Horsemanship- Brno a okolí (Jihomoravský kraj)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2008 15:12

Ahoj, chtěla bych poprosit lidičky, kteří se věnují horsemanshipu a jsou z Brna a okolí (JM kraj), aby sem něco o sobě a koníčkovi napsali Chtěla bych poznat další lidičky z okolí, co se tím zabývají Jinak já se horsemanshipu věnuju se svou adoptovanou kobylkou- Šiškou. Kobylka bydlí v Předkláštěří u Tišnova a já jsem z Brna.

18.2.2008 15:15

gabrielle napsal(a):
Ahoj, chtěla bych poprosit lidičky, kteří se věnují horsemanshipu a jsou z Brna a okolí (JM kraj), aby sem něco o sobě a koníčkovi napsali Chtěla bych poznat další lidičky z okolí, co se tím zabývají Jinak já se horsemanshipu věnuju se svou adoptovanou kobylkou- Šiškou. Kobylka bydlí v Předkláštěří u Tišnova a já jsem z Brna.

A ještě jedna naše fotečka Všechno o nás si můžete přečíst tady: www.sascoota.estranky.cz

18.2.2008 16:33

gabrielle napsal(a):
A ještě jedna naše fotečka Všechno o nás si můžete přečíst tady: www.sascoota.estranky.cz

Tak já chodím na koníky ke kamarádce, jsou tam 3 a se všemi, hlavně ze začátku jsem NH dělala. Ted už méně, ale pořád trénujeme na různé bubáky - sáčky, plachty,... A s Fialkou začínáme jezdit do terénu jen na provazovce....

Přidejte reakci

Přidat smajlík