Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2008 16:09

Zdravím všechny.Zajímalo by mě jak vypadají hříbci po tomto hřebci a jací jsou povahově.Dík za všechny příspěvky

17.2.2008 21:37

shantal88 napsal(a):
Zdravím všechny.Zajímalo by mě jak vypadají hříbci po tomto hřebci a jací jsou povahově.Dík za všechny příspěvky

Třeba takhle- z A1/1+ Limited

17.2.2008 21:37

brodska napsal(a):
Třeba takhle- z A1/1+ Limited

17.2.2008 21:39

brodska napsal(a):

tady je už větší

23.2.2008 22:18

brodska napsal(a):
tady je už větší

A jak je kobylka povahově?
Doufám že jsem se nespletla a je to kobylka

24.2.2008 22:27

shantal88 napsal(a):
A jak je kobylka povahově?
Doufám že jsem se nespletla a je to kobylka

Tak tenhle víkend jsme se na ni byli podívat na odchovně a vypadá úplně úúúžasně, je hrozně veliká ale přitom jemná, na to že jí ještě není ani rok fakt super!!! Povahově- jen tak něco ji nevyvede z míry- téměř se nelekne náhlejch podnětů, zato je velice živá, temperamentí, ale při tom učenlivá, na vodítku se nechala vodit v klidu už jako miminko. No uvidíme až vyroste, až budu mít stažený fotky z foťáku do PC hned je sem dám ať ji vidíš aktualně:-)) tady ještě u nás na podzim

24.2.2008 23:00

brodska napsal(a):
Tak tenhle víkend jsme se na ni byli podívat na odchovně a vypadá úplně úúúžasně, je hrozně veliká ale přitom jemná, na to že jí ještě není ani rok fakt super!!! Povahově- jen tak něco ji nevyvede z míry- téměř se nelekne náhlejch podnětů, zato je velice živá, temperamentí, ale při tom učenlivá, na vodítku se nechala vodit v klidu už jako miminko. No uvidíme až vyroste, až budu mít stažený fotky z foťáku do PC hned je sem dám ať ji vidíš aktualně:-)) tady ještě u nás na podzim

vypadá pěkně,to jooo,ale to už jsem vlastně psala.A jaká je povahově mamina?
A dík moc za fotky

26.2.2008 14:53

shantal88 napsal(a):
vypadá pěkně,to jooo,ale to už jsem vlastně psala.A jaká je povahově mamina?
A dík moc za fotky

Takhle vypadá teď.... Jinak maminka je A1/1, takže dřív pometlo, ale ničeho se nebála a nebyla zákeřná, ale teď je z ní mamina jak se patří!!!! Pupík náš jeden....

26.2.2008 14:53

brodska napsal(a):
Takhle vypadá teď.... Jinak maminka je A1/1, takže dřív pometlo, ale ničeho se nebála a nebyla zákeřná, ale teď je z ní mamina jak se patří!!!! Pupík náš jeden....

26.2.2008 14:55

brodska napsal(a):

a tady její maminka

26.2.2008 15:01

brodska napsal(a):
a tady její maminka

26.2.2008 15:02

brodska napsal(a):

tady ještě když byla profesionální sportovec........ K tomu má už hodně daleko- postavově....

Přidejte reakci

Přidat smajlík