Ve středu nikdo nemaká?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2008 08:01

Hezké ránko holky. Včera se segře podařilo odlapit Honzíka jak si takhle krásně odpočíval v poledne na sluníčku

27.2.2008 08:02

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky. Včera se segře podařilo odlapit Honzíka jak si takhle krásně odpočíval v poledne na sluníčku

27.2.2008 08:04

lanika napsal(a):

Pěkné ránko,Leni... Honzula je labužník,na slunku

Mně se pro Vás taky podařilo něco odlapit

27.2.2008 08:10

molly napsal(a):

Fuj!!!!!! Takhle po ránu děsit. Jedna póza pro fotografa

27.2.2008 08:11

molly napsal(a):

Zdarec Holčiny...no teda Leni Honzík je požitkář... my jsme si včera to trenování se Sabulák taky užili, celkem spolupracoval, jen mu bylo líto že holky s koníkama hopsali a on nemuže, tak dokonce přestal žrát a čuměl na mě, pomáhal mi stavět skoky a když mohl přeleul si aspon kavaletku, pak jsem se na něj bez sedla vyhoupla a svezl mě dom, zlatíčko! segra má fotos tak doufám, že to sem dnes hodí...segra už se s tedíkem tešíme moc moc na klec, konečně mužem budovat domečky..."tyconásčteš" přijdu se kouknout na ty tvoje pro inspiraci:)

27.2.2008 08:14

klawdie napsal(a):
Zdarec Holčiny...no teda Leni Honzík je požitkář... my jsme si včera to trenování se Sabulák taky užili, celkem spolupracoval, jen mu bylo líto že holky s koníkama hopsali a on nemuže, tak dokonce přestal žrát a čuměl na mě, pomáhal mi stavět skoky a když mohl přeleul si aspon kavaletku, pak jsem se na něj bez sedla vyhoupla a svezl mě dom, zlatíčko! segra má fotos tak doufám, že to sem dnes hodí...segra už se s tedíkem tešíme moc moc na klec, konečně mužem budovat domečky..."tyconásčteš" přijdu se kouknout na ty tvoje pro inspiraci:)

Teda, každý hopsá a my pořád nic Vždyt u nás jsou hotové bažiny všude.....Ale na fotečky se moc a moc těším. Tak Petíííííííííííííííííííííííííí....

27.2.2008 08:18

lanika napsal(a):
Teda, každý hopsá a my pořád nic Vždyt u nás jsou hotové bažiny všude.....Ale na fotečky se moc a moc těším. Tak Petíííííííííííííííííííííííííí....

Jéé brutus kopýtka..
Fuj Zuzi a s tebou nemluvím, uplně jsem se osypala jak jsem tu obludu viděla

Roudničská smečka

27.2.2008 08:21

klawdie napsal(a):
Jéé brutus kopýtka..
Fuj Zuzi a s tebou nemluvím, uplně jsem se osypala jak jsem tu obludu viděla

Roudničská smečka

Říkalas něco o smečce?

27.2.2008 08:23

lanika napsal(a):

babky,vždyť je to jen na obrázku . A to není ten největší

Tak kubík...

27.2.2008 08:23

lanika napsal(a):
Říkalas něco o smečce?

A ještě sem hodím jednu medvíkovskou kouličku a mizím makat.....

27.2.2008 08:27

lanika napsal(a):
Říkalas něco o smečce?

Nazdárek holkýýý,
teda Zuzinatá, fuj tajbl...by mě kleplo potkat tohodle hnusáka mezi rohlikama...
Leníku, Honzík se tákhle kráásně vyhřáívá, jo? Teda to je miminko a co k ségře, už se chová lépe?
Klárko, a co Sabík, co vám řekl vet? Stále bandážuješ?
Když smečky tak smečky...my máme od podzima ve stáji nové dvě brécy neposlušný...Tady je Nikita

27.2.2008 08:29

molly napsal(a):

Tak kubík...

Kubík je krásnej, v Boleslavy mají aru a když ho malej kluk hladil po peříčkách, které vykukovaly z klece tak řval papouch přes celej krám AUAUAU...
Tady je Besi

27.2.2008 08:34

haisovad napsal(a):
Kubík je krásnej, v Boleslavy mají aru a když ho malej kluk hladil po peříčkách, které vykukovaly z klece tak řval papouch přes celej krám AUAUAU...
Tady je Besi

JO jo Dany pořád bandážuji, už mě to leze krkem,v patek mu zavolám a poptám se co dál...pač to ještě uplně nezmizelo...

Danísku odkud je máte darebáky vypadájí užasně...zvlášt ta druhá to je kukuč...

Zuzi a ani mi neříkej že na ty obludy šáhneš...

27.2.2008 08:35

molly napsal(a):

Tak kubík...

Segra s ním žádnou práci nedělá. Leda ho jde podrbat, když takhle odpočívá, ale tomu se Honzík nebrání Ale zdá se mi, že už se kolem něj motá více než kdy jindy a mám z toho radost. Už se mu totiž nebojí dát ani jádro, on je u toho tak trochu šklebivka, která straší....Ale fakt mám z toho radost. Postupem času ten strach třeba odbourá úplně

haisovad napsal(a):
Tady je Besi

Čus dámy tak bohužel....baterky mrchy selhaly.....
Los fotos bude až zítra!!!!!!!!!!!!!!!!

Honzulínek je dobře bykydlej z toho sluníčka
A pavouch Zuzi pěknej ale Kuba je teda lepší

Naše smečka: Daily, Majda, Korek..

rocky napsal(a):
Čus dámy tak bohužel....baterky mrchy selhaly.....
Los fotos bude až zítra!!!!!!!!!!!!!!!!

Honzulínek je dobře bykydlej z toho sluníčka
A pavouch Zuzi pěknej ale Kuba je teda lepší

Naše smečka: Daily, Majda, Korek..

A Jessie. chybí ještě Dája, ale tu na fotce nemáám

27.2.2008 08:37

lanika napsal(a):
Segra s ním žádnou práci nedělá. Leda ho jde podrbat, když takhle odpočívá, ale tomu se Honzík nebrání Ale zdá se mi, že už se kolem něj motá více než kdy jindy a mám z toho radost. Už se mu totiž nebojí dát ani jádro, on je u toho tak trochu šklebivka, která straší....Ale fakt mám z toho radost. Postupem času ten strach třeba odbourá úplně

Vím jak šklebivej koník dokáže lidi odradit, takže ségru chápu, ale je to fajn že už k sobě nacházejí cestu.

Hele Leni v hospě jsi mi psala o nějakém tom poňuchovi na prodej, je to stále aktuální??

27.2.2008 08:38

rocky napsal(a):
A Jessie. chybí ještě Dája, ale tu na fotce nemáám

A pak mám ještě jednu bandu vyfocenou

27.2.2008 08:41

rocky napsal(a):
Vím jak šklebivej koník dokáže lidi odradit, takže ségru chápu, ale je to fajn že už k sobě nacházejí cestu.

Hele Leni v hospě jsi mi psala o nějakém tom poňuchovi na prodej, je to stále aktuální??

Petiku, to není poník, ale kobylka....mmnt, najdu ti jejich stránky...
http://www.jk-beskyd.wz.cz/ Je to ta kobylka Syndy

27.2.2008 08:45

lanika napsal(a):
Petiku, to není poník, ale kobylka....mmnt, najdu ti jejich stránky...
http://www.jk-beskyd.wz.cz/ Je to ta kobylka Syndy

No jo vlastne mrknu na ni

27.2.2008 08:48

lanika napsal(a):

Jdu ven,s molinatou

Klári,do ruky ho nevezmu ani za nic! Ale takhle přes sklo-neškodnej... A mezi rohlíkama to nepotkáte,páč tak daleko se nedostal!ten náš byl jen přede dveřmi

27.2.2008 08:50

rocky napsal(a):
No jo vlastne mrknu na ni

A cenu taky víš?

27.2.2008 08:51

molly napsal(a):
Jdu ven,s molinatou

Klári,do ruky ho nevezmu ani za nic! Ale takhle přes sklo-neškodnej... A mezi rohlíkama to nepotkáte,páč tak daleko se nedostal!ten náš byl jen přede dveřmi

Zuzi, to mi asi nějak včera uteklo....Ten pavou se dostal pryč ze zverimexu???? No hrůza. Peti***

27.2.2008 08:55

molly napsal(a):
Jdu ven,s molinatou

No Niki a Besi máme od jedné dousedky od našich...měli sedet štěňat... Máma je vlčačka a tatík takovej roztomilej oříšek...Ale jsou to tvrdohlavky tvrdohlavé...mno uvidíte sami až přijedete.
Holky, za chvíli jedu do města...do lékárny a s maminou na kafouše

27.2.2008 09:16

haisovad napsal(a):
No Niki a Besi máme od jedné dousedky od našich...měli sedet štěňat... Máma je vlčačka a tatík takovej roztomilej oříšek...Ale jsou to tvrdohlavky tvrdohlavé...mno uvidíte sami až přijedete.
Holky, za chvíli jedu do města...do lékárny a s maminou na kafouše

Dany, pejsánkové úžasní. A ještě jedna spinkající Tady vypadá jak hříbátko

27.2.2008 09:18

lanika napsal(a):
Dany, pejsánkové úžasní. A ještě jedna spinkající Tady vypadá jak hříbátko

Megahříbátko

Jinak bré dopoledne :)

27.2.2008 09:24

strelish napsal(a):
Megahříbátko

Jinak bré dopoledne :)

Káti ahojky. Taky u vás prší? A jedna prdelka.....Segra se asi včera nudila a fotila z každých stran Dokonce mi volala i do práce " jsem ti vyfotila asi 20 fotek jak Honzík leží, jsi ráda? " No jasně, že jsem, je to tady nějaké mrtvé, tak aspon ty fotky nás zachrání

27.2.2008 09:26

lanika napsal(a):
Káti ahojky. Taky u vás prší? A jedna prdelka.....Segra se asi včera nudila a fotila z každých stran Dokonce mi volala i do práce " jsem ti vyfotila asi 20 fotek jak Honzík leží, jsi ráda? " No jasně, že jsem, je to tady nějaké mrtvé, tak aspon ty fotky nás zachrání

A když je řeč o té ségře Mě zabije jak se to dozví.....Jsme si podobné?

27.2.2008 09:29

lanika napsal(a):
A když je řeč o té ségře Mě zabije jak se to dozví.....Jsme si podobné?

A Domi Tady mu to uličníctví srší z očí

27.2.2008 09:30

lanika napsal(a):

Jo, taky prší :-( Ale už to vypadá, že se to začne trošku protrhávat, přestalo být tak černo. No když už nebude pršet víc, tak to bude v pohodě, tohle se snad ještě vsákne aniž bych zas musela nasadit do boje gumáky :-(

27.2.2008 09:31

lanika napsal(a):
A Domi Tady mu to uličníctví srší z očí

....dej mi ten klacek, nebo tě kousnu.....

27.2.2008 09:34

lanika napsal(a):
....dej mi ten klacek, nebo tě kousnu.....

...chcete mě? .....

27.2.2008 09:37

strelish napsal(a):
Jo, taky prší :-( Ale už to vypadá, že se to začne trošku protrhávat, přestalo být tak černo. No když už nebude pršet víc, tak to bude v pohodě, tohle se snad ještě vsákne aniž bych zas musela nasadit do boje gumáky :-(

"...už nikdy s tebou na ty kopce nepojedu. Potom takhle dopadám Vstávám jak důchodce... "

27.2.2008 09:38

lanika napsal(a):
"...už nikdy s tebou na ty kopce nepojedu. Potom takhle dopadám Vstávám jak důchodce... "

Leni ***

27.2.2008 10:09

rocky napsal(a):
Leni ***

A užř toho mám dost Kde jste kdo????? ***

27.2.2008 10:11

lanika napsal(a):
A užř toho mám dost Kde jste kdo????? ***

Tady :))

27.2.2008 10:17

strelish napsal(a):

soráč makačenko..jsem díky vám v pěkném skluzu, takže dnes to budu muset dohonit a nemám na mysli učast na ifauně

27.2.2008 10:23

klawdie napsal(a):
soráč makačenko..jsem díky vám v pěkném skluzu, takže dnes to budu muset dohonit a nemám na mysli učast na ifauně

Káti, ten váš výběh vypadá jak by nebylo vůbec po zimě..... žádný tankodrom, nic. kde máš prosímtě to bláto???
A Klári, pokud makáš, omluva přijata, ale pokud se flákáš a nepíšeš, tak si mě nepřej

27.2.2008 10:36

lanika napsal(a):

Molinatá vyvenčena,já si chystám čaj a něco na zub.. Po dvanácté musím prchnout do města...

27.2.2008 10:39

lanika napsal(a):
Káti, ten váš výběh vypadá jak by nebylo vůbec po zimě..... žádný tankodrom, nic. kde máš prosímtě to bláto???
A Klári, pokud makáš, omluva přijata, ale pokud se flákáš a nepíšeš, tak si mě nepřej

Ony jsou dva spojené, to jsou tankodromy a do třetího je pouštím jen v sezóně přes víkendy popást.

27.2.2008 10:41

strelish napsal(a):
Ony jsou dva spojené, to jsou tankodromy a do třetího je pouštím jen v sezóně přes víkendy popást.

Tady je bahno, ale už je to skoro vyschlé a ušlapané do rovna.

27.2.2008 10:43

lanika napsal(a):

Tak jsen tu z města...vykoupila jsem půlku lékárny...no a pochopitelně jsem zapomněla na Betadine...sklezóza jako prase.
Koupila jsem si v našem "butiku" dvoje džíny...po 139 korunách...
Holky, dneska tu budu jen do dvanácti...jsem objednaná na G... jak mě se tam nechce...

27.2.2008 10:46

haisovad napsal(a):
Tak jsen tu z města...vykoupila jsem půlku lékárny...no a pochopitelně jsem zapomněla na Betadine...sklezóza jako prase.
Koupila jsem si v našem "butiku" dvoje džíny...po 139 korunách...
Holky, dneska tu budu jen do dvanácti...jsem objednaná na G... jak mě se tam nechce...

jo ta naše doktorka je horně ukecaná vyšetřuje e ptá se co koně...no míchaj se vě mě pocity....děs

áá zadeček trochu níž...

27.2.2008 10:51

molly napsal(a):
Molinatá vyvenčena,já si chystám čaj a něco na zub.. Po dvanácté musím prchnout do města...

No já s dokrotem také v pohodě...
stál dva dny ve frontě na polistyren s mojí mamkou asi v 1978

27.2.2008 10:55

lanika napsal(a):

Čusík, jsem tu na chvilku, dneska jsem si pospala
Odpoledne budeme stěhovat černou do jinýho boxu, k míň konfliktnímu sousedovi, aby si nebrousila zuby o mříže, tak jsem zvědavá, jak se tam bude tvářit.... uvidí ven, to bude něco pro ní
Včera jsem si dala čajík s jízdárenským trhačem od nás, tak jsem cvakla pár fotek .... když už jste u těch pséků...

27.2.2008 11:05

lanika napsal(a):

Já jsem ještě v Rumburku měla prima G.Byl to černoch a měl úplně růžové dlaně No,ale jsem přišla a on vždycky: " Jak se má mamimka,jak se má teta Alenka a teta Helenka.. No a co Ty ? "

27.2.2008 11:06

molly napsal(a):

čus broukové...:) jsem psala ***....
No, jinak s bahnem, ani mi nemluvte, hlavně a´t moc nelije, páč chodím házet ráno hnůj už v teniskách a jsem z toho prudce euforická jak Remek ze skafandru:))
Jinak se chci pochlubit teda včerejší akci s ryzoidem na jízdárně...na zemjsem se nemrkla ani jednou, začala sjem jenom light, párkrát nějaké cvalové kavaletky, ty hodně vyvýšené...a nějaký křížek a pidi oxerek..ale hupala naprosto božsky, celkově se fakt snažila....a nakonec byla ochotna pracovat, když se nám tam přiftěrknul druhý kůň...ani žádné vyhazovací tendence při skákání neproběhly..:)

27.2.2008 11:07

molly napsal(a):
Já jsem ještě v Rumburku měla prima G.Byl to černoch a měl úplně růžové dlaně No,ale jsem přišla a on vždycky: " Jak se má mamimka,jak se má teta Alenka a teta Helenka.. No a co Ty ? "

Hele za kolik je Kubík? Co to je za ptáka uličníka?
Taky máš koukám dobrej vztah s Gčkem...

27.2.2008 11:21

lanika napsal(a):

Danny ,měla jsem vztah... V RBK už nějakej pátek nejsem a nejezdím tam k doktoroj Papouch je -Papoušek šedý-Žako..Stojí hodně I s klecí Tě to vyjde jako levnější plazmovka

Evulí,co morčata??Ještě nerodíte??

27.2.2008 11:27

molly napsal(a):
Danny ,měla jsem vztah... V RBK už nějakej pátek nejsem a nejezdím tam k doktoroj Papouch je -Papoušek šedý-Žako..Stojí hodně I s klecí Tě to vyjde jako levnější plazmovka

Evulí,co morčata??Ještě nerodíte??

Zlatej Pepíček...sice stál pouhých 80 korun ale je z nezaplacení...Doma má totál volno, lítá si kde chce a kdy chce...venku byhc ho asi nepustila, bála bych se že stratí orientaci a v panice uletí...věřím mu ale zkoušet to nebudu.
Ikdyž před rokem jsem přišla v létě domů, balkónovky dokořán, pepíček na parapetu a jak jsem otevřela dveře do obýváku tak jsem ho měla na rameni...tak nevím jestli byl venku na průzkumu nebo se jen vyhříval na parapetě...
Zuzi, Kubík je přistříhlej?
Holky, tak jsem si obřála oběd a jsem K.O., dělala jsem riziko co dům dal...a pěkně jsem se přežrala...klasika

27.2.2008 11:41

haisovad napsal(a):
Zlatej Pepíček...sice stál pouhých 80 korun ale je z nezaplacení...Doma má totál volno, lítá si kde chce a kdy chce...venku byhc ho asi nepustila, bála bych se že stratí orientaci a v panice uletí...věřím mu ale zkoušet to nebudu.
Ikdyž před rokem jsem přišla v létě domů, balkónovky dokořán, pepíček na parapetu a jak jsem otevřela dveře do obýváku tak jsem ho měla na rameni...tak nevím jestli byl venku na průzkumu nebo se jen vyhříval na parapetě...
Zuzi, Kubík je přistříhlej?
Holky, tak jsem si obřála oběd a jsem K.O., dělala jsem riziko co dům dal...a pěkně jsem se přežrala...klasika

Lehce ano...Kdyby nám ulétlo takových tisíc,byl by to mazec.. Ale je fajn. I když Oskárek,co byl předtím,byl fešák!!! za stejné penízky...

27.2.2008 11:48

molly napsal(a):
Lehce ano...Kdyby nám ulétlo takových tisíc,byl by to mazec.. Ale je fajn. I když Oskárek,co byl předtím,byl fešák!!! za stejné penízky...

No jo, Oskárek je Oskárek... Jakpak se asi má, že?
Akorát mě u Pepíčka štvě že všude s..e už několikrát jsem mu domlouvala že pokud to bude dělat všude že mu tu prdel zašpuntuju...
Jo a nevím jeetli jsem vám to říkala tak vás na to připravím, miluje ponožky...fetyšista

27.2.2008 11:59

haisovad napsal(a):
No jo, Oskárek je Oskárek... Jakpak se asi má, že?
Akorát mě u Pepíčka štvě že všude s..e už několikrát jsem mu domlouvala že pokud to bude dělat všude že mu tu prdel zašpuntuju...
Jo a nevím jeetli jsem vám to říkala tak vás na to připravím, miluje ponožky...fetyšista

Tak holky, papa já se loučím a jedu směr domov a pak špitál...Danny

27.2.2008 12:01

haisovad napsal(a):
Tak holky, papa já se loučím a jedu směr domov a pak špitál...Danny

tak jo Danny, užij si to:))))
jeee, aspoń že už neprší...dneska půjdeme s Kerušákem po včerejším volnu vyjížďkovati bez sedla a na ohlávce:)

lanika napsal(a):

Oskárek se má fajnově,aspoň to jeho páníčkové říkají.. Jsou to stálí zákazníci Kuba taky okolo klece se.. jak protrženej Ale máme dlažky,tak jen setřeš a je klíííd...

Holky,loučím se...Musím do města,dnes brzy... Tak snad zas zítra papa...

A ještě jednoho chlupatce Vám se dám

molly napsal(a):
Oskárek se má fajnově,aspoň to jeho páníčkové říkají.. Jsou to stálí zákazníci Kuba taky okolo klece se.. jak protrženej Ale máme dlažky,tak jen setřeš a je klíííd...

Holky,loučím se...Musím do města,dnes brzy... Tak snad zas zítra papa...

A ještě jednoho chlupatce Vám se dám

tak i se Zuzajdou se loučím:)

27.2.2008 12:16

kukinatost napsal(a):
tak i se Zuzajdou se loučím:)

jsem zpět a koukám že všici zase mizí nebo pracujííí...
Byla jsem Jerrymu koupit toho Bauchera (udidlo)

27.2.2008 12:46

rocky napsal(a):
jsem zpět a koukám že všici zase mizí nebo pracujííí...
Byla jsem Jerrymu koupit toho Bauchera (udidlo)

Klári dikes Předám dále :-) olky, jsem nějak přitáplá. Bych se ted tak natáhla a spala

Přidejte reakci

Přidat smajlík