vap
napsal(a):
Prosím byl by někdo ochoten kuknout na etiketu u těchto granulí a opsat mi sem složení? toto bohužel na stránkách není...předem moc díky...
hoj vap, krmím tohle, až dojedu domů, tak ti to opíšu, ju?
diasy2
napsal(a):
Tady je složení:40% ječmen,30% kukuřice,3% otruby pšeničné,0,5% uhličitan vápenatý,0,2% sojový olej,oxid hořečnatý,síranměďnatý pentahydrát....
Jé, díky moc...já totiž teď řešila se Schaumannem jeden problém a byla jsem teda hodně naštvaná a chtěla jsem granule přestat odebírat, naštěstí se ukázalo, že jsou solidní firma a vše se vysvětlilo....
vap
napsal(a):
Prosím byl by někdo ochoten kuknout na etiketu u těchto granulí a opsat mi sem složení? toto bohužel na stránkách není...předem moc díky...
je, vap, já sjem si nevšimla, že sjem už spálila všechny prázdné pytle, ale dneska mi má přijít nová várka...ale vidím, že už mě někdo předběhnul...:)
btw jenom ráda slyším, že jsou solidní firma...:)
Tady je zrovna ládujem:)
kukinatost
napsal(a):
je, vap, já sjem si nevšimla, že sjem už spálila všechny prázdné pytle, ale dneska mi má přijít nová várka...ale vidím, že už mě někdo předběhnul...:)
btw jenom ráda slyším, že jsou solidní firma...:)
Tady je zrovna ládujem:)
Jj, jsou, kdyby ale ten chlápek nezavolal, tak jsem byla rozhodnutá další už nebrat, fakt mě nasr.....jo a možná ti příjdou v jiných pytlech, říkal, že se jim osvěčili igelitové, tak mě došly Horsal sport nabalené v pytlech super extrém, tak se nelekej, kdyby to tak došlo i tobě...:-)