Hezké ránko holky. Včera se segře podařilo odlapit Honzíka jak si takhle krásně odpočíval v poledne na sluníčku
lanika
napsal(a):
Hezké ránko holky. Včera se segře podařilo odlapit Honzíka jak si takhle krásně odpočíval v poledne na sluníčku
lanika
napsal(a):
Pěkné ránko,Leni... Honzula je labužník,na slunku
Mně se pro Vás taky podařilo něco odlapit
molly
napsal(a):
Fuj!!!!!! Takhle po ránu děsit.
Jedna póza pro fotografa
molly
napsal(a):
Zdarec Holčiny...no teda Leni Honzík je požitkář...
my jsme si včera to trenování se Sabulák taky užili, celkem spolupracoval, jen mu bylo líto že holky s koníkama hopsali a on nemuže, tak dokonce přestal žrát a čuměl na mě, pomáhal mi stavět skoky a když mohl přeleul si aspon kavaletku, pak jsem se na něj bez sedla vyhoupla a svezl mě dom, zlatíčko!
segra má fotos tak doufám, že to sem dnes hodí...segra už se s tedíkem tešíme moc moc na klec, konečně mužem budovat domečky..."tyconásčteš" přijdu se kouknout na ty tvoje pro inspiraci:)
klawdie
napsal(a):
Zdarec Holčiny...no teda Leni Honzík je požitkář...
my jsme si včera to trenování se Sabulák taky užili, celkem spolupracoval, jen mu bylo líto že holky s koníkama hopsali a on nemuže, tak dokonce přestal žrát a čuměl na mě, pomáhal mi stavět skoky a když mohl přeleul si aspon kavaletku, pak jsem se na něj bez sedla vyhoupla a svezl mě dom, zlatíčko!
segra má fotos tak doufám, že to sem dnes hodí...segra už se s tedíkem tešíme moc moc na klec, konečně mužem budovat domečky..."tyconásčteš" přijdu se kouknout na ty tvoje pro inspiraci:)
Teda, každý hopsá a my pořád nic
Vždyt u nás jsou hotové bažiny všude.....Ale na fotečky se moc a moc těším. Tak Petíííííííííííííííííííííííííí....
lanika
napsal(a):
Teda, každý hopsá a my pořád nic
Vždyt u nás jsou hotové bažiny všude.....Ale na fotečky se moc a moc těším. Tak Petíííííííííííííííííííííííííí....
Jéé brutus kopýtka..
Fuj Zuzi a s tebou nemluvím, uplně jsem se osypala jak jsem tu obludu viděla
Roudničská smečka
klawdie
napsal(a):
Jéé brutus kopýtka..
Fuj Zuzi a s tebou nemluvím, uplně jsem se osypala jak jsem tu obludu viděla
Roudničská smečka
Říkalas něco o smečce?
lanika
napsal(a):
babky,vždyť je to jen na obrázku . A to není ten největší
Tak kubík...
lanika
napsal(a):
Říkalas něco o smečce?
A ještě sem hodím jednu medvíkovskou kouličku a mizím makat.....
lanika
napsal(a):
Říkalas něco o smečce?
Nazdárek holkýýý,
teda Zuzinatá, fuj tajbl...by mě kleplo potkat tohodle hnusáka mezi rohlikama...
Leníku, Honzík se tákhle kráásně vyhřáívá, jo? Teda to je miminko a co k ségře, už se chová lépe?
Klárko, a co Sabík, co vám řekl vet? Stále bandážuješ?
Když smečky tak smečky...my máme od podzima ve stáji nové dvě brécy neposlušný...Tady je Nikita
molly
napsal(a):
Tak kubík...
Kubík je krásnej, v Boleslavy mají aru a když ho malej kluk hladil po peříčkách, které vykukovaly z klece tak řval papouch přes celej krám AUAUAU...
Tady je Besi
haisovad
napsal(a):
Kubík je krásnej, v Boleslavy mají aru a když ho malej kluk hladil po peříčkách, které vykukovaly z klece tak řval papouch přes celej krám AUAUAU...
Tady je Besi
JO jo Dany pořád bandážuji, už mě to leze krkem,v patek mu zavolám a poptám se co dál...pač to ještě uplně nezmizelo...
Danísku odkud je máte darebáky vypadájí užasně...zvlášt ta druhá to je kukuč...
Zuzi a ani mi neříkej že na ty obludy šáhneš...
molly
napsal(a):
Tak kubík...
Segra s ním žádnou práci nedělá. Leda ho jde podrbat, když takhle odpočívá, ale tomu se Honzík nebrání ![]()
![]()
Ale zdá se mi, že už se kolem něj motá více než kdy jindy a mám z toho radost. Už se mu totiž nebojí dát ani jádro, on je u toho tak trochu šklebivka, která straší....Ale fakt mám z toho radost. Postupem času ten strach třeba odbourá úplně
haisovad
napsal(a):
Tady je Besi
Čus dámy tak bohužel....baterky mrchy selhaly.....![]()
![]()
Los fotos bude až zítra!!!!!!!!!!!!!!!!
Honzulínek je dobře bykydlej z toho sluníčka
A pavouch Zuzi pěknej ale Kuba je teda lepší
Naše smečka: Daily, Majda, Korek..
rocky
napsal(a):
Čus dámy tak bohužel....baterky mrchy selhaly.....![]()
![]()
Los fotos bude až zítra!!!!!!!!!!!!!!!!
Honzulínek je dobře bykydlej z toho sluníčka
A pavouch Zuzi pěknej ale Kuba je teda lepší
Naše smečka: Daily, Majda, Korek..
A Jessie. chybí ještě Dája, ale tu na fotce nemáám
lanika
napsal(a):
Segra s ním žádnou práci nedělá. Leda ho jde podrbat, když takhle odpočívá, ale tomu se Honzík nebrání ![]()
![]()
Ale zdá se mi, že už se kolem něj motá více než kdy jindy a mám z toho radost. Už se mu totiž nebojí dát ani jádro, on je u toho tak trochu šklebivka, která straší....Ale fakt mám z toho radost. Postupem času ten strach třeba odbourá úplně
Vím jak šklebivej koník dokáže lidi odradit, takže ségru chápu, ale je to fajn že už k sobě nacházejí cestu.
Hele Leni v hospě jsi mi psala o nějakém tom poňuchovi na prodej, je to stále aktuální??
rocky
napsal(a):
A Jessie. chybí ještě Dája, ale tu na fotce nemáám
A pak mám ještě jednu bandu vyfocenou
rocky
napsal(a):
Vím jak šklebivej koník dokáže lidi odradit, takže ségru chápu, ale je to fajn že už k sobě nacházejí cestu.
Hele Leni v hospě jsi mi psala o nějakém tom poňuchovi na prodej, je to stále aktuální??
Petiku, to není poník, ale kobylka....mmnt, najdu ti jejich stránky...
http://www.jk-beskyd.wz.cz/ Je to ta kobylka Syndy
lanika
napsal(a):
Jdu ven,s molinatou
Klári,do ruky ho nevezmu ani za nic!
Ale takhle přes sklo-neškodnej... A mezi rohlíkama to nepotkáte,páč tak daleko se nedostal!ten náš byl jen přede dveřmi
molly
napsal(a):
Jdu ven,s molinatou
Klári,do ruky ho nevezmu ani za nic!
Ale takhle přes sklo-neškodnej... A mezi rohlíkama to nepotkáte,páč tak daleko se nedostal!ten náš byl jen přede dveřmi
No Niki a Besi máme od jedné dousedky od našich...měli sedet štěňat... Máma je vlčačka a tatík takovej roztomilej oříšek...Ale jsou to tvrdohlavky tvrdohlavé...mno uvidíte sami až přijedete.
Holky, za chvíli jedu do města...do lékárny a s maminou na kafouše
haisovad
napsal(a):
No Niki a Besi máme od jedné dousedky od našich...měli sedet štěňat... Máma je vlčačka a tatík takovej roztomilej oříšek...Ale jsou to tvrdohlavky tvrdohlavé...mno uvidíte sami až přijedete.
Holky, za chvíli jedu do města...do lékárny a s maminou na kafouše
Dany, pejsánkové úžasní. A ještě jedna spinkající
Tady vypadá jak hříbátko
strelish
napsal(a):
Megahříbátko ![]()
Jinak bré dopoledne :)
Káti ahojky. Taky u vás prší?
A jedna prdelka.....Segra se asi včera nudila a fotila z každých stran
Dokonce mi volala i do práce " jsem ti vyfotila asi 20 fotek jak Honzík leží, jsi ráda? "
No jasně, že jsem, je to tady nějaké mrtvé, tak aspon ty fotky nás zachrání
lanika
napsal(a):
Dokonce mi volala i do práce " jsem ti vyfotila asi 20 fotek jak Honzík leží, jsi ráda? "
A když je řeč o té ségře
Mě zabije jak se to dozví.....Jsme si podobné?
lanika
napsal(a):
A když je řeč o té ségře
Mě zabije jak se to dozví.....Jsme si podobné?
A Domi
Tady mu to uličníctví srší z očí
lanika
napsal(a):
Jo, taky prší :-( Ale už to vypadá, že se to začne trošku protrhávat, přestalo být tak černo. No když už nebude pršet víc, tak to bude v pohodě, tohle se snad ještě vsákne aniž bych zas musela nasadit do boje gumáky :-(
lanika
napsal(a):
A Domi
Tady mu to uličníctví srší z očí
....dej mi ten klacek, nebo tě kousnu.....
lanika
napsal(a):
....dej mi ten klacek, nebo tě kousnu.....
...chcete mě? .....
strelish
napsal(a):
Jo, taky prší :-( Ale už to vypadá, že se to začne trošku protrhávat, přestalo být tak černo. No když už nebude pršet víc, tak to bude v pohodě, tohle se snad ještě vsákne aniž bych zas musela nasadit do boje gumáky :-(
"...už nikdy s tebou na ty kopce nepojedu. Potom takhle dopadám
Vstávám jak důchodce... "
strelish
napsal(a):
soráč makačenko..jsem díky vám v pěkném skluzu, takže dnes to budu muset dohonit a nemám na mysli učast na ifauně
klawdie
napsal(a):
soráč makačenko..jsem díky vám v pěkném skluzu, takže dnes to budu muset dohonit a nemám na mysli učast na ifauně
Káti, ten váš výběh vypadá jak by nebylo vůbec po zimě..... žádný tankodrom, nic. kde máš prosímtě to bláto???
A Klári, pokud makáš, omluva přijata, ale pokud se flákáš a nepíšeš, tak si mě nepřej
lanika
napsal(a):
Molinatá vyvenčena,já si chystám čaj a něco na zub.. Po dvanácté musím prchnout do města...
lanika
napsal(a):
Káti, ten váš výběh vypadá jak by nebylo vůbec po zimě..... žádný tankodrom, nic. kde máš prosímtě to bláto???
A Klári, pokud makáš, omluva přijata, ale pokud se flákáš a nepíšeš, tak si mě nepřej
Ony jsou dva spojené, to jsou tankodromy a do třetího je pouštím jen v sezóně přes víkendy popást.
strelish
napsal(a):
Ony jsou dva spojené, to jsou tankodromy a do třetího je pouštím jen v sezóně přes víkendy popást.
Tady je bahno, ale už je to skoro vyschlé a ušlapané do rovna.
lanika
napsal(a):
Tak jsen tu z města...vykoupila jsem půlku lékárny...no a pochopitelně jsem zapomněla na Betadine...sklezóza jako prase.
Koupila jsem si v našem "butiku" dvoje džíny...po 139 korunách...
Holky, dneska tu budu jen do dvanácti...jsem objednaná na G...
jak mě se tam nechce...
haisovad
napsal(a):
Tak jsen tu z města...vykoupila jsem půlku lékárny...no a pochopitelně jsem zapomněla na Betadine...sklezóza jako prase.
Koupila jsem si v našem "butiku" dvoje džíny...po 139 korunách...
Holky, dneska tu budu jen do dvanácti...jsem objednaná na G...
jak mě se tam nechce...
jo ta naše doktorka je horně ukecaná vyšetřuje e ptá se co koně...no míchaj se vě mě pocity....děs
áá zadeček trochu níž...![]()
![]()
molly
napsal(a):
Molinatá vyvenčena,já si chystám čaj a něco na zub.. Po dvanácté musím prchnout do města...
No já s dokrotem také v pohodě...
stál dva dny ve frontě na polistyren s mojí mamkou asi v 1978
lanika
napsal(a):
Čusík, jsem tu na chvilku, dneska jsem si pospala
Odpoledne budeme stěhovat černou do jinýho boxu, k míň konfliktnímu sousedovi, aby si nebrousila zuby o mříže, tak jsem zvědavá, jak se tam bude tvářit.... uvidí ven, to bude něco pro ní
Včera jsem si dala čajík s jízdárenským trhačem od nás, tak jsem cvakla pár fotek
.... když už jste u těch pséků...
lanika
napsal(a):
Já jsem ještě v Rumburku měla prima G.Byl to černoch a měl úplně růžové dlaně ![]()
No,ale jsem přišla a on vždycky: " Jak se má mamimka,jak se má teta Alenka a teta Helenka.. No a co Ty ?
"
molly
napsal(a):
čus broukové...:) jsem psala ***....
No, jinak s bahnem, ani mi nemluvte, hlavně a´t moc nelije, páč chodím házet ráno hnůj už v teniskách a jsem z toho prudce euforická jak Remek ze skafandru:))
Jinak se chci pochlubit teda včerejší akci s ryzoidem na jízdárně...na zemjsem se nemrkla ani jednou, začala sjem jenom light, párkrát nějaké cvalové kavaletky, ty hodně vyvýšené...a nějaký křížek a pidi oxerek..ale hupala naprosto božsky, celkově se fakt snažila....a nakonec byla ochotna pracovat, když se nám tam přiftěrknul druhý kůň...ani žádné vyhazovací tendence při skákání neproběhly..:)
lanika
napsal(a):
Danny ,měla jsem vztah.
.. V RBK už nějakej pátek nejsem a nejezdím tam k doktoroj
Papouch je -Papoušek šedý-Žako..Stojí hodně
I s klecí Tě to vyjde jako levnější plazmovka
Evulí,co morčata??Ještě nerodíte??
molly
napsal(a):
Danny ,měla jsem vztah.
.. V RBK už nějakej pátek nejsem a nejezdím tam k doktoroj
Papouch je -Papoušek šedý-Žako..Stojí hodně
I s klecí Tě to vyjde jako levnější plazmovka
Evulí,co morčata??Ještě nerodíte??
Zlatej Pepíček...sice stál pouhých 80 korun ale je z nezaplacení...Doma má totál volno, lítá si kde chce a kdy chce...venku byhc ho asi nepustila, bála bych se že stratí orientaci a v panice uletí...věřím mu ale zkoušet to nebudu.
Ikdyž před rokem jsem přišla v létě domů, balkónovky dokořán, pepíček na parapetu a jak jsem otevřela dveře do obýváku tak jsem ho měla na rameni...tak nevím jestli byl venku na průzkumu nebo se jen vyhříval na parapetě...
Zuzi, Kubík je přistříhlej?
Holky, tak jsem si obřála oběd a jsem K.O., dělala jsem riziko co dům dal...a pěkně jsem se přežrala...klasika
haisovad
napsal(a):
Zlatej Pepíček...sice stál pouhých 80 korun ale je z nezaplacení...Doma má totál volno, lítá si kde chce a kdy chce...venku byhc ho asi nepustila, bála bych se že stratí orientaci a v panice uletí...věřím mu ale zkoušet to nebudu.
Ikdyž před rokem jsem přišla v létě domů, balkónovky dokořán, pepíček na parapetu a jak jsem otevřela dveře do obýváku tak jsem ho měla na rameni...tak nevím jestli byl venku na průzkumu nebo se jen vyhříval na parapetě...
Zuzi, Kubík je přistříhlej?
Holky, tak jsem si obřála oběd a jsem K.O., dělala jsem riziko co dům dal...a pěkně jsem se přežrala...klasika
Lehce ano...Kdyby nám ulétlo takových tisíc,byl by to mazec..
Ale je fajn. I když Oskárek,co byl předtím,byl fešák!!! za stejné penízky...
molly
napsal(a):
Lehce ano...Kdyby nám ulétlo takových tisíc,byl by to mazec..
Ale je fajn. I když Oskárek,co byl předtím,byl fešák!!! za stejné penízky...
No jo, Oskárek je Oskárek...
Jakpak se asi má, že?
Akorát mě u Pepíčka štvě že všude s..e
už několikrát jsem mu domlouvala že pokud to bude dělat všude že mu tu prdel zašpuntuju...
Jo a nevím jeetli jsem vám to říkala tak vás na to připravím, miluje ponožky...fetyšista
haisovad
napsal(a):
No jo, Oskárek je Oskárek...
Jakpak se asi má, že?
Akorát mě u Pepíčka štvě že všude s..e
už několikrát jsem mu domlouvala že pokud to bude dělat všude že mu tu prdel zašpuntuju...
Jo a nevím jeetli jsem vám to říkala tak vás na to připravím, miluje ponožky...fetyšista
Tak holky, papa já se loučím a jedu směr domov a pak špitál...Danny
lanika
napsal(a):
Oskárek se má fajnově,aspoň to jeho páníčkové říkají.. Jsou to stálí zákazníci![]()
Kuba taky okolo klece se.. jak protrženej
Ale máme dlažky,tak jen setřeš a je klíííd...
Holky,loučím se...Musím do města,dnes brzy... Tak snad zas zítra papa...
A ještě jednoho chlupatce Vám se dám
molly
napsal(a):
Oskárek se má fajnově,aspoň to jeho páníčkové říkají.. Jsou to stálí zákazníci![]()
Kuba taky okolo klece se.. jak protrženej
Ale máme dlažky,tak jen setřeš a je klíííd...
Holky,loučím se...Musím do města,dnes brzy... Tak snad zas zítra papa...
A ještě jednoho chlupatce Vám se dám
tak i se Zuzajdou se loučím:)