Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2008 14:27

Je to hřebec, vraník z matky Alena a otec je 109 Dux, nevím už o něm nic, mám ho ráda, proto chci vědět, že je v pohodě.

28.2.2008 16:08

sambo napsal(a):
Je to hřebec, vraník z matky Alena a otec je 109 Dux, nevím už o něm nic, mám ho ráda, proto chci vědět, že je v pohodě.

ahojky, já znám Devona, 1/3 Hannover myslím

28.2.2008 16:31

jahudka napsal(a):
ahojky, já znám Devona, 1/3 Hannover myslím

je to on???

29.2.2008 10:28

jahudka napsal(a):

je to on???

Je to ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezdila jsem ho, mám po něm syna, je to taky vraník.
Chtěla bych se na něj podívat,můžu? Co ty zadní nohy, už jsou lepší?
Mám velkou prosbu, ikdyž není poušťák, chtěla bych připustit kobylku, Devon dává super hříbata, zaplatím:-)

29.2.2008 10:37

sambo napsal(a):
Je to ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezdila jsem ho, mám po něm syna, je to taky vraník.
Chtěla bych se na něj podívat,můžu? Co ty zadní nohy, už jsou lepší?
Mám velkou prosbu, ikdyž není poušťák, chtěla bych připustit kobylku, Devon dává super hříbata, zaplatím:-)

Sambo jsi troufalá, měla jsi to napsat do mailu jelikož až to tu shlédne pár lidí dostaneš pořádného zprda. To je pouze rada a upozornění.

29.2.2008 10:44

thesis napsal(a):
Sambo jsi troufalá, měla jsi to napsat do mailu jelikož až to tu shlédne pár lidí dostaneš pořádného zprda. To je pouze rada a upozornění.

Sorry, jsem poprvé v diskusi.
Znáš toho hřebce?

29.2.2008 11:07

sambo napsal(a):
Sorry, jsem poprvé v diskusi.
Znáš toho hřebce?

Ne neznám, jen mi to jméno něco říkalo.

3.3.2008 11:53

thesis napsal(a):
Ne neznám, jen mi to jméno něco říkalo.

teď jsem se dozvěděla, je byl možná utracen, neví o tom někdo? Opravdu někdo neví, kde je? Dík

3.3.2008 21:49

jahudka napsal(a):

je to on???

Ahoj,
nebyl tenhle konik zhruba tri ctyri roky zpatky v Praze-Lysolajich?Chvilicku jsem tam chodila ke staremu chlapovi, co mel v desnych podminkach dost koni, byl tam i vranik tohoto jmena, hrebec, trochu mi pripominal frisaka

5.3.2008 15:26

jollion napsal(a):
Ahoj,
nebyl tenhle konik zhruba tri ctyri roky zpatky v Praze-Lysolajich?Chvilicku jsem tam chodila ke staremu chlapovi, co mel v desnych podminkach dost koni, byl tam i vranik tohoto jmena, hrebec, trochu mi pripominal frisaka

jojo, máš pravdu, byl v Lysolajích, tomu pánovi bylo 88let, před dvěma roky umřel.

17.4.2008 15:29

sambo napsal(a):
jojo, máš pravdu, byl v Lysolajích, tomu pánovi bylo 88let, před dvěma roky umřel.

Neobjevil se někde? Stále jsem nenašla...:-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík