Holky ,venku prší a já chtěla jít skákat... No není to k nasr... ? Chjo... No,ale zážitky jistě dnes budou....
molly
napsal(a):
Holky ,venku prší a já chtěla jít skákat... No není to k nasr... ? Chjo... No,ale zážitky jistě dnes budou....
bré ránko, slečinky..:))
podle počasí je teda spíše blé...:)
fuj, tam je tak hnusně, to je děs..no, dneska jdu vypít s kolegama z práce, naše slavná trojka a jdeme do hospody k nám, tož to bude veselo..:) akorát zítrea do práce...už mám celý týden denně pátek a on furt nikde:))
kukinatost
napsal(a):
bré ránko, slečinky..:))
podle počasí je teda spíše blé...:)
fuj, tam je tak hnusně, to je děs..no, dneska jdu vypít s kolegama z práce, naše slavná trojka a jdeme do hospody k nám, tož to bude veselo..:) akorát zítrea do práce...už mám celý týden denně pátek a on furt nikde:))
Mimochodem...LENIČKO všechno nejlepší k svátku..mocinky štestí, lásky a zdraví!
klawdie
napsal(a):
Mimochodem...LENIČKO všechno nejlepší k svátku..mocinky štestí, lásky a zdraví!
ježiš, dneska je Lenica, tak to má svátek i mamča...
kukinatost
napsal(a):
ježiš, dneska je Lenica, tak to má svátek i mamča...
a nesjem si jistá, jestli lenuška nebude fuč...
molly
napsal(a):
i ode mne všechno nejlepší k svátkůůů,Leenííí
molly
napsal(a):
i ode mne všechno nejlepší k svátkůůů,Leenííí
tak už je to jasné, signora Lenica je dneska vepryč:)))
jede prý na výlet či co:)
Tak ať si to opica užije...:) a samozřejmě vás zdraví:)
kukinatost
napsal(a):
tak už je to jasné, signora Lenica je dneska vepryč:)))
jede prý na výlet či co:)
Tak ať si to opica užije...:) a samozřejmě vás zdraví:)
Ahoja všem ranním pracantkám,
také přeji všem Leničkám vše nejlepší ke svátku...
Já za chvíli popádím do toho Práglu, takže se tu neukážu celý den, sákryš.
Takže hodně písejte ať mám co číst zítra, ju!!!
molly
napsal(a):
Holčiny musím...Mám nějaké zařizování... Pak se ozvu!
molly
napsal(a):
Přeji dobré ranko, venku hnus počasí.Snad ten dnešní den bude o něco lepší..
Danny tobě přeji ať je to v Praze vpohodě a moc dlouho se tam nezdržíš!
A naší Leničce a všem ostatním přeji všechno nejlepší !!!
strelish
napsal(a):
Bré ranko, jen v rychlosti, je tu sefka
no to to tady zas máme rozjeté
klawdie
napsal(a):
no to to tady zas máme rozjeté
Hele JANI, myslíš že na ty boxíky co máš doma pujde nějak přichytit síťovina do oken a přes ty dělící mříže mezi koníky!??? Za chvíli mi už dovezou box tak ji tam potřebuju pak něco naštelovat tak zda to tam nějak pujde, netušíš??
rocky
napsal(a):
Hele JANI, myslíš že na ty boxíky co máš doma pujde nějak přichytit síťovina do oken a přes ty dělící mříže mezi koníky!??? Za chvíli mi už dovezou box tak ji tam potřebuju pak něco naštelovat tak zda to tam nějak pujde, netušíš??
teda peťuli, tos mě dostala..určo to nejak přibiješ u těch dělíchí mříží,...akorát asi budem muset udělat nějaký vnitřní rámek, který se bude zřejmě otvírat dovnitř, páč okno se otvírá ven, a ten rámek potáhnout síťovinou...jinak mě to nenapadá...abys s tím mohla nějak manipulovat...
molly
napsal(a):
Zdravím všechny, Leničkám vše nej, budu muset popřát i mamině
Za chvilku zas zmizím, v 11 nám přijede doktorka fyzioterapeutka na černou věc, preventivně, tak nám držte palce, ať nic nenajde
Taky jsem našla jednu kytičku..... letošní
cheyenne
napsal(a):
Zdravím všechny, Leničkám vše nej, budu muset popřát i mamině
Za chvilku zas zmizím, v 11 nám přijede doktorka fyzioterapeutka na černou věc, preventivně, tak nám držte palce, ať nic nenajde
Taky jsem našla jednu kytičku..... letošní
Ahoj Evíku. Týjo kytička!!!Mě včera pěkně vyděsil roj komárů co se nám objevil u baráku..safra už se to kobyle blíží, ale deka a masky jsou připraveny, Novák má pro mě nějakej spešl repelent z německa tak snad jsme na sezónu dobře připravený!!!
molly
napsal(a):
Ahoj Holčiny,na skok doma
Leňa říkala ,že výlet je fajne!
Tak dneska skákat nejdu,páč venku ošklivo,odložím to a zkusím dohodnout na víkend..
Co u Vás nového?
molly
napsal(a):
Ahoj Holčiny,na skok doma
Leňa říkala ,že výlet je fajne!
Tak dneska skákat nejdu,páč venku ošklivo,odložím to a zkusím dohodnout na víkend..
Co u Vás nového?
dneska to tu nějak umřelo...né baby.ja měla dnes fazole na kyselo II. a už mé břiško blahobytně chrochtá..Zuzi psala jsem ti mejl...
molly
napsal(a):
Klári,máš odpověď!
Teda holky dneska jsme to teda pěkně odflákli...Ale zas asi po dlouhé době konečně pořádně makáme
Tak hezký zbytek dne všem!!
molly
napsal(a):
Ahojky ...trochuse mezi vás vmísím