Přišlo...Pomalu,potichu...S lehkým deštíkem v zádech...Tak je tu...ÚTERÝ..
molly
napsal(a):
Dobré ráno.....Tak se mi snad podařilo po delší době založit den
Snad se mi podaří vytvořit Vám na tváři úsměv,jen co semka nakouknete
molly
napsal(a):
Tak to jsem ráda...Občas je potřeba se smát od rána...Jen pokaždé se nám nechce... Copak jste dělaly odpoledne a s koníkama?
Já se s molinatou honila po zahradě...za chvíli lítala sama,s ocasem hore a řehtala u toho jak prdlouš...Jen starý pán Bossík chtěl s námi,ale jak vyhazovala ,měla jsem strach,aby nějakou nechytil...
uups...
molly
napsal(a):
Tak to jsem ráda...Občas je potřeba se smát od rána...Jen pokaždé se nám nechce... Copak jste dělaly odpoledne a s koníkama?
Já se s molinatou honila po zahradě...za chvíli lítala sama,s ocasem hore a řehtala u toho jak prdlouš...Jen starý pán Bossík chtěl s námi,ale jak vyhazovala ,měla jsem strach,aby nějakou nechytil...
uups...
Ahoj holky a hezké ránko, u nás je jeden nad nulou a vylejzá sluníčko
Zuzi, mám pro Tebe trochu lepší zprávu než byly ty dosavadní.
luciusl
napsal(a):
Ahoj holky a hezké ránko, u nás je jeden nad nulou a vylejzá sluníčko
Zuzi, mám pro Tebe trochu lepší zprávu než byly ty dosavadní.
Ahoj holky
Dnešní den vypadá celkem vydařeně. Sluníčko se klube ven a ráno se mi chtělo překvapivě z postele
molly
napsal(a):
bude bitka...bude... Bo nebude ...
molly
napsal(a):
Kde je to slunko? Tady včera déšť se sněhem, dneska už jenom prší a je mlha, ale na zemi slušná klouzačka, jsem sebou venku málem švihla, jak jsem vylezla z auta :-/ To už fakt lepší ty mrazy, co byly přes víkend.
Jinak dobré ranko...
molly
napsal(a):
jejda,tady se asi zláznil strojek
strelish
napsal(a):
Kde je to slunko? Tady včera déšť se sněhem, dneska už jenom prší a je mlha, ale na zemi slušná klouzačka, jsem sebou venku málem švihla, jak jsem vylezla z auta :-/ To už fakt lepší ty mrazy, co byly přes víkend.
Jinak dobré ranko...
Vy vidíte někde sluníčko? Dnešní ráno u nás....
lanika
napsal(a):
Vy vidíte někde sluníčko? Dnešní ráno u nás....
Leni ty tam máš aspoň ten sníh, ale tady to je vrstva ledu politá vodou, jsem si málem dala ráno na držku a přejít parkoviště byl skoro nadlidský úkol, se mi rozjížděly nohy do všech stran.
Ve výběhu to koně nemají o moc lepší, tam je to zmrzlý tankodrom shora zmoklý, takže jim to taky pěkně jezdí.
rocky
napsal(a):
Jéééé Leni vy máte sněhuuuu!!!
HOLKY PROSÍM O RADU: KDYŽ JSEM ZAPOMĚLA HESLO NA ICQ A ZALOŽILA JSEM SI ICQ V PRÁCI A POTŘEBUJU TO HESLO MOJE NĚKDE ZJISTIT, TAK JAK TO UDĚLÁM????SE SÉGROU JSME NA TO TENKRÁT PŘIŠLY ALE UŽ ZAS NEVÍM...
budeš tam mít něco jako zapoměla jsem heslo, když na to klipneš mělo by ti to heslo poslat na email...
klawdie
napsal(a):
budeš tam mít něco jako zapoměla jsem heslo, když na to klipneš mělo by ti to heslo poslat na email...
No s tím sněhem jsem v šoku, u nás povolil mráz a zem je zas měkká, takže se sabulákovi bude líp chodit, ty nerovnosti byli hrozný a ani se neměli chudinky v čem válet...
klawdie
napsal(a):
No s tím sněhem jsem v šoku, u nás povolil mráz a zem je zas měkká, takže se sabulákovi bude líp chodit, ty nerovnosti byli hrozný a ani se neměli chudinky v čem válet...
a fotky jsou povedený
U nás je taky zíííma a zataženo. Zatím neprší, tak doufám, že to vydrží, protože mám dneska do tří a mohla bych jít s kobylou ven.
molly
napsal(a):
kam se nám zatoulala Danny ?
rocky
napsal(a):
no právě přes to mi to nejde, chjo ach...
Holky, Honzulajdík hýří energii, poskakuje si i v boxu Přidala jsem futra, aby se mi obalil, on vždycky ten přechod ze zimy na jaro těžce nese
Dnes ho vemu asi jen na lonž vypohybovat, ale zítra musím vyrazit někam ven a pořádně se provětrat.
Nemusím znovu připomínat, že bych chtěla jaro, že ne
molly
napsal(a):
jedu na chvíli pryč....
Mám natažené fotky z firemního výjezdu..
Pláž na Slapech
rocky
napsal(a):
Mám natažené fotky z firemního výjezdu..
Pláž na Slapech
Vlatava
lanika
napsal(a):
Moc krásné Peti. Co to byl jako za firemní výjezd???? Já chcu taky
Výjezd celého Marketingu- Hradeckého, Pražského, Brňenského a Slovenského. Všici jsme se sešli na Slapech a tam se přes den pracovalo a v noci chlastalo, bylo to supr!!!
rocky
napsal(a):
Výjezd celého Marketingu- Hradeckého, Pražského, Brňenského a Slovenského. Všici jsme se sešli na Slapech a tam se přes den pracovalo a v noci chlastalo, bylo to supr!!!
No tak pro mě je tento den přesný opak radosti - dneska je to den pláče .
Kobyla nám přes noc porodila mrtvé dvojčata :-( :-( :-(
Hnědáčka s Lysinkou a 4x bílé ke kolenům - hřebeček
Isabela s hvězdičkou a na LZ měla bílou spěnku - kobylka
Tak to dnes prší protože je mi smutno , a nejen mě ................
memmory
napsal(a):
i vy? to už slyším o druhém porodu mrtvých dvojčat, jak je možná že to vet nepoznal a druhé se zavčasu nezamáčklo..jen blbá otazka? pouštěli jste na živo?nebo inseminačně?
Mrzí mě to Soňátko...a kobyla je ok? porodit živé hříbě mě přijde letos jako zázrak...
memmory
napsal(a):
Ty bláho, co se to zas děje? Tolik mrtvých dvojčátek....Není to divné? Copak máš za kobylku a jak jsi připouštěla? Kdy měla termín? Hlavně, že je kobča zdravá a vám přeju hodně sil, něco takového určitě zabolí
lanika
napsal(a):
Ty bláho, co se to zas děje? Tolik mrtvých dvojčátek....Není to divné? Copak máš za kobylku a jak jsi připouštěla? Kdy měla termín? Hlavně, že je kobča zdravá a vám přeju hodně sil, něco takového určitě zabolí
Leni nejen dvojčátka, kámošk\ kobyla taky porodila mrtvé hříbě...i ovce se prý rodí mrtvé, teda nštestí u nás ne...letos je nějaký divný rok...
klawdie
napsal(a):
i vy? to už slyším o druhém porodu mrtvých dvojčat, jak je možná že to vet nepoznal a druhé se zavčasu nezamáčklo..jen blbá otazka? pouštěli jste na živo?nebo inseminačně?
Mrzí mě to Soňátko...a kobyla je ok? porodit živé hříbě mě přijde letos jako zázrak...
Pouštěly jsme na živo , kobyla je A1/1 naprosto v pořádku , vyčištěná , odblaněná , zdravá , bez problému - no ještě uvidíme jak to dopadne s mlíkem
Jinak termín byla za měsíc - v půlce března . Otec je QH . Jinak mi tady už jedno živé hříbě máme - na okrese .
klawdie
napsal(a):
Leni nejen dvojčátka, kámošk\ kobyla taky porodila mrtvé hříbě...i ovce se prý rodí mrtvé, teda nštestí u nás ne...letos je nějaký divný rok...
Z veselého dne se najednou udělal smutný den. Moc je mi to Soňátko líto...buďte silný..Kdysi jsem taky přišla o hříbátko, mohla to být Jerryho sestřička, jenže kobyla porodila předčasně a hříbě pošlapala..po několika hodinách malej žluťásek taky umřel..Je to hrozný, člověk se těší a pak taková rána!!!!
rocky
napsal(a):
Z veselého dne se najednou udělal smutný den. Moc je mi to Soňátko líto...buďte silný..Kdysi jsem taky přišla o hříbátko, mohla to být Jerryho sestřička, jenže kobyla porodila předčasně a hříbě pošlapala..po několika hodinách malej žluťásek taky umřel..Je to hrozný, člověk se těší a pak taková rána!!!!
Holky, pro spestření chmurné nálady koukněte se na fotky známého fotografa. Mazec, hned bych se tam jela podívat. Někdy ho musím stáhnout sem k nám at mi pofotí Honzajdu, ale to nechám až na léto
http://www.fotokisza.com /index.php?id=2008 ( mezera )
lanika
napsal(a):
Holky, pro spestření chmurné nálady koukněte se na fotky známého fotografa. Mazec, hned bych se tam jela podívat. Někdy ho musím stáhnout sem k nám at mi pofotí Honzajdu, ale to nechám až na léto
http://www.fotokisza.com /index.php?id=2008 ( mezera )
Holky, musím tady pořádně zatáhnout abych se po obědě dostala k vám...makám až se ze mě kouří
molly
napsal(a):
Sníh,jo??
molly
napsal(a):
Pro dnešek mizím...Mějte prima zbytek dne
molly
napsal(a):
Pro dnešek mizím...Mějte prima zbytek dne
já ted taky na chvilku mizím, letím za tím Sahibem...
molly
napsal(a):
Nikde nikdo??Mám odježděno a nespadla jsem Molinatá je nakrmená a je jak čertík bertík ...
Teééplóóó...
lanika
napsal(a):
No, to bych chtěla vidět Bylo rodeo?
no,veškeré špatně položené větve byly tajné úkryty bubáků-lépe bylo před nimi uskakovat... No a stádo srnek..To jsme nehonily,co kdyby chtěly však honit ony nás???Tak jsme zkoušely úprkem vpřed! Jo,jak nemaká,tak neví,co by roupama dělala.... Však půjde zas
Na plotně už jí vařím véču
memmory
napsal(a):
No tak to Luis měl tyky slíbenou vyjížďku , sice je tu zima , ale neprší - no ale nemůžu ho dneska Melody ukrást
Děvčátka,
dneska jsem vás zase šidila ale fakt to jináč nejde...mějte se moc pěkně a papa zítra, já jdu dneska k Evičce a Gastonovi...a přijde i Bleskáč, tak si kluci zařáděj...Zítra budu mít zase kupu fotek... tak papa Danny