Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2008 14:50

Chodí-li sem někdo, kdo marně shání fakt dobře padnoucí sedlo na haflinga, mohu nabídnout anglické sedlo, šité na míru na haflinga od pana sedláře Mitase. sedlo je z kvaltiní černé kůže, měkčí posedlí (do terénu) a na hřbetě opravdu neklouže a nesjíždí. Původní cena sedla byla 12 tisíc, nyní nabízím za 8 tisíc.Pokud byl někdo zájem, meil ilcalejdarka@seznam.cz

22.2.2008 14:52

ilisek napsal(a):
Chodí-li sem někdo, kdo marně shání fakt dobře padnoucí sedlo na haflinga, mohu nabídnout anglické sedlo, šité na míru na haflinga od pana sedláře Mitase. sedlo je z kvaltiní černé kůže, měkčí posedlí (do terénu) a na hřbetě opravdu neklouže a nesjíždí. Původní cena sedla byla 12 tisíc, nyní nabízím za 8 tisíc.Pokud byl někdo zájem, meil ilcalejdarka@seznam.cz

další fotečka

27.2.2008 09:16

ilisek napsal(a):
další fotečka

Nikomu by se kvalitní sedlo na haflinga nešiklo??

27.2.2008 09:31

ilisek napsal(a):

ilisku ty uz tu haflosku nemas? :-/ Nestalo se ji neco ze ne? :-(

27.2.2008 15:05

hanzy napsal(a):
ilisku ty uz tu haflosku nemas? :-/ Nestalo se ji neco ze ne? :-(

nene, nic se ji nestalo, prodala jsem ji na chov,teď sháním nějaké koníka k našemu valáškovi jako společnost na rekreační ježdění a od příštího roku bude u něj natrvalo stá nějakej plňásek
no a tak to sedlo prodávám...

27.2.2008 15:08

ilisek napsal(a):
nene, nic se ji nestalo, prodala jsem ji na chov,teď sháním nějaké koníka k našemu valáškovi jako společnost na rekreační ježdění a od příštího roku bude u něj natrvalo stá nějakej plňásek
no a tak to sedlo prodávám...

Aha, diky:-) Me se vasi haflingove vzdycky moc libili Akorat pak mi prebehl pres cestu QH a byla jsem ztracena

27.2.2008 18:53

hanzy napsal(a):
Aha, diky:-) Me se vasi haflingove vzdycky moc libili Akorat pak mi prebehl pres cestu QH a byla jsem ztracena

ilisek: ahoj no ja som chcela, ale rozhodla som sa že svoje radšej vymením a počkám sa na niekoho komu by sa šiklo inak si spomínala nejaký mailík ale nic mi nedošlo od teba =o/

Přidejte reakci

Přidat smajlík