chema
napsal(a):
no koukam že Třinec fičííííí
Tak co vy bando na to se všechny sejit a poklabosit.Třeba si objednáme stul někde v Třinci, donesem fotky svých miláčků a pořádně pokecáme.Aspoň se poznáme.O pulce z vás netuším kdo jste, kde jezdíte atd....
už jsem psala , akorát do minulého Třince..tak se opakuju: byla by to bomba! ráda bych viděla vaše tlamičky, třeba se sejít tak na čaj, něco nafotit...pokecat..ještě než odletím do Zlínských krajů
chema
napsal(a):
Tak co vy bando na to se všechny sejit a poklabosit.Třeba si objednáme stul někde v Třinci, donesem fotky svých miláčků a pořádně pokecáme.Aspoň se poznáme.O pulce z vás netuším kdo jste, kde jezdíte atd....
No ja jsem teda pro,ina určo taky hi,že si dovolim za ni mluvit.
chema
napsal(a):
Třeba mě neznáš co?
Co třeba dočasné téma..UŽ VÁM KOŇOUSKOVÉ LÍNAJÍ?Melissa už celkem slušně..nejdřív čistím ji a pak projedu i sebeU Viki to není zatím ještě tak moc "rozjeté",ale už to taky začíná
kajja
napsal(a):
Třeba mě neznáš co?
Co třeba dočasné téma..UŽ VÁM KOŇOUSKOVÉ LÍNAJÍ?Melissa už celkem slušně..nejdřív čistím ji a pak projedu i sebeU Viki to není zatím ještě tak moc "rozjeté",ale už to taky začíná
jo línají-jen s těmi tématy bych to neviděla tak horké..prostě pokec o všem:) ne?
línání jsem poznala na té mojí obludě proto, že on dost kouše-a já se bráním tím, že ho pod žuchvama chytím za chlupiska a škubnu..jinak to prostě nejde..no a v zimě nic, a teď mi zustane v rukou chomac chlupu
kajja
napsal(a):
Třeba mě neznáš co?
Jo linani tak to u nas je už v běhu,jak "drhnu"bahno z ket tak se jenom viři kolem.Nema cenu vubec prad věci,tuž vyprane,vyvoněne a jak vylezu z boxu tak ještě horšichlupu,prachu no děs.Jen oči mi vidět
kajja
napsal(a):
Třeba mě neznáš co?
Mě Seimi líná docela dost a tto nemela skoro zadnou srst na zimu dneska sjem ji vonavyma kapesnickama odprasovala tak se leskla a vonela jak miminko
santosek
napsal(a):
jo línají-jen s těmi tématy bych to neviděla tak horké..prostě pokec o všem:) ne?
línání jsem poznala na té mojí obludě proto, že on dost kouše-a já se bráním tím, že ho pod žuchvama chytím za chlupiska a škubnu..jinak to prostě nejde..no a v zimě nic, a teď mi zustane v rukou chomac chlupu
O všem?to je rozsahInuš a ty se stěhuješ kdy?doufám,že ta vyjížďka bude
santosek
napsal(a):
Neznam třeba katku, káju, terusku a moncu.Odkud jste holky, kde a koho jezdíte...at jsem v prehledu
kaculka
napsal(a):
Mě Seimi líná docela dost a tto nemela skoro zadnou srst na zimu dneska sjem ji vonavyma kapesnickama odprasovala tak se leskla a vonela jak miminko
No tak já jsem z Třince a docházím na poničky od kamarádky. do Vendryně.(Melisska a Viki)
a co ty?o tobě vlastně vůbec nic nevím
santosek
napsal(a):
no s tim stehovanim to vypadá to v červnu..ale kdo ví:) možná to přesunu na září a léto ještě strávím s vámi:)
Pro Chemu-Já jsem Thereska=).Jsem z Třince.Je mi 15.Chodím do Agricoopu.Starám se tam o 3 poničky.O Irisku,sní jezdím hlavně VT,hubertky a ták:)).Pak o Stračenku,o tu se starám dva roky.).A o Stazku(je to mamina od Shayly).Super kobylka.teda sorky,všechny tři jsou samozdřejmě super kobylky:)).
Jinak kvám na Karpentou to budu mít kousek ,tak se někdy můžem domluvit na vyjíždku což?Kde přesně tam budete sídlit?
kaculka
napsal(a):
No tak Lupin ten má asi rakovinu jelikož odcházím víc chlupatá než on, huba plná chlupů, jazyk chlupatý, plivu jak horník až ke dveřím baráku. Shayla zatím jen tak decentně. Zatímco Lupa štve že mu beru vrstvy bahna tak Shayla ta si užívá.
monca
napsal(a):
ja se taky loučim,valim za chlapama bo už je po mě shaňka tak paaaa
Jám dvě kobylky chemu - trakenka a Zlatku - A1/1.mám je zatím v Hnojníku ale nejpozději od dubna budou v Karpentné.Spoustu jejich fotek mám na strankách www.chema.estranky.cz
thesis
napsal(a):
No tak Lupin ten má asi rakovinu jelikož odcházím víc chlupatá než on, huba plná chlupů, jazyk chlupatý, plivu jak horník až ke dveřím baráku. Shayla zatím jen tak decentně. Zatímco Lupa štve že mu beru vrstvy bahna tak Shayla ta si užívá.
Jo to zabahněné to znám...Dneska byla Melissa,jakžtakž čistá..po vyčistění a po ježdění,se běžela vyválet..a né..z jedné strany to nestačí..když se jí nepovede přetočit na tu druhou tak se prostě zvedne a lehne na tu druhou stranu..dneska se válela fakt důkladně..jenom takové kolco kolem zadku měla čistéNaštěstí Viki nemá válecí mánii v bahně
chema
napsal(a):
Jám dvě kobylky chemu - trakenka a Zlatku - A1/1.mám je zatím v Hnojníku ale nejpozději od dubna budou v Karpentné.Spoustu jejich fotek mám na strankách www.chema.estranky.cz
Ahojda... A jak to vypadá s baráčkem v Milíkově? Furt se rozhodujete nebo už si vás získal??
Dneska jsem byla s Ernym na vyjížďce, tak jsem chodila po Oldřichovicích a Gutech a koukala po barácích, jestli tam není nápis NA PRODEJ
kajja
napsal(a):
No tak já jsem z Třince a docházím na poničky od kamarádky. do Vendryně.(Melisska a Viki)
a co ty?o tobě vlastně vůbec nic nevím
Já jsem z Návsí a víc vám nepovím bo mě příjdete vykrást
Ne sranda, co tu o tom říct, prdel světa rušená budující se dálnicí s hlavním tahem na Slovensko tudíž veškerá kamionová doprava a k tomu vlak, jinak záchytný bod je památní kámen(mega hovado u bilboardu) z roku 2004 (asi) tyjo nebo 1994? Já už nevím, prostě je to stavba cesty tady a nebylo žádné auto co by jej uvezlo tak tu zůstal viset jako ozdoba:-D kousek od něj visí jezusek na kříži:-D
kajja
napsal(a):
Jo to zabahněné to znám...Dneska byla Melissa,jakžtakž čistá..po vyčistění a po ježdění,se běžela vyválet..a né..z jedné strany to nestačí..když se jí nepovede přetočit na tu druhou tak se prostě zvedne a lehne na tu druhou stranu..dneska se válela fakt důkladně..jenom takové kolco kolem zadku měla čistéNaštěstí Viki nemá válecí mánii v bahně
Jooo Kájo jen se neboj to příjde, já si též říkala Shayla je čistotná ta se v bahně nevalí a šup taková koule bahna
kajja
napsal(a):
To kony má teda vždycky :-D ta jak vejde kamkoliv tak se vyvali...no tedkom ma domaci vezeni kvuli te hnilobe
pierrette
napsal(a):
Thesis máš teda nějaké ty stránky na estránkách? Bych se kukla
Ale jo stránky ve stádiu embria (kuš tvrdé nebo měkké, v břiše mi to roste a nevím - hanba) už jsou na www.diavolo.estranky.cz
pierrette
napsal(a):
Neboj, těhule si určitě taky dají kofolu
To určitě jelikož mě by porazilo i jedno pivo. Nedávno jsem domů koupila dva Bernardy a jedno si tak při večeru cucala až už nebylo, no a jak jsem vstala byla jsem k smíchu sama sobě. Jsem radši šla hned spát, já jsem jinak nepijící ale ooobčas to pivo, teď už vůbec jinak budu mít opilé dítě
Shayla radši mizí
thesis
napsal(a):
Jinak pro všechny ten sraz by nebyl marný, jen kde, kdy a v kolik.Upozorňuju že moc hospod třeba po Třinci neznám nejvíc asi Tropic bar pokud ještě existuje v tom krytuHaha tak si dáme spicha v Tescu tam to znám jako své boty
Tez bych rada sla na ten sraz ty jo .ehm kapke dala z HAWRU...
chema
napsal(a):
Co tak se sejit vazne v te hypernove...dole je kavarna, delaji tam i hambače a super gofry.Hlacně tam nekouři takže pro me a Thetis idealní.Treba jeste tuhle nedeli....jen tak na pokec odpoledne?
Kdy poznáš, že jsi propadl(a) koním?
Když pro tebe kamarád něco udělá a ty jej poplácáš a řekneš: ,,Hódný."
To se mi líbí
pierrette
napsal(a):
Já mám taky volno, ale jen cca do 16:30, pak jdem s rodinkou na bowling...
spíte?
Neregistrovaný uživatel

terusinka
napsal(a):
,zdravím:)).Já v nědeli nemůžu,jdu od 15-16 vozit děcka:XD..t
..
Člověk tu chvilku není a už je tu 5! S Kájou jsme tak nastejno, ale asi vypadá vyspělejší než já to je fakt. Já mám 8.2. narozky.
Sonia má pořád kožuch a nevím kdy vylíná, protože asi stále očekává že bude někde v květnu sněžit. Vylínává později co vím, ale kožich má pořádný.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Člověk tu chvilku není a už je tu 5! S Kájou jsme tak nastejno, ale asi vypadá vyspělejší než já to je fakt. Já mám 8.2. narozky.
Sonia má pořád kožuch a nevím kdy vylíná, protože asi stále očekává že bude někde v květnu sněžit. Vylínává později co vím, ale kožich má pořádný.
Jo ona dolínávala ještě o prázdninách Ale kdoví staráš se líp tak tě možná odmění dříve. Shayla líná zatím jen tak z lehka asi si to drží na dobu "kdyby náhodou"
. Lupin škoda mluvit počítám že do konce března bude zase holý.
thesis
napsal(a):
Jo ona dolínávala ještě o prázdninách Ale kdoví staráš se líp tak tě možná odmění dříve. Shayla líná zatím jen tak z lehka asi si to drží na dobu "kdyby náhodou"
. Lupin škoda mluvit počítám že do konce března bude zase holý.
Ahojte!Tak jak to s váma vypadá..kolik se vás sejde?
Jinak na to že v noci lilo jak z konve,tak je teďka celkem hezky...ale já má tu oslavu,takže žádné koněDoufám,že to počasí vydrží celé prázdniny
thesis
napsal(a):
Hezké odpoledně přeju, i když tu asi nikdo není... Za chvíli mizím vyvětrat někam psa, uděláme si takovou delší procházku pod Javorový
thesis
napsal(a):
Ahoj, teda koukám, Třinec fakt žije!!! Konečně mám trošku víc času vyčistit hlavu od nervů ze zkoušek, tak pokud mě vezmete mezi sebe, tak bych se ráda přidala občas na pokec.
Pro ty, co mě neznají, jsem z Vendryně a ve výběhu se mi bahní ( to je asi teď nejvhodnější výraz ) dvě poničky Viki a Melisska.
Už aby bylo léto.
cream
napsal(a):
Ahoj, teda koukám, Třinec fakt žije!!! Konečně mám trošku víc času vyčistit hlavu od nervů ze zkoušek, tak pokud mě vezmete mezi sebe, tak bych se ráda přidala občas na pokec.
Pro ty, co mě neznají, jsem z Vendryně a ve výběhu se mi bahní ( to je asi teď nejvhodnější výraz ) dvě poničky Viki a Melisska.
Už aby bylo léto.
Ještě musím přidat nějaké svoje pejsky, aby jim to nebylo líto. Chováme s přítelem plemeno čivava.
pegaska pony
napsal(a):
Thesis: To bych neřekla. Zas starat se to je jedna věc a vychovávat druhá. Nebo spíše udržet výchovu což u mě....
Neboj zase se moc nepodceňuj a kdybys měla nějaký problém tak klidně řekni, pomůžu když to bude v mých silách. A neboj se že bych tě pomluvila když ti něco nejde. Mě taky nejde vše a nyní procházím velkým testem jelikož Shayla je mladá a citlivá takže jestli šlápnu vedle bude průser, zatím je vše ok a ona je šikulka. A nezapomeň že za celou dobu co jsi na ní jezdila u mě jsi jezdila za sebe né za mě
thesis
napsal(a):
Neboj zase se moc nepodceňuj a kdybys měla nějaký problém tak klidně řekni, pomůžu když to bude v mých silách. A neboj se že bych tě pomluvila když ti něco nejde. Mě taky nejde vše a nyní procházím velkým testem jelikož Shayla je mladá a citlivá takže jestli šlápnu vedle bude průser, zatím je vše ok a ona je šikulka. A nezapomeň že za celou dobu co jsi na ní jezdila u mě jsi jezdila za sebe né za mě
Čuste lidičky tak jse došla domu z koní vlastně přivezla mě Lucka :D
kaculka
napsal(a):
Čuste lidičky tak jse došla domu z koní vlastně přivezla mě Lucka :D
custe babiska tak jsem se sem dostala konecne.:-) bohuzel jen na chvili a pozbytek vikendu se nebudu moc ukazat tak zas az v pondeli. co s tim srazem co tady ctu? moc o tom nevim jeikoz to ctu zbezne pisnete mi nekdo na icq co jak a kdy a kdo:) ale nechala bych to na teplejsi obdobi:)
thesis
napsal(a):
Thesis: Napsala jsem e-mail.
thesis
napsal(a):
Tak tu jsem už taky, fujky strouhala jsem Lupovy lopaty, hold ale jen přední, nějak nemám síly tak zítra v poledne zadky. Jdu na mail
Teri ty se divíš když si vemeš tolik koní na starost a pak te zmáhají ..dneska byla prdel kony odesla s luckou za babickou a seimi se mohla posrat a malem zborila staj
tak jsem sla na jizdarnu a dkyz jsme rpisla do staje tak hkedala kony jaktoze jeste neni doma
chema
napsal(a):
Ahoj Petuso...za jak dlouho a skym jdes pod to javorovy?Taky chcem s jessi nekam zajit.
Ahoj Hani .. Už jsem si to nestačila přečíst... Šla jsem s mamkou, nechali jsme auto v Oldřichovicích u babičky a pod lanovku šly pěšky.... A určitě se můžem někdy domluvit a vzít pesany někam na výlet, až bude tepleji tak můžem zajít i někam posedět do hospody na zahrádku (to bude jisté že tam psi můžou)... Majkimu chybí nějaký ten psí kamarád
terusinka
napsal(a):
,ale Kačule ,oni mě nezmáhají:D
No mě dneska Lupin zmohl, já ostuda jsem mu dva měsíce nestrouhala tak jsem měla co dělat. Zítra zbytek a asi ještě víc uberu předky. Shaylu udělám asi taky v nejbližších dnech aby to nebylo jak u Lupina.Včera jsem si s nimi tak vyhrála u čištění a ten prasák tlustý měl dneska zase kvalitní vrstvu.Shayla kupodivu jen poslintaná
thesis
napsal(a):
No mě dneska Lupin zmohl, já ostuda jsem mu dva měsíce nestrouhala tak jsem měla co dělat. Zítra zbytek a asi ještě víc uberu předky. Shaylu udělám asi taky v nejbližších dnech aby to nebylo jak u Lupina.Včera jsem si s nimi tak vyhrála u čištění a ten prasák tlustý měl dneska zase kvalitní vrstvu.Shayla kupodivu jen poslintaná
Baví tě čistit??? Mě jo, teďka v Jablunkově na to je čas - pže tam se ani moc nejezdí, za tu dobu co tam chodím jsem měla cca 3x výcvik, 2x vyjížďku a 2x krokovku na 10 minut.............. Už se těším, až budu mít svojeho koníka jednou
pierrette
napsal(a):
Baví tě čistit??? Mě jo, teďka v Jablunkově na to je čas - pže tam se ani moc nejezdí, za tu dobu co tam chodím jsem měla cca 3x výcvik, 2x vyjížďku a 2x krokovku na 10 minut.............. Už se těším, až budu mít svojeho koníka jednou
Jo ještě s tím JK jsem chtěla dodat, že to je jako málo na to že tam chodím od půlky prosince a chodím tam 2-3x týdně.....
thesis
napsal(a):
Hh no tenti tyden to bylo uplne na hovno protoze monika nemela hlidani jelikoz ji babina odjela do FM na tyden:D takze zase pristi tyden nastartujeme v plne care a dneks amela prijit dopoledne jenomze ja jsme dneska nejakspala az do pul 11 takze jsme se tam nejak objevila az odpoledne a sla jsme pesky pres lucinu i se psem:D...pak jsem sla smaa na jidatrnu tak jsem skakala a uletela mi cepice:D a dneska porkok vyselda jsme na seimi bez niceho
toz chci slyset gratulace ptz 155 cm ja a 180cm seimi
...Kony už nekulha dneska ji pan Novak vystriouhal kopytka a hniloba uz není:) snad se nevratí
tak asik tak :D
kaculka
napsal(a):
Hh no tenti tyden to bylo uplne na hovno protoze monika nemela hlidani jelikoz ji babina odjela do FM na tyden:D takze zase pristi tyden nastartujeme v plne care a dneks amela prijit dopoledne jenomze ja jsme dneska nejakspala az do pul 11 takze jsme se tam nejak objevila az odpoledne a sla jsme pesky pres lucinu i se psem:D...pak jsem sla smaa na jidatrnu tak jsem skakala a uletela mi cepice:D a dneska porkok vyselda jsme na seimi bez niceho
...Kony už nekulha dneska ji pan Novak vystriouhal kopytka a hniloba uz není:) snad se nevratí
Peto netrva ti to s tim meilem nejak
kaculka
napsal(a):
Congratulations!!!!! Ne hej ale fakt, já si na Ernyho vždycky prodlužuju třmen, protože se mi nechce se na něho škrábat a to je o něco nižší než Seimi
pierrette
napsal(a):
Jo ještě s tím JK jsem chtěla dodat, že to je jako málo na to že tam chodím od půlky prosince a chodím tam 2-3x týdně.....
No a jak jezdí ostatní? Je fakt že v JK se nejdřív maká, jenže když platíš členství a jen makáš tak je to o ničem, člověk by se rád v sedle něco naučil né jen čistit a celkově se starat. To máš vážně lepšího soukromníka.
thesis
napsal(a):
No a jak jezdí ostatní? Je fakt že v JK se nejdřív maká, jenže když platíš členství a jen makáš tak je to o ničem, člověk by se rád v sedle něco naučil né jen čistit a celkově se starat. To máš vážně lepšího soukromníka.
Ostatní? Nom většina ještě hůř než já, protože já mám tu výhodu že jsem z těch členek nejzkušenější, takže mě můžou dát na kteréhokoliv koně..... Já totiž nejsem zvyklá si za koně platit, tak si myslím, že za 300 by mě měli něco naučit... Práce mi samozřejmě nevadí a beru i to, že na jízdárně je bahno.... Ale když si spočítám kolik projezdím za bus + členské, tak to už bych měla dva nebo tři pořádné tréninky v dobré stáji.... :( Ale jinak je to tam fajn, děcka tam jsou dobrý kolektiv (jsou o dost mladší teda nom ) Prostě už se na takový JK cítím stará asi
kaculka
napsal(a):
Jestli váš poskytovatel jezdí po síti s hnojem jak ten můj tak se nedivte
thesis
napsal(a):
Jestli váš poskytovatel jezdí po síti s hnojem jak ten můj tak se nedivte
No doufejme že bude, já už hodím i nějakou fotku
Něco pro Terku
thesis
napsal(a):
Něco pro Terku
A tady i s Terkou Iriska - jsem vykopala staré fotky tak to tu nahážu
pierrette
napsal(a):
Já mám net od kabelovky, takže to ujde (pokud teda nepřeseknou někde kabely atd, kdysi to bylo furt vypnuté)
A něco pro Petru.Nevím který to je
thesis
napsal(a):
A něco pro Petru.Nevím který to je
A ještě mravenečník
thesis
napsal(a):
Něco pro Terku
Peti posláno:-D tež tzu dám neajkou fotku ¨FOTKA: SLA JSME LONZOVAT
chjo uplne strasne ted potrebujeme osvalit seiminku pres zimu uplne odsvalnela
ale azs ese zacnou zavody a uz bude zas ejakio drive
terusinka
napsal(a):
,Bobiino:/..
,já vám tu dám taky pár foteček z dneška.) Já a Strač
terusinka
napsal(a):
,já vám tu dám taky pár foteček z dneška.) Já a Strač
,opět
kajja
napsal(a):
Tady to teda pěkně jedebyla bych tady taky,ale usnul mi v pokoj bratranec(skoro 2 roky)tak abych ho nebudila
Fotky pošlu ale ještě tu něco naflákám, myslím že jich je víc
Terka v akci
thesis
napsal(a):
Fotky pošlu ale ještě tu něco naflákám, myslím že jich je víc
Terka v akci
Kobylka , která zde měla premiéru a hrozně ji fandím. Je mi nesmírně sympatická