..to juo videjko je boží...jsem sse taky chlámala, drsnej je ten krysařík:))))
ženy zdar, tak už máme relativně přestěhováno,. mám novej flek s kamoškou, abych se vzdálila co nejdále od šéfa, vyfotím a v pondělí zašlu a pošlu vám i foto z firem. výjezdu, bylo tam nádherně!!
Něco nového se přihodilo??Přečítala jsem všechno, jen
jestli mi něco neuniklo??
lanika
napsal(a):
Tím Vidarem je ted břřezí welška kámošky. Za 2 měsíce bude hříbek na světě
Mazec
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 1704342/COLONEL-GOLDEN-BAR-quarter-horse.php
strelish
napsal(a):
Ještě je ve hře Durango (ten ale nevím, jak vypadá, leč má v původu taky arabáčky, tak by to nemuselo být špatné) nebo i Christy Haller. Ti první dva jsou ryzáci, Christy bělouš, takže co do barev je to super.
Je to risk, no.....Kámoščina kobča byla poprvé připouštěná a vlastně zabřezla na druhý pokus. Ale zas když si to spočítáš, vyjde to asi levněji než vést kobylku někam, tam ji kdyžtak nešchat u hřebce a pak tu dálku zase zpět. Zaslání sperma bez problémů, a kvalitní hřebeček je to také. Záleží co sedne vám :-)
lanika
napsal(a):
Je to risk, no.....Kámoščina kobča byla poprvé připouštěná a vlastně zabřezla na druhý pokus. Ale zas když si to spočítáš, vyjde to asi levněji než vést kobylku někam, tam ji kdyžtak nešchat u hřebce a pak tu dálku zase zpět. Zaslání sperma bez problémů, a kvalitní hřebeček je to také. Záleží co sedne vám :-)
Na kolik ji to vyšlo se vším všudy? 4760 podle ceníku jen samotná inseminace, co určení ovulace, samotná inseminace...?
lanika
napsal(a):
Káti, nad kým ještě přemýšlíš? Ona se hodně tím zajímala než vybral ana Samanthu hřebce, zná skoro všechny podrobněji. Tak se ji poptám a pak předám její poznatky
No...obecně výška těch 140-145 cm, ideálně tady někde na sev. Moravě nebo Olomoucko nebo holt inseminačně, ale do toho se mi fakt moc nechce. Ne Pretoria Pegas
Konkrétně jsem pak našla Durango, Jup, Christy Haller, Tori Gepard (ten ale prý nemá obnovenou licenci), no a pak ten Vidar nebo ti dva cobové od Šumperka.
Každý postřeh fakt vítám