thesis
napsal(a):
A ¨Monča
Hm a že jsme se trefily i do stejného počtu vykřičníků. Já dávám fotky a trvá to déle takže jsem si nevšimla co se děje na diskuzi.
Terka a Iris
thesis
napsal(a):
A ¨Monča
Zdravím
Tak ten druhý Třinec necháme zaniknout
Jinak ,dneska bylo fakt krásně,zašl jsme s Lenčou s kobčama na louku u pastvy...Viki běhala,držela se pěkně Melissky...jednou se akorát zapomněla,ale pak se přiřítilaFotky budu dávat potom na stránky ,ale až večer ..já mám fotky jenom z pastvy,kde jsme je nachvilu pustily..Lenka má nafocený zbytek,jak sem s Melissou lítala po louce a Viki s náma
Fotka je z dneška,jak jsem přišla
thesis
napsal(a):
Hm a že jsme se trefily i do stejného počtu vykřičníků. Já dávám fotky a trvá to déle takže jsem si nevšimla co se děje na diskuzi.
Terka a Iris
Laura
kajja
napsal(a):
Zdravím
Jinak ,dneska bylo fakt krásně,zašl jsme s Lenčou s kobčama na louku u pastvy...Viki běhala,držela se pěkně Melissky...jednou se akorát zapomněla,ale pak se přiřítilaFotky budu dávat potom na stránky ,ale až večer ..já mám fotky jenom z pastvy,kde jsme je nachvilu pustily..Lenka má nafocený zbytek,jak sem s Melissou lítala po louce a Viki s náma
,čuste,Noo.. k tomu Agricopu co bych dodala.D..jen že se to tam tedˇ hodně změnilo,je to tam úplně jiné no..Ale tak myslím si,že s holkama jsme super banda,už se tam nekouří ,nepije...Jinak Thesis,na Stazku určo přijedˇ kuknout,hlavně pak na sourozence od Shayly :))..
Já Vám tu za chvíli hodím fotky z dneška:))
kajja
napsal(a):
Zdravím
Jo Mel a její odstíny
Sylva a Normen
thesis
napsal(a):
Jo Mel a její odstíny
Sylva a Normen
Ten ocas od Mel
thesis
napsal(a):
Jo Mel a její odstíny
Sylva a Normen
Jasně Terko, jsem na její hříbě zvědavá, kdy má vlastně termín, počítám že tak květen jelikož na připouštění šla až po odstavu Shayly
Připravená Dzilla
thesis
napsal(a):
Jasně Terko, jsem na její hříbě zvědavá, kdy má vlastně termín, počítám že tak květen jelikož na připouštění šla až po odstavu Shayly
Připravená Dzilla
No ocas ale co to břicho? Tyjo na to ještě ani Lupin nemá.
Sagvan
thesis
napsal(a):
No ocas ale co to břicho? Tyjo na to ještě ani Lupin nemá.
Sagvan
Peťa a Cichá Tón I
terusinka
napsal(a):
termín má mezi květnem-červnem.)Ale už se těším na hříbátko.)).
Ono to tak na živo nevypadá...fotky ztlušťujou
sem se ptala Lenky,jestli si knim neodskočil nějaký hřebeček
po předních!
terusinka
napsal(a):
termín má mezi květnem-červnem.)Ale už se těším na hříbátko.)).
Tak to bych ještě mohla stihnout před svým porodem
Asi Wella
thesis
napsal(a):
Tak to bych ještě mohla stihnout před svým porodem
Asi Wella
Tady to asi nepůjde vidět ale Terka se tváří úplně stejně jako Iris
thesis
napsal(a):
Tady to asi nepůjde vidět ale Terka se tváří úplně stejně jako Iris
Faust
kajja
napsal(a):
To sou ,ale někdy strašné výrazy..když to není na té fotce třeba,tak si ani neuvědomíš,že se nějak ksichtíš
Já a magie
alameda
napsal(a):
Dik
,hodím tu taky pár fotek-z dneška,jak sme si užívali krásného dne:D
Já a Stazinka
terusinka
napsal(a):
Já a Stazinka
Fanés
alameda
napsal(a):
O5magie
Tak já taky přihodím pár fotek z veřejňáku, bohužel mírně mázlé.
Shagy a jezdkyni neznám.
terusinka
napsal(a):
Já a Stazinka
opět
pegaska pony
napsal(a):
Shagy a jezdkyni neznám.
Fanés
pegaska pony
napsal(a):
Shagy a jezdkyni neznám.
opět
pegaska pony
napsal(a):
Terka a Iriska.
ano Terka a Iriska :D tady taky..má snad ještě někdo fotku Terka a Iris?
terusinka
napsal(a):
ano Terka a Iriska :D tady taky..má snad ještě někdo fotku Terka a Iris?
jóó,á má taky fotku
Terka a Iris
kajja
napsal(a):
jóó,á má taky fotku
Terka a Iris
nebo ještě tady,škoda,že má Iris hlavu za tím stojanem
kajja
napsal(a):
No to já právě vůbec nevím
já akorát vím jak se dostat ke škole....přes bystřici jsem tak nějak jela asi naposledy,jak jsem jela k Thesis a to už je fakt nějaký ten pátek
:) no já jsem mluvila s Natalkou, nebyla proti..myslím že by i monika jela-vlastne myslim ze urco-ale to se holky musi vyjadrit sami.
kde je bystrice paseky? no..takze..predpokladam ze kdyz dam zachytny bos ,,hospoda pod Lipama" nebo ,,hospoda na ranči" takl asi nebudete vědět. Víte všichni kde je benzinka Slovnaft směrem jak jedete od třince na Jablunkov? u te benzinky je vlevo odbocka do bystřice k vlakáči..no a doprava na Milikov..tak tam doprava směrem na Milikov jsou paseky
santosek
napsal(a):
:) no já jsem mluvila s Natalkou, nebyla proti..myslím že by i monika jela-vlastne myslim ze urco-ale to se holky musi vyjadrit sami.
kde je bystrice paseky? no..takze..predpokladam ze kdyz dam zachytny bos ,,hospoda pod Lipama" nebo ,,hospoda na ranči" takl asi nebudete vědět. Víte všichni kde je benzinka Slovnaft směrem jak jedete od třince na Jablunkov? u te benzinky je vlevo odbocka do bystřice k vlakáči..no a doprava na Milikov..tak tam doprava směrem na Milikov jsou paseky
aha...asi se podívám na mapy.cz...mám v tom guláš
kajja
napsal(a):
já akorát vím jak se dostat ke škole....přes bystřici jsem tak nějak jela asi naposledy,jak jsem jela k Thesis a to už je fakt nějaký ten pátek
a ještě Thereska a Stazulik:D
kajja
napsal(a):
Heh no baby paseky jsou krapet jinde.Spíš Mirka bude vědět. Pamatuješ si jak jsme měly spicha na té louce v Bystřici u červeného mostu? Tam jak jsme utekli Soni a DeniseTak když tou loukou pojedeš zpět na Třinec vyjedeš na cestu, dolů to je k podchodu ten taky určitě pamatuješ a nahoru jsou paseky, netuším co tam chcete dělat jelikož to tam jsou samé baráky, ale když půjdeš tím směrem nahoru a odbočíš doprava - taky jsme tam šli tak se dostanete na záolší a tam jsou mega louky, je tam i ta co je kousek do kopce a za ní je ten chov koz, pak dál na Třinec a dostaneš se na křižovatku s Karpentnou a dál to je kolem toho poncla a velké kobyly a pak ještě dál se jde k Juráškovi.
thesis
napsal(a):
Heh no baby paseky jsou krapet jinde.Spíš Mirka bude vědět. Pamatuješ si jak jsme měly spicha na té louce v Bystřici u červeného mostu? Tam jak jsme utekli Soni a DeniseTak když tou loukou pojedeš zpět na Třinec vyjedeš na cestu, dolů to je k podchodu ten taky určitě pamatuješ a nahoru jsou paseky, netuším co tam chcete dělat jelikož to tam jsou samé baráky, ale když půjdeš tím směrem nahoru a odbočíš doprava - taky jsme tam šli tak se dostanete na záolší a tam jsou mega louky, je tam i ta co je kousek do kopce a za ní je ten chov koz, pak dál na Třinec a dostaneš se na křižovatku s Karpentnou a dál to je kolem toho poncla a velké kobyly a pak ještě dál se jde k Juráškovi.
JJ pamatuju. No, trasu nechávám na ostatních. Jak jsme s Thesis kdysi jezdily po loukách na letišti atd. tam to bylo super, ale jen nevím jeslti to nebude pro Třinečáky moc daleko.
thesis
napsal(a):
No na Pasekách měl být sraz..co dál,to se ještě asi nevízáklad je datum a ísto srazu
pegaska pony
napsal(a):
JJ pamatuju. No, trasu nechávám na ostatních. Jak jsme s Thesis kdysi jezdily po loukách na letišti atd. tam to bylo super, ale jen nevím jeslti to nebude pro Třinečáky moc daleko.
thesis-já myslela Bystřice-Paseky...což je fakt tam, kde jsem to popsala:) stěhuje se tam ségra, a já tam bývám dost často:) i na ceduli je napsáno Bystřice-Paseky.
thesis
napsal(a):
Jo aha sraz No holky z Bocanek se pořádně projdou teda.Vy to z Vendryně nebudete mít daleko pokud půjdete kolem Mirky - Žanety a dál to Mirka zná, jak půjdete kolem Majky tak rovně a je tam ta skratka přes mostek, jinak by jste musely až nad Žanetu kolem zelené zastávky a tam furt rovně, kousek dál se to dalo projet přes louky ale te´d tam jsou ohrady od Modera, dostanete se na krůháč do Bystřice a pak pod podjezd a dál buď přes cetu nebo podchodem na duhou stranu a rovně nahoru.
kajja
napsal(a):
No na Pasekách měl být sraz..co dál,to se ještě asi nevízáklad je datum a ísto srazu
tyjo abysme se pak nakonec nestratily:-D no me to je vcelku jedno, klidne dojedu kamkoli, pokud mi dáte mapu:) ale neada bych jezdila přes hlavní, ale kdyby nebylo zbytu...a zas by to taky nemelo vyt pres koleje-ten novy kun od Natal Deny-ten neprejde koleje ani za boha, tak aby se pak neco nestalo nebo tak
terusinka
napsal(a):
,dšělo,ještě někdo se najde:D?
Nooo holky vy jste se ale radne rozjely...
thetis:Ja kdysi chtela v agricoopu trenovat (nektere holky si me mozna pamatuji:-))vletela jsem tam jak furie s pilchem za zady...nakecal mi jak ty holky kone zneuzuvaji, kouri tam a chlastaji, o kone se nestaraji atd.Jenze jak jsem tam travila vice casu zacalo mi dochazet jak to je.hloky konim kupovali vsechno, sami je odcervovali, strouhali, postavili si ohradnik.Pilch je hajzl a na kone fakt sere.Nevim kdo ti rekl ze za kone plati kovare a veta ale pochybuji...teda pokud se to ted konecne nezmenilo.Co se nosi ke me je ze ten debil co tam ty kone krmi o nich vi kulove, kdyz se ozere tak jim klidne cely den neda a za to na pristi den hned dvojitou davku ovsa.Pak holky leci kone z kolik, nebo "hubenym konim" anglicakum dava ovse hodne )takze pak sili a mlati s detskami o zem) a "tlustym konim" coz jsou brezi ponyčky nedava vubec protoze jsou tluste...ty samozrejme ale pro spravny vivin hribete jist potrebujou.Pilcha to samozrejme nezajima...Pilch konim klidne hazi zhnile okurky a kdyz jim tam ted umrelo hribatko, nalozil ho na tocky a nechal sezrat psum, pry se vsude po arealu valeli konske kosti.Promin ale tohle je vrchol nelidskosti.Je pravda ze se u koni casto pohybuji holky co o konich moc nevi a pak to tak i vypada.Navrhovala jsem uz nekolikrat pilchovi ze mu to tam dam do kupy, holky budu trenovat naucim je se spravne o kone postarat a budou platit mesicni prispevek...samozrejme ale ze by konim musel nakoupit zakladni potreby, postavit vybehy a pravidelne financne opecovavat tak jak se ma (kovar, vet)to uz se mu ale nelibilo.Kdyz by holky meli na cem jezdit, treninky a podminky klidne by platili a kone by se meli dobre.Na kamionce jsem vzdycky bydlela mela bych to od domu 5 minut a mela jsem vazne zajem.Ale dopadlo to zak jak vidis.Pilch je hajzl...jo mily ksicht nahodit umi a do prdele lezt taky zvlast kdyz by te mel nejradeji v posteli.Takhle se ale o kone nestara.Mozna je ma rad ale to je pak opici laska ne?Nevim...tohle je ale muj pohled na vec
Pro holky z agricoopu:jsem rada ze tam ted mate dobry kolektiv a berete kone vazne.Musim tam zase za vami zaskocit podivat se jak se vam dari.Znala jsem spise tu starsi bandu Lenku H., Míšu G.,Lenku atd.
santosek
napsal(a):
thesis-já myslela Bystřice-Paseky...což je fakt tam, kde jsem to popsala:) stěhuje se tam ségra, a já tam bývám dost často:) i na ceduli je napsáno Bystřice-Paseky.
Jo já vím však jsem to popsala taky ale nevěděla jsem o co jde tak se mi zdálo že chtějí jít jen jezdit což se dá lépe na Záolší
thesis
napsal(a):
Jo aha sraz No holky z Bocanek se pořádně projdou teda.Vy to z Vendryně nebudete mít daleko pokud půjdete kolem Mirky - Žanety a dál to Mirka zná, jak půjdete kolem Majky tak rovně a je tam ta skratka přes mostek, jinak by jste musely až nad Žanetu kolem zelené zastávky a tam furt rovně, kousek dál se to dalo projet přes louky ale te´d tam jsou ohrady od Modera, dostanete se na krůháč do Bystřice a pak pod podjezd a dál buď přes cetu nebo podchodem na duhou stranu a rovně nahoru.
No a kdo všechno pojede? A kdy hlavně!
thesis
napsal(a):
tyvole uz se v tom strácím:) práě jsem myslela, pokud to uděláme v Bytřici-Paseky, tak to bude pro všechny ,,stejnou měrou" skoro.. jakože já to mám na paseky přes letiště asi 4km..Bocanky taky..
thesis
napsal(a):
jo ,do Bystřice ke škole se trefím bez problémů,aspoň doufámNo tak předtím se říkalo,že bude sraz až u Agricoopu
santosek
napsal(a):
tyvole uz se v tom strácím:) práě jsem myslela, pokud to uděláme v Bytřici-Paseky, tak to bude pro všechny ,,stejnou měrou" skoro.. jakože já to mám na paseky přes letiště asi 4km..Bocanky taky..
terka: a nemuzes vtiz jinou kobču?
kdy to bude se pořád neví:) nejdřív se domluvme na místě, pak se domluvíme na ¨času aby všem vyhovoval:)
kajja
napsal(a):
jo ,do Bystřice ke škole se trefím bez problémů,aspoň doufámNo tak předtím se říkalo,že bude sraz až u Agricoopu
No každopádně si naplánujte celý den jelikož sama vím co je jet z Návsí do Agricoopu. Na Paseky to má i celkem daleko Terka, ještě dle toho kterou kobylu chce brát. Nevím kdy má termín Strač ale Stáza to má za pár a pokud by měla dojet tam pak někam na louky nebo prostě někam dál a zase zpět no nevím, zas neznám její kondici.
thesis
napsal(a):
No každopádně si naplánujte celý den jelikož sama vím co je jet z Návsí do Agricoopu. Na Paseky to má i celkem daleko Terka, ještě dle toho kterou kobylu chce brát. Nevím kdy má termín Strač ale Stáza to má za pár a pokud by měla dojet tam pak někam na louky nebo prostě někam dál a zase zpět no nevím, zas neznám její kondici.
jj jasne.vsak se podridime, nemusime mit tan sraz tam:) chtelo b to nekoho znaleho okoli..ja tam do tech stran moc nevidim. pokud by nemel kdo na cem jet, mam k dispozici jednoho haflinga..ale to by na nem predtim musel nekdo jezdit, aby to prezil..kdyz jem stoji:(
santosek
napsal(a):
tuz to zas ja vubec nevim kde je v bystrici skola:) teda vím jen o té kde je bazén-což je pro mě pře hlavní cestu
Ano ta škola je nejen přes cestu ale taky přes podjezd vlaku. Nejdál to budou mít holky z Bocanek, po Třinec to tu mám sježděné snad stokrát, zas kdyby znali skratky tak je z Bocanek super trasa, respektive z letiště aniž by šli po cestách kde jezdí auta.Terka je druhá kdo to má daleko ale pokud zná taky skratky hlavně přes Záolší a nepůjde složitě přes celou cestu tak by to šlo, pokud ovšem nebudou mít kozy ohradu zas na loukách zemědělců
santosek
napsal(a):
jj jasne.vsak se podridime, nemusime mit tan sraz tam:) chtelo b to nekoho znaleho okoli..ja tam do tech stran moc nevidim. pokud by nemel kdo na cem jet, mam k dispozici jednoho haflinga..ale to by na nem predtim musel nekdo jezdit, aby to prezil..kdyz jem stoji:(
Na kterou stranu chcete jet? S Kájou to trochu známe pod Paršivou a v těch lesích.
santosek
napsal(a):
Haha já mám koně ale jsme oba out
pegaska pony
napsal(a):
Na kterou stranu chcete jet? S Kájou to trochu známe pod Paršivou a v těch lesích.
Jo no...my známe "cestičky"(někdy tam žádné nejsou)přío v lese...to jsme tak nedávno šly a vyšly jsme někde nad bystřicí..Tím lesem se dá vlastně dojet až do nýdku..dál neví,dál sem lesem ještě nebyla..no a pak loukama dolů do Vendryně
pegaska pony
napsal(a):
Mirko to je přes cetu tam by asi holky nejely, navíc jet pod prášivou tak tam koně pochcípají, myslím že už by to na ně bylo moc, duben je ještě takový nic moc kondice snad krom Kathleen , která asi bude trénovat na závody.
pegaska pony
napsal(a):
Thesis,Stazku neberu,ta už má pohov ,jezdí jen bez sedla.).Stou ybch to určo nejela.Jinak Strač už do porodu nejezdí,je už rok obsednutá,a chtěla sem ji dát nějakou pauzičku .)).Měla sme jet s Iris,ale ej to fakt daleko, a Iriska je taky březí,takže to nechci riskovat.)
kajja
napsal(a):
Jo no...my známe "cestičky"(někdy tam žádné nejsou)přío v lese...to jsme tak nedávno šly a vyšly jsme někde nad bystřicí..Tím lesem se dá vlastně dojet až do nýdku..dál neví,dál sem lesem ještě nebyla..no a pak loukama dolů do Vendryně
Jo lesem do Nýdku, já to tam znám loukama a na samém vrcholku jsem se vysekala se Soniou, jsme se tam válely jak dva ožralci
thesis
napsal(a):
Mirko to je přes cetu tam by asi holky nejely, navíc jet pod prášivou tak tam koně pochcípají, myslím že už by to na ně bylo moc, duben je ještě takový nic moc kondice snad krom Kathleen , která asi bude trénovat na závody.
Tak předtím se říkalo únor-březn...jako mě to je jedno..ale duben je aspoň pro mě taková hranice..dříve bych se nejspíš nikam nevydala..
thesis
napsal(a):
Dobre, počkám si na záveřečný verdikt, protože se v tom akorát motám. Pro nás to pod Paršivou nic není, máme to blízko, ale nepomyslela jsem na ostatní. Máš pravdu.
kajja
napsal(a):
a co to udělat tak...zjistit kolik km je to z bocanek k Agricoopu,vydělit to dvě a máme místo srazuné dělám si srandu....no jak říkám,dříve jak v dubnu bych nejela...
no tak z bocanek do Agricoopu je to krokem 2,5 hodiny..ale nevím kolik Km...
takže ač nejsem pořadatel, dovoluji si určit termín na 19. dubna. je to sobota, a předposlení týden. co?
santosek
napsal(a):
no kdo ví třeba do té doby taky zabřeznu nebo co a pojedeš na santosovi
Ty jo? Dyť máš tolik plánů, Zlín atd, no vlastně já jich měla tež spousty a už jsem se těšila že ještě rok a konečně do práce no a banán
. Ale tak co dva a dost pak jdu na jeden zákrok - implantační a bude klid na pár let. Navíc mám jen dva koně takže víc dětí nechci. Teď jen řešit tu svatbu
kajja
napsal(a):
já nikdy nevím jak se to posouvá
jn taky si říkám..zaplnit jednu rubriku nám trvá průměrně jeden den..podle toho jak se daří
posouvá se to tak, že místo toho abys odpověděla na poslední příspěvek odpovíš na ten první.
thesis-no právě-stěhuju se do zlína právě proto, že by ta rodina nebyla na škodu..pořád lepší než jít do práce:-D...
kajja
napsal(a):
Ty na Shayle,Leonka na Lupovi a kde bude druhý prcek..tomu ještě třeba přikoupit nějakého poníka
To jí budou 4 a půl takže asi těžko, leda bych Lupovi přidělala ruční brzdu. Sice ji chci příští rok dát do sedla ale kdoví jak to dopadne, ze země je na koníky ujetá ale na hřbetě je to něco jiného, na svém traktoru jezdí, dneska jsem s ní lítala po dvoře, ona v točkách a naháněli jsme slepice, jsem čekala že se tam počůrá, se málem smíchy dusila
thesis
napsal(a):
To jí budou 4 a půl takže asi těžko, leda bych Lupovi přidělala ruční brzdu. Sice ji chci příští rok dát do sedla ale kdoví jak to dopadne, ze země je na koníky ujetá ale na hřbetě je to něco jiného, na svém traktoru jezdí, dneska jsem s ní lítala po dvoře, ona v točkách a naháněli jsme slepice, jsem čekala že se tam počůrá, se málem smíchy dusila
Co ty víš..možná to bude nějaký rozený talentJá hlavně myslela,že bude starší..myslím v tom roce 2010..vůbec mi totiž nedošlo,že už to je za dva roky
santosek
napsal(a):
tuz to bych rodila az koncem roku:) takze jeste obě z ,,bubnem":-D ale nepředbíhejme:)
Než jsem šla k doktorovi tak jsem si už byla jistá ale stále jsem si namlouvala že mám třeba nějaký zánět, akorát ten by myslím dělal bolesti a né zvraceníA taky jsem byla nachlazená a měla horečku což je u mě dost vyjímečný jev.
thesis
napsal(a):
Než jsem šla k doktorovi tak jsem si už byla jistá ale stále jsem si namlouvala že mám třeba nějaký zánět, akorát ten by myslím dělal bolesti a né zvraceníA taky jsem byla nachlazená a měla horečku což je u mě dost vyjímečný jev.
tuz to já zas nejako pozapomela, ze kdyz jsem ted brala antibiotika, ze ty rusi ucinky antikoncepce..coz je i napsana na letaku, ktery me nenapadlo precist takze uvidime
santosek
napsal(a):
tuz to já zas nejako pozapomela, ze kdyz jsem ted brala antibiotika, ze ty rusi ucinky antikoncepce..coz je i napsana na letaku, ktery me nenapadlo precist takze uvidime
Aha takže neplánovaně, no to právě tak to začíná, ale však uvidíš.Jakého máš doktora? Já Bojka, ten fakt superSice jiné neznám krom nemocničních ale je fajn, k babě bych nešla ani náhodou.
kajja
napsal(a):
Co byste si řekli o člověku,který by vám napsal že se dívá na YKS faktortoto fakt nechápu
No že má velký problém a měl by nastoupit do první třídy pokud není dYslektik.
Ale tež čumím na když už X Factor, já na to koukám kvůli těm hláškám když se tam většina ztrapňuje, já tam jít tak se všichni poserou. Škru jak by kocurovi na ocase stáli
kajja
napsal(a):
Co byste si řekli o člověku,který by vám napsal že se dívá na YKS faktortoto fakt nechápu
A co je jako na tom? Já to tu mám taky jako kulisu... Kdyby to bylo nějaké gay porno tak tvůj dotaz chápu, ale takhle.... Normální novácký stupidos program, ale když to někoho baví tak prosím ne?
kajja
napsal(a):
:-D tuž co.. u nás na lavivi ve škole na střední někdo napsal MÝLOVAT misto MILOVAT..a když se učitel zeptal, kdo to napsal z takovou hrubkou, zvedl se kámoš a řekl mu, že je to napsáno správně, protože s měkým a krátkým se milovat nedá
pierrette
napsal(a):
A co je jako na tom? Já to tu mám taky jako kulisu... Kdyby to bylo nějaké gay porno tak tvůj dotaz chápu, ale takhle.... Normální novácký stupidos program, ale když to někoho baví tak prosím ne?
Peťo Kaji šlo o to že ji někdo napsal YKS nebo YXS, teď to nevidím.
Jinak Ingrid to je sakra pravda
pierrette
napsal(a):
Stejně je fakt drsné, jak někteří lidi vůbec nemají žádnou sebekritiku... Jako některé výkony tam jsou fakt... no nemám slov
Že jo, ale prdel je jak jsou pak ještě uražení a vztekají se, hlavně ten ochechulák co jim tam nadával a pak dělal opičky na kameru. Celkově mě to nezajímá ale ty castingy jsou super