marketka
napsal(a):
nemáte někdo na prodej? Chtěla bych ho pro poníka s KV kolem 115 cm.
Díky.
Ahoj, já ti sice neporadím, ale přidám se, snad neva. Já teda postroj už mám, chtěla jsem zapřahat sáňky, ale jelikož už druhá zima byla bez sněhu, tak sháním vozík - valníček za poníka 110-130 cm. Ale jen moravskoslezský nebo olomoucký kraj.
strelish
napsal(a):
Ahoj, já ti sice neporadím, ale přidám se, snad neva. Já teda postroj už mám, chtěla jsem zapřahat sáňky, ale jelikož už druhá zima byla bez sněhu, tak sháním vozík - valníček za poníka 110-130 cm. Ale jen moravskoslezský nebo olomoucký kraj.
Zeptej se Lucky. Kdysi valníček nabízel její známý, možná ho ještě bude mít na prodej. Lucky, co má Usu, je od Ostravy.
marketka
napsal(a):
Zeptej se Lucky. Kdysi valníček nabízel její známý, možná ho ještě bude mít na prodej. Lucky, co má Usu, je od Ostravy.
Díky :) Nějak mi přijde, že když něco zrovna na ty poňouchy sháním, je to nedostatkové zboží :)) Stejně tak ty postroje, já náhodou předloni koupila pěkný a kvalitní poprsní, ale jinak...bída.
strelish
napsal(a):
Díky :) Nějak mi přijde, že když něco zrovna na ty poňouchy sháním, je to nedostatkové zboží :)) Stejně tak ty postroje, já náhodou předloni koupila pěkný a kvalitní poprsní, ale jinak...bída.
Hele, mě přijde to samé.
Ale víš jak jsem získala vozík? Dala jsem si dotaz na nemoderku a hle, za chvilku se mi ozvala paní asi 60 km od nás. Koupila jsem od ní vozík za 1500 Kč, vyměnila čela, podlahu, natřela-teda manžel to dal dokupy, a je jak nový.
Poprsní postroj jsem sehnala celkem snadno, ale poníka na pár místech bohužel dře. Už jsem mu to obalovala vším možným, pondˇa je jak vycpaný, ale jak se zpotí, tak je odřený znovu. Tak mě to štve. Chudínek jeden. Proto chci zkusit ten chomoutkový.
marketka
napsal(a):
nemáte někdo na prodej? Chtěla bych ho pro poníka s KV kolem 115 cm.
Díky.
ahoj,mám chomout na pony i s poduškou,pěkný,vel bych musela změřit,když bude zájem a i k tomu nějaký pohřbetník,postráňky,můžu poslat i foto,je ihned provozuschopný.Cena by byla 2000kč za komplet.Mail mufec@centrum.cz