Pro Janču (KUKINATOST) ohledně její žluté chlupaté věci :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2008 21:51

Zdar Jani,
prosím tě mám na tebe takovej dotaz - ta tvoje žlutá chlupatá věc je hafan. Nebo v tom mám guláš a je to hafanice?
Jenom se ptám, páč kamarádka od koní má zlatou retrívřici, nemá sice papíry, ale prý se dost lidí poptává po štěňatech, tak se začíná shánět po ženichovi, tak jsem si tak vzpoměla na tu tvoji věc
Případně jestli nevíš o něčem v okolí Opavy-Ostravy

23.2.2008 18:47

janda napsal(a):
Zdar Jani,
prosím tě mám na tebe takovej dotaz - ta tvoje žlutá chlupatá věc je hafan. Nebo v tom mám guláš a je to hafanice?
Jenom se ptám, páč kamarádka od koní má zlatou retrívřici, nemá sice papíry, ale prý se dost lidí poptává po štěňatech, tak se začíná shánět po ženichovi, tak jsem si tak vzpoměla na tu tvoji věc

Ježiš, Jandule, sjem si nevšimla...no, moje žlutá věc je psem...a je to slšný prcíř a moták, tak kdyby byl zájem...:)))napiš klidně na mail...a můžem se domluvit:)

23.2.2008 18:49

janda napsal(a):
Zdar Jani,

btw tady důkaz, že je to i romantik:D

23.2.2008 20:12

kukinatost napsal(a):
btw tady důkaz, že je to i romantik:D

Fajn tak super. Já jí dám vědět a kdyby něco tak písnu maila. Dík

Přidejte reakci

Přidat smajlík