Dva valaši a kobyla???

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2008 16:53

Ahoj řeším dilema.... mám dominantnějšího valacha hucula a ČT kobylku... myslíte že by se snesl s valachem nebo ne? dÍK

25.2.2008 16:54

red and white napsal(a):
Ahoj řeším dilema.... mám dominantnějšího valacha hucula a ČT kobylku... myslíte že by se snesl s valachem nebo ne? dÍK

kdybych k nim pořídila ještě valacha haflinga .. asi by se nesnesli co?

25.2.2008 17:15

red and white napsal(a):
kdybych k nim pořídila ještě valacha haflinga .. asi by se nesnesli co?

No myslím , že by to šlo - jen by se první muselo ukázat kdo je tam šéf a to málokterý majitel zvládá .

25.2.2008 18:44

memmory napsal(a):
No myslím , že by to šlo - jen by se první muselo ukázat kdo je tam šéf a to málokterý majitel zvládá .

no jde o to že nechci aby byl jeden valach odstrčen od ostatních koní, a hlavně když bude mít kobylka říji ...

25.2.2008 18:46

red and white napsal(a):
no jde o to že nechci aby byl jeden valach odstrčen od ostatních koní, a hlavně když bude mít kobylka říji ...

Já takhle měla nějakou dobu kobylu + hřebce + valacha a když byli spolu pořád , říje neříje tak byl klid - neboj jak si zvyknou nebude problém - no ale každý kůň je zase originál......

25.2.2008 18:51

memmory napsal(a):
Já takhle měla nějakou dobu kobylu + hřebce + valacha a když byli spolu pořád , říje neříje tak byl klid - neboj jak si zvyknou nebude problém - no ale každý kůň je zase originál......

Mám právě trochu obavy z toho že ten huculík je dost dominantní ... nevím asi si raději pořídím kobylku ..

25.2.2008 18:58

red and white napsal(a):
Mám právě trochu obavy z toho že ten huculík je dost dominantní ... nevím asi si raději pořídím kobylku ..

Nevím ,a le valach a hřebec - kdo je dominantní ?? Myslím , že druhý valach by se mu podřídil a byl by klid - zkus to

25.2.2008 19:06

memmory napsal(a):
Nevím ,a le valach a hřebec - kdo je dominantní ?? Myslím , že druhý valach by se mu podřídil a byl by klid - zkus to

Uvidíme .. každopádně díky

26.2.2008 12:45

red and white napsal(a):
Uvidíme .. každopádně díky

pokad je velkej výběh a ma kam utýct tak si myslim že pohoda....

Přidejte reakci

Přidat smajlík